Livet utan tjocktarm = livet med mysko hårväxt.

Gabriella Toresson / 15 Maj, 2017 kl 19:08 / Allmänt
1 kommentarer


Imorgon måste jag ringa till sjukhuset och beställa lite blodprover. Sedan tjocktarmen rök har mitt hår vart under all kritik. Jag tappar så mycket och de som sitter kvar på huvudet är inte i gott skick. Frågade ett gäng andra personer som har sjukdomshistoria som mig och väldigt många hade samma problem. B-12 och magnesium tipsade folk om. Men såklart måste man sa vad man egentligen har brist på innan man börjat äta nått för det. Tröttheten jag dras med behöver vi ju inte ens tala om. Snudd på gravidtrötthet. 


Man skulle faktiskt kunna tro att mitt hår är ett skämt. Nått är på riktigt helknasigt för typ vartannat hårstrå går av precis på samma ställe, så de ser ut som att underhåret är mkt kortare än överhåret. Så är inte fallet så utväxten är exakt samma överallt. 
Nu tänker ni säkert att det är frisören som vart full. Men icke, sist jag klippte mig var håret totalt spikrakt. Det hade vart typ 1,5 cm längre på överhåret redan innan. Så nått är helt klart mysko med mitt hår. Någon som vet? :-)

Kan nåååågon förklara detta?


Kommentarer
Postat av: Linda

Kan bara kort berätta om mitt håravfall som jag drabbades av när blev stomiopeterad. Jag blev plötsligt sjuk, inom 2 månader var min tarm så inflammerad att jag var tvungen att ta bort den. Hade aldrig haft problem med den tidigare. Fick åka många turer in/ut till sjukhuset innan operationen var sista utvägen. Tror att all stress/kortison som min kropp blev utsatt för gjorde att jag tappade allt hår 1 månad efter jag blev stomiopererad. Jag var tvungen att bära peruk för jag mådde så dåligt. Att ha stomi gjorde inget men just att tappa håret var fruktansvärt. Nu 4 år senare har jag samma tjocka fina hår som innan!

Kram

2017-05-16 @ 13:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback