Sommar sommar sommar

Gabriella Toresson / 13 Juli, 2015 kl 21:48 / Allmänt
0 kommentarer


Nåja, solen lyser med sin frånvaro här i Sundsvall men man kan ju inte annat än älska stan ändå. Här är jag verkligen som gladast! Varje sekund på andra ställen längtar jag hit. Okej, lite jobbigt med tanke på att jag inte har bott/bor/kommer bo här på länge men  man uppskatta den lilla tid vi är här! Semestern har iallafall gått väldigt fort och snart bär bilen iväg till de värmländska skogarna igen. Ja just, vi har ju hunnit flytta från Växjö till Karlstad. Tänk så fort 2 år i Växjö har gått. Och vad vi har vart med om där nere! Helt fantastiskt! Våran lilla lilla bebis börjar bli stor tjej nu. Hon äter som en häst, kryper för fullt och tror att hon kan stå. Tyvärr ramlar hon 10/10 gånger och slår sig men hon är en tuffing som sin farsa och grinar knappast aldrig när hon slår sig. Vi har funderat på att lilltjejen saknar känsel.. 

Nåja, hon har hunnit blivit 6,5 månader och fått en liten bebiskusin som hon älskar mest, de förståe hon själv inte nu för just för tillfället är det roligaste att dra han i håret och böja hans fingrar bakåt. Men en dag kommer hon förstå det :) 

I helgen har vi vart på ett grymt bröllop. 2 människor som vi håller av väldigt mkt och som jag är väldigt glad att jag fått lära känna. (Tack Sebbe) Ni är fantastiska Anton och Malin! ✨