Våran ljuuuuuvliga säng!

Gabriella Toresson / 31 Januari, 2014 kl 12:17 / Allmänt
2 kommentarer


Jag är lite i valet och kvalet om vår säng ska ha en sängkappa eller inte. När vi köpte den här sängen var jag fast besluten om att en sängkappa skulle köpas till. Problemet är bara att den är för hög för att sängkapporna som finns att köpa ska passa till. Alltså kommer en sängkappa hänga och dingla 10 cm ovanför golvet = inte snyggt. På Sova där vi köpte sängen finns visst sängkappor att köpa för typ 1500 kr = inte direkt nått för mig, så det är ju liksom uteslutet. Jag funderar nu på om jag ska köpa ett madrasskydd för den översta resårmadrassen och sen ha en sängkappa på den nedersta. På bilder jag sett från hur vi hade det i USA hade vi så där och vad jag minns så tyckte jag det var rätt fint. 
Sebbe tycker dock absolut INTE att vi ska ha något sånt på våran säng eftersom han tycker att det är "jättefin". Hmm.. Har funderat på det här varje gång jag kollat på sängen i ungefär 6-månaders tid. 
 
Har också börjat fundera på om jag skulle kunna sy en egen? Det är ju alltså bara som en som går runt jag vill ha, behöver bara ha typ som ett resårband över sängen liksom. Någon som fattar vad jag menar?
Vad tycker ni? 
 
Bör tilläggas att sängen verkligen inte är lika mörk som det ser ut på bilden! 
Den är lite mer såhär;
 


Kommentarer
Postat av: Esmeralda

Vad fin den är :)

2014-01-31 @ 13:29:30
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
Postat av: Fanny

Åh. älskar sådär stora fönster, och två bredvid varann! Lyxigt! :)

2014-01-31 @ 15:09:16
URL: http://fannystaaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback