Människorna här verkar så lyckliga nu...

Gabriella Toresson / 06 December, 2011 kl 23:20 / Allmänt
1 kommentarer


Nu är det såhär va, att jag har fortfarande inte blivit av med min inte-lust-att-göra-någonting-känsla så det är precis vad jag och Sebastian har gjort dom senaste dagarna.. Inte ett skit har vi gjort. Jag har inte varit utanför lägenheten på några dagar. Förutom idag när jag var på gymmet. Och det enda jag gjort den sista veckan har vart att gå på hockey och det är ju skit trist! Jag längtar hem mycket, även fast jag inte vill så gör jag det. Och jag tänker inte sticka under stolen med det heller. Och säga att jag är överlycklig över att vara här för det är jag verkligen inte.
Men hey, jag är ju en vuxen människa och jag kan ju klara det här! Jag har ju inget annat val, jag handlar ju inte bara om mig nu!
.
Jag har skickat Sebastian och handlat medans jag lagar mat. Idag blir det en väldigt tidig middag eftersom både jag och Sebbe var hungrig. Det får bli kvällsfika ikväll istället! Efter maten ska jag försöka göra pepparkakor. Jag köpte en grej på Target som hette gingerbread mix, man blandar i ett ägg och lite vatten tillsammans med den där grejen jag köpte. Så jag antar att det blir pepparkaksdeg då. Men här kan man inte lita på nått!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag älskar dej, hoppas det snart kommer att kännas lite annorlunda Ni har ju trots allt varandra. pusspuss/mamma.

2011-12-07 @ 20:31:50
URL: http://://

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback