Freedag!

Gabriella Toresson / 30 September, 2016 kl 18:14 / Allmänt
0 kommentarer


Äntligen är helgen här! Eller äntligen förresten.. Jag har faktiskt gruvat mig lite för den här helgen faktiskt, Sebbe åkte bort i morse och kommer hem först på onsdagkväll, de betyder alltså att vi måste roa oss själv i hela 6 dagar. Inte kul! Menmen, så är det. Oktober är inte rolig för oss alls! Det spelar matcher och är borta precis hela tiden. Bara kämpa på för oss här hemma!

Men fredag är ju ändå fredag, jag och ilse har vart och köpt godis idag så när hon somnat dukar jag fram godis och Cola till första fredagsfinalen i idol!


The Ring(S)

Gabriella Toresson / 29 September, 2016 kl 14:40 / Allmänt
0 kommentarer


Älskar dessa ringar nästan lika mycket som mannen som gav mig dom!


Vagn!

Gabriella Toresson / 29 September, 2016 kl 14:37 / Allmänt
1 kommentarer


Fick en fråga om vad vi hade för vagn till Ilse nu när hon blivit lite äldre, som jag tänkte att jag skulle svara på!

Förra sommaren, när Ilse var 5 månader skulle vi ut och resa och kände att buggaboon var lite för bökig att kånka på! Vi ville ha en rejälare vagn men som ändå var smidig att fälla ihop och som man kunde ha i fullt liggläge!

Valet föll för en Kronan Sulky och sen den dagen har hon inte suttit i buggan en enda gång. Nu har vi ju sålt bugaboon för att den bara stod i förrådet och dammade.
Vi älskar den vagnen! Den är sjukt smidig att fälla ihop, den tar liten plats i bilen samtidigt som hon både sover och åker grymt bra i den! Vi är väldigt nöjda med det köpet. Den går bara att ha framåtvänd så ska man lyssna på Bvc-sköterskorna så ska man absolut inte ha den vagnen så tidigt som vi började köra Ilse i den. Men hon älskade redan då att sitta framåt och satte vi henne i buggan som var vänd mot oss blev hon rasande!
Så vi har struntat i bvc's råd om att ha barnet vänt mot sig tills de blir runt året. Det funkade för oss!


Solig lördag!

Gabriella Toresson / 24 September, 2016 kl 21:01 / Allmänt
0 kommentarer


En lång rackarns mysmorgon hade jag och ilse idag. Vi mös i pyjamas ända tills de var dags för hennes lunchnap, då hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för en runda på stan. När maken kom från ishallen så gick vi ner på stan och kikade lite affärer och fikade. På hemvägen kom solen fram och de blev så varmt!

Vi har ute enda till klockan slog 17.00 skulle jag gissa på, då gick vi in och lagade mat!

Nu står mannen min och kokar ihop en egen chokladsås, han gör den bästa! Så nu ska vi mysa. Ilse ligger här bredvid mig i soffan och snarkar för fullt!
Mysig lördag med andra ord!


Fyller på min önskelista!

Gabriella Toresson / 22 September, 2016 kl 14:35 / Allmänt
1 kommentarer


Dessa skor hade gärna fått flytta in i min skogarderob. De står på min önskelista och hoppas att min make tycker att jag varit snäll i år!


Instagram!

Gabriella Toresson / 22 September, 2016 kl 07:35 / Allmänt
0 kommentarer


Följ mig på instagram 👇🏽


Nu är hösten välkommen!

Gabriella Toresson / 21 September, 2016 kl 13:26 / Allmänt
0 kommentarer


Eftersom jag och Ilse spenderar största delen av våra dagar utomhus så är riktiga utomhuskläder någon jag verkligen prioriterar! Senaste inköpet blev ett bar ordentliga höstskor och en ny fleeceoverall! Förra året bodde hon ungefär i en fleeceoverall från Lindeberg.


One happy moment!

Gabriella Toresson / 21 September, 2016 kl 13:15 / Allmänt
0 kommentarer


Jag och sebbe gifte ju oss i smyg, inga visste om det förutom 2 vittnet som vi hade med oss. Det blev inte så uppskattat av min familj om jag säger så ;) Har suttit och kollat bilder och man ser iallafall hur glad jag var den dagen! 
Jag älskar dig, mannen min! 
 
 

2 år!

Gabriella Toresson / 21 September, 2016 kl 12:57 / Allmänt
0 kommentarer


Ibland fastnar jag i gamla bilder och jag får en klump i magen. Oftast är det ju såklart bilder på vår lilla stjärna som har blivit SÅ stor. Jag förstår inte hur tiden kan gå så himla fort. 
 
 
Detta är, om inte allt för länge, två hela år sen! Känns som förra veckan ungefär! 
 
 
2 trötta nyblivna föräldrar! Första bilden på oss som en familj <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Heja pappa!

Gabriella Toresson / 18 September, 2016 kl 17:51 / Allmänt
0 kommentarer


Igår fick vi pallra oss till ishallen för att heja fram Ilses pappa i första seriematchen för säsongen, och OM hon hejade. Vinst med 2-1 så man kan inte vara mer än nöjd. Örebrospöket, som alla talar om, är borta!

 

En dag i skogen!

Gabriella Toresson / 18 September, 2016 kl 17:48 / Allmänt
0 kommentarer


Denna lediga söndag har spenderats i skogen. Vi har gått och gått och gått. Vi lyckades hitta massor av blåbär så nu har vi frysen full! Mums!

Jag tycker verkligen att det är skönt att Ilse blivit lite större så man kan göra såna här saker utan att behöva tänka på vagn, blöjor, mat osv.. Hon blir dessutom roligare och roligare för varje dag som går och hon förstår allt vi frågar henne och hon kan svara och förklara vad hon vill. Språket kommer mer och mer men ännu är de inte mer än enstaka ord. Men hon är duktig på att göra sig förstådd på andra sätt!


Friyayy med mitt dreamteam!

Gabriella Toresson / 16 September, 2016 kl 20:34 / Allmänt
0 kommentarerNästan fredag!

Gabriella Toresson / 15 September, 2016 kl 21:25 / Allmänt
0 kommentarer


Torsdag = städdag! Nya blommor fick de bli idag redan när vi var ute och gick en runda, så trevligt! Vädret levererar verkligen! Det var dock grått när vi gick (men varmt) så jag invigde mina nya stövlar. Under promenaden började dock solen spricka fram så när vi väl var hemma var det riktigt soligt!

Nu har snäckan somnat så jag ska äta en bulle och dricka mjölk! Livet är fint!


Fredagsblomster!

Gabriella Toresson / 09 September, 2016 kl 21:45 / Allmänt
0 kommentarer


Jag blir glad av nya blommor hemma! Varje fredag köper jag nya snittblommor hem. Livet!!


Hustak🎈

Gabriella Toresson / 08 September, 2016 kl 21:18 / Allmänt
0 kommentarer


Vi längtar ihjäl oss till vi får flytta in här och göra det till vårt! Taket är på och svärfar kämpar på med målningen. Grym är han!(och de andra som hjälper till)


Lördagkväll!

Gabriella Toresson / 03 September, 2016 kl 22:53 / Allmänt
0 kommentarer


Kräftorna med diverse tillbehör blev så rackarns gott! Mums! Våra fina värmländska vänner kom och gjorde oss sällskap också! Mys!


Base white!

Gabriella Toresson / 03 September, 2016 kl 22:51 / Allmänt
0 kommentarer


Ni som är less att se vårt hus. Byt blogg! Svärfar har börjat måla utvändigt nu och de kommer bli SÅ fint!


Saturday!

Gabriella Toresson / 03 September, 2016 kl 13:29 / Allmänt
1 kommentarer


Lördag idag! Ingen helgkänsla för oss dock eftersom maken spenderar både lördag och söndag på ishallen. Men imorgonkväll efter matchen så blir de söndagsmys för på måndag är de lediga! Härligt!

Vi (jag och Ilse) har nyss kommit hem från just ishallen där vi kikat på en öppen träning. Hon kämpade för att få ögonkontakt med sin pappa men förgäves. Bättre lycka nästa gång! På hemvägen så somnade hon så hon sover fortfarande, jag sitter givetvis och äter godis!

Ikväll blir det nog kräftor här hemma, har inte ätit det ännu och det är ju så gott. Vi kanske är lite sent ute men må så vara!