Telefonkö...

Gabriella Toresson / 29 Juli, 2014 kl 11:27 / Allmänt
0 kommentarer


Att stå i telefonkö är verkligen inte min grej. Jag blir mer och mer irrad för varje gång jag hör "det är 25 samtal före dig" Sist jag ringde boxer kundtjänst stod jag i kö i EN TIMME OCH FYRTIOFEM MINUTER! Jag kände för att lägga på men jag blev tillslut så sjukt tjurig så jag vägrade, haha... En av mina svagheter, eller styrkor, beroende på hur man ser det är denna tjurighet till förbannelse. 
 
 
Vi är tillbaka i växjö efter 3,5 veckor hemma i Sundsvall. Förstår inte hur tiden kan gå så fort alltså! Det var väldigt ångestfyllt att åka hit i söndags. Men det är ju som det är och så fort vi kom på plats här hemma kändes det bättre. På måndag börjar jag jobba igen efter semestern så då har man inte tid att längta hem! 
Sebbe lämnade mig imorse för 3 dagar i halmstad med laget. Jag kunde tyvärr inte följa med pga en läkartid imorgon. Känns inte så kul att spendera min sista semestervecka i ensamhet här i växjö. Men vad göra! Inte hela världen. Tiden går fort :P
 
 
Idag tänkte jag gör håret Rosa, har ju vart sugen på det ett tag nu men inte vågat. Men nu behöver jag ju inte visa mig ute på nästan en hel vecka så om det blir åt skogen så hinner det gå ut innan jag börjar jobba ;) Återkommer med bilder på resultatet :D 
 
 
 

Tiden flyger!

Gabriella Toresson / 14 Juli, 2014 kl 10:03 / Allmänt
0 kommentarer


Nu har vi knappt 2 veckor kvar här hemma för denna sommar och det känns såå gruvsamt. Vill spola tillbaka tiden till i början på juli när semestern precis hade börjat. Tiden går alldeles för fort alltså. 

Vädret här hemma har vart ljuvligt typ sen vi kom hit. Nu har dock regnet tagit över i några dagar. Känns helt ok det med faktiskt.. 

Husbygget går framåt och jag tror att vi snart är överrens och bygget kan sätta igång. Längtar tills vi kommer hem nästa sommar och vi har ett eget hem. Just nu bor vi hos min morsa och det går utmärkt. MEN vi är ju faktiskt vuxna så ett eget hem vore inte helt fel faktiskt ;) 

Just nu ligger jag i badet (Skräll), Sebbe är och tränar och Petter klev preeecis upp ur sängen. Han har blivit en riktig liten tröttis. Tänkt att han snart blir tonåring. Kan bara konstatera att tiden går alldeles för fort! 

Härliga semesterdagar!

Gabriella Toresson / 08 Juli, 2014 kl 21:49 / Allmänt
0 kommentarer