Imorgon!

Gabriella Toresson / 28 April, 2014 kl 23:01 / Allmänt
0 kommentarer
Imorgon ska vi glutta på den här stugan som vi (läs: min karl) är väldigt sugen på att köpa. Den som lever får se :)

Vill stanna tiden!

Gabriella Toresson / 20 April, 2014 kl 14:49 / Allmänt
3 kommentarer

Vill aldrig mer lämna Sundsvall!!! 💕

Snart hemgång!

Gabriella Toresson / 13 April, 2014 kl 13:25 / Allmänt
0 kommentarer


Nu börjar det närma sig hemgång för mig och Sebbe, jag tror vi längtar lika mycket båda två. På onsdag när jag slutat jobba åker vi till stockholm och möter mamma,uffe och klutt för 2 nätter på hotell, shopping och mys! Längtar så mkt. Min mammalängtan är grotesk. Iza frågade mig för ett tag sen om jag har mammalängtan ofta, jag svarade "rätt så ofta och då tappar jag matlusten" 
Nu när vi blir hemma några veckor ska jag bannemig äta upp mig! 
Bästa kvinnan i världen! 
 
En till skojsig sak jag inte sagt är att vi nu äntligen fått tummen ur och köpt biljetter till Håkan Hellström på Ullevi i sommar, hotell har vi också bokat. Försökte få med mig min syster med bihang men det är inte alltid så lätt att planera. Jag har sagt till Sebbe att jag bara ska gå runt till olika restaurangen hela dagen och dricka drinkar innan jag ska digga gärnet till Håkan. Om dagen blir som jag tänkt mig kommer den bli grym. 
Eftersom vi var så sent ute så fick vi tyvärr inte så superbra platser. Men vi kommer ju iaf höra och det är ju de viktiga ;)
 

Tjejkväll!

Gabriella Toresson / 13 April, 2014 kl 13:16 / Allmänt
0 kommentarer


Åkte en sväng till Sara igår iallafall, men när det vankades utgång åkte jag hem. Skönt idag! Väl hos Sara fick Jade lära oss några grymma självförsvarsövningar. Det var sjukt kul, jag skrattade så tårarna rann när vi skulle träna på varandra! Så synd att jag inte kan lägga upp filmer här på bloggen annars hade ni fått er ett smakprov ;) haha.. Om jag förstått det hela rätt är (/har varit) Jade världsmästare i Taekwondo! Grymt cool var hon när hon visade sina skills!
                                                                   
Om vi blir strypta eller överfallna vet vi hur vi ska göra! =)
 
 
Tack för en fantastisk säsong, känns så sorgligt att den är slut! <3 
 

 
 

Så tråkigt..

Gabriella Toresson / 12 April, 2014 kl 17:10 / Allmänt
0 kommentarerKan inte tycka att Färjestad var ett dugg förtjänt av att gå till final faktiskt. Nu hoppas jag att dom åker på så jävla mycket smörj av Skellefteå! 

Sebbe o dom har åkt till Köpenhamn idag och kommer hem imorgon. En planerad utgång för mig/oss blev genast väldigt tveksam eftersom jag inte vill åka hem själv/komma hem själv inatt i mörket! Men vi får se, är inte så skojigt att sitta själv hemma heller! 


Att försova sig på en fredag..

Gabriella Toresson / 12 April, 2014 kl 00:06 / Allmänt
0 kommentarer


Det är ingen bra idé. Speciellt inte om man som jag, gör sig fredagsfin på fredagar. Hehe.. Imorse började jag 7.30 och vaknade 7.05. Förstå paniken när man ska göra sig fin och sminka sig. Haha.. Jag hann precis i tid till jobbet iaf. Dock inte helt nöjd med skalan på min fredagsfinhet, morgonfrilla och trötta ögon...Ny lägenhet..

Gabriella Toresson / 11 April, 2014 kl 23:23 / Allmänt
1 kommentarer


Vi eller iaf jag är väldigt sugen på en ny lägenhet. Vi båda ångrar att vi inte köpte en lägenhet direkt när vi flyttade  hit men då hade vi ju den hemma så det kändes inte ok att äga 2 lägenheter. Nu däremot äger vi ingenting hemma så det skulle verkligen vara klokt att köpa ngt här. Dock är lägenheterna här så satans dyra så man skulle få ett hus för samma peng hemma, det känns inte kul men det är ju så de är liksom..
På min/vår kravlista finns följande: Det ska vara en trea, diskmaskin,tvättmaskin,torktumlare, uteplats eller STOR balkong (ej tak och ej inglasad), hiss om det blir en läga högt upp. Jag skulle gärna ha badkar på min kravlista men det skulle gå bra utan också, men badkar är ett stort plus!! 
 
Här kommer bilder på en läga vi skulle kunna tänka oss.
 
 
 
 
 
 
 
 

Inte mycket bloggande..

Gabriella Toresson / 11 April, 2014 kl 17:29 / Allmänt
0 kommentarer


Äntligen fredag!! 
 
Det blir inte så mycket bloggande för min del nu när jag jobbar om dagarna. Inte för att tiden inte finns men jag gör ju helt enkelt inte så mycket annat än att arbetar. Så så är det med det.
 
Säsongen är fortfarande igång och idag spelas en match som kan komma att bli avgörande och de hoppas vi ju verkligen INTE! Nu när de är så nära på att gå till final så får det gärna göra det..
Jag sitter iaf just nu i soffan och väntar på att åka och hämta upp några pizzor som jag beställt till kvällens tjejkväll.
Det kan ju somsagt bli den sista matchen och efter det så åker de flesta hem en sväng, vissa kommer tillbaka och andra inte. Det känns så tråkigt att man kanske aldrig mer kommer att träffa de tjejer som man lärt känna under den här säsongen. Vi har ju träffats flera gånger i veckan i väldigt lång tid. Så det känns ju tråkigt och alltså känns det inte mer än rätt att träffas ikväll! 
Sen såklart finns de tjejer som inte kunde komma och det är ju såklart väldigt tråkigt. 
 
Nu måste jag ta och snabba på. Måste först på Maxi!!  
 

Babyshower!

Gabriella Toresson / 06 April, 2014 kl 12:10 / Allmänt
0 kommentarer


Eftersom att många av oss tjejer här är ju från usa/kanada så är såklart babyshower givet när någon ska ha barn. Måste säga att jag tycker att det är en fantastisk trevlig grej och så sjukt amerikanskt, precis som man ser på film! Det är liksom all in! 2 av tjejerna här är på tjocken så vi hade babyshower för dem båda på samma gång. 2 flugor i en smäll. Varför gör man inte mer sånt här i sverige?!?!?! Jag skulle ÄLSKA om någon överraskade mig med de här! 
 
 
 
 
 

Det har ju bara gått för långt...

Gabriella Toresson / 06 April, 2014 kl 11:02 / Allmänt
0 kommentarer


Vad ska vi göra med dessa karlar som inte förstår rätt och fel? 
Dödsstraff!? Ja, tack!!!

Solig fredag i stökig bil!

Gabriella Toresson / 04 April, 2014 kl 18:48 / Allmänt
0 kommentarer

Vädret den här veckan har vart helt ljuvligt. Mellis ute varenda dag!! Mina nya skor kom idag också, sjukt snabb leverans och de var så fint packade. Kartongen kan man ju ha som prydnad :)

Fin!

Gabriella Toresson / 04 April, 2014 kl 00:00 / Allmänt
0 kommentarer


Himla snygg blus tycker jag! 

Synd bara att den kostar 4 papp...

Påväg hem till lilla mig!

Gabriella Toresson / 03 April, 2014 kl 16:41 / Allmänt
0 kommentarer


 
De här fina (inte om man frågar min sambo!) skorna beställde jag igår. Får se hur lång leveranstiden är, har aldrig beställt från den sidan innan så det blir spännande att se om de kommer fram ;)