Semestern är slut!

Gabriella Toresson / 31 Juli, 2016 kl 18:08 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är semestern slut och vi befinner oss i Karlstad igen. Har mest pysslat på hemma den här veckan för idag kommer svärisarna och till veckan kommer pappa, mamma, Uffe och Petter. Härligt med främmande när man har lite smått ont i magen när man vaknar varje dag såhär i början i Karlstad. Alltid, jämt, varje gång vi åker från Sundsvall tar det ett tag innan jag är inne i att vara borta från "hemma".

Helgen har vart lugn och harmonisk, Sebbe har tränat tidigt både igår och idag så han har vart hemma typ samtidigt som jag och Ilse har vart klara för att göra något.
Hon har upptäckt det här med film. Eller hon har upptäckt Pippi Långstrump och hon älskar det! Varje gång och ser tvn säger hon "piiippii". Så mysigt att sitta med täcke i soffan på mornarna och kolla på Pippi tillsammans!
Nu börjar snart allvaret, Ilses dagispremiär. Är livrädd faktiskt! Jag har ju i princip vart med henne varje vaken minut sen hon föddes och nu ska hon hänga med någon annan än mig om dagarna, läskig tanke... Men de kommer nog gå bra för henne.
För mig med kan man hoppas.


Bröllop i dagar 3!

Gabriella Toresson / 17 Juli, 2016 kl 20:50 / Allmänt
0 kommentarer


Den här helgen har vi vart på bröllop, min kusin och hans shanga gifte sig igår! Helt magisk helg måste jag säga, även fast party var lite roligare innan man fick barn. Allt var helt perfekt och de måste ha vart en dröm som gick i uppfyllelse att få gifta sig så otroligt fint som dom hade det! Helt magiskt att kliva in i spegelsalen måste jag säga, som en scen ur sex and the city!

Vår lilla avkomma fick spendera helgen med sin farmor och farfar och hur tur får man ha det i farmor-och-farfar-lotteriet? Helt klart den bästa farmorn och farfarn man kan ha, har min unge fått! 👌🏼

Hur snygg är inte min kusses fru? En skönhet utan dess like!!


Det går så de blåser!

Gabriella Toresson / 06 Juli, 2016 kl 21:28 / Allmänt
0 kommentarer


Grävningen går undan! Idag tror jag det har blivit färdigt! Nu ska grunden göras innan huset kan sättas på plats! Lääängtar 🙌🏼


Som om att tiden stått stilla!

Gabriella Toresson / 06 Juli, 2016 kl 21:26 / Allmänt
0 kommentarer


Det spelar liksom ingen roll hur lång tid det går mellan gångerna vi träffas. Allt är precis som vanligt när vi väl ses, olika städer och olika livssituationer gör att vi inte ses lika ofta nu som förr, men tammetusan att de känns som igår även fast de gått år.


Lets do this!

Gabriella Toresson / 05 Juli, 2016 kl 17:20 / Allmänt
1 kommentarer


Lets so this!

Nu har det äntligen tagit fart uppe på vår tomt. Idag har de börjat gräva och om några veckor kommer huset. Lagom till jul och när vi kommer hem nästa gång kommer huset vara klart om allt går som de ska. Längtar 🙌🏼