Vårt badrum!

Gabriella Toresson / 25 Oktober, 2016 kl 20:47 / Allmänt
0 kommentarer



Blandare osv..

Gabriella Toresson / 23 Oktober, 2016 kl 15:00 / Allmänt
0 kommentarer


Nu har vi endast några få val kvar att göra till huset och det börjar brinna i knutarna, som man säger. Blandare till badkaret uppe, blandare till köket och handdukstorkar till båda toaletterna.

Blandare till badkaret har vi nästan bestämt, de lutar åt 👇🏽 från tapwell.
Väldigt snygg tycker jag och lite annorlunda mot för dom jag är van att se :-)

Sen bör de mesta vara klart från vår sida. Målaren skulle troligast börja denna vecka också! Kul 😄 Hur många gånger har jag sagt att vi längtar? 🙈


3 saker som stör mig!

Gabriella Toresson / 20 Oktober, 2016 kl 12:41 / Allmänt
0 kommentarer


Nu ska jag skriva ett inlägg om saker jag är otroligt less på!

1. Att folk tar sig rätten att kommentera andra människors kroppar.
Min kropp är tydligen en kropp som varenda människa har rätt att kommentera. Saker som "herregud, de är bara skinn och ben på dig nu", "ät lite till, de behöver du" eller "du ser nästan sjuk ut" är inte snällt eller omtänksamt att säga, de är bara elakt.

2. Negativa undertoner.
Alltså nej och åter nej. Jag kräks. Ska ge ett exempel. Vi leker att jag går på Leos lekland i läppstift och högklackat och någon måsteeee fälla kommentaren "ojoj, här var man tillfixad för att leka." Men nej. Knip käft om ni inte har bättre folkvett än så.

3. Egentid.
Det nya ordet för alla som fick barn på 2000-talet. Ja, de är skönt att gå ut och äta i lugn och ro ibland. Men att jag och Sebbe skulle kunna gå ut och äta tillsammans någon/några gånger i månaden är något jag inte förstår hur man som föräldrar kan räkna med att kunna göra när man har barn. Att kissa på Stickan och se ett + tycker jag är som att säga tack och adjö lugna middagar, sovmornar och filmtittande. Nä, egentid tycker jag är lol. Och nu ska ni ju veta att detta kommer från en som ALDRIG har egentid.

 

 

Och nu ska jag skriva något som jag inte stör mig på. Det finns människor jag verkligen beundrar! i detta fall är det alltid tjejer men de finns självklart killar också och de beundrar jag lika mycket. Men alltså, tjejer som lever exakt samma liv som mig. Dvs i en stad där man inte har några släktingar att luta sig tillbaka mot när allt känns lite jobbigt och har barn (räknas bara om man har minst 2 barn) Alltså jag tycker dom är så jäkla grymma!! ATT ratta 2 barn (eller flera) är mycket. Och att ratta 2 ungar med en man som ofta är borta är ju såklart "ännu mer" Ni är grymma och jag beundrar er som fixar allt på egen hand så jäkla mycket! Det kan vara bland de coolaste jag vet!

 

 
 

Snart ses vi igen!

Gabriella Toresson / 16 Oktober, 2016 kl 17:45 / Allmänt
0 kommentarer


Tidigt imorgonbitti lämnar vi Sundsvall för den här gången. Alltid samma känsla i magen. Nästa gång vi kommer hem är förmodligen huset redo för inflyttning och sen är det jul och massa annat mysigt!


Rosa i mitt hjärta!

Gabriella Toresson / 14 Oktober, 2016 kl 22:34 / Allmänt
0 kommentarer


Sebbe kallar ju mig ibland för Grynet, eftersom jag älskar rosa. Nu har jag såklart hittat det perfekta golvet till toaletten uppe. Såklart går de lite i min favvofärg! 😍

Hur fint? 😍


Kalla oss fyndfamiljen!

Gabriella Toresson / 13 Oktober, 2016 kl 22:48 / Allmänt
0 kommentarer


Vi (läs jag) är väldigt bra att handla på rea. Inte kläder dock då jag hatar rea i butiker för de blir så satans stökigt. Ryser när jag tänker på zara i rea-tider. Jag skulle säga att jag är väldigt bra att hitta olika erbjudanden. Idag skulle vi till Ikea för att kika lite grejer till huset. Jag sa till Sebbe redan innan att de kommer spåra ur. De brukar bli så när de handlar om oss. Och vad hände? Jo, de spårade. Vi handlade lampor, tallrikar, bestick, kastruller, toaborstar och en SÄNG. Ja, såklart vi behöver ha en säng till huset så de är väl inte så konstigt. Men nu är de ju cirka 2 månader kvar till huset är klart så det var väl inte planerat att köpa säng precis nu. En säng tar ju en del plats.
Men, vad får vi syn på? Jo, precis den sängen vi ska ha på halva priset. Som Ove Sundberg säger "halvaaa priset". Ja, då kunde vi ju inte låta bli såklart. Bara korkat att inte handla saker som man ska köpa när de är rea etc.
Jag har tex redan köpt julklappar för att det är så mycket erbjudanden överallt nu. Bara korkat att inte göra så. Det blir Ju mer julklappar också 😄👍🏼

Nu har vi fyllt ett helt rum hos svärisarna och snart kommer även soffan och fåtöljen (som vi också köpte för 20%) dit så då ryker nog ett till rum för dom. Tur de är snälla och har ett stort hus! Mamma och Uffes gästrum är också ganska fullt med grejer vi köpt. Min mamma är inte superglad över det precis! Haha.. dom har inte riktigt lika stort som svärisarna.


Åker hem!

Gabriella Toresson / 11 Oktober, 2016 kl 22:22 / Allmänt
0 kommentarer


Ni blir fler och fler som hittar hit nu när jag blivit lite mer aktiv här! Kul!
Men vilka är ni egentligen? Hur hittade ni hit? Jag är ju inte någon som markandsför bloggen speciellt mycket på andra sociala medier!

Imorgon åker vi uppåt i landet i några dagar. Ska bli fantastiskt att komma och och tanka lite "mammatid" sa till Sebbe häromdagen att jag hade mammalängtan. Dagen efter det ringde Sebbe och sa att vi kunde åka hem. Gud hör bön!
Ska bli fantastiskt kul att få se huset nu, förmodligen kommer alla innerväggar sitta på plats i slutet på veckan så då får man ett hum om hur det kommer bli på riktigt! Så pirrigt och så kul!

Varje kväll letar jag febrilt på internet efter inspo till huset, finns så mycket fint jag vill ha! Nått som vi verkligen komma söka, tills vi hittar det perfekta är en serveringsvagn, eller drinkvagn kanske man säger? Vi vill ha ett sånt men lite fina saker på! Åh! Kan inte vänta längre känner jag. Den här processen har varit så sjukt lång så nu vill vi bara knäppa med fingrarna och få december!


Dinner is served!

Gabriella Toresson / 09 Oktober, 2016 kl 22:24 / Allmänt
0 kommentarer


Detta stod på vårt middagsbord idag. En så smaskig kycklingpasta som jag fått recept på av min syster!


Mini Rodini!

Gabriella Toresson / 08 Oktober, 2016 kl 21:15 / Allmänt
0 kommentarer


Idag har vår lilla människa använt årets vinterjacka för första gången i år. Hon hängde på ishallen med sin pappa (i den kalla hallen) så då var de verkligen på sin plats med vinterjacka! Den är så fin! Hon stod och speglade sig lääänge så tror hon också tyckte den var fin! Tummen upp för den!


Almost Done!

Gabriella Toresson / 08 Oktober, 2016 kl 21:09 / Allmänt
0 kommentarer


Hur snyggt blir vårt hus när det är färdimålat? Grymt! Sebbes familj har målat klart nästan hela huset! Älskar vårt krispigt vita hus med gröna dubbeldörrar! Nu vill jag bara att de ska bli december!

Farstukvisten (på översta bilden) är ju ännu inte målad så man ser ju verkligen skillnad! Älskar!


Ture varg!

Gabriella Toresson / 08 Oktober, 2016 kl 21:03 / Allmänt
0 kommentarer


Tänk att denna vargen kan få en citron-sur Ilse på så bra humör! Hon älskar verkligen han. Vill inte sluta kramas! Får dra henne ifrån han varje gång!


Check!

Gabriella Toresson / 07 Oktober, 2016 kl 22:59 / Allmänt
3 kommentarer


Idag har vi minsan kryssat två saker på vår att-köpa-lista som vi har till huset! En soffa och en fåtölj har vi köpt idag! Så himla kul och nu börjar de kännas lite mer verkligt att vi faktiskt har ett hus alldeles snart! Vi längtar ihjäl oss nu!

Imorgon tänkte i slå till på denna lampa också. Det är 20 % på royal design här i Karlstad så därför shoppar vi nu! Vispar massa tusenlappar på att handla nu istället för att vänta till december och detr ju aldrig fel 👍🏼

Frågan är dock vilken av dessa två vi ska ta? Vad tycker ni?
Huset kommer gå i grått/vitt/svart..


Önskelista!

Gabriella Toresson / 05 Oktober, 2016 kl 22:48 / Allmänt
0 kommentarer


Snart står huset klart och vi (jag) har börjat kika inredning. Har en önskelista som är frullproppad med massa godbitar. Tur att det snart är födelsedag och jul! Hehe..


Bland de gulligaste jag sett!

Gabriella Toresson / 03 Oktober, 2016 kl 19:35 / Allmänt
0 kommentarer


Jag älskar skor! Innan jag fick barn köpte jag skor till mig själv på löpande band. Det blir inte så mycket skor till mig själv längre utan mest till vår lilla dam. Finns det, på riktigt något sötare än småskor? Fick hem de här uggsen idag och man dör ju lite!

Och måste ju hylla footway lite också, grymt snabb leverans och fri frakt och fria returer! Tummen upp!


Late night talk!

Gabriella Toresson / 02 Oktober, 2016 kl 23:20 / Allmänt
0 kommentarer


Hej igen hörrni!

Söndagen kom lite snabbt den här helgen med! Som jag skrev innan så skulle den här helgen samt halva veckan vara en ensam sådan för mig och Ilse. Men icke. Igår på matchen gjorde S illa sig så han kunde inte åka till Tjeckien med resten av laget. Såklart skönt att han är hemma med oss men hade helst sett att han hade vart hel och kunnat spelat! Men det är sånt som händer.

Helgen har gått segt, i fredags var vi på öppna fsk hela förmiddagen och igår hängde vi i mariebergsskogen hela dagen fram tills sebbes match började. Lek i lekparken, 2000 sandkakor och pannkaksslunch på naturum. En rätt så trevlig dag faktiskt. Inget vidare resultat på matchen dock, så trevligare avslut på lördagen hade man kunnat önska.

Idag har jag och Ilse hängt hemma hela dagen förutom när vi åkte och hämtade hem S på ishallen. Ilse blev väldigt glad att se sin pappa igen och jag såklart över att träffa min man igen! Haha..

Jag tycker att det blir svårare och svårare att underhålla lillan en hel dag. Ibland känner jag bara att jag inte orkar dra iväg och man får ju så dåligt samvete om man bara är hemma. Någon mer som känner samma? Kommer man ha ständigt dåligt samvete nu sen man skaffade barn, typ tills man dör? Jobbigt är det iallafall!