Semestrar!

Gabriella Toresson / 30 April, 2012 kl 11:04 / Allmänt
3 kommentarer


Nu tar jag "semester" från den här tråkiga bloggen på obestämd tid ;)
Förvänta er inga inlägg den närmsta tiden alltså!

Byebye


Vi har det bra!

Gabriella Toresson / 26 April, 2012 kl 14:24 / Allmänt
0 kommentarerPå flyget!

Gabriella Toresson / 21 April, 2012 kl 10:11 / Allmänt
1 kommentarer
Två tröttisar på flyget! Vi landar om 1 timme och 30 min!
Wifi på flyg är king!


Ordet trött har fått ett ansikte!

Gabriella Toresson / 18 April, 2012 kl 15:25 / Allmänt
1 kommentarerVill boka en resa!

Gabriella Toresson / 16 April, 2012 kl 13:08 / Allmänt
1 kommentarer


Nu vill jag boka en utlandsresa! Några veckor innan Izas bröllop SKA jag åka till utlandet. Jag har hittat den perfekta resan för mig och Mr den 28 maj. Hade jag vetat med 100 % säkerhet att han kommit hem då så hade jag bokat resan för längesen. Men somvanligt vet man ingenting...

Resan jag har hittat behöver jag naturligtvis inte åka med sebbe på, men det vore ju trevligt. Nåja, om han inte hunnit hem åker jag med någon annan =)Skor!

Gabriella Toresson / 14 April, 2012 kl 19:07 / Allmänt
2 kommentarer


Hittade dessa skor som jag köpte på återkommande mode (erikshjälpen) för flera år sedan hos pappa idag. Och dom är ju så snygg!! Som vanligt höjde sebbe på ögonbrynen och som vanligt brydde jag mig inte ett skvatt!

Dom är ju fräck!!


Är glad över att jag inte är kvar i USA!

Gabriella Toresson / 14 April, 2012 kl 12:24 / Allmänt
0 kommentarer


Och jag är ÖVERlycklig över att Sebbe inte är kvar i Chicago just nu!


En fin klänning..

Gabriella Toresson / 12 April, 2012 kl 17:44 / Allmänt
5 kommentarer


Har jag köpt idag! Tom sebbe tyckte art den var fin. Kors i taket sa jag då!!


Now hockey, hurry up!

Gabriella Toresson / 12 April, 2012 kl 15:27 / Allmänt
1 kommentarer


Nu får hockeyn i Amerika ta slut tycker jag. Nu har det gått tillräckligt många månader och jag tycker verkligen inte att det ska fortsätta. Och slutspelet har inte ens börjat än.. lol.

Jag har på tisdag vart hemma en månad. EN HEL månad? Tiden har verkligen gått sjukt snabbt måste jag säga! Och den får gärna fortsätta springa iväg tills typ juni.. Sen får det gå i snigelfart om det vill =) På tisdag ska jag äntligen jobba. Det har gått från att vara skönt att vara ledig till dödstrist på några månader..Iofs är det inte så konstigt =) Iaf, jag ska somsagt jobba på tisdag och sen funderar jag på att åka till min syster i 10 dagar och sen åka  hem igen. För i början på maj ska jag jobba igen. Har faktiskt fått 2 veckor i Maj på mitt favoritdagis. Mysigt!
Dessutom är det en väldigt härlig årstid och man får ju vara ute massooor och det tackar inte jag nej till =)

Däremot blir min lillebror inte särskilt happy när han får höra detta eftersom att han sa direkt när jag kom hem "att du ska hämta mig tio i två varje dag fram tills izas bröllop. Du behöver inte fråga det!" Haha, han går ju inte ens i skolan så länge som fram till Izas bröllop.. Men det tänkte han nog inte på..

Näe, nu måste jag göra någon nytta.. Imorgon har Petter 10-års kalas här hemma.. Alla som vill får som vanligt komma på våra kalas. Det börjar runt 19.00! =)

Please hockey hurry up!

Klädkod!

Gabriella Toresson / 08 April, 2012 kl 09:16 / Allmänt
1 kommentarer


Jag är glad att jag slipper oroa mig för kläderna till min systers bröllop. Dom klänningarna är redan bestämnda sen länge tillbaka!
Däremot så är det ju många andra som säkert har problem med att veta vad ni ska ha på er.
Jag googlade för kul på mörk kostym och fick upp detta!


FÖRMIDDAGSBRÖLLOP
äger rum före kl. 15.00 på dagen.

Gästerna
vid förmiddagsbröllop bär, när det gäller kvinnor, kort klänning eller dräkt, ej urringat. Gärna hatt. Den manlige gästen bär jackett (när så påbjuds) eller mörk kostym.

EFTERMIDDAGSBRÖLLOP
äger rum efter kl. 15.00 på dagen.

Gästerna vid eftermiddagsbröllop klär sig, när det gäller damerna, i lång elegant aftonklänning. De manliga gästerna har högtidsdräkt.

KLÄDSEL PÅ INBJUDAN
Dagens bröllop är många gånger inte bundna till den äldre etiketten. Gästerna förväntas inte bära den traditionella bröllopsklädseln, även om brudparet är högtidsklädd. Istället betyder den klädsel som påbjuds på inbjudningskorten som följer.

Mörk kostym innebär alltid mörkblå eller mörkgrå kostym, (svart går också bra enligt I&L). Damerna bär elegantare kort klänning eller ibland långklänning (vid eftermiddagsbröllop).


Att tänka på.

En regel för en kvinnlig gäst är att inte klä sig i vitt eller svart
I kyrkan ska axlarna aldrig vara bara. Använd sjal eller liten jacka
Röda klänningar bör man som kvinnlig gäst inte använda
Eftersom att det står att man ska ha mörk kostym på inbjudan så googlade jag helt enkelt på det. Detta är vad jag fick upp. Jag vill inte verka som en bestämmare över vad folk ska ha på sig och inte.. Men jag tänkte att jag hade inget bättre för mig än att googla lite och ja, så blev det :-)

Tänka sig så rätt man kunde ha!

Gabriella Toresson / 05 April, 2012 kl 13:24 / Allmänt
2 kommentarer


Tack så mkt min kära! :-)


The love of my life

Gabriella Toresson / 05 April, 2012 kl 11:11 / Allmänt
0 kommentarer


image description


Torsdag.

Gabriella Toresson / 05 April, 2012 kl 10:50 / Allmänt
0 kommentarer


Förstår om ni tycker att jag är dödstrist för att jag nästan aldrig skriver här. Men jag har ingenting att skriva om faktiskt. Allt är precis som vanligt, jag vaknar på morgonen och hittar på någonting och sen hämtar jag petter på skolan 13.50 och sen är det han och jag.. Häromdagen la han armen runt mig och sa "Gabban, det är du och jag mot hela världen" Haha, han är ju för gullig min brorsa! Idag efter hans skola åker mamma, uffe och klurre till Piteå så jag har FF hela helgen. Tråkigt tycker jag eftersom att jag är en riktig familjemysare ;) Men det får väl gå det med. Det är ju bara några dagar ;P Ikväll ska jag på 30-års kalas för Martina som fyller år imorgon! Kul med kalas om ni frågar mig. Släktälskaren älskar såklart när alla är tiillsammans =)

Och Sebbe saknar jag så jag tror jag kommer dö snart. Inatt drömde jag att han hade blivit förvandlad till en häst och stod i en hage och jag sa "kom hem direkt när du blivit människa igen." Sen stoppade han huvudet över stängslet så jag fick ge han en puss på hästmunnen. (vad heter egentligen en hästmun?)
Jag vill verkligen ha hem han nu. Men som det ser ut nu så kommer dom gå till slutspel. Kul för dom men mindre kul för mig som somsagt saknar ihjäl mig efter han!

Det var väl ungefär det jag hade att skriva om idag. Nu ska jag klä på mig och gå ut på en prommis!

Tack och bock!

Påskägg!

Gabriella Toresson / 03 April, 2012 kl 23:57 / Allmänt
1 kommentarer


Jag tror jag vet vad påskharen kommer med i år! Jag tror att han duktig nog uppmärksammat vad jag vill ha och vart ifrån grejerna kommer. Det är synd att min påskhare inte kan hänga med dessa finisar på posten!


Trött..

Gabriella Toresson / 03 April, 2012 kl 22:48 / Allmänt
0 kommentarer


Hur sjutton kan hon vara trött? Det undrar ni säkert nu. Och tyvärr kan jag inte svara på det. Klockan är ju rätt mycket och jag vaknade faktiskt runt halv åtta idag. Min sovkompis och lillebror skulle som vanligt upp till skolan så han väckte mig när han klev upp.. Sedan skjutsade jag han till skolan och sen åkte jag till pappa för att hämta ett par vita byxor som jag har försökt att få ren. Det verkar inte gå så bra. Dom ligger fortfarande i klorin..

Nu ligger jag och pratar med min fantastiska herre på skype och ska snart sova! Imorgon ska jag upp halv sex och göra mig "festfin" för klockan 07.00 ska jag vara på Casinot för att göra en liten annorlunda grej ;)


Uttråkad!

Gabriella Toresson / 01 April, 2012 kl 21:26 / Allmänt
2 kommentarer


Helgerna är det extremt trevligt att vara ledig på. När alla andra är lediga alltså! Men det är så sjukt trist på veckorna. Det är ju så trist på dagarna när alla jobbar, man har ju ingenting att göra när alla andra arbetar.. Jag skulle verkligen vilja ha någonting att göra jag också. Att jobba är något jag faktiskt saknar. Jag har snart gått utan att jobba i ett helt år och jag är minst sagt uttråkad! Jag och Sebbe pratade om det förut, det var mycket mysigare när jag också jobbade.. Han tyckte att det var mysigt att komma och hämta mig efter jobbet på dagarna. Tex fredagarna var verkligen mysiga! Nu flyter dagarna liksom ihop..
.
Jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Det är liksom onödigt att söka sig ett fast jobb när jag vet att jag kommer åka tillbaka till Usa efter sommaren.. Men någonting vill jag göra! Får liksom paniken av att bara gå hemma..