sol i sinne!

Gabriella Toresson / 03 Maj, 2017 kl 20:33 / Allmänt
1 kommentarer


Vilka första dagar att bo i radhus vi haft! Solen har vart så varm och skön på vår baksida de senaste dagarna. Vi har spenderat i princip all vaken tid ute och Ilse älskar sitt nya boende verkar de som. Barn att leka med precis överallt! Här kommer vi trivas 👍🏼 


Vårsolen är stark har jag märkt. Ilses händer är riktigt bruna och min bröstkorg är röd. Solskyddsfaktor måste införskaffas genast! Lillen verkar inte ha lätt för att bränna sig som tur är men smörjas måste hon ju ändå. Hur är det med solens strålar egentligen? Är de bara farliga om man bränner sig?En sovandes skönhet i soffan, helt slut efter en dag i solen. Älskade lilla troll!


Hamnade precis på någon fruktansvärt på facebook. En mamma som lagt ut en bild på sitt spädbarn och ber att alla hennes anhöriga ska be för flickans liv, som fått en allvarlig sjukdom. Det var kaos i kommentarsfältet och jag förstod rätt snabbt att flickan inte hade en allvarlig sjukdom. Hon hade sedan hon var 3 dagar gammal blivit misshandlad av sin mamma och pappa. Så pass allvarligt att hon avled av sina skador. 
Föräldrarna har blivit dömda för brottet tror jag, iaf vad jag läst mig till i tidningarna och det är ju så fruktansvärt? 

Ens största skräck i det här livet är ju att något ska hända ens lilla ljuvel! Hur kan man skada en oskyldig tre-dagars bebis? Jag bävar för den dagen Ilse ska bli stor nog att förstå alla hemskheter som finns i den här världen. 

Skönt att veta att trots all ondska så finns de så mycket mer godhet och kärlek! ❤️

Ett stycke docka som hjälper till att skära grönsaker till middagen. 

Pappan försäsongstränar så de blir väldigt mycket grönt och väldigt lite godsaker och kolhydrater. Nåja, de kan ju gynna även mig. Håller på att avlider av sötsug varje kväll och de inte finns ett enda dugg gott att snaska på!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart kommer lamporna ifrån? 😍😍

Svar: De är ifrån Ikea :)
GabriellaToresson

2017-05-04 @ 07:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback