Number 1!

Gabriella Toresson / 30 Augusti, 2016 kl 22:31 / Allmänt
1 kommentarerFakefur!

Gabriella Toresson / 29 Augusti, 2016 kl 14:28 / Allmänt
0 kommentarer


Denna fina är påväg hem till mig. Får hoppas att storleken är bra. Small var de minsta som fanns så risken finns att den är för stor, bara hålla tummarna.
Hösten gör en väldigt shoppingsugen. Kläder, skor, jackor och allt gånger två också, eftersom det är lika roligt att köpa till ilse som till mig själv!


Right now!

Gabriella Toresson / 25 Augusti, 2016 kl 21:01 / Allmänt
0 kommentarer


Det smattrar utanför våra fönster och mörkret har börjat lägga sig. En sovande unge på soffan, tända ljus och en make som åkt på donken för att köpa glass.

Trevlig kväll på er!


Home!

Gabriella Toresson / 25 Augusti, 2016 kl 12:23 / Allmänt
0 kommentarer


I helgen var tanken att vi skulle åka hem till Sundsvall. Eller egentligen tänkte jag och lillen åka hem redan förra veckan eftersom S var borta 5 dagar och sen stanna hem till söndag denna veckan. S har ledigt lördag & söndag (det kommer dröja till nästa gång) så han hade tänkt bila hem imorgon och sen skulle vi åka tillbaka tillsammans på söndag. MEN det ska ju alltid kosta så grymt mycket att flyga från karlstad, så det får dröja..
Såklart hade de vart grymt roligt att åka hem och se vårt hus men det får vänta till jul. (När det förövrigt ska stå helt färdigt)
 
Himla spännande att se huset nu. Det har varit en låååång väg från det att vi köpte tomten till nu. Överklagande (och jobbiga!) grannar har verkligen dragit ut på tiden men nu så äntligen kan man se ett ljus i tunneln. Jag sa till min make igår att han får signa i sibirien eller nått så jag och Ilse kan flytta hem. Hehe, skämt å sido men såklart skulle vi allihopa tycka att det vore grymt att få flytta hem nu. Men det kommer nog dröja x antal år till. Vi är nog inställda på att flänga runt i 7-10 år till iaf.. Härligt det! 
 
Tak, en farstukvist och en balkong ska dit. Sen är det de invändiga kvar. Vi längtar tills det blir färdigt! 
Tänk att detta är vårt hus! 
 
 

Det är här!

Gabriella Toresson / 24 Augusti, 2016 kl 11:05 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är vårt hus äntligen på plats! Nu vill man bara hem!


Västkusten!

Gabriella Toresson / 16 Augusti, 2016 kl 12:45 / Allmänt
0 kommentarer


Hej igen! Veckorna rusar verkligen förbi!
NI helgen har vi vart med Fbk i Strömstad. Himla fint ställe, västkusten är verkligen magiskt fint. Tråkigt nog hade vi lite otur med vädret men de var härligt ändå. En helg på hotell med tillhörande frukostar, powernaps, vindrickande, tjejsnack och såklart en skadad man och flicka.
Allt man kan begära när man åker med en ishockeyförening 😏


Fotbollscup och hämtmat!

Gabriella Toresson / 06 Augusti, 2016 kl 20:42 / Allmänt
0 kommentarer


Lillsnäckan vår har somnat sött i sin säng. Nää, vem försöker jag lura.. Jo, sover gör hon men hon somnade inte lugnt och harmoniskt. Faktum är att han är hemskt elak nu för tiden. Knuffas, nypps rivs osv. Så hon kör hela registret på en innan hon somnar. Alltid går man ut från hennes rum med ett nytt rivmärke på näsan.. Vet liksom inte hur jag ska göra för att få henne att sluta?

Jag har satt mig i soffan och väntar in mannen som kommer hem med mat och en godispåse. Mums! Är en riktig gottegris jag, även om de faktiskt blivit lite bättre.
Familjen är och hälsar på oss för Petter spelar SM i fotboll här nere. De kom i tisdags så de har vart full fart sen dess. Mys! Älskar att ha dom nära mig! Vill alltid ha det!

Nu piper tvättmaskinen. Som förövrigt går varm här hemma 💤

Min älskling! På måndag börjar du på dagis!


Someday soon!

Gabriella Toresson / 01 Augusti, 2016 kl 17:45 / Allmänt
0 kommentarer