9 år över en natt, typ!

Gabriella Toresson / 30 September, 2011 kl 13:54 / Allmänt
2 kommentarer


Just nu sitter jag och väntar på PEtter utanför hans skola! Sitter här och funderar på hur tiden kan gå så fort. Det känns som det var nyss jag själv gick över bron och in till skolan 08.20 varje morgon. Nu är jag nästan 20 år, vuxen och ska flytta till usa. Och jag sitter här och vänta på lilla Petter, på "min" skola? Hur fort kan 9 år gå egentligen?

Man kan ju kort sammanfatta detta med att säga, ALLA VI SOM SAKNAR BERGSÅKER KLAPPAR NU! klappklapp!


U.N.D.E.R.B.A.R.T.!

Gabriella Toresson / 29 September, 2011 kl 21:49 / Allmänt
0 kommentarerNy design!

Gabriella Toresson / 29 September, 2011 kl 19:52 / Allmänt
2 kommentarer


En ny design på den här bloggen vore trevligt. Jag tycker att jag skriver hyffsat mycket här nu och det vore ju lite kul om den vore lite fin iallafall. Alla andras bloggar är fina utom min. Den här är bara grå och urtrist!

Men jag har noll ideér verkligen! Jag vet inte vad jag ska ha för bilder, färger, om jag ska ha någon text osvosv.. Det är svårt! Och någon måste ju göra det åt mig. Men samma som har gjort Izas hade jag tänkt ;) Och då måste jag ju veta på ett ungefär hur den ska se ut. Och jag har verkligen ingen aning.

Så om någon vänlig själ har några fina ideér kanske ni kan lämna dom här nedan. Det vore hyggligt! 

Nya skor!

Gabriella Toresson / 29 September, 2011 kl 19:44 / Allmänt
1 kommentarer


Som jag tyvärr måste skicka tillbaka. Dom var helt otroligt snygg men tyvärr för stor. Jag kan ju vanligtvis inte ha 36 men på dessa skor stod det
-OBS! Dom är små i storleken!
Så då trodde jag ( och sebastian verkar det som ) att jag kunde ha dem, men dom var VERKIGEN enorm. Inte ens mamma kunde ha dom!

Iallafall, tack Sebastian för skorna men tyvärr blir dom tillbakaskickade imorgon!


Grubbel

Gabriella Toresson / 29 September, 2011 kl 12:46 / Allmänt
4 kommentarer


Livet känns sådär måttligt grått och trist! Ja, precis så! Sebastian är långt borta och jag vet inte när vi kommer träffas. Det känns som att jag har vant mig att vara ensam. Okej, jag är inte ensam..men ni fattar vad jag menar. Man känner sig ensam när man går och lägger sig själv, kliver upp själv och bara är ensam. Jag börjar bli van det nu känns det som! Det är inte kul, inte någonstans!

Men som sagt, snart ska jag åka till han. Och det är med skräckblandad förtjusning jag kommer sätta mig på flyget mot "andra sidan"


Kulkul!

Gabriella Toresson / 28 September, 2011 kl 14:57 / Allmänt
1 kommentarerNu är det nära!

Gabriella Toresson / 26 September, 2011 kl 21:05 / Allmänt
3 kommentarerOm cirka 2 veckor befinner jag mig här!  
Bara jag får det förbenade visumet. Jobbiga grejer det där!


Skorna

Gabriella Toresson / 24 September, 2011 kl 23:04 / Allmänt
3 kommentarer


Dom nya skorna. På begäran av Emma. Fina, men damiga!

Systrarna Seriös!

Gabriella Toresson / 24 September, 2011 kl 22:16 / Allmänt
0 kommentarer...

Gabriella Toresson / 22 September, 2011 kl 21:36 / Allmänt
1 kommentarer


Vi är nyss hemkommen från ett köpcentrum som ligger här i närheten. Det är tydligen öppet till 22.00 här! Helt sjukt sent egentligen. När Iza berättade att det var öppet så länge fick jag en chock och sa
-Men stackarna, hoppas dom har ob här i Italien!

Vi handlade lite smått och gott där faktiskt. En tröja, en halsduk, örhängen & solglasögon. Igår när vi skulle gå och handla gick vi förbi en skoaffär och såklart såg jag ett par snygga skor i skyltfönstret så jag var ju tvungen att gå in där och prova. Det tog cirka tre minuter för mig att köpa dom. Jag tänkte liksom inte. Jag gick in, provade & köpte!
När vi kom ut så sa jag till pappa och Iza "Vad har jag gjort för dumt, så dyra skor." Typsikt mig, det går alltid så fort!
Jag vet liksom inte ens om jag kommer använda skorna. Och jag tror inte att man får lämna tillbaka saker här heller. Men fin var dom. Men användbara för mig, som inte använder klackskor, NJA!

Iza och pappa spelar moove på playstation och jag sitter somvanligt så här på kvällskvisten och skypar med Sebastian. GulleSebbe som kämpar och sliter där borta, medans jag sitter här och har det bra. Orättvist är bara förnamnet! Menmen, är man idrottare så är man!

Nu ska jag koncentrera mig på skype. Sebastian har gjort klart för mig att jag INTE kan göra två saker samtidigt.

CiaoCiao!

Några bilder!

Gabriella Toresson / 21 September, 2011 kl 17:34 / Allmänt
0 kommentarer
Lika som bär?


En brun och en vit!


Kärleksparet!


Solguden nr1!


Trötta tjejer efter en långprommis.


Inte ens i Italien var det gott med vin. Ingen vindrickare blir det av mig!


På plats!

Gabriella Toresson / 19 September, 2011 kl 12:38 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är vi på plats här i Italien hos Iza & Linus! Resan gick som planerat och iza och linus stod och väntade på flygplatsen!
Just nu sitter jag här i soffan och är trött som fanken, pappa har redan somnat på övervåningen.. Imorse ringde klockan 03,45 och sen dess har vi vart vaken! Så lite trött har jag nog all rätt att vara ;)


Mot Stockholm!

Gabriella Toresson / 18 September, 2011 kl 12:20 / Allmänt
1 kommentarer


Nu sitter vi i bilen påväg mot Stockholm! I Sandviken ska vi såklart stanna hos farmor och äta kötbullar! Tidigt imorgonbitti går flyget till iza!!!

OM jag ska bo i Vancouver

Gabriella Toresson / 16 September, 2011 kl 17:45 / Allmänt
0 kommentarer


Om jag kommer att bo i Vancouver någonting under det närsta året så är det en sak som jag har bestämt mig för att lära mig! Att åka utförsåkning. Dvs snowboard eller slalom. När jag var mindre åkte jag alltid snowboard. Nu vet jag inte ens om jag tar mig upp för liften, men värst av allt. Kommer jag upp för liften kommer jag då att våga ta mig ner?? Iallfall bor man i Vancouver så måste man ju åka till det omtalada whistler och prova på att åka. Jag har bestämt att om jag bor där ska jag ta mig dit flera gånger och åka!


 

Det ser ju iallfall sjukt mysigt ur där! :)

Whistler är en vintersportort i provinsen British Columbia i Kanada. Orten arrangerade samtliga skidtävlingar och bob vid Olympiska vinterspelen 2010. Orten arrangerar även paralympiska vinterspelen. Namnet Whistler betecknar en samling områden som ligger utspridda kring Whistler Mountain och Blackcomb Mountain. Bland dessa märks Function Junction, Creekside, Nordic, Alta Vista, Blueberry Hills, Village och Upper Village. Whistler är Kanadas största vintersportort med sammanagt 216 km pister och 1 530 m fallhöjd från Whistler mountainoch 1 609 m fallhöjd från Blackcomb Mountain. Whistler ligger cirka 125 km norr om Vancouver.


AMANDA!

Gabriella Toresson / 16 September, 2011 kl 17:15 / Allmänt
0 kommentarer


En kul grej, eller det kan bli kul, om vi har tur!
Amanda, min kära vän ska kanske till Vancouver! Hennes man ska kanske jobba i Canada och det var förmodligen självaste Vancouver arbetet var vi. Förstår ni vad jag skulle hoppa glädjeskutt, om jag hamnar i Vancouver och Amanada kommer dit! Det vore ju helt grymt!

Det är bara att hålla tummarna och hoppas!Haha, hur fula får man vaaaa!!!
( Det värsta är nog att vi tyckte att vi var snygg)


Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting.

Gabriella Toresson / 16 September, 2011 kl 17:06 / Allmänt
1 kommentarer
Jag saknar dig så mycket!


Hur mycket kan man längta?!

Gabriella Toresson / 16 September, 2011 kl 11:05 / Allmänt
0 kommentarer...

Gabriella Toresson / 15 September, 2011 kl 00:08 / Allmänt
4 kommentarer


Jag vet inte varför man alltid tycker att ungar man känner är det sötaste som finns. Alltså när jag ser barn som är i min närhet ( släkt eller någon annan man står nära ) så vet man ju att det finns inga ungar som är sötare eller finare. Som när jag ser Petter & Maxine tillexempel. Då vet ju jag att det finns inga finare barn?! Tycker man det bara för att det är "sina egna" eller tycker alla andra också att dom är top notch?

Och bäst är dom ju också. Idag tillexempel, Petter vann ju inte en gren. Han kom trea i längdhopp. Men jag tycker ändå att han var bäst? Jesper fick två bronsmedaljer och han var också såklart bäst. Och så har vi Vincent som kom dit helt oanmäld i foppatoffler, som blev sugen att springa 60 meter i sista sekund. Han sprang barfota och tog hem silvermedaljen. Och såklart grinar man.. Jag vet inte när jag ska sluta grina för allt?! Så fort någon man känner gör något så grinar jag. Gör Petter mål i en match eller en bra räddning i hockey så grinar jag för det. Gör Maxine mål så grinar jag för det, osvosvosv! DET TAR ALDRIG SLUT!!!

Här är två bilder sen idag, när världens finaste och bästa unge utövade friidrott!
( Bilderna har jag stulit-utan lov, av Annika )


Väntan..

Gabriella Toresson / 14 September, 2011 kl 10:18 / Allmänt
0 kommentarer


Finns det något tråkigare än att vänta? Just nu ligger jag och väntar på att tvätten ska bli klar. Efter det ska jag åka in till stan och träffa Kicki för en fika! Det var minst sagt längesen vi sågs!
 Och jag vill inte vänta på tvätt när jag ska få fika!?!?

Efter detta trevliga ska smågrejer fixas.. Ett nytt recept ska hämtas ut, ska köpa ipren till iza, åka till pappa så Matilda och Jocke ska kunna hämta en fotölj oså vidare!

Ikväll däremot blir det spännande. Petter har friidrottsdm! Konstigt ändå, när jag gick i skolan var dm på skoltid och det var gratis. Nu är det på kvällstid och det kostar 35 kr/gren. Det är väl märkligt???
Iallfall, Petter ska vara med på alla grenar förutom längdhopp (?).
Han säger att 400 meter, det kommer han vinna hur lätt som helst.
Han kommer bara lägga huvudet på sne och LÖPA! haha...gullungen =)

Nej, nu har jag faktiskt inte något mer att skriva om. Väntan fortsätter...

tisdag

Gabriella Toresson / 13 September, 2011 kl 15:13 / Allmänt
1 kommentarer


Jag tyckte att jag kunde önska mig en "flytta ifrån Svergiepresent!".

Det tyckte pappa med. Så snart är den min! :)


min nya favorittjej

Gabriella Toresson / 13 September, 2011 kl 12:17 / Allmänt
0 kommentarermåndagkväll..

Gabriella Toresson / 12 September, 2011 kl 22:21 / Allmänt
0 kommentarer


Andledningen till mitt mörka hår var väl inte egentligen för att jag ville. Jag trivs ju mycket bra i ljust hår och det är "mer jag". Men utväxten som kommer efter 4 veckor är inte kul..

Det blir jobbigt att söka upp en bra frissa i Kanada eller Usa. Det är endast min kära mor som får röra mitt hövve nu för tiden! Men den här mörka färgen kommer utväxten absolut inte synas lika mycket = BRA!

Men, jag är inte så noga. J
ag är ju absolut inte en som skulle börja grina för en annan färg på håret. Jag har ju haft alla möjliga färger på håret. Blont, mörkt, orange, rött.. ja!

Nu är det dags för höst, flytt och mörkt hår. Jo jag tackar jag!


Mitt nya jag

Gabriella Toresson / 12 September, 2011 kl 13:35 / Allmänt
5 kommentarerHåller med Iza

Gabriella Toresson / 11 September, 2011 kl 16:16 / Allmänt
0 kommentarer
Hur snygg/perfekt får en människa vara?=)


Söndag!

Gabriella Toresson / 11 September, 2011 kl 12:24 / Allmänt
0 kommentarer


Nu sitter jag här i soffan med skorna på och väntar på att vi ska åka och kolla på Petters match! Klockan 13.10 är det avspark på äppelunda! Alltid lika kul att se lillen spela :)
Direkt efter hans match måste vi skynda oss till bergsåker där Maxine ska spela. Selånger-Timrå. Man skulle kunna säga Maxine-Beatrice..Spännande! :)

Tiden går fort och det är ju så bra! Idag har Sebastian match, den visas på datorn. Eller, hos sebbe är matchen söndagkväll och hos oss då imorgonbitti. Så klockan 05.00 ska jag och pappa upp imorgon och kolla på match. Väldigt loligt, men man måste ju se vad han tillför till laget ;)
Den första campen har alltså börjat och håller på tills på torsdag, sen börjar den andra! Så man kan säga att jag när som helst kan få reda på när jag kan åka.. GILLA!

Men först ska jag ju till Italien. Jag har mycket att se framemot nu! :)

Det närmar sig!

Gabriella Toresson / 10 September, 2011 kl 22:05 / Allmänt
0 kommentarer
Sebastian och Anton, när ju bäst i vilket fall men KÖR HÅRT!


...

Gabriella Toresson / 10 September, 2011 kl 22:03 / Allmänt
0 kommentarer...

Gabriella Toresson / 10 September, 2011 kl 22:00 / Allmänt
0 kommentarer


Den fina versen, texten, dikten, rimmet (??) fick jag av min syster i somras..
Gissa om jag grinade? Jag grinar varje gång jag läser den faktiskt..

Iza, nått sånt fint kommer jag ju aldrig kunna skriva. Men du ska ju veta att du är världens bästa syster ( näst efter mig ) och jag saknar och älskar dig mycket!

Och just det, ert bröllop kommer vara det finaste någonsin!!År 2012 är det som gäller!!!! :)
Puss på er!

Världens bästa syster!

Gabriella Toresson / 10 September, 2011 kl 21:44 / Allmänt
1 kommentarer


Gabriella - Min lillasyster
Jag kommer inte ihåg när du kom
men när jag frågar pappa om jag var stolt svarar han OM?
Mamma säger att jag blev hjälpsam och vuxen när du tittade ut
kanske berodde det på att tiden som ensamt barn var slut
Du var så liten och söt och du var bara vår
man visste inte då att det skulle bli annat om nått år
Jag försökte få ha mina grejer ifred
men det var väldigt svårt med dig bredvid
Du ville alltid synas mest och blev för mig därför en liten pest
"Här är jag" blev tröttsamt efter ett tag
men i ishallen lekte vi tillsammans varje dag
Där älskade vi att vara och det var inte så bara
Vi tog hand om dom med värkande rygg, inte dom med utslagna tänder
Framför massagebänken var vi trygg när vi knådade med våra små händer

Jag vet att jag var hemsk mot dig vissa tider
tro mig när jag säger att jag ofta för det lider!

Du försökte länge "hitta dig själv" i sporter och instrument
Konståkning var inte din grej eftersom du har sånt häftigt temperament
Ridning fick din mage att må riktigt dåligt
och när du sa till pappa att du ville ha en fiol slog han huvudet i något tåligt
En hockeypojk han så gärna ville ha också kom du å ja..
Trots det grät han så han efter andan fick chippa
när han våra navelsträngar fick klippa
Sång och dans har du alltid gillat och i folks hår hållt på och pillat
I bagageluckan satt vi och diggade till Kung av sant med Gyllene tider
För oss var det riktiga sommartider

Tiden går så fort och du vet väl att DU är det bästa mamma och pappa gjort?
Nu när vi är stora och bästa vänner förstår jag hur du känner
Jag vet att jag kan berätta allt för dig, utan att du dömer mig
Du skyddar mig alltid, oavsett vad
Om du bara visste vad du gör mig glad
För dig finns jag alltid här, även nu när du är störtkär
En syster och vän kan vara bra att ha varje da!

Att vi båda har hittat fantastiska killar är svårt att förstå
Dom är ju faktiskt rätt så coola båda två
Det kommer snackas hej vilt i Sundsvall, men vad spelar det för roll?
Dom som gör det har liksom noll koll
Saknad spänning i deras egna liv ger dom sig in på våra revir
Minns det som igår när du välkomnade Linus med en fis
och när jag fick ge mig ut med Sebbe och "köpa tamponger" i all nattdis

Efter tiotalet flyttar vet du hur det är
men ingen kan mäta sig med den här 
När något omöjligt ska hända brukar vi alla"studsa på puppa" använda
Du är den enda som inte vikt hädan när du tog ett rejält studs på gungbrädan.
Nu ska du göra något ingen någonsin trodde skulle hända
Du ska korsa Atlanten och denna gång ej vända
Där ska du stanna och bo, kanske även få familj måntro?
Sundsvall står kvar och allt kommer vara som vanligt
se detta som ett äventyr och inte som något farligt.
 

Några bilder sen kalas!

Gabriella Toresson / 10 September, 2011 kl 16:18 / Allmänt
0 kommentarer

Fredag!

Gabriella Toresson / 09 September, 2011 kl 21:48 / Allmänt
0 kommentarer


Just nu sitter jag hos pappa och kollar på kristallen. Bloggar från Petters mobil så det blir bara ett snabbt inlägg! Idag har vi vart på kalas hos finaste Maxine som fyllde hela tretton år! Hon fick många roliga och bra presenter! Bilder från kalaset får ni se imorgon!:) Fick paket på posten idag från min kära! Han har hittat till nellys hemsida märker jag :) tack så mycket min sköna! Du är ju bara bäst! Puss

Grym, bra & fin låt!

Gabriella Toresson / 08 September, 2011 kl 21:52 / Allmänt
0 kommentarer
" Sometimes it last in love but sometimes it hurts instead "

Kvällsfika!

Gabriella Toresson / 08 September, 2011 kl 21:50 / Allmänt
0 kommentarer
- "Check"


Ny läsning.

Gabriella Toresson / 08 September, 2011 kl 13:50 / Allmänt
1 kommentarer


Har börjat läsa en ny bok. Dear john. Har inte kommit så värst långt och eftersom den är på engelska måste man tänka lite mer än när man läser en svensk bok! Har någon av er sett filmen??

Och jag kan glatt erkänna att jag är mycket nöjd över att jag läser den på engelska! =) 


...

Gabriella Toresson / 08 September, 2011 kl 13:30 / Allmänt
0 kommentarer


I mina ungdomsår finns det 2 fina alldeles för unga människor som har försvunnit från jordlivet.
2 fina tjejer som varit i min vänskapskrets. En valde själv att avsluta livet och en blev svårt sjuk. 
Det var inte tjejer som jag umgick med dagligen. Men man kan säga att vi var i samma "gäng" och jag har spelat fotboll med dom båda. 

Hur gör man när man reser sig upp från en sån sak? Hur gör man som pojkvänn, mamma, pappa, syster och bror för att gå vidare i livet? 
Jag tror inte på att "det finns en mening med allt", det finns ingen mening med att unga människor ska dö? 
Livet ska inte vara så. Föräldrar ska inte begrava sina barn, och föräldrar skall inte begravas innan dem har sett sina barn växa upp, ta studenten och skaffat familj!

Finns det någon mening med att En 15-årig tjej ska slänga sig framför ett tåg?
Finns det någon mening med att en 17-årig tjej ska få cancer och dö?
Finns det ens någon mening med någonting som har med döden att göra???
Man ska leva tills man blir gammal och gaggig. Då kan man bädda ner sig och somna.
Men inte när man har hela livet framför sig!

När man ställs inför sånna här vidriga saker som händer, alldeles för ofta. Är man så fruktansvärt hjälplös. Man kan inte göra ett skit för att hjälpa människor hur gärna man än vill..

Känslan av att vara maktlös är det värsta som finns. Det är ungefär som att man ställer sig fint och tyst i ett led och hälsar olyckan välkommen när han stampar in och tar vad den vill ha. Man kan ändå inte påverka. Man kan inte göra ett skit. Olyckan vinner man inte över i första taget.

Bea & Nina, jag tänker så ofta på er och hoppas att ni har det grymt bra där ni är nu och att det inte finns någon olycka hos er.

Ta hand om varandra och alla nykomlingar.

Puss

...

Gabriella Toresson / 08 September, 2011 kl 13:06 / Allmänt
0 kommentarer


Therese hade länkat en fin blogg med en ännu finare text. Läs själv!

http://athoughtinthemindof.blogspot.com/2011/09/on-serious-note.html


underbara älskade

Gabriella Toresson / 07 September, 2011 kl 21:33 / Allmänt
0 kommentarer
Lilla skitunge, vad jag älskar dig!
Kommer sakna dig varje vaken minut när jag flyttar ska du veta!


Bad day!

Gabriella Toresson / 07 September, 2011 kl 18:00 / Allmänt
0 kommentarer
Lille-klutt hoppas att du och dina kompisar har det bra där ni är nu!


This

Gabriella Toresson / 07 September, 2011 kl 12:29 / Allmänt
0 kommentarer


Maybe it didn't turn out like I planned,
Maybe that's why im such, such a lucky man,

For every stoplight I didn't make,
Every chance I did or didn't take,
All the nights I went too far,
All the girls that broke my heart,
All the doors I had to close,
All the things I know but I didn't know,
Thank God for all I missed
Because it lead me here to this!Onsdag!

Gabriella Toresson / 07 September, 2011 kl 11:25 / Allmänt
0 kommentarer


Idag är det 7 september. Konstigt att jag tycker dagarna går fort ändå. Känns som det var nyss jag skrev att min mamma fyllde år.

Tur är det iallafall att dagarna går fort. Jag längtar så mycket tills jag får åka till Italien först och sen till Kanada (eller Usa). Konstigt, jag har aldrig trott att jag kan längta efter att åka dit. Egentligen så längtar jag väl inte till att åka dit, men jag längtar efter att få träffa Sebastian. Och han har bestämt sig för att bo där och då fanns det naturligtvis inget annat för mig.
Snart träffas vi!
Vill bara få boka biljett och åka NU!


Jag ligger fortfarande inte sängen, hade ingen superlust att göra något imorse när jag kollade ut genom fönstret och såg vädret. Det är verkligen höstigt ute nu.. Såg ett avsnitt av SHF nyss och det är ju så roligt! Älskar Maria Montazami!!!

Nej, nu ska jag ta och kliva upp ur sängen och kanske städa rummet jag för tillfället bor i. Det är mycket dammigt.. Sen hoppas jag få träffa Rasmus idag eftersom dom åker till USA imorgon och bor där i tre månader. Vi kommer inte ses på länge....

...

Gabriella Toresson / 06 September, 2011 kl 20:07 / Allmänt
2 kommentarer


Efter en kall fotbollsmatch är jag nu hemma hos pappa. När jag kom hem stod han i bar överkropp och lagade mat.. Gullig..:) God mat får jag alltid när jag är här. Idag vet jag inte vad jag får, men jag såg att maten iaf skulle innehålla scampi. Så jag antar att dom kanske är stekt tillsammans med vitlök iaf.. muuuuums :)

Nu ropade han och frågade "Ska du ha fullkornsris eller vanligt? Ska du ha sallad?"
Haha, jag behöver alltså inte ens hämta mat själv när jag är här. Det kallar jag service. Han borde söka till Halv åtta hos mig.  Hans mat är gudomlig.

Maxines selånger spelade iallfall oavgjort idag, 2-2. Det tyckte jag var bra eftersom dom förlorade mot samma lag med 5-1 sist dom möttes!

Nu sitter jag under täcket och kollar på idol med maten framför mig. Skall strax hugga in...
Senare ikväll ska jag och faderfara gå på bio!

Jag & pappa! :)


Just ja!

Gabriella Toresson / 06 September, 2011 kl 16:35 / Allmänt
0 kommentarer


Sebastian fylller år på måndag, så honom har jag också köpt present till.
Eftersom att han tråkigt nog tjuvlyssnade när jag pratade med en kompis om hans födelsedagspresent så vet han redan vad han ska få.
Så jag kan ju lika gärna visa er också!De här fina armbandet från Efva Attling är snart hans!


...

Gabriella Toresson / 06 September, 2011 kl 16:04 / Allmänt
0 kommentarer


Jag hade inga hål! Jag hade sååå fina tänder sa hon.* Nöjd *
Dock så hade jag tandsten, vilket jag redan egentligen visste. Sånt känns ju.. Men nu är det borta och det känns mycket skönt! :)Innan plågarn var jag på stan med Matilda och Lena! Jag köpte födelsedagspresenter till Maxine som fyller år på lördag.. Tänk att hon fyller tretton år. Hon är ju STOR!
Jag minns inte när hon föddes eller när hon var lill-liten. Jag börjar minnas någon gång när dom bodde i lagga och hon kunde klia så skönt på våra ryggar fastän hon var typ 2 år! Gullig var & är hon iallafall!! :)Finafina du!!! :)


Min nya almanacka

Gabriella Toresson / 06 September, 2011 kl 15:48 / Allmänt
0 kommentarer


    
 

Bilderna kanske är en aning suddiga. Men jag tycker den blev fin! =)

Från www.personligalmanacka.se !


Nervös

Gabriella Toresson / 06 September, 2011 kl 14:26 / Allmänt
0 kommentarer


Nu ska jag till tandläkaren! Usch....

Håller såklart tummarna för att jag inte har några hål!

Trötter!

Gabriella Toresson / 06 September, 2011 kl 09:25 / Allmänt
0 kommentarer


Jag är TRÖTT! Sedan Sebbe flyttade har mina sovrutiner verkligen ändrats! Jag sover inte länge från 22.00-9.00 utan sover typ 00.30-08.00! Jag får alltså inte lika många timmars sömn som förut och det märks!

Jag är trött. Det smäller gärna till typ mitt på dagen, ungefär vid den tiden jag hämtar Petter på skolan. Inte bra, han ska ju hållas sysselsatt!!

Nu är det prommis som gäller och när jag kollar ut är det storm och ösregn. Varför???

Gammalt som gatan!

Gabriella Toresson / 04 September, 2011 kl 22:08 / Allmänt
1 kommentarer
Tycker ni att jag är mig lik?


Upp till bevis!

Gabriella Toresson / 04 September, 2011 kl 21:51 / Allmänt
4 kommentarer


Nu är den här bloggen främst riktad till mina nära och kära, som speciellt nu när jag flyttar ska kunna följa mig.

Med tiden har det kommit fler och fler läsare och det är kul! Men vilka är ni som läser?
Jag har stor släkt, så det skulle kunna vara så att varje individ i den här släkten läser varje dag och det skulle möjligen kunna gå jämt upp. Men jag tror inte på det. Jag tror att många släktingar läser, men  inte alla..

Så, vilka är ni andra, hur kom ni hit och varför läser ni?

3 frågor som är mycket enkla att besavara..

Grovkröken ska träna!

Gabriella Toresson / 04 September, 2011 kl 15:20 / Allmänt
0 kommentarerPetter (`v´) Kenza

Gabriella Toresson / 02 September, 2011 kl 21:37 / Allmänt
1 kommentarer


Efter tennisen på förmiddagen hämtade jag Petter på skolan för han bara måste åka in på stan och se Kenza, som var här i Sundsvall idag. Enligt Petter finns det ingen människa i hela världen som är lika snygg som henne. Hon är perfekt!

Klockan 14.15 ungefär satt vi på Tant Anki och Fröken Sara och mumsade!
Efter det, kanske vid 15.00 stod vi utanför Ohlssons tyger och försökte få en skymt av Kenza. Mycket folk var det minst sagt! Petter, som promt skulle in till stan för att FÅ en bild med han och Kenza på stod där till klockan 17.00 (minst) och väntade på att få träffa henne. När hon väl skulle gå därifrån och tog kort med olika människor stod jag, Emma, Matilda och Petter typ 1 meter ifrån henne. Men Skitungen vågade inte ta en bild med henne!!!

Vi hade alltså stått där i minst två timmar helt i onödan! Han ångrar sig nu i efterhand. Men han vågade verkligen inte, himla synd. Han hade ju dessutom gjort sig fin i skjorta idag!Världens finaste, jag tror hon hade fallit pladask!


...

Gabriella Toresson / 02 September, 2011 kl 13:04 / Allmänt
0 kommentarer


Just det. Vi förlorade tennisen.

Bra, men tanke på att Martina skulle mörda Matilda om dom inte vann.


Så grattis Martina till vinsten och .Grattis Matilda till överlevnaden


Min förkärlek!

Gabriella Toresson / 02 September, 2011 kl 12:59 / Allmänt
1 kommentarer


Skooooooor. Jag älskar skor. Skor i alla former. Men framförallt höga skor. Högklackade skor är det bästa jag vet. köper par på par på par, men. jag använder dom aldrig?! Dom får stå fint på min hylla men aldrig bli använd. Varför. Jo.

Jag använder aldrig klackskor, därför om jag skulle använda mina 12 cm klackar en vanlig vardag, då skulle folk tro att det hade slagit runt. Men, det är så sjukt snyggt på andra människor. Och det skulle ju verkligen inte skada om jag fick 12 cm extra under fötterna. Så lång är man ju inte liksom! Men det är väldigt otypiskt mig att ha klackar men jag har bestämt mig för att jag ska börja använda det. Så jag börjar idag! ( om jag inte hinner byta till mina converse)Nu tar jag med mig mina favvoskår och går.

Hejdå.

...

Gabriella Toresson / 01 September, 2011 kl 16:35 / Allmänt
2 kommentarer