Konstigt inlägg.

Gabriella Toresson / 27 Februari, 2013 kl 21:06 /
1 kommentarer


Designen på den här bloggen är sååå 2011/2012 ;) haha.. så sant!
Ibland kommer de över mig hur glad jag är för att få bo hemma i Sundsvall och inte i usa, som de faktiskt var tänkt ifrån början. Jag tror inte att jag hade klarat av ett år till där, eller jo klarat hade jag ju gjort, men lite halvpsyk hade man ju vart. Det var/ÄR verkligen ingenting för mig att vara ute och flänga sådär. Jag trivs bra här hemma och har absolut inget behov av att se världen. Nog för att de var lärorikt men absolut inget jag skulle göra om! Det är lyx att få bo nära sina nära och kära!!
Det enda positiva var väl shoppingen. Grymt billigt var ju det mesta där! Man köpte mkt grejer bara för att det var så himla billigt där. Fina kläder, skor osvför typ 120 kr. Inte dåligt!! Så alla som tror att jag handlade mycket ( eller FÖR mycket kosing) tror såå fel! Billigt var förnamnet och alla som vill shoppa massor för en billig peng borde besöka Amerika ;) dock är väl biljetten dit dyr men den behövde vi ju inte betala själv ;) haha..
.
Nåja, jag vill fortfarande åka till turkiet till sommaren. Dock är de ju inte möjligt eftersom att åka utan Sebbe är helt uteslutet från min sida. Så jag kan ju sluta fundera på den resan..
Däremot åker vi ju snart mot Italien och de ska bli mys!:-) min syrra är väldigt saknad!
.
Vädret den här veckan har vart grymt! Idag när jag slutade 13.00 kunde jag sätta mig på balkongen i linne och dessutom svettas! Grymt skönt! Dock blir de snart snö och minusgrader igen, de har jag hört ;)


Konstigt inlägg, men min syster tjatar så.


En önskan!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2013 kl 13:27 /
2 kommentarer


Jag är galet sugen på att åka till Turkiet första Juni. ALLA i min familj ska åka samtidigt men Sebbe har ju träning då så han kan inte följa med.. Jag har bestämt att jag inte ska följa med heller men jag blir mer och mer sugen varje dag..
Jag önskar att chefen i tik läser min önskan och ger Sebbe en veckas semester ;) haha..


Måste dela med mig!!

Gabriella Toresson / 16 Februari, 2013 kl 19:54 /
2 kommentarer


Att jag, Gabriella Toresson, har druckit min första whisky. Det var enbart för att jag börjar känna lite smärta i halsen och jag hoppas att de ska hjälpa! ;)


Livets stora gåta...

Gabriella Toresson / 15 Februari, 2013 kl 00:06 /
0 kommentarerNow I only want to be right where you are

Gabriella Toresson / 14 Februari, 2013 kl 17:21 /
1 kommentarer


Torsdag idag alltså. Snart är det helg! Ska verkligen bli grymtgrymt skönt. Dessutom har jag långhelg eftersom att jag är ledig på måndag! :-)

Undra hur en annan ska spendera helgen då, förra helgen flyttade vi ju och grejer så då sa jag att jag bara skulle slappa den här helgen. Det får jag nog lov att ta tillbaka. Sånt brukar man ju inte få ro att göra när man jobbar på veckorna och inte hinner med sånna där tråkiga måsten..

Idag har vi haft maskerad på jobbet och jag har sett ut så här (se bild) trodde först att barnen skulle bli hysteriska men dom tyckte att jag var ganska kul och ville låna masken! Dom visste ju att det var den mest mesiga på stället som fanns under den ;)


Feb. 11, 2013

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2013 kl 12:52 /
0 kommentarer


Dagsläget i lägenheten.. Inatt sov vi första natten i Granlo! Det gick bra ;)

Lite lätt rörigt på vissa bilder ;)


Fredag!

Gabriella Toresson / 08 Februari, 2013 kl 19:30 /
1 kommentarer


Äntligen helg!


Lägan!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2013 kl 19:49 /
0 kommentarer


Idag har vi vart en sväng och kollat läget i lägenheten.. Det blir SÅ himla fint :D nu är alla tak målade, hallen är målad och sovrummet är färdigtapetserat! Jag älskar redan min tapet från Rusta kan jag lova! Nu är de bara köket som ska målas och tapetseras och så vardagsrummet förstås. Jag längtar tills vi får flytta dit. Ska bli så himla kul att sätta upp nya gardiner och alla andra nya saker! Jag tror verkligen vi kommer trivas som fisken i vattnet där ;)
.
Annars då, livet flyter som vanligt på. Inga konstigheter. Jag längtar till att vi ska åka och hälsa på Iza och Linus så jag tror jag spricker. Det får bli direkt när säsongen är slut för Sebbe.

Inatt ska vi sova i Granlo hos min moder. Jag sover ju alltid här när Sebbe är borta men både jag och Sebbe brukar ofta sova här också. Och Sebbe är oftast den som vill, han tycker nog att det är minst lika mysigt som jag här hemma och det är jag SÅKLART väldigt glad för att han tycker! Hade ju vart värre om han tyckte att min familj var ett gäng nötter! Hehe:P

Påtala om det så vill vi såklart säga tack så himmelens mycket till svärfar/pappa för hjälpen med golven i lägenheten! Ingen hade kunnat fått de lika fint som du :-)