Att föda barn med kejsarsnitt.

Gabriella Toresson / 30 Mars, 2018 kl 21:17 / Allmänt
2 kommentarer


Nu är det klappat och klart! I torsdag ringde "min" läkare och hade, efter en telefonkonferens (seriöst va!!) med specialisterna i Göteborg kommit fram till att ett kejsarsnitt borde göras såvida inte jag vägrade. Dom kan ju inte tvingas... 

Såklart så skulle jag inte envisas om att föda vaginalt om så välutbildade personer inte tycker det är en bra idé. 
Jag har enda sedan jag blev opererad sagt till Sebbe att nästa gång vi ska skaffa barn ska de göras med snitt. Det känns obehagligt att ta i så inåt skogen nu, de känns liksom som att tunntarmen skulle skjutas ut från min mage. Ingen trevlig tanke precis. 

Men sen är det inget beslut som JAG vill ta. Det skulle vara mycket enklare för mig om en läkare sa att de var det som gällde. Så det var faktiskt en lättnad för mig när han ringde häromdagen. 
Jag kan liksom känna att om de går år skogen med kejsarsnittet så är det inte pga att jag gjort det valet. Haha. Ja jag är en katastroftänkare! 

Det ska nog gå bra. Men gissa hur mkt jag kommer böla när jag ska åka ifrån Ilse på dagen då bebisen ska komma. Kommer tycka så synd om henne när jag tänker tanken att när jag kommer hem igen kommer hennes värld bli helt annorlunda.. åh! Stackarn! 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej, snitt kan bli en sådan bra upplevelse. Har ett akut efter första då det höll på att sluta i katastrof och ett planerat med andra som blev betydligt tidigare än planerat då moderkaka lossnade. Men andra var en dröm ändå, jag var helt vaken, full av energi, med på vad som hände osv. Önskar dig all lycka till och hoppas att du känner dig trygg i läkarnas händer.

2018-03-31 @ 09:09:52
Postat av: Lina

Håller med förra inlägget. Hade också ett akut kjesarsnitt och ett planerat. Var en dröm att göra ett planerat kjesarsnitt. ☺️

2018-04-28 @ 08:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback