Ja tack!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2014 kl 19:45 / Allmänt
2 kommentarer


Jatack
 
Såhär skulle jag gärna traska runt när det blir lite varma väder! =) 

En som jag saknar!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2014 kl 18:19 / Allmänt
0 kommentarer


RASMUUUUUUUUUUUUS! Tänk hur min gymnaisetid hade sett ut utan den här herren? Den hade vart så tråkig! Vi var ju ovänner lika ofta som vänner, men oftast med glimten i ögat. Världens bästaste vän! 
 
 
 
 
 

Jon Henrik for the win!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2014 kl 12:52 / Allmänt
0 kommentarer


 
 

Det är här vi hänger!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2014 kl 12:06 / Allmänt
0 kommentarer


 

Förmiddagsfunderingar.

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2014 kl 11:10 / Allmänt
2 kommentarer


Jag ligger fortfarande i sängen och har precis avslutat ett samtal med min norrlänska väninna Jessica. Vi surrade om det stundande slutspelet som komma skall (förhoppningsvis). Eftersom jag med flera var för snåla för att köpa ett årskort för 5000kr har vi inte har några biljetter till matcherna så är ju såklart sugna på att köpa det till slutspelet. MYCKET roligare att se matcherna från läktaren kan jag tycka :) 
 
Men, biljetterna kostar ju typ 350 kr styck och de kommer säkert bli dyrare under slutspelet så det känns så jäkla ovärt att slänga iväg tusenlappar på det. Tåls att fundera på det här men det känns som jag hellre spar de slantarna till en resa efter säsongen kanske! 
Men man vill ju såklart inte heller missa slutspelet! SATAN så dyrt det är att gå på hockey....
 
Nu ska jag kliva upp ur sängen och ta mig en prommis innan min storstädning ska ta fart. Jag är ensam i dagarna 3 så det är bäst att man håller sig sysselsatt :) 
 
 

Tisdag!

Gabriella Toresson / 25 Februari, 2014 kl 10:41 / Allmänt
0 kommentarer


Nu har jag diskat och plockat undan all rentvätt som vi har haft hängandes i lägenheten så nu är det rätt så fint här hemma. Mina kuddfodral kom igår (äntligen) så nu ser soffan riktigt hemtrevlig ut. Sebbe undrade vart han skulle sitta och dricka kaffet igår och fick svar att han absolut inte fick sitta i soffan.. Haha, och det gjorde han inte heller :D Han har inte lärt sig det här med att man inte sitter på eller mosar ihop finkuddar i soffan, men nu efter 3 år börjar han förstå! 
 
Nu ska jag strax bege mig iväg och jobba i några timmar sen ikväll är det ju match igen! Känns som en evighet sen! 
 
 
Morsning korsning! 
 
 

Nu mina damer och herrar!

Gabriella Toresson / 24 Februari, 2014 kl 20:06 / Allmänt
0 kommentarer


Ligger vår läga HÄR!
 
 

På min vill-ha-lista!

Gabriella Toresson / 23 Februari, 2014 kl 17:37 / Allmänt
2 kommentarer



Söndag!

Gabriella Toresson / 23 Februari, 2014 kl 12:32 / Allmänt
0 kommentarer


Snart ligger vår läga på hemnet! Vi höll ju på fram & tillbaka om att vi skulle lägga ut den på blocket, men det känns som att vi är för långt borta för att kunna styra upp visningar och grejer. Det är bättre att någon som kan och har tid får ta hand om det :) 
Vet inte om jag skrivit det innan men efter att vi fixat det sista i lägenheten så blev den såå mkt finare så jag har lite ångest för att sälja den. Hehe.. Men det är ett måste, det blir helt enkelt för dyrt att ha 2 boenden.. 
Så nu är det bara att hålla tummarna för att någon ens vill ha den, det ska man ju inte ge sig fan på. Jag har sagt till Sebbe att jag tror att jag är en oturskorp i sånna här lägen! 
Jag är riktigt pirrig faktiskt! 
 
Just nu har jag precis satt mig ner i soffan efter att ha städat hela förmiddagen, jag tycker att jag städar och städar men det blir aldrig någon ordning här hemma. Jag har ju min städdag på torsdagar men i torsdags så jobbade jag ju till halv fem så då blev det ingen städning. Jag försökte lägga över det på Sebbe men det blev inget vidare. Jag brukar säga till han att ska hemmet förfalla för att jag jobbar så kan jag helt enkelt inte göra det, hehe :P Nu tänker ni att ett hem med 2 vuxna människor inte ska behöva bli så himla stökigt men JO, det blir det! Vi är grymt bra på att stöka ner!! 
 
Snart kommer mannen hem med pizza (den andra för den här helgen)  som vi ska äta när vi kollar hockeyn. Mysmysmys =)=)

Äntligen i min ägo.

Gabriella Toresson / 22 Februari, 2014 kl 21:17 / Allmänt
6 kommentarer


 
Tavlan som står där står där bara tillfälligt, tills jag fått tummen ur röven att beställa en ram till min fina New York poster som jag nu fått hem! 

Mystiska gröna äpple

Gabriella Toresson / 22 Februari, 2014 kl 12:59 / Allmänt
1 kommentarer



Det här icke-ekologiska äpplet har legat i vår  fruktkorg ALLDELES för länge. Typ 1,5 månad. Dock så är de lika grönt och fint som när jag köpte det. 
Ruskigt eller vad? 

Vårig och fin!

Gabriella Toresson / 19 Februari, 2014 kl 18:09 / Allmänt
3 kommentarer


Var inne på Zara för att kika efter en ljusrosa kappa men hitta den här!
HUR fin? Är kär :) 
 

Orka vakna upp till det här imorgonbitti

Gabriella Toresson / 17 Februari, 2014 kl 22:28 / Allmänt
0 kommentarer



Sucksucksuck... Det där får jag ta itu med imorgon. Nu ska jag SOVA! Är väldigt trött ett en dag på ett tåg med tillhörande tågförseningar...

Det går fort när man har roligt!

Gabriella Toresson / 17 Februari, 2014 kl 19:10 / Allmänt
0 kommentarer


Tiden går så jäkla snabbt när man har roligt. Känns som att jag bara har kommit fram med tåget i Sundsvall och sen fått vänt igen. 
Nu sitter vi alltså på tåget tillbaka till Växjö igen och den här gången var det så sjukt jobbigt att åka hemifrån. Hade så himla gärna velat vara kvar ett tag till. Skulle jag inte jobbat nere i Växjö nu resten av veckan så jag hade jag stannat hemma ett tag till. Menmen, tiden går fort och snart får vi åka hem igen :) 

Nu är det klippt!

Gabriella Toresson / 14 Februari, 2014 kl 15:51 / Allmänt
0 kommentarer





Äntligen hemma!

Gabriella Toresson / 12 Februari, 2014 kl 23:39 / Allmänt
0 kommentarer







Ett nödvändigt ont...

Gabriella Toresson / 12 Februari, 2014 kl 12:11 / Allmänt
0 kommentarer


Någon mer än jag ska tycker att tvn är mest ett nödvändigt ont i hemmet? Det är ju så fult med hela grejen, tvbänk,tv,Xbox, SLADDAR och ni förstår vad jag menar.... Suck...


Vill ha en förändring...

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2014 kl 20:38 / Allmänt
0 kommentarer


 
Tjejen på sista bilden har jag upptäckt i serien Gravid vecka för vecka. Hon är ju så tjusig och jag blir sugen på att klippa av mig håret som henne =) 
 
 

Försöker se tjusig ut en helt vanlig tisdag.

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2014 kl 17:09 / Allmänt
0 kommentarer


Har fixat och donat med mitt nya vardagsrumsbord hela förmiddagen, spikat och slipat. Nu tycker  jag det är rätt så trevligt faktiskt. Funderar dock fortfarande på om jag ska måla det vitt, svart eller någon annan trevlig färg eller om jag ska låta det vara träfärg. Tror jag låter det vara som det är ett tag iaf så får vi se sen! 
 
Runt 12.00 blev jag uttråkad så då smsade jag Sebbe och frågade om vi skulle göra ngt efter hans träning, och det skulle vi. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar. Jag ser ju för det mesta ut som hej kom och hjälp mig om dagarna så ibland kan det ju vara lite roligt att kliva ur nattsärken. Sagt och gjort, köpte en gaaaanska gullig kjol i helgen som jag invigde idag.
Jag hämtade upp Sebbe på hallen sen for vi till Grand för att handla lite födelsedagspresenter till hans mamma som fyller år på torsdag, sen satte vi oss fikade och sen gick vi runt och kikade lite innan jag fick magknip och var tvungen att brassa hem! 
 
Tror jag strax ska börja med maten faktiskt, börjar bli rätt hungrig nu eftersom jag är dålig på att käka lunch. Eller oftast äter jag frukost vid typ 11 (kan inte kliva upp ur sängen och äta direkt, det är de värsta) så då är jag oftast inte hungrig runt lunchtid. 
 
Faktiskt så känns det som att jag börjar på att bli sjuk igen. Blev ju förkyld för 2 veckor sen, eller jag blev sjuuukt snorig. Var täppt och det rann i 1 vecka sen gick det över. Nu misstänker jag att halsen börjar göra lite smygont. Orkar inte med det nu när vi åker hem imorgon! Har alldeles för mkt att stå i när vi kommer hem för att hinna med att vara hängig. 
Det känns ju som att exakt ALLA är förkylda och sjuka nu så jag antar att det är något som komma skall..
 
 
 

Laptopbord

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2014 kl 11:47 / Allmänt
1 kommentarer


Det här bordet har jag velat haft länge. Vi har ju tyvärr en bit till ikea så det blir inte att man bara sticker dit för att köpa ett bord för 300kr. Men jag kom på den grymma iden om att vi borde köpa de när vi kommer hem. Sebbe tyckte det lät bra enda tills vi kom på att vi ska åka tåg. Jag kommer ju att köpa det när jag är hemma så Sebbe kommer inte vara nöjd med mig när vi ska ta tåget tillbaka till växjö :P Men han slipper ju köra 6 mil tur&retur så det borde ju väga upp att släpa på en kartong på ett tåg!




Spindelvarning!

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2014 kl 23:31 / Allmänt
0 kommentarer


Sen vi flyttade hit ner har jag sett så gräsligt stora spindlar. Sånna stora jag inte trodde fanns i Sverige. Den absolut största av dem alla har jag sett nere i tvättstugan här. Det är av den anledning jag knappt vågar mig ner i tvättstugan. 
 
Iaf, nu ikväll skulle jag på muggen och precis när jag satt mig ner på toan ser jag en spindel som är så stor i hörnet vid dörröppningen. Våran toa är väldigt liten så skulle vilja säga att jag var typ 40 cm från den. Det värsta djuret är ju spindlar. Så ni kan ju tänka er hur det lät. Först när jag såg den skrek jag till lite och ropade på Sebbe som kom med dammsugaren, han skulle leka fräck och tog bort munstycken men när han såg den så la han liksom slangen efter golvet och försökte pricka in spindeln. Han frågade mig om han var nära men jag ville absolut inte kolla. 
 
Moster Lena säger ju att spindlar ger tur i husen men sånna jävulska as till spindlar kan jag bara inte tänka mig ha krypandes här inne... Vart kommer dessa monsterspindlar ifrån??? 
Detta är en spindel jag dammsög upp för ett tag sedan. Den idag var inte mindre. Svårt att få storleken på bild men den var enorm!!! 
 
Usch och fy!

Bordbygge

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2014 kl 23:03 / Allmänt
0 kommentarer






Vardagsrumsbord!

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2014 kl 13:56 / Allmänt
0 kommentarer


 
Tycker det här är himla fint och jag skulle verkligen vilja ha ett nytt soffbord. Jag vet inte vart jag kan få tag på lastpallar i den här staden eftersom jag känner typ 0 personer ;) Men OM jag skulle få tag på två stycken så vet jag inte om jag skulle måla de vita eller ha dom träfärgade.
Jag och Sebbe har ju försökt måla två styckna innan, när vi tänkte ha de som sänggavel, det hade kunnat sluta med att vi flyttade ifrån varandra eftersom jag vill att det ska gå fort och Sebbe ska vara förbannat noga = jobbigt! 
 

Snart på blocket!

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2014 kl 13:34 / Allmänt
1 kommentarer


Nu när vi kommer hem ska vi lägga ut vår läga på blocket. Vi kommer sälja den om vi får det pris vi vill ha!
Känns lite vemodigt att he iväg den men samtidigt så är det ganska många tusenlappar vi skulle kunna spara varje månad istället för att ha den. Känns som att vi skulle kunna göra massa andra roliga saker istället för att betala för ett boende vi inte bor i.  Såklart är det skönt att ha ett eget hem de gånger vi är hemma i Sundsvall men det är ju inte så jätteofta vi är hemma ändå. 
 
Vi får helt enkelt se hur det blir. Vi är ju inte i något akut kris att vi MÅSTE få iväg den, så vi får se vad det finns för intresse för den. Skulle ingen vara intresserad så har vi kvar den helt enkelt och försöker sälja den vid ett annat tillfälle. Inte hela världen det heller! :) 
 
När jag kommer hem ska 2-sitsen bortbortbort och istället ska en fåtölj stå där, dörren (som inte syns) ska bort osv...
 
Som jag skrivit innan är det en del saker som måste fixas innan den är helt redo för försäljning. Tex lister, toadörren, knoppar på köksluckorna osv.
LATA har vi varit. 

Bra låt

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2014 kl 12:59 / Allmänt
0 kommentarer


 

Jag är er tipsare!

Gabriella Toresson / 09 Februari, 2014 kl 21:38 / Allmänt
0 kommentarer



Den här tvålen från lagerhaus luktar helt ljuvligt! 

Tjejkväll!

Gabriella Toresson / 08 Februari, 2014 kl 22:45 / Allmänt
0 kommentarer


Nu sitter min kära på flyget tillbaka hem igen. Med sig har de 3 poäng i bagaget, tummen upp för det!
OJ, vad jag har ätit ikväll. Som vanligt så är jag så sjukt dålig på att ta kort, tog bara kort på de 2 amerikanska sakerna som fanns att välja på, grymt gott! 
 
 
Dom här 2 dipperna alltså!!! 
 
 
Kom ganska precis hem och sitter nu och kikar på gaygalan. När den är slut tänkte jag kolla melodifestivalen i väntan på att Sebbe ska komma hem. Är så trist att sitta själv på kvällskvisten. Menmen ;) 
 
Idag slog man på stort och lockade håret..Är det lördag så är det!
 
 

Lördag!

Gabriella Toresson / 08 Februari, 2014 kl 15:58 / Allmänt
0 kommentarer


Vaknade strax nio imorse, sebbes klockas ringde 9.00 så en halvtimme senare hade han lämnar mig för att åka till Luleå. Eller han tränade ju först och åkte inte förrän runt 14.00. Jag låg och drog mig läänge innanjag klev upp och åkte till gymet. Var där rätt så länge idag faktiskt så vi får väl se hur kroppen mår imorgon. Efter gymet åkte jag hem och duscha, åt mat, diskade och dammsög våran otroligt fina men opraktiska matta. Den måste typ dammsugas varannan dag... . Just nu sitter jag i morgonrock med handduk i håret och känner mig lite småtrött. Ska strax ta tag i livet och klä på mig för att sedan bege mig ut till Anderlycke's för middag, tjejsnack och hockey. TREVLIGT! Idag är ju sista matchen innan uppehållet så efter idag kommer jag säkert inte träffa många av tjejerna förrän efter uppehållet och det år typ 3 veckor dit.. Nåja, det här inlägget är skrivet på paddan så det kommer nog vara ihoptryckt och säkert många felstavningar. Gillar inte paddan riktigt ;)

Ska beställas

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2014 kl 18:30 / Allmänt
1 kommentarer


 
Jag har dock en liten fundering. Ska jag ta den stora eller den lilla? :) 
 HÄR hittar du dem!


Update: Den stora är nu beställd. Det räckte med att min mamma uttalade sig :) Hon brukar oftast vara med och bestämma i vårt hem ;)
 

Skor jag skulle vilja äga när våren komma skall!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2014 kl 15:26 / Allmänt
0 kommentarer


 
skor
 
 

Så rolig!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2014 kl 14:28 / Allmänt
0 kommentarer


 

Freeeeedag!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2014 kl 14:23 / Allmänt
0 kommentarer


Det är så gräsligt tråkigt väder i den här staden alltså. Som jag skrev tidigare imorse så kan jag inte minnas när jag såg solen senast. Dessutom öser regnet ned utanför fönsret.. Så tråkigt! 
 
Har städat litegrann på förmiddagen och nu ligger jag i soffan och funderar på hur jag ska överleva. Sen jag slutade äta de p-piller jag alltid ätit i somras så har jag fått SÅ SJUK MENSVÄRK!!! Jag har aldrig haft det innan och har aldrig förstått hur det känns. Men det är ju verkligen helt gräsligt. Någon gång har jag vaknat mitt i natten och vart tvungen att gå och sätta mig i duschen för att det ska hjälpa. 
Förutom att jag har outhärdlig smärta i magen en gång i månaden så mår jag så jäkla mkt bättre när jag slutade med ppiller. Kommer ALDRIG mer äta någon form av hormoner. Jag har blivit både gladare (eller mindre sur) och fått mer livslust liksom ;) Det var en sjukt härlig känsla den första månaden! 
 
Men, livet är ju inte hopplöst för regn och mensvärk. Faktum är att livet faktiskt känns ganska härligt för tillfället. Vet inte riktigt varför men så är det iaf. Snart får vi åka hem en sväng och det ska bli lovley, idag är det fredag och myskväll, imorgon är det lördag och tjejkväll och på söndag är Sebbe ledig så då ska vi bara slappa!
Även fast fredag inte är samma nu som när man jobbade heltid så är fredag ändå fredag. Det är bra på tvn, man äter något gott och kanske har man lite karra! 
 
 
 
 

Tips till er som är som mig...

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2014 kl 12:05 / Allmänt
0 kommentarer




Till er som är lite som mig, som inte kan så mycket men gärna vill lära er mer. Väldigt bra bok.

När gröt blir för tråkigt...

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2014 kl 11:33 / Allmänt
0 kommentarer


Bilden nedan är på en äkta Gabbi-frukost. Jag har på sista tiden varit väldigt duktig och gjort gröt ganska ofta. Jag gillar inte gröt speciellt mkt så jag har typ fått tvinga i mig det. På bilden nedan ser ni något som jag däremot älskar. Man får passa på att äta sånt här medans man inte har barn. De mesta av det på bilden kommer vara bannlyst på vårt frukostbord när vi får barn. 
En riktig sockerbomb skulle jag vilja säga  ;-)

Finns solen?

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2014 kl 10:35 / Allmänt
0 kommentarer



Jag skojar inte nu, men jag minns ärligt talat inte när jag såg solen senast! Finns den kvar där uppe?

Nagelteknolog

Gabriella Toresson / 06 Februari, 2014 kl 13:36 / Allmänt
0 kommentarer


Har suttit och kikat på flera utbildningar de senaste dagarna. Att för de mesta vara hemma är ju bara så jävla tråkigt. Jag blir på dåligt humör och det går ut över min stackars sambo som absolut inte har gjort ngt fel. Jag är nog mer praktiskt lagd än teoretiskt. Nått som jag vart sugen på att göra länge är att lära mig göra naglar. Så nu är jag inne på det. Det är 8 veckors utbildning och sen är man utbildad nageltteknolog. Utbildning var inte så farligt dyrt så bara för att jag går den så kommer jag inte känna att jag måste jobba som det hela livet.
Men det skulle helt klart vara roligt att kunna. Och all kunskap är ju bra kunskap som jag brukar säga..:) 
 
 
 

Sicksack

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2014 kl 18:05 / Allmänt
1 kommentarer



Dessa kuddar beställde jag för ett tag sen nu. De skulle bli levererade i början på februari. Idag när jag gick in på hm för att kika om de skulle bli skickad tidigare så har de blivit framflyttat till slutet på februari. Sucksuck, gillar inte att vänta. Soffan är inte så trevlig just nu när det inte är några kuddöverdrag på de kuddar som ligger där :P 
Snart så iaf :-)

Är lite sugen...

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2014 kl 12:37 / Allmänt
0 kommentarer


 

Fäller en tår eller två

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2014 kl 12:09 / Allmänt
1 kommentarer


Gabriella - Min lillasyster
Jag kommer inte ihåg när du kom
men när jag frågar pappa om jag var stolt svarar han OM?
Mamma säger att jag blev hjälpsam och vuxen när du tittade ut
kanske berodde det på att tiden som ensamt barn var slut
Du var så liten och söt och du var bara vår
man visste inte då att det skulle bli annat om nått år
Jag försökte få ha mina grejer ifred
men det var väldigt svårt med dig bredvid
Du ville alltid synas mest och blev för mig därför en liten pest
"Här är jag" blev tröttsamt efter ett tag
men i ishallen lekte vi tillsammans varje dag
Där älskade vi att vara och det var inte så bara
Vi tog hand om dom med värkande rygg, inte dom med utslagna tänder
Framför massagebänken var vi trygg när vi knådade med våra små händer

Jag vet att jag var hemsk mot dig vissa tider
tro mig när jag säger att jag ofta för det lider!

Du försökte länge "hitta dig själv" i sporter och instrument
Konståkning var inte din grej eftersom du har sånt häftigt temperament
Ridning fick din mage att må riktigt dåligt
och när du sa till pappa att du ville ha en fiol slog han huvudet i något tåligt
En hockeypojk han så gärna ville ha också kom du å ja..
Trots det grät han så han efter andan fick chippa
när han våra navelsträngar fick klippa
Sång och dans har du alltid gillat och i folks hår hållt på och pillat
I bagageluckan satt vi och diggade till Kung av sant med Gyllene tider
För oss var det riktiga sommartider

Tiden går så fort och du vet väl att DU är det bästa mamma och pappa gjort?
Nu när vi är stora och bästa vänner förstår jag hur du känner
Jag vet att jag kan berätta allt för dig, utan att du dömer mig
Du skyddar mig alltid, oavsett vad
Om du bara visste vad du gör mig glad
För dig finns jag alltid här, även nu när du är störtkär
En syster och vän kan vara bra att ha varje da!

Att vi båda har hittat fantastiska killar är svårt att förstå
Dom är ju faktiskt rätt så coola båda två
Det kommer snackas hej vilt i Sundsvall, men vad spelar det för roll?
Dom som gör det har liksom noll koll
Saknad spänning i deras egna liv ger dom sig in på våra revir
Minns det som igår när du välkomnade Linus med en fis
och när jag fick ge mig ut med Sebbe och "köpa tamponger" i all nattdis

Efter tiotalet flyttar vet du hur det är
men ingen kan mäta sig med den här 
När något omöjligt ska hända brukar vi alla"studsa på puppa" använda
Du är den enda som inte vikt hädan när du tog ett rejält studs på gungbrädan.
Nu ska du göra något ingen någonsin trodde skulle hända
Du ska korsa Atlanten och denna gång ej vända
Där ska du stanna och bo, kanske även få familj måntro?
Sundsvall står kvar och allt kommer vara som vanligt
se detta som ett äventyr och inte som något farligt.
 
 

Jag kan inte låta blir att grina när jag läser det här otroligt fina som min syrra skrivit till mig innan jag och sebbe skulle flytta till Usa. 
Jag har läst den kanske 1 mijlon gånger men det kommer tårar varje gång ändå. 
Det var så sjukt mysigt när Iza var här och hälsade på oss, varken jag eller sebbe ville att hon skulle åka härifrån. Jag önskar verkligen att vi bodde närmare varandra <3<3<3

TÄNK ATT FÅ BO I NÅTT I STIL MED DET HÄR!

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2014 kl 09:46 / Allmänt
0 kommentarer


 
*dör*

Bad hair day

Gabriella Toresson / 04 Februari, 2014 kl 17:37 / Allmänt
0 kommentarer





Lite fint

Gabriella Toresson / 04 Februari, 2014 kl 10:39 / Allmänt
0 kommentarer


 
kenzo
 
Den svarta väskan har jag haft som bakgrund på paddan ett bra tag nu i hopp om att min man ska tycka att jag är värd den.                                                               
Det verkar han inte tycka.
 

En bra natt

Gabriella Toresson / 04 Februari, 2014 kl 08:10 / Allmänt
0 kommentarer


Har sovit så sjukt skönt inatt! Och de bästa är väl ändå att jag vaknade strax innan åtta pigg! Tänkte nästan packa in mig i bilen och åka till gymet, men tänkte är där någonstans går väl ändå gränsen. 


Han gör ett träningsprogram till mig

Gabriella Toresson / 03 Februari, 2014 kl 21:31 / Allmänt
0 kommentarer





Träning

Gabriella Toresson / 03 Februari, 2014 kl 16:02 / Allmänt
0 kommentarer


Var på gymmet tidigare idag och fyfan va jag är klen. Jag veks på mitten när jag skulle göra benböj. På riktigt alltså, benen vek sig på mig! :P Nu ska jag tagga till och gå på gymmet lite oftare så det blir någon ordning och reda på den här kroppen. Tycker att den förfaller mer och mer var dag som går. Inte så kul. Min rumpa skulle behöva en redig skjuts uppåt också.
Det jag kan tycka verka lite jobbigt är att när man väl blivit vältränad då måste man ju hålla efter det. Det är ju ASTRIST att träna ju?!! Verkar som en omöjlighet kan jag tycka!
Speciellt när man skäms för att visa sig på gymet för att man är så kass......suck...... 
 
Nu måste jag ju poängtera här att jag tycker verkligen inte att jag är tjock. Snarare kanske jag skulle behöva gå upp 2 kilo eller 3. Men huden skulle mer än gärna få sitta lite tightare ;) 
 
 
 
 
 
 
 

En ganska vanlig syn för våra grannar.

Gabriella Toresson / 03 Februari, 2014 kl 12:37 / Allmänt
0 kommentarer


Eftersom vi STORA fönster ganska precis överallt i våran läga så skulle jag tro att våra grannar har insyn från alla möjliga håll. Ibland när jag klär på mig får jag smyga in i nått hörn för att klä på mig iaf underkläder. Jag brukar ibland fråga Sebbe hur många gånger han tror att våra grannar sett mig utan kläder. Det är tur jag inte vet svaret på den frågan. Nästan hela förmiddagarna går jag omkring i klädseln nedanför. Min morgonrock är bäst! Kan vara bästa födelsedagspresenten år 2012! Oftast går jag runt i den tills Sebbe kommer hem.
Jag skulle vilja ha ett par flattered inneskor också, för att min hemmamys-klädsel ska vara komplett..
Just nu går jag runt i tofflorna jag har när jag jobbar och dom är inte så väldigt mysiga. 
 
Helt klart en sko för mig. 
Rosa är den bästa färgen! 
 
 

När man har tråkigt!

Gabriella Toresson / 03 Februari, 2014 kl 11:07 / Allmänt
0 kommentarer


 
Sitter och kollar på resor till Dubai.
Vi ska ju inte åka dit eftersom att jag inte kan lämna Sveriges gränser utan att få magont och hemlängtan.
Men det är roligt att sitta och kolla! Hotellet ovan ser ju inte helt fel ut! 
På hotellet finns egen vattenpark, delfinarium och akvarium, 19 restauranger och barer, spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage. Förutom det finns det över 30 butiker, nattklubb, tennisplaner och fitnesscenter. Låter inte helt fel va? =) 
 
Det enda nackdelen jag kan komma på är det saftiga priset. 46000kr för 2 personer! 

Hockey of Hope

Gabriella Toresson / 03 Februari, 2014 kl 10:14 / Allmänt
0 kommentarer


Det här måste jag ju såklart flagga om. 
 
"Under allsvenskans upplösning kommer
viasat och Barncancerfonden under namnet
Hockey of Hope att sprida visionen om att utrota barncancer. 
De allsvenska klubbarna har som ambition 
att samla in en miljon kronor till
Barncancerfonden.
Timrå IK har valt att ordna sin "Hockey of hope"-match
den 13 februari, i mötet mot Karlskoga.
1,20 kronor per åskådare går oavkortat till barncancerfonden och domarna skänker sitt arvode"
 
Härligt initiativ tycker jag! Nu ska 4600 biljetter delas ut så nu kan ni som vill ha möjlighet att gå på hockey gratis och samtidigt vara med att kämpa mot barncancer. 
 
Texten är knyckt från dagbladet. Läs mer ↓

http://dagbladet.se/nyheter/timra/1.6793959-hockey-till-forman-for-barncancer


När Sebbe ska bli Mr. Toresson

Gabriella Toresson / 02 Februari, 2014 kl 18:51 / Allmänt
0 kommentarer


Idag har jag gjort klart för min karl att sommaren 2015, lördagen 4 juli då SKA jag gifta mig. Jag kommer inte tumma på det för 5 öre.
Han bestämmer vart vi ska bo och även om jag har den avgörande rösten där (;)) så är det ju ändå jag som vänligt nog får packa mina väskor och flytta med. Nåja. Vårt bröllops ska vara litet, mysigt och intimt. Har sagt mellan 50-70 pers. Vi kommer bjuda folk som VI vill ha där. 
 
Boka in 4 juli 2015 mina vänner. Om Sebbe vägrar finns jag inom kort på mötesplatsen! ;)
 
 

HEMLÄNGTAN och skobekymmer.

Gabriella Toresson / 02 Februari, 2014 kl 12:07 / Allmänt
3 kommentarer


Just NU har jag hemlängtan deluxe. När jag vet att det börjar närma sig att vi ska åka hem så går jag bananas här hemma. Räknar ner dagarna typ. Har funderat lite på det här att man (iaf jag) alltid längtar efter något annat. Nu när jag är här vill jag bara att dagarna ska gå i raketfart så vi kan åka hem.
När vi kommer tillbaka hit kommer jag längta ihjäl mig till säsongen är slut så vi kan åka hem. Jag sitter liksom här och vill att tiden ska gå. Sjukt hemskt egentligen, att man inte tar vara på dagarna mer. Tiden kommer ju aldrig igen så man borde kanske ta mer vara på den! 
 
Hur som helst.
Från en sak till en annan. 
Vilka av dessa skor ska jag välja?
Har beslutsångest.
Höga eller låga?!
 
 
 
 

Lördag på stan

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2014 kl 18:37 / Allmänt
3 kommentarer


Efter Sebbes träning gick vi ner på stan och åt lunch. Jag har vart på grymt dåligt humör de två senaste dagarna så att shoppa lite smått kändes bra. Som jag skrivit tidigare, min syster väckte en shoppingådra i mig. 
 
Och som ni kanske vet så ÄLSKAR jag billigare saker, alltså när man känner att man har gjort ett fynd måste vara den bästa känslan? Iaf så gjorde jag det idag. Hittade en blus som kostade 299kr på hm, när jag skulle betala den så gick den in under rean och kostade 50 kr! Jag var tvungen att fråga i kassan om hon verkligen var säker på att den var på rean, för jag har nyligen sett den på hemsidan nämligen. Hon sa iaf att det var rätt så jag betalade och gick. Himla trevlig känsla! =) 
 
Nu ska vi alldeles snart laga mat och sen ikväll är det ju melodifestivalen! Tråkigt nog ska Sebbe upp och träna imorgonbitti. Det brukar ju ofast vara ledig på söndagar men inte imorgon...
 
Känner mig lite som Bettan i karlsson på taket.
(Om ni tycker tungan är gul beror det på att jag nyss sugit i mig en fillidutt) 
 

Våra matvanor!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2014 kl 13:02 / Allmänt
2 kommentarer


Nu tänkte jag skriva här vad jag tycker/tänker om mat. 
 
Sen vi flyttade till Växjö har jag/vi blivit mycket mer medveten om vad vi stoppar i oss. Nu menar inte jag nyttiga och onyttiga saker. Det jag menar är  att när jag åker och handlar försöker jag, i den utsräckning det går, välja de bästa varorna. Som jag skrev tidigare så har vi typ 3 rätter här hemma som vi varvar mellan, okej det kanske är en liten underdrift, men jag är inte så väldigt duktig på att laga så det blir inte ofta några större utsvävningar.
Jag är inte så duktig men försöker läsa och fråga folk och lära mig. 
Om vi tex går i affären och ska handla kött, korv eller kyckling så läser jag alltid  innehållsförteckningen för att se hur hög kötthalt det tillexempel är i korven vi ska köpa. I den "vanliga" korven som vi alltid har kört med är kötthalten typ 30 %, fatta hur lågt det är?? Det är typ ingenting mer än massa skit. Nu har vi ju bytt och i den vi brukar käka nu är det iaf 70-80%, och det finns säkert bättre men det är iaf den vi köper just nu. I kyckling från olika märken kan det skilja mycket i procenthalt! 
Sen brukar vi oftast försöka handla ekologiska prylar. Jag är speciellt noga med att försöka ta ekologiska och närodlade grönsaker och frukter. Jag vet inte varför men jag får för mig att det är viktigare med ekologiska grönsaker än tex ekologisk mjölk. 
Det som är lite tråkigt är ju att det är ganska mkt dyrare med ekoprodukter och det gör förmodligen att många inte handlar det av den anledning. Som tur är har vi ju den möjligheten att välja det så då gör vi såklart det! 
 
Allt vi handlar är såklart inte ekologiskt men vi försöker mer och mer handla det. Jag försöker liksom få det att sitta i ryggmärgen att välja så bra råvaror som möjligt. När man läser vad bönder gödslar åkrar med blir man nästan mörkrädd. När vi får barn vill jag liksom att dom ska få äta hur många bananer de vill utan att det ska vara någon fara för dem. 
Jag kommer inte vilja att våra framtida barn äter annat än ekologiska saker (så mycket det går alltså)! Det  kommer bli en dyr historia, men så värt att veta att de stoppar i sig bra saker! 
Det är tex farligare för barn att slicka på ett bananskal än på golvet, bara för att bananskalet är besprutat av sånna galna saker. 
 
Nu är ju jag rätt så miljömedveten i övrigt, eller jag FÖRSÖKER det bästa jag kan iaf. Har tex blivit väldigt noga med att sopsortera osv. Så ekosaker ligger mig halvvarmt om hjärtat därför också :) 
 
Vänligen klicka på länken nedanför och läs om ni tror att det slagit runt för mig :)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17864805.ab
 

Ingen vanlig dag!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2014 kl 12:17 / Allmänt
1 kommentarer


Idag fyller denna underbaring 23 år! Sjukt va gamla vi börjar bli! Grattis på födelsedagen bästa bästa du!!!!<3 
 

HUR GÖR DOM?

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2014 kl 11:12 / Allmänt
2 kommentarer


Många stora bloggare lägger ofta upp bilder när de är nyvakna. Och de är så jädra snygga? Smiter de upp innan de knäpper kort ich sminkar till sig lite eller ser dom helt enkelt ut så? Lyllo dom isåfall!! 
Så här söt är iaf jag när jag precis är uppstigen ur sängen. Sebbes tröja, håret i tofs och morgonfrilla.