Syracuse!

Gabriella Toresson / 02 Mars, 2012 kl 23:20 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är vi sen en dag tillbaka framme i Syracuse. Det är en liteliten stad här i Usa. Idag har vi strosat runt i området här utanför och försökt hitta lite affärer.. Det var inte mkt att hänga i julgranen här. Men vi hittade iaf Urban Outfitters så det var ju bra! Vi åt lunch på ett trevligt litet sushiställe och sen vandrade vi mest bara runt!
Vi bor på hotell och kommer göra det resten av tiden här, det känns skönt just nu, men om några dagar kommer vi nog slå ihjäl varandra. Rummet är inte direkt stort och vi har massa packning och ja, grejer överallt! Men det får funka ändå!
Ett plus är ju att vi inte behövde städa ur lägenheten eller betala hyrorna som var kvar! Det känns ju såklart trist att slänga bort så mycket pengar på en lägenhet vi inte bor i!
.
Nu ligger vi i sängen och väntar på att få upp lite mat hit. Vi är trött och ska se 2 avsnitt av BB och sen ikväll ska Sebbe träffa doktorn på ishallen när hans nya lag har match! Jag antar att jag följer med han dit så han slipper gå själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback