Gulliga grejer påväg till den lilla!

Gabriella Toresson / 25 September, 2014 kl 20:09 / Allmänt
4 kommentarer


Alltså, garderoben vi har till lillen är enorm. Det finns kläder i MASSOR! Men, det bästa ska de bästa ha. Har vart sugen på att beställa kläder från Livly ett bra tag men tycker att de är alldeles för dyrt för kläder som en liten kotte växer ut fort. Men idag var det iaf 25% på hela sortimentet så då slog jag till på lite gulliga saker! 😍👍Bästa köpet på länge!

Gabriella Toresson / 24 September, 2014 kl 20:50 / Allmänt
0 kommentarer


Vi har köpt en fatboy. Alltså en enorm sackosäng. Den är inte så vidare snygg. Men OM den är skön? Ljuvlig. Helt klart bästa köpet på länge!! 
Absolut ett måste!

Gabriella Toresson / 21 September, 2014 kl 18:15 / Allmänt
1 kommentarer


 
Sånna här är absolut något vi måste införskaffa innan lillen tittar ut.. Antar att bebisen inte kommer vara många dagar innan han/hon befinner sig i ishallen. Sjukt gulliga var dom också tycker jag =)
 

Ett stycke födelsedagsbarn!

Gabriella Toresson / 21 September, 2014 kl 09:23 / Allmänt
0 kommentarer


Förra fredagen fyllde Sebbe 25 år! Det är verkligen något att fira tycker jag 😊 Tyvärr blev det inte mycket till firande men han fick fin-fina presenter av mig och min familj! Alla i min familj älskar ju paket och vi vill att de ska vara i massor. Sebbe själv älskar också presenter och hade gissat hela veckan vad som gömde sig i hans paket. Tror och hoppas att Sebbe blev nöjd med sina presenter iaf! 
Ett haglöfs-ställ ville den blivande pappan absolut ha när han ska vara ute och leka. Så det fick han och en träningsoverall, en fleece och lite annat smått och gott. Vi får ta i och fira ordentligt när du inte är nyopererad 😝

Internetshoppare med pannlampa!

Gabriella Toresson / 18 September, 2014 kl 20:11 / Allmänt
2 kommentarer


Eftersom Sebbe slog till på att bryta käken i Tyskland och blev kvar på sjukan där i 1 vecka så blev det inge Stockholm för mig förra helgen. Tråkigt men sant. Hade sett fram emot att shoppa och ÄTA! Haha.. Hade ju sparat mig för att shoppa i Stockholm. 

Eftersom de inte blev så så internethandlade jag igår. Det är roligt det också, handlade grejer till rummet som den lilla ska ha. Har kommit på att jag inte har en aning på hur ett barnrum ska inredas?! Just nu är det inte så väldigt nödvändigt med ett eget rum såklart men eftersom vi hade ett rum över så var det lika bra. Även om en bebbe inte har sån stor nytta av ett eget rum så vill man ju ändå att det ska vara mysigt där inne. Men jag vet inte hur man får till det så?! Haha.. Och Sebbe är inte världens bästa hjälp då han inte bryr sig så mkt om inredning :P Nåja, får väl se om jag får till någon mysfaktor när alla grejerna är på plats. 

Just nu sitter jag bara och virkar medan Sebbe glor på hockey. Börjar komma en bit på vägen på filten jag la upp för ett tag sen, men mitt tålamod börjar tryta. Vill att de ska bli klart på en gång. Jag är ju inte överdrivet snabb så de tar ju ett tag för mig.. 

Nåja. Nu blir det glass.. 
Knasig helg..

Gabriella Toresson / 08 September, 2014 kl 18:52 / Allmänt
0 kommentarer


En helt klart knasig helg blev det. Sebbe som skulle komma hem igår blev kvar i Tyskland fortfarande. Jag hoppas, hoppas och hoppas att den här veckan går i raketfart så jag får hämta hem min Karl snart. Saknar han väldigt mkt ❤️ Nåja, ett knasigt slut på helgen blev det men en väldigt bra början på veckan. Sebbe fick positiva besked från doktorn och inte minst att lilla Elias också fick bra besked av doktorn. Så glad så jag tror jag kan spricka! 

Somsagt, låt veckan gå fort så Sebbe får komma hem igen 😊 
Min gulle, som alltid med mat på hakan! :)


Vill skriva men vet inte om vad...

Gabriella Toresson / 04 September, 2014 kl 18:47 / Allmänt
1 kommentarer


Jag känner för att bli mer aktiv här på bloggen. Är ju ändå väldigt roligt att kunna gå tillbaka i tiden och läsa vad man gjort. Är väldigt glad för att jag bloggade när vi bodde i USA för det är väldigt roligt att läsa. Inte för att jag var någon värsting-bloggare men det är tillräckligt med det som finns. Det är ju ändå för mig egen skull som den här bloggen finns till. 

Problemet är vara att det inte finns så mycket att skriva om. Jag gör ju inte jätte mycket mer än att jobba om dagarna. Och det är ju inte så festligt att skriva om. 
Just nu står jag och lagar mat till mig själv. Hur trist är det på en skala? Sebbe åkte imorse och kommer hem på söndag så jag får roa mig själv i dagarna 4. Ska nog gå bra det med! 

Räknar ner till nästa fredag för då åker jag till Stockholm och träffar mamma, Iza och Petter. Längtar väldigt mycket till det! Kul att åka till Stockholm för att shoppa och att träffa dom! 

Nu ska jag fortsätta hålla koll på mina sparrisar som ligger och kokar och senare blir det hockey på datorn och fotboll på tvn. Man måste ju stötta sina familjemedlemmar! 👍

När jag sover bredvid dig!!

Gabriella Toresson / 03 September, 2014 kl 19:24 / Allmänt
0 kommentarer