24/1

Gabriella Toresson / 24 Januari, 2018 kl 20:36 / Allmänt
0 kommentarer


Idag går vi in i den berömda tolfte veckan. Jag firade med spinning och lite löpband! Jag har aldrig oroat mig för missfall så jag känner inte att de är väldigt skönt att gå in i vecka 12. Tvärtom tycker jag de känns fett jobbigt att vara gravid i 27 veckor till. Mitt tålamod är aå ruttet. Ilse prövar mig VARJE kväll när vi ska sova. Hon gör allt för att inte somna. Vänder, vrider, studsar osv. Om jag inte nattar henne i sängen är hon vaken utan problem tills vi går och lägger oss. De händer ofta men ibland är de väldigt skönt att få vara lite ensam på kvällskvisten. 

Annars tycker jag att det rullar på. Har ont i min mage men tröttheten börjar bli bättre. Skönt det iaf. På fredag nästa vecka ska jag till min läkare och kolla varför jag har så sjukt ont i min vänstra sida (som jag haft i några månader men inte tagit tag i) samt snacka lite förlossningsalternativ. För mig känns snitt som de allra bästa samtidigt som det är en operation i min mage som nog kommer få gott om operationer ändå. Men de skulle vara fint om läkaren sa direkt att snitt är de han rekommenderar. Blir det upp till mig blir de genast så mycket svårare!

(null)
En bild taget precis idag. Vägde förresten 47 kilo idag på gymmet (med kläder) så de är ungefär 2 kilo upp på 12 veckor. Resan mot 20 har börjat... can’t wait! 

Jag kom in!

Gabriella Toresson / 21 Januari, 2018 kl 11:21 / Allmänt
2 kommentarer


Ja, helt sjukt! Jag kom in på sjuksköterskeprogrammet hemma i Sundsvall. Jag läste mejlet på fredagkväll och blev överlycklig och tackade ja till platsen direkt. Sen på kvällen kunde jag inte somna. Jag vände och vred mig hur länge som helst. Jag kollade min kalender och insåg hur tufft de skulle bli för mig ensam hemma i Sundsvall med Ilse. I bara februari har jag 3 läkarbesök inbokade. Och för att inte missa för mycket av skolan måste jag ju åka fram och tillbaka till Karlstad över de dagar jag måste vara där. Och de blir mer stress än roligt kände jag. Jag bestämde mig klockan 05.00 att de inte blir något. Jag vet att jag kommer bli sjuksköterska en dag men just nu passar de inte för oss. Sjukt stolt över mig själv som kom in iallfall! 💪🏼


(null)


Snart börjar föris igen!

Gabriella Toresson / 07 Januari, 2018 kl 15:13 / Allmänt
0 kommentarer


Snart börjar allvarligt här i familjen igen. Eller så mycket allvar är det väl egentligen inte. Vilse ska böra föris igen efter några veckors ledigt. Hon vill inte och det gör lite ont i min mage när hon säger det. Vi måste försöka ställa om hennes dygn, hon sover alltså till mellan 9.30-10.30 nu för tiden. De går ju inte på tisdag då hon måste vara för föris klockan 9.00 eftersom jag ska till doktorn. Hoppas hon inte blir allt för ledsen, hon brukar ju glatt studsa in där men hon brukar sällan säga att hon inte vill gå dit också, som hon har gjort nu. 

Nu ska vi Alldeles strax kolla på hockey. Sebbe är hemma med oss då han har gjort sig illa. Trist. 

torsdag!

Gabriella Toresson / 04 Januari, 2018 kl 11:28 / Allmänt
0 kommentarer


Ilses faster lämnade oss för några dagar sedan.. Hon har vart här sedan vi kom tillbaka från Sundsvall.Hon åkte härifrån med min bilnyckel och hemnyckel. Bra där Bea :D
Vi har inte gjort mycket på det här jullovet eftersom Ilse och jag vart väldigt förkylda. 
Sen vädret här gör ju att man blir en smula deprimerad alltså. Vi åkte från världens vinterland i Sundsvall och här är det bara regn, regn, regn och grått, grått och grått! 
 
Vi gör inte så mycket på dagarna faktiskt. Vi degar, kollar tv, leker med dockor, bygger med lego osv. Jag är så trött på att leka barnlekar just nu faktiskt. 
 
 
 
 
 

Trötthet från helvetet!

Gabriella Toresson / 02 Januari, 2018 kl 11:46 / Allmänt
0 kommentarer


Man ska ju inte gnälla men alltså Fyfan va jag är trött alltså. Jag tar mig inte för någonting! Just nu gör det väl inte så mycket då ilse är så förkyld så vi kan liksom inte göra så mycket ändå, 
Men den här tröttheten måste försvinna snarast! Vet ju att jag hade riktigt ruttna järnvärden med ilse, då var jag tvungen att äta två järntabletter per dag. Undrar om det är samma denna gång. Ska och lämna blodprov om cirka 2 veckor så då får vi väl se! :)