Försöker se tjusig ut en helt vanlig tisdag.

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2014 kl 17:09 / Allmänt
0 kommentarer


Har fixat och donat med mitt nya vardagsrumsbord hela förmiddagen, spikat och slipat. Nu tycker  jag det är rätt så trevligt faktiskt. Funderar dock fortfarande på om jag ska måla det vitt, svart eller någon annan trevlig färg eller om jag ska låta det vara träfärg. Tror jag låter det vara som det är ett tag iaf så får vi se sen! 
 
Runt 12.00 blev jag uttråkad så då smsade jag Sebbe och frågade om vi skulle göra ngt efter hans träning, och det skulle vi. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar. Jag ser ju för det mesta ut som hej kom och hjälp mig om dagarna så ibland kan det ju vara lite roligt att kliva ur nattsärken. Sagt och gjort, köpte en gaaaanska gullig kjol i helgen som jag invigde idag.
Jag hämtade upp Sebbe på hallen sen for vi till Grand för att handla lite födelsedagspresenter till hans mamma som fyller år på torsdag, sen satte vi oss fikade och sen gick vi runt och kikade lite innan jag fick magknip och var tvungen att brassa hem! 
 
Tror jag strax ska börja med maten faktiskt, börjar bli rätt hungrig nu eftersom jag är dålig på att käka lunch. Eller oftast äter jag frukost vid typ 11 (kan inte kliva upp ur sängen och äta direkt, det är de värsta) så då är jag oftast inte hungrig runt lunchtid. 
 
Faktiskt så känns det som att jag börjar på att bli sjuk igen. Blev ju förkyld för 2 veckor sen, eller jag blev sjuuukt snorig. Var täppt och det rann i 1 vecka sen gick det över. Nu misstänker jag att halsen börjar göra lite smygont. Orkar inte med det nu när vi åker hem imorgon! Har alldeles för mkt att stå i när vi kommer hem för att hinna med att vara hängig. 
Det känns ju som att exakt ALLA är förkylda och sjuka nu så jag antar att det är något som komma skall..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback