Nu är jag mig själv igen!

Gabriella Toresson / 29 Mars, 2012 kl 13:43 / Allmänt
0 kommentarer1 vecka idag!

Gabriella Toresson / 27 Mars, 2012 kl 23:24 / Allmänt
0 kommentarer


Idag har jag varit hemma i prick en vecka. En vecka som varit fruktansvärd jobbig faktiskt! Magkatarren from hell kom i onsdags och jag kräktes och hade sååå ont i magen i flera dagar.. Eftersom att jag inte är skriven i Sverige har jag bara rätt till akutsjukvård, dvs jag kan inte åka på vårdcentralen. I fredags var magen nästintill outhärdlig så pappa tvingade med mig på akuten och där satt jag 5 timmar. Jag var absolut inte i behov av akuten, men vad ska man göra när man inte kan få komma på vårdcentralen för att få lite magmedicin? Det vara bara att sitta där.. Till slut fick jag en shot som var bedövande och det gjorde susen för magen. Doktorn skrev också ut magmedicin och nu är jag en ny människa!

I lördags var jag hos underbaraste Carro och vi var och åt och sen var vi ut. Eller ja, jag vet inte om jag kan säga att vi var "ut". Vi var ute i cirka tio minuter sen gick vi hem.. Nu är partypinglan tillbaka i stan igen ;) Väl hemma somnade jag som en stock i Carros säng och sov till halv elva dagen efter! Skönt!

Just ja, i måndags var jag på skatteverket och skrev in mig i Sverige igen för att jag ska kunna arbeta! Komsi komsi nu dagisvicken! =) På skatteverket blev jag nervös för min och erixons deklaration. Jag vill veta nu!!

Imorgon ska jag träffa mormor och äta sushi.. Sen ska jag hämta min lillebror i vanlig ordning 13.50 och därefter mot birsta och paketjakt!

Till Frida!

Gabriella Toresson / 26 Mars, 2012 kl 18:52 / Allmänt
1 kommentarer


Frida, skorna är från Nastygal.com och är från märket Jeffrey Campell! Dom är verkligen bekväma och lätta att gå i! :)
http://www.nastygal.com/shoes/foxy-platform-ivory-crochet

Miss my man!

Gabriella Toresson / 21 Mars, 2012 kl 23:05 / Allmänt
0 kommentarerNo fucking sleep...

Gabriella Toresson / 21 Mars, 2012 kl 01:38 / Allmänt
0 kommentarer


Är helt omöjligt att somna utan Sebastian bredvid!


Sundsvall!

Gabriella Toresson / 21 Mars, 2012 kl 00:49 / Allmänt
0 kommentarer


Runt 12.00 rullade man in i Sundsvall idag och det såg faktiskt precis likadant ut som för 3 månader sen =) Jag har varit vaken sedan 13.00 igår. (förutom två timmars sömn på flyget) och nu måste jag ha gått in i någon typ av andra, tredje & förmodligen även fjärde andningen för jag är hur pigg som helst. Det gör inte mig någonting eftersom att jag numera har min kära på andra sidan jorden och 5 timmar bak i tiden, om jag ska vara en sån här nattuggla kommer han inte behöva spendera många "ensamma" timmar på hotellrummet..
Vi har ju numera & igen ett mindre roligt skypeförhållande. Vi pratar hela dagarna och ibland har vi inget att säga varandra men jag vet att han ändå är där liksom. Så det blir nästan som att han ligger bredvid mig i sängen.

Nu vill jag att det ska gå några dagar så jag "kommer in" i att vara själv. Alltså det blir ju ovant att vara utan någon som man annars har vid sin sida ungefär 22 av dygnets timmar. Det är faktiskt riktigt jobbigt nu i början att vara utan han och några tårar har allt trillat ned för mina kinder när jag ser hans ansikte i datorn. Fina människan.. Det är minst sagt jobbigt att inte veta när man ska träffas igen.. Har jag tur och om det blir som jag hoppas på då kommer han hem om 4 veckor redan... Annars kanske han kommer lite senare och då går jag u n d e r.
Jag vet ju att tiden går fort, men det känns som den kryper fram när man saknar någon.. Man går och räknar ner varenda dag och minut känns. Vill åka till Arlanda och hämta han NU! 

 

Såhär intresserad är S av mig och klutt när han spelar tvspel samtidigt..


På resande fot..

Gabriella Toresson / 19 Mars, 2012 kl 21:58 / Allmänt
0 kommentarer


Hua va trött jag är... Jag åkte 13.40 från Syracuse och nu sitter jag och väntar på flyget från New York som går klockan 18.55. När jag sätter mig på flyget ska jag göra som Iza har lärt mig, stänga ögonen ha dom stängd tills jag somnar, om jag skulle vakna så får jag för allt i världen inte öppna ögonen igen för då är det kört. Så jag ska ha mina ögon stängd hela resan!
Flygresan hit var inte att leka med. Så rädd har jag aldrig vart i ett flyg! Det var skakigt, guppigt och jag var så sjukt skraj.. Men det gick ju bra det med!
.
Att man aldrig blir van att säga hejdå till folk.. Så fort man säger hejdå till någon så grinar jag.. Det är de värsta som finns.. Nu när jag åkte ifrån Sebbe var det så mkt grin så det finns inte ord.. Det är ju så sorgligt. Speciellt när man inte vet när man ska ses igen!

Sommar, rent av!

Gabriella Toresson / 18 Mars, 2012 kl 18:42 / Allmänt
0 kommentarer


 

 


Inlåst på rummet igen..

Gabriella Toresson / 18 Mars, 2012 kl 16:13 / Allmänt
1 kommentarer


Jag är rädd för killar. Tråkigt men sant. Killar jag inte känner som av någon konstig anledning kommer fram och pratar med mig får mig att skita i trosorna. Nu när jag kaxigt nog skulle våga mig fem meter från hotellrummet ensam händer det som inte får hända en ensam GT. Jag gick ut i parken och gick runt den ett varv för att hitta en gräsplätt som inte var täckt att kvistar. När jag tillslut har hittat mig ett trevligt ställe ser jag att en kille som var lite äldre än jag kommer springandes åt mitt håll. Det ser ju ut som att han springer mot mig men vad ska han till mig och göra tänker jag.. Jo, mycket riktigt vid mig stannade han och frågade om jag behövde skjuts någonstans? Ehh..Nej, det behöver jag inte svarar jag.. Vafan tror han att jag sätter mig i en bil med en vilt främmande människa? När jag sa nej så fortsatte han att fråga om jag var säker på att jag inte ville ha skjuts och började fråga vart jag var ifrån osvosv.. När jag sen försökts gå så tyckte jag liksom (nog mest för att jag skraj) att han försökte blokera vägen för mig.. Det sista han sa var "vill du hänga med mig och mina kompisar.." Då tänkte jag att nu, nu tar han mig och sen kommer jag aldrig mer tillbaka... Han fick en snabbt svar "No, I have a boyfriend" sen gick jag fortare än fortast över vägen in till hotellrummet igen. Så nu sitter jag här i sängen igen och ser solen utanför fönstret. Jag vill vara ute nu! Solguden vill inte sitta inne i detta väder.
.
Är det inte märkligt att tjejer ska behöva vara rädda mitt på blanka dan. Att vi tjejer ska vara rädd överhuvudtaget är väl helt sjukt? Varför ska vi behöva gå runt och vara rädda för att killar ska göra oss illa.. Tycker det är en sjuk värld vi lever i. Tjejer kan råka så hemskt illa ut bara för att man går hem själv från krogen. Killar också såklart, men hellre nedslagen än våldtagen!
Har man inte rätt att vara ute och gå oavsett tidpunkt utan att vara skitnödig?
-Jo, det har man!

Frukost!

Gabriella Toresson / 18 Mars, 2012 kl 15:36 / Allmänt
0 kommentarer


Har ätit min första och sista frukost här på hotellet. Jag hade ju tänkt äta imorgon så jag har nått att stå på hela dagen. Men jag sätter inte min fot där imorgonbitti... Det var det vidrigaste jag sett till frukostbuffe.. Vofflor, grädde, pommes, bacon, ägg (som smakade skit)..Ja, sen fanns det bara gröt och frukt? Alltså nog för att jag är mästare på onyttigheter, men inte på morgonen..
.
Jaja, snart ska jag ta på min shorts och gå till en park och sola lite i det fina vädret medan sebbe är och tränar. Sen när han kommer ska vi gå till en trevligare park som ligger lite längre bort. Jag vågar mig inte så långt bort när jag är ensam :P Fem meter utanför hotellet ligger en park också, så långt vågar jag mig.. Men inte längre =)

Till mormor!

Gabriella Toresson / 17 Mars, 2012 kl 23:47 / Allmänt
2 kommentarer


En sån här vill jag väldigt gärna att du ska virka till mig =)
Bilderna är från www.romwe.com

Mina nya klänningar!

Gabriella Toresson / 17 Mars, 2012 kl 21:49 / Allmänt
0 kommentarer


 

image descriptionimage description
image descriptionimage description
Här är mina nya fina klänningar som jag hitta på en liten affär här vid oss. När jag provade den rosa klänningen höll Sebbe på att tappa hakan för att han tyckte väl inte direkt att det var fin. När jag frågade om han tyckte att jag var fin fick jag detta till svar.
-Men Gabbi, när f*an ska du ha den där prinsessklänningen?
Haha.. Inte vet jag eller.. Men det var ju så gullig så jag kunde ju inte motstå! Helt klart en klänning i min stil! Båda två såklart, men mest den rosa eftersom den var lite mer speciell ;)

 

 

 

 

 

 


På måndag..

Gabriella Toresson / 15 Mars, 2012 kl 17:50 / Allmänt
1 kommentarer


Kom precis på att det är verkligen SNART jag åker hem. Om bara 4 dagar sitter jag på flygplatsen och väntar på att få komma till underbara Sverige. Jag kan inte längta mer! Nu har jag vart på två ställen i USA och jag säger som jag alltid säger. INGET kan jämföras med Sverige och Sundsvall. Sundsvall är verkligen staden i mitt ♥
Det är stället jag vill att mina barn ska växa upp på, det är där jag vill skaffa hus, bil, hund (om sebbe ska få sin vilja igenom) osvosv..
Jag ÄR verkligen hemmakär! Det gör inget att alla vet allt om alla och att folk vet saker om en själv som man inte ens vet om själv. För det är bara underbart ändå! Att äta glass på storgatan när det är vår, att gnälla på snöskottningen varje vinter, att förbarma sig över att det inte finns några snygga kläder att köpa varje år då det är dags för gatufest. Allt det där som gör Sundsvall till Sundsvall får man att känna mig lugn och trygg!
.
Underbara Svallet, snart kommer jag!!!

Hotellvistelsen!

Gabriella Toresson / 14 Mars, 2012 kl 03:55 / Allmänt
2 kommentarer


Sen vi checkade in här har vi käkat godis och druckit dricka nästintill varje kväll. Enligt mig är det livet!
Sebbe försöker så gott han kan stå emot godsakerna men det är inte lätt med en sån som mig bredvid =)
Jag tycker att man ska njuta av livets goda så länge man kan! =)

Fråga!

Gabriella Toresson / 13 Mars, 2012 kl 21:12 / Allmänt
0 kommentarer


Har någon beställt från Net-A-Porter någon gång?
Funkar det bra isf?

ombokning av hemresa!!

Gabriella Toresson / 13 Mars, 2012 kl 19:24 / Allmänt
3 kommentarer


Detta kan bli mer än grymt! Jag väntar nu på att em tjej ska boka om min hemresa. Jag kommer åka direkt härifrån med SAS till Stockholm, dock med mellanlandning i New York! Men det skulle ju vara mkt bättre att åka så istället för att åka till Chicago först med tanke på allt bagage jag skulle måsta hämta ut på flygplatsen i Chicago. Plus att restiden blir MYCKET kortare om vi gör så =) Grymt!

I min skokartong!

Gabriella Toresson / 12 Mars, 2012 kl 04:35 / Allmänt
2 kommentarer


I skokartongen jag visade häromdagen låg dom här fina dosorna! Dom blir perfa att ha på Izas bröllop!
13 CM klack vilket omvandlar mig till 169 CM!! (herregud, man kanske blir höjdrädd) och lätta att gå i är dom och man kan ju dessutom gå i dom hela kvällen!

Hur stolt kan man vara!?

Gabriella Toresson / 11 Mars, 2012 kl 17:37 / Allmänt
0 kommentarerFår panik på rummet!

Gabriella Toresson / 11 Mars, 2012 kl 17:14 / Allmänt
0 kommentarer


Nu har det gått mer än en vecka sedan vi kom hit och jag har inte lämnat rummet många timmar totalt. Idag är det fint väder och jag vill UT!!! Tyvärr har Sebastian träning 13.30 så vi hinner inte promenera nu och jag får/vågar inte vara ute och gå själv. Det är en minst sagt en läskig och spöklik stad vi har hamnat i. Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till.. Alltså spendera fler timmar i den här sängen dagtid kommer göra mig totalt knäpp i skallen! Det går liksom inte ens att öppna ett fönster till hotellrummet?! Man kanske får ta på sig boxningshandskarna och ta sig en promenad ensam ändå! NU skulle jag haft en hund..

Han är beroende igen...

Gabriella Toresson / 11 Mars, 2012 kl 04:58 / Allmänt
0 kommentarer


Han använder dessutom fula ord när han dör. Vilket han gör för det mesta. Han är inte bra! Krigsspel är inget för sebbe!


Haha, pigga!!

Gabriella Toresson / 11 Mars, 2012 kl 03:28 / Allmänt
0 kommentarerFantastiskt!

Gabriella Toresson / 11 Mars, 2012 kl 03:21 / Allmänt
0 kommentarer


. Vad tycker ni om min nya klocka? =) Själv älskar jag den och har suktat efter den länge. Nu har jag köpstopp fram till midsommar....

Mello!

Gabriella Toresson / 10 Mars, 2012 kl 18:48 / Allmänt
1 kommentarer


Ikväll är det final i melodifestivalen! En melloälskare som mig kan inte vara annat än överlycklig! Det ska bli mysigt att se det! Det är ju ett lite smått mysigt program ;) Så då blir det mellomys med min prins! Perfekt!
.
Har precis försökt att se linus match på datorn men det gick sådär, efter många försök gav jag tillslut upp! Det är FÖR dåligt internet här på hotellet...trist!
.
På tal om en helt annan grej. Vi är så sjuuukt sugen på hemmagjord mat så vi håller på att dör. Alltså jag drömmer tom om det? Också sitter vi och frågar varandra hela tiden vad vi är mest sugen på nu.
Saker jag är mest sugen på: Potatisbullar m. bacon. Kyckling, klyftpärer i ugn & vitlökssås, köttfärsslimpa, lax potatis & sås, pannkakor, spagetti & köttfärssås, kyckling ris & beasås, makaroner och falukorv & grillat.
.
När jag frågade sebbe om han hade ngt mer att tillägga i listan sa han "en vanlig jävla pizza..Sibylla" på tal om hemmagjord mat liksom =)
.
Ska laga så mycket mat när jag kommer hem!!!

Lustigt!

Gabriella Toresson / 10 Mars, 2012 kl 03:45 / Allmänt
0 kommentarer


Jag tyckte det var lustigt att det hängde en HV71 flagga i hallen i lillalilla Syracuse!


Upprörd!

Gabriella Toresson / 10 Mars, 2012 kl 01:20 / Allmänt
0 kommentarer


Jag är väldigt lätt att reta upp, göra arg och irriterad. Jag vet att jag ofta blir irriterad för småsaker och att jag kan vara arg och sur i tusen år.
Men, jag blir mest förbannad när folk är elak mot folk jag tycker om.
Jag fattar inte hur man kan, när man bo såhär långt ifrån alla man tycker om fullständigt skita i vissa människor!
Jag förstår inte att man kan stöta ut folk när man vet själv hur ensamt det är att bo såhär. Alltså, det jag försöker säga är att vet man att folk sitter hemma själv då styr man inte upp en grejer utan att bjuda in alla som man vet bor flera hundra mil ifrån alla man känner. Det kan faktiskt såra och göra folk ledsna!
.
Så jävla dåligt.

Skoälskarn!

Gabriella Toresson / 09 Mars, 2012 kl 20:51 / Allmänt
0 kommentarerHur sugen är ja att träna egentligen!

Gabriella Toresson / 08 Mars, 2012 kl 16:39 / Allmänt
0 kommentarer


I denna vakiumpåse ligger mina träningskläder. Det är egentligen bara ett par shorts jag behöver. Jag har grävt i sebbes trunk för att se om han hade några jag kunde ta. Men icke. Är jag tillräckligt sugen på att träna så att jag ska öppna påsen och låta det komma luft i den igen och sen inte få igen väskan när jag ska ut och resa igen?


Man kanske ska ta tag i livet...

Gabriella Toresson / 08 Mars, 2012 kl 16:25 / Allmänt
3 kommentarer


Alltså, idag har det gått en vecka sedan vi kom hit. En vecka har jag spenderat i den här sängen, några timmar har gått till att vandrat runt på stan. Men annars har jag legat exakt här jag ligger nu. Jag funderar på om jag ska traska ner till gymet. Men vem orkar? Först måste jag leta i alla väskor efter träningskläderna och sedan måste jag leta efter pappersnyckeln så jag kommer in hit igen! Hm...
På tal om träning och eftersom att jag tränar så ofta så ska jag köpa träningskort när jag kommer hem. Fick ju som bekant ett träningskort av min käre far på Golds som gäller till år 2100 tror jag :p Men jag vill inte träna där.. Haha, jag vill liksom inte synas bland folk när jag ska försöka vara duktig! Är ju skämmigt att gå där att visa upp sig i tighta kläder liksom :P
Jag tror att tjej-gymet i sundsvall är ngt för mig. Det är bara tjejer som får gå dit och dom som gillade det på facebook var 30+. Absolut ngt för mig!!

Tankar och funderingar..

Gabriella Toresson / 08 Mars, 2012 kl 05:39 / Allmänt
2 kommentarer


Vi hittade en affär idag. Så nu kör Sebbe på sina supergoda shakes igen. 10 burkar tonfisk och 12 ägg köpte han idag och han är gladare än ett barn på julafton! Ni kan ju gissa hur smarrigt det luktar i vårar rum nu efter han har öppnat 2 burkar tonfisk..INTE bra!
.
Jag kom och tänka på en grej. När måste man senast deklarera?
Jag hoppas och tror att jag kommer få tillbaka på skatten även i år. Det skulle ju såklart vara grymt att få tillbaka pengar! Får jag betala blir det ju inte så värst roligt men då är det ju som det är.
På tal om skatter och skatteverket så måste jag ta mig en tripp till skatteverket när jag kommer hem. Sjukt jobbigt, dem vill man inte ha någonting med att göra! Jag trodde att jag skulle få vara här längre än vad jag får så jag skrev ju såklart ut mig ur Sverige innan vi flyttade. Man ska ju göra det om man inte ska bo i Sverige. Nu kommer jag ju vara hemma i Sverige lika mycket som jag är här och därför är det ju dumt att inte vara skriven hemma. Så jag måste ta mig i kragen och åka dit och skriva in mig igen. (Jag vet inte ens hur man gör, har försökt googla men inget vettigt svar får jag) Men iallafall, när jag kommer hem vill jag ju såklart jobba och hade tänkt (om det finns möjlighet) knäcka extra på dagis. Det brukar ju oftast finnas ngt :) Förra året när jag slutade på "mitt jobb" fick jag nästan direkt vicka på dagis i 3 veckor. Det var grymt! Jag tror inte att jag var en katastrof som dagisfröken så jag borde väl kunna få några enstaka dagar iallafall =)
Vi får se vad det blir för mig när jag kommer hem. Men går jag hemma och drar fötterna efter mig i 6 månader kommer jag ju bli tokig.
Alla dagisfröknar som läser detta skriver upp mig på Vikarielistan from 26 Mars.. Kommer ju hem 20 Mars men jag måste ju få några dagar på mig att ställa in mig i Svensk-tiden ;)
.
Jag längtar faktiskt efter att få komma hem nu. Såklart vill jag ju inte lämna Sebbe men det är som det är och jag inte göra något åt det. Vi har ju vart upp i varandra 24/7 i 6 månader så någon vecka ifrån varandra kanske är nyttigt. Även om jag tror att jag kommer dö utan han........
Petter, Maxine och Kevin var vaken för ett tag sedan. Närmare bestämt runt 3-tiden hemma så jag pratade med dem på Skype och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar alla där hemma nu. Det har vart en lång höst/vinter även fast det ändå har gått rätt fort. Konstigt att det har gått sakta men ändå fort så det ska bli skönt att komma hem till min underbaraaaa familj/släkt! Dom är bäst!
.
Däremot gruvar jag mig lite för hemresan.. Jag kommer ju flyga härifrån till Chicago och sen därifrån till Sverige. Problemet är bara att jag inte har sammanhängande resa så när jag kommer fram till Chicago kommer jag måsta hämta väskorna sedan ta mig från terminalen jag landar på till terminal 5 som är terminalen jag flyger från till Sverige. Jag tror att man typ måste åka som ngn typ av spårvagn mellan terminalerna i Chicago.. Fattar ni hur stort det är då.. Jag undrar hur jag ska hitta och hur jag ska kunna kånka på alla grejer.. Men det kommer lösa sig. Det kan ju inte gå annat än fel och det är ju inte så farligt..;) Då får man snällt sätta sig och vänta på nästa plan. Närå, men har jag någon timme på mig så klarar jag nog det där fint! Men lite nervis är man allt när man ska till en av världens största flygplatser och strosa runt i sin ensamhet :P
Men för gudsskull bara det inte blir stressigt. Jag är inte stresstålig för fem öre och bryter ihop vid minsta tecken på stress.. ( TACK MOR )
.
Tack och godnatt!

Ännu godare!:)

Gabriella Toresson / 07 Mars, 2012 kl 22:08 / Allmänt
0 kommentarerSommarvärme!

Gabriella Toresson / 07 Mars, 2012 kl 20:48 / Allmänt
0 kommentarer


Vi har för härligt väder här! Måste vars närmare 20 grader och sol! Vi har vandrat runt idag och hittat massa mysiga ställen! Tyvärr kunde varken jag eller sebu njuta av utomhuslunchen för vi hade fullt sjå att hålla koll på en skumis! Men det var mysigt ändå =)

 

 


Peace and love!

Gabriella Toresson / 07 Mars, 2012 kl 17:06 / Allmänt
1 kommentarer


Jag har ju vart på P&L en gång. Då åkte jag hem efter en dag för jag hade hemlängtan ;) haha, jag hann inte se en enda artist :P Men i år är jag faktiskt sugen på att åka dit typ en dag och kolla på Rihanna! Om jag ska sova över där ska jag såklart inte bo i tält (jag vet att folket säger att det är på campingen det roliga är, men jag har vart där en gång och tyckte inte att det var ett dugg kul) utan då får det bli på hotell. Jag skulle kunna tänka mig att åka dit, titta på Rihanna och sen åka hem. Det är ju bara själva grejen att hon kommer dit liksom. Hon är ju STOR och det skulle vara kul att se! Frågade Iza igår om hon ville hänga med och ja, kanske.. Det håller på från 26 juni-30 juni. Kan tänka mig att de "stora" artisterna är i slutet på veckan. (Man är ju festivalvan;) Det skulle helt klart vara kul att se!
Nått att fundera på!

Det största problemet...

Gabriella Toresson / 07 Mars, 2012 kl 06:06 / Allmänt
1 kommentarer


Det största problemet med den här hotellvistelsen är inte motorvägarna utanför fönstret, inte att vi knappt får plats här inne, inte att toastolen ligger 2 meter från sängen.(Jag och min fantastiska tarm tackar för det) Problemet är att jag måste dela täcke med Sebbe! Jag vill ha mig ett eget täcke som jag kan rulla in mig i på min sida av sängen. Alltså jag har ju väldigt mycket "måsten" när jag ska sova. Det måste vara kolsvart och tyst, jag vaknar av minsta ljud. Jag vill INTE känna någon som helst närhet med den som ligger bredvid. Därför blir det här med att dela täcket riktigt vidrigt. Sebbe drar täcket åt sitt håll och jag åt mitt.. Till slut har vi dragit åt varsin håll så mkt att vi ligger nära varandra. Alltså att ligga nära någon är panik! När man ser Camilla och Amandus i Big Brother sova bredvid varandra funderar jag på hur dom kan ligga så nära varandra. Dom är liksom ihopslingrade med armarna runt varandra! Usch, värsta jag vet.. Jag kommer vara en sån som vill ha eget sovrum när jag bli äldre ;)
.
Så ett eget täcke skulle helt enkelt inte sitta fel! Förstår inte folk som villigt delar täcke med någon annan.. Man vill ju liksom rulla in sig ;)

Upptäcktsfärd!

Gabriella Toresson / 06 Mars, 2012 kl 19:52 / Allmänt
1 kommentarer


Dagens upptäcktsfärd sträcker sig så långt som 4 miles. Till ett köpcentrum som heter Carousel Center! Spännande!

Uttråkad!!

Gabriella Toresson / 06 Mars, 2012 kl 00:47 / Allmänt
0 kommentarer


Hade jag lite att skriva om i Chicago är det inte någonting jämfört med nu. På dagarna nu för tiden gör vi inget alls faktiskt.. Vi ligger mest på hotellrummet hela dagarna. Det finns som inte så mkt att göra här. Vi har tänkt att viska åka till ett köpcentrum som ligger här men vi vet inte när vi ska ta tag i det.. :P Vi ligger mest i sängen och kollar på big brother. När vi flyttade in på hotellet så tyckte vi att det var god tid att köpa big brother 24/7. Så nu kan vi glo på det när vi vill.. Ganska bra tidsfördriv faktiskt! =)
På tal om Big Brother.. Jag vill kräkas lite på Kija faktiskt.. Jag tkr att hon är värre än Hanna W! Hon tycker att hon är så sjuuukt snygg och går runt i den där huset halvt naken hela tiden. Dessutom har hon barn hemma också.. Fyfarao! Jag tycker att hon är så vidrig så jag vill spy på henne alltså...
.
Min favort är helt klart Tenny än så länge! :)

Nya fina shorts från urbans!

Gabriella Toresson / 05 Mars, 2012 kl 03:30 / Allmänt
0 kommentarerDessa söta shorts köpte jag på Urbans häromdagen. Urbans Outfitters har verkligen blivit min favoritaffär sen jag flyttade hit. Den affären är dessutom bättre här än vad den var i Schaumburg, till min och Sebbes stora lycka!!

Söta!!!

Gabriella Toresson / 05 Mars, 2012 kl 01:16 / Allmänt
0 kommentarerSöndag..

Gabriella Toresson / 04 Mars, 2012 kl 17:08 / Allmänt
0 kommentarer


Blir galen på denna förkylning! Det är liksom snorigt och slemmigt, men inge halsont eller feber. Det är jag ju så klart glad för att jag slipper. Men jag kan ju ändå inte göra något. Det enda jag kan göra här är att simma eller träna på gymmet och jag tränar inte om jag har en enda lite bacilusk i kroppen. Så nu väntar jag på att det ska gå över så att jag kan göra saker!
Dagarna här har inte varit så fartfyllda än så länge. Det finns inte så mycket att göra här. Vi ligger mest på hotellrummet och kollar på våra älskade Tv-program. Men idag måste vi faktiskt lämna rummet så att dom kan städa här inne. Inte för att det finns så mycket att städa, vi har grejer överallt så det är omöjligt att komma fram. Men iaf nya lakan och nya handdukar behöver vi =)
Frågan är bara vad vi ska göra under tiden. Ute snöar det så ut vill jag inte, men vi kanske tar en prommis ändå för att få lite frisk luft!
Frisk luft är det sista som är i detta hotellrum! =)

Kärlek!!!

Gabriella Toresson / 04 Mars, 2012 kl 01:57 / Allmänt
0 kommentarerVill tacka!

Gabriella Toresson / 03 Mars, 2012 kl 04:58 / Allmänt
0 kommentarer


Vill tacka alla som erbjudit sig att hjälpa till dom senaste dagarna när vi varit i packartagen! Det har vart mycket att tänka på och utan hjälp hade det inte gått! Ni vet själva vilka ni är som ska ta åt er!
♥ Kärlek till er. Vi kommer sakna er massor! ♥

Syracuse!

Gabriella Toresson / 02 Mars, 2012 kl 23:20 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är vi sen en dag tillbaka framme i Syracuse. Det är en liteliten stad här i Usa. Idag har vi strosat runt i området här utanför och försökt hitta lite affärer.. Det var inte mkt att hänga i julgranen här. Men vi hittade iaf Urban Outfitters så det var ju bra! Vi åt lunch på ett trevligt litet sushiställe och sen vandrade vi mest bara runt!
Vi bor på hotell och kommer göra det resten av tiden här, det känns skönt just nu, men om några dagar kommer vi nog slå ihjäl varandra. Rummet är inte direkt stort och vi har massa packning och ja, grejer överallt! Men det får funka ändå!
Ett plus är ju att vi inte behövde städa ur lägenheten eller betala hyrorna som var kvar! Det känns ju såklart trist att slänga bort så mycket pengar på en lägenhet vi inte bor i!
.
Nu ligger vi i sängen och väntar på att få upp lite mat hit. Vi är trött och ska se 2 avsnitt av BB och sen ikväll ska Sebbe träffa doktorn på ishallen när hans nya lag har match! Jag antar att jag följer med han dit så han slipper gå själv.

Stress!

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2012 kl 19:54 / Allmänt
0 kommentarer


Idag 18.50 går flyget! Ganska schysst att vi fick veta det 7 timmar innan! Stressigt blev det!

Fortfarande trött..

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2012 kl 18:48 / Allmänt
0 kommentarer


Sebbe har precis åkt och hämtat trunken och jag sitter här på stolen och är knäckt..
För ett tag sen hörde jag att Sebbe pratade med någon som skulle boka våra resor, så det närmar sig.. Spännande! Men, det är inte därför jag är knäckt så klart... När jag skulle sätta igång och dammsuga händer det som INTE får hända.. Dammsugaren funkar inte som den ska, själva dammsugaren funkar men den här som man håller i har pajat.. Så jag måste dammsuga hela lägenheten på knä eftersom att det bara är den "korta" dammsugaren som fungerar.. Jag blev så less och tyckte att detta blev en smula jobbigare.
Jag letar fortfarande efter den dolda kameran som har hängt över mig och Sebbe sen i måndags! Skulle folk se oss skulle dom skratta ihjäl sig..
.
Jag grinandes inne på toalettgolvet för att dammsugaren har halvt gett upp har inte hänt många gånger! Efter några tårar känns det nu lite bättre. (Tänk vad lite grin kan göra)
Men, jag vill bara åka nu så jag får lämna kaoset här i Chicago...
Dessutom har jag fått samma röst som Joe i Big brother med tillhörande halsont!

Behöver snabbt svar!

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2012 kl 18:19 / Allmänt
0 kommentarer


Får man använda rengöringsmedel i en gasugn?

John Hancock building!

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2012 kl 08:08 / Allmänt
0 kommentarerNär man bara MÅSTE ha någonting!

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2012 kl 04:57 / Allmänt
1 kommentarer


Har ni någon gång fått känslan av att ni bara måste ha någonting. Om man hittar något i någon affär som man så gärna vill ha så det känns som att om man inte får det då kommer man bryta ihop?
Det hände mig idag...
Har länge letat en klocka och idag hittade jag den perfekta! Eftersom att jag har handleder som en 10-åring så var jag ju såklart tvungen att förminska den. När hon tog bort 3 länkar var den fortfarande för stor och när hon tog bort 4 fick jag blodstopp. Alltså, den var antingen för liten eller för stor. Ingen av dem är alltså okej. Ska man köpa en klocka (för mig) mycket pengar ska den vara perfekt!
Jag ville så gärna att tjejen i kassan skulle komma på ett sätt att få den perfekt men någon idé kom hon aldrig med.. När jag väl insåg att klockan inte skulle passa hur många gånger jag än provade den bröt jag mer eller mindre ihop...
Det var perfektion i sin renaste form! Älskade klocka...hoppas du gör någon annan glad!

Min fortfarande klocklösa, vita och lite taniga arm & handled!

Instagram

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2012 kl 01:54 / Allmänt
0 kommentarer


Följ mig överallt nu när jag skaffat instagram! Gabriellaatoresson är mitt namn :)