En ny dag!

Gabriella Toresson / 08 Mars, 2017 kl 14:51 / Hem!
1 kommentarer


Japp, idag är en ny dag! Känns givetvis helt ruttet med vårt hus men man får försöka tänka positivt, att vi inte bor där på heltid och att det "bara" är ett hus.. Men just nu skulle jag (om jag vore lite fräckare) vilja ta och packa en väska och sticka härifrån. Bort från allt vad inflammerade ändtarmar, stomipåsar och vattenskada heter. 
 
Hade ju som ni vet köpt två runda speglar från house doctor hemma i karlstad som nu är uppsatta i huset. Övervåningen kan vi ju inreda ändå. Den största skulle ju sitta i badrummet och det blev så bra! 
 
Ett stort plus till att badrummet kändes så mycket större när vi fick en spegel dit in. Nu ska vi bara försöka klura ut någon belysning också. Skulle vilja ha något som hängde ner ovanför varje handfat! 

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Men fy så tråkigt med vattenskada men precis som Du skriver så är det ju "bara" ett hus och det går att fixa. Du skrev för ett tag sedan om varför just du drabbades av din sjukdom, joo. Föratt det är de starka människorna som drabbas av svåra och jobbiga saker, just föratt de klarar av det. Massor av Kramar till dig från en annan tjej med chrons och två underbara ungar så vet hur det är att vara riktigt sjuk med barn❣

2017-03-08 @ 19:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback