Foglossning

Gabriella Toresson / 22 April, 2018 kl 08:35 / Allmänt
0 kommentarer


Alltså. När ilse var nyfödd var min syster gravid. Vi var hos henne i Stockholm och vi gick på stan. Hon klagade över foglossning men jag trodde typ inte att hon hade så ont?! Jag trodde helt seriöst att alla sol hade foglossning överdrev en smula. Tills nu. 2 nätter i rad har jag vart vaken och grinat och tyckt så sjukt synd om mig själv 🙈 inatt vaknade jag första gången vid ett och höll på att gå av av smärta. 3 gånger mellan 1-7 har har vart uppe och värmt en rispåse (vi har ingen Micro så det är inte gjort på 1 minut) och då har de lindrat litegrann iaf. Hur jag än ligger med kuddar, mage och ben BRINNER min svank och mina höfter typ. Vid 02.00 inatt sa jag till Sebbe att vi måste åka till Karlstad idag (söndag) för jag behöver MIN säng. Men nu har vi kompromissat så vi åker imorgon (måndag) istället för tisdag. Vad händer med min kropp? Kommer det vara såhär i 14 veckor till? Det kommer jag knappt överleva känns det som. Det kommer jag ju såklart, men inatt ville jag ringa förlossningen och fråga när man kan plocka ut bebisen utan att den blir jättejättejätte dålig.  

Alltså, jag har aldrig tyckt såhär synd om mig själv. 🙈

Sebbe satt och läste om detta och sa "ja, man har det för att bäckenet gör plats för att föda ut bebisen. Men du ska ju inte ens göra det. Fattar hon inte det?" 

Nej precis lillo, du ska inte ut ur min vagina så sluta jiddra!!


Hola!

Gabriella Toresson / 15 April, 2018 kl 13:36 / Allmänt
1 kommentarer


Vi är i Sundsvall och det är riktigt vårväder här hemma. Dock är det fortfarande enorma mängder snö menmen! 

Sitter och lyssnar på en podd och jag tycker så megasynd om ena tjejen, Vanja för alla skitstövlar som finns.  Många av er som läser här inne vet säkert vem det är men hon är iaf gravid och ska ha barn alldeles snart. Hon får SÅ mycket skit i sitt kommentarsfält för att hon inte tycker att bebistiden är gullgull med rosa fluff samt att hon tycker att graviditeten inte är de roligaste att gå igenom. (Plus mycket mer)

Allt hon skriver tycker jag själv är mitt i prick. Hon skriver exakt så som jag känner. 
Jag är inte ett fan av bebisar. Jag tycker inte det är (iaf inte var) mysigt alls med bebisar. Jag hade helst fött fram en 2-åring. Älskar att ha barn som är över två, det är fantastiskt! En bebis är liksom bara en..bebis? Nej, inte min grej. 
Sen skriver hon det jobbiga i att vara gravid. Och jag FÖRSTÅR henne. Självklart vill jag och Sebbe naturligtvis bli 2-barnsföräldrar annars hade vi ju inte skaffat ett till barn. De förstår väl alla utan att jag måste skriva det? 
Samma lika i hennes fall. 

Men det hjälper inte för jag gillar ändå inte att vara gravid. Att min kropp ska förändras, att jag ska börja nissa (nysa+kissa). Det är inte min grej. Men för den sakens skull innebär ju inte det att jag inte tycker att vi är lyckligt lottade. För jag vet hur många som så gärna hade velat byta med mig/oss. Men vi som känner som vi känner måste väl ändå få säga det utan att bli trampade på. 

Nej. Jag ser inte framemot att få en bebis. Jag ser väldigt mycket framemot att ilse ska få ett syskon och att vi ska få två barn. Men jag hade gärna kunnat skippat bebistiden. Eller låtit Sebbe vart pappaledig det första året ☺️

(null)
Snart är vi där igen! ☝🏽