Kopierat från Facebook.

Gabriella Toresson / 08 Januari, 2014 kl 19:49 / Allmänt
2 kommentarer


Om ombytta roller i en våldtäkt: Vad hade han på sig då?

Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom.

”Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att bli uppeldad.”

”Om han inte ville bli uppeldad så kanske han skulle ha stannat inomhus.”

”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att bli uppeldad.”

”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja elda upp män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”

”Vadå, låg han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”

”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”

”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”

”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att bli uppeldad om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”

”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!”


Dela gärna vidare! Vi måste tillsammans se till att frågan ”Men vad hade hon på sig då?” aldrig mer ställs i våldtäktsdebatten.


Kommentarer
Postat av: Linus

Det var bra!!

2014-01-08 @ 22:36:16
Postat av: Ida

Så jävla sant! Tycker att det är härligt att se någon belysa hur skev synen på unga tjejer tyvärr fortfarande är.

2014-01-09 @ 07:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback