Min dag!

Gabriella Toresson / 31 Mars, 2011 kl 22:02 / Allmänt
2 kommentarer


Dagen började tidigt och ett besök på vårdcentralen, lämnade lite prover igen! King..

Efter vc blev det frukostbuffe på ikea med sebbe.. Sen hem, lämnade en matta, la ut vår svarta soffa på blocket och klockan sju kväll kom det en kille och köpte den! Så halv åtta var jag på väg till ikea för att köpa ny soffa! (Y)
MAMMA! Här ser du skillnaden på mattorna.. inte bra!
Nu är sebbes fundering; Vart får man sitta?!
Helst på golvet...

Petter i sin nya onepiece!

Gabriella Toresson / 31 Mars, 2011 kl 11:58 / Allmänt
2 kommentarer



Söt kille jag har..:)

Gabriella Toresson / 30 Mars, 2011 kl 14:47 / Allmänt
0 kommentarer



Bildbomb

Gabriella Toresson / 30 Mars, 2011 kl 14:06 / Allmänt
0 kommentarer



Hur många lingon finns det i världen?

Gabriella Toresson / 29 Mars, 2011 kl 21:07 / Allmänt
0 kommentarer


Filmstaden fick sig ett besök igår och vi såg ju såklart den filmen. "Hur många lingon finns det i världen?"
vilken sjukt bra film.. vill se den igen, igen och igen!!!
Har ni inte sett den så måååååste ni se den nu!!

Tisdag..

Gabriella Toresson / 29 Mars, 2011 kl 21:02 / Allmänt
0 kommentarer


Denna dag har inte haft mycket att bjuda på förutom att min mage KOMMER att bli min död. Det är sant!

Petter ringde förut och sa att jag hade fått paket. Överlycklig blev jag och åkte hem och hämtade avin och samtidigt som jag åkte till hemköp ringde jag Iza och frågade om dom hade skickat paket till mig, hon nekade ju men jag trodde ju såklart att hon hittade på! Jag var så gott som säker på att jag hade fått ett paket från lugano! När jag kom till hemköp och hämtade mitt paket var det inte alls som jag trodde... På paketet stod det landstinget och då förstod jag ju att det inte var något kul.. I paketet var det 4 rör som jag så fint ska lämna "avföringsprov" i. Haha, snacka om besvikelse!!!! Inne på hemköp när jag såg landstinget klistermärket sa jag till sebbe lite ledsamt
- Nej, inte igen!!! =(=(






Igår hade vi tråkigt men vi var glada ändå!

...

Gabriella Toresson / 28 Mars, 2011 kl 10:39 / Allmänt
1 kommentarer


Ojj, så dålig jag är på att skriva här! Jag får väl skylla på att den dåliga uppdateringen beror på min lilla minisemester!
Vi har iaf haft det väldigt bra i helgen! Gått på stan och ätit god mat! Dock inte på fredagen då vi åt på fridays, vidrigare köttbit har jag aldrig ätit tror jag.. FY!
Men i lördags åt vi på det efterlängtade helenes krog och det var ju fantastiskt!
Shoppingen blev dock inte det jag hade hoppats på.. Hittade absolut ingenting och kom hem med ett par strumpbyxor.. Trist, men så är det! :)
Igårkväll när vi kom hem kollade vi bara på den nya serien Stockholm-Båstad och det var ju helt klart en besvikelse!! Tycker ni inte? Trodde det skulle vara i solsidan klass men det var det ju verkligen inte!
Nu har jag nyss kommit hem från en morgonprommis och är lite vettiga telefonsamtal klokare men är dock ännu mer fundersam..hmm! Det börjar iaf kännas lite bättre med saker och ting.. Smygarn själv*

Nu ska vi köpa paket åt limpan som fyller år snart! =)

Och jag HATAR den här datorn för jag inte kan hoppa över en rad liksom!!!!!

Stockholm..

Gabriella Toresson / 20 Mars, 2011 kl 21:23 / Allmänt
2 kommentarer


Just det, på fredag ska jag och Sebbe till Stockholm och vara där hela helgen!! Myys!
Jag ska äta på Helenes krog och sebbe på donken tydligen..
Gå på stan några varv ska vi också göra :)



Iza eller någon annan, kan ni skriva adressen till den Helenes krog som ligger närmast stan?

..

Gabriella Toresson / 20 Mars, 2011 kl 21:18 / Allmänt
1 kommentarer


Nu var det längesedan jag skrev alltså..! Att jag inte skriver varje kväll så jag slipper dessa sammanfattnings inlägg ( särskrivning martina? ;)
Denna vecka har faktiskt gått ganska fort faktiskt..eller ja, det gör väl alla veckor egentligen!
I måndags var det arbete som gällde.. Jobbade till fem och sen åkte jag väl hem och åt mat eller nått. Minns faktiskt inte!

Tisdagen var jag ledig.. Jag har äntligen fått bort Sebbes sänggavel från sovrummet och vi hade bestämt att vi skulle åka och hämta sånna Sj pallar från uffes jobb och måla vita och ha som sänggavel..
Har nämligen sett det i en tidning och det är så fint!! Sebbe fick slita upp pallarna ( 2 st ) uppför alla våra 97 trappsteg!
Väl uppe började vi måla dem vita och nu är jag verkligen lik mamma! Allt gick väldigt fort för mig och Sebbe fick måla överallt där jag hade fuskat. . Jag målar ju liksom bara där det syns! Haha..
När vi var färdig med allt var klockan väldigt mycket så hela dagen hade väl gått ungefär.
När det var torkat och färdigt tog vi in dem i sovrummet och vad händer? Sängen är för BRED!!! Egentligen visste vi det redan innan men vi hade tänkt ha pallarna liggandes, men det blev ju inte snyggt då sänggaveln blev för bred. Så det var bara att ta ner pallarna i soprummet och ja.. Sebbe var INTE glad på mig och jag fick mitt nervös-skratt när han fick sina utbrott!!

Onsdagen var det jobb och det är väl inte så mkt att säga om det...

Torsdag var jag ledig igen och jag och Sebbe hade så j*vla tråkigt hela dagen. Men vi hittade iaf en loppis vi har sökt en längre tid! Vi sökte nu en gammal dörr vi kan ha som sänggavel. Ingen dörr hittades men däremot en gammal resväska som var så fin.. Jag var väl i valet och kvalet om jag skulle köpa den då sebbe skriker där inne "EN RÅTTA!!" Jag, som är livrädd för råttor var snabb som blixten ut från loppisen utan varese resväska eller dörr..
Sen var det jobb fredag, lördag och idag söndag.. Mycket att göra har det vart men det är väl bra! Tiden går fort då iaf!
Nu ska jag se film.. korsning!

Det där med kärlek..

Gabriella Toresson / 12 Mars, 2011 kl 11:05 / Allmänt
2 kommentarer


Jag har ju alltid haft väldigt svårt för det där med kärlek. Både att ge kärlek och att ta emot kärlek. Jag har liksom bara tyckt att kärlek har vart onödigt och farligt. Ja, farligt! Visst kan det vara bra men ( som amanda sa ) man får liksom olycka med på köpet om man förlorar någon man håller kär. Och jag har alltid kunnat "spelat" på det liksom. Att jag inte tänker släppa in någon på livet för dom kan lika gärna krossa ens hjärta, och vem vill det?! Så bättre då att vara ensam och utan krossat hjärta. Jag har sett ett krossade hjärtan och det är inte kul!!

Och för lite mer än tre år sedan var det en kille som var och klippte sig på mitt jobb, en som jag då tyckte var världens tönt! Vi pratade väl lite smått sådär och innerst inne tyckte jag nog efter ett tag om han! Men det kunde jag ju inte erkänna för varken mig själv eller för någon annan. Och nej, det blev inget.. Jag var ju anti!!!
Sen för lite mer än ett år sen började jag och denna kille träffas, men som vanligt drog jag mig tillbaka när det blev för allvarligt. Bäst att ta det säkra före det osäkra tänkte jag.. Det var väl inge mer än så förrän i somras på Roxette då jag träffade han och jag tänkte "vad har jag ställt till med!!" Men eftersom jag är så tjurig så kunde jag ju inte säga till han att jag ångrade mig och ville träffa han igen så jag väntade med det tills jag började smyga iväg lite sms då och då.. Sen började vi ju träffas i smyg och eftersom att han hette "Cuv" på min mobil var ju alla väldigt nyfikna på vem killen var..
Trots att dom flesta förstod så nekade jag. Inte förrän Iza och Linus åkte till Mamlö på fotbollsgalan och träffade "cuv" på arlanda så lyckades dom avslöja mig på riktigt, eller oss.. Eftersom att Sebbe inte var lika bra på att smyga som mig!
Så efter fotbollsgalan var det lika bra att sluta smyga och efter någon månad där var jag ju tvungen att erkänna för mig själv, för Sebbe och för alla andra att jag var ASkär i han!
'
Och nu har ordet kärlek fått en helt ny betydelse för mig. Numera står inte olycka bakom ordet kärlek utan det står typ glädje, pirr i magen, pussar och allmän lycka!  För vad skulle jag ta mig till utan Sebastan Tönten Erixon?
Och visst kan mitt hjärta krossar till 10000000 bitar men kan man gå och fundera på det? Nej, jag lever nu och är världens gladaste när jag får vara med Sebbe och hoppas att jag får vara det hela mitt liv!

Visst har jag blivit annorlunda? =)

...

Gabriella Toresson / 12 Mars, 2011 kl 10:38 / Allmänt
0 kommentarer


http://www.youtube.com/watch?v=EjY2JLMRQU0&feature=related

...

Gabriella Toresson / 12 Mars, 2011 kl 10:37 / Allmänt
0 kommentarer


Läste på Izas blogg om det programmet "den hemliga miljonären" och kan inte annat än hålla med henne. Jag har inte sett programmet men förstå vad folk har det dåligt och en annan kan sitta och gnälla på att man inte har några kläder eller att man har för få galgar till alla kläder. Det är ju gräsligt!

Det som berör mig mest är barn...barn som mår dåligt och barn som har det dåligt. Barn i Svergie har det förmodligen inte lika illa som barn kan ha det i andra länder. Barn som inte får mat, barn som inte får gå i skolan och barn som inte har rent vatten att dricka. Det är hemskt och jag blir så förbannad när jag inser att jag aldrig kommer kunna rädda världens barn. Ingen kan göra allt-men alla kan göra något. Jag önskar att jag var en sån människa som var totalt orädd. Som kunde åka till Afrika och jobba på barnhem, som jag faktiskt vill göra. Önskar att jag var en sån som kunde göra skillnad, att jag var en sån som undernärda barn fick ligga i famnen hos och känna kärlek osv.. Barn har inte gjort någon någonting ont så vad är det som gör att vissa barn har det skit? Varför föddes jag i trygga fina Svergie med en fin familj och hade en trygg uppväxt när alla inte får göra det? Varför hade just jag sån tur? Jag blir inte klok på det..
Barn som tvingas kriga, barn som tvingas jobba för att försörja sin familj, barn som har aids och inte får någon medicin. Ja, det är sånt man borde jobba med, nått som betyder något!







Ska strax iväg..

Gabriella Toresson / 11 Mars, 2011 kl 10:21 / Allmänt
0 kommentarer


Japp, strax ska jag iväg.. Hoppas på att det går bra och att det blir någon ordning och reda..
Senare blir det jobb till 18.00 sen är det fredagsmyyys med världens sötaste pojke, nämligen Petter.
Sebastian är i Åre så han är inte inräknad i fredagsmyset, det är trist för mig men kul för han!
I helgen är jag ledig och det ska bli så sjukt skönt! Jobba helger är inte direkt min favoritsysselsättning när alla andra är ledig! Men, det är så det är och det är ju bra med pengar!
Nu måste jag tagga till.. Håll tummarna för mig nu och två veckor framåt! :)

..

Gabriella Toresson / 08 Mars, 2011 kl 19:12 / Allmänt
1 kommentarer


Nu ska jag äta med några fina tjejer! Edis kom hem igår från sin norgevistelse så nu är vi vårt gamla "gäng" igen. Fantastiskt!!!
Håret är i tofs för det är fett och har en vidrig utväxt. Mamma, jag vet att du läser. UTVÄXT!

...

Gabriella Toresson / 04 Mars, 2011 kl 23:14 / Allmänt
0 kommentarer


Jag vet som inte riktigt vad jag ska skriva här.. Det enda jag gör om dagarna är ju att  jobba och sen åker hem och umgås med min kära men jag får väl göra ett försök till att skriva något intressant!

I onsdags var jag ledig så då hämtade jag Sebbe ute i timrå vid halv tolv så vi åkte in till stan och åt lunch och sen gick vi på stan länge i det fina vädret. Underbart är ordet när solen lyser och det är 10+ ute. Jag hoppas det håller i sig så snön försvinner.. Jag är grymt less på vintern nu faktiskt.. Aja, sebbe blev ett halsband och några tröjor rikare. Jag var så sugen att köpa något men jag hittade inget att köpa så det var tråkigt! På kvällen var det hockeymatch ute i kovland.. Petters lag mötte mammorna. Jag tycker tjejerna gjorde en grym insats faktiskt. 3-3 blev resultatet och en sur Petter var vad vi fick med oss hem!

Torsdag efter jobbet åkte jag och sebbe direkt till allstar och åt mat och kollade på hockeyn.. Tyvär så förlorade Timrå och tyvärr fick jag med mig en sur kille hem från restaurangen.. Den där hockeyn...

Idag har det vart en lång dag på jobbet.. 10-20.. Det gillas inte! Och i helgen skall jag jobba. Heeeeela långa helgen. Det är synd, hela helgerna blir förstörda när man jobbar 10-18.. Menmen, så äre!

Annars då? Jo, livet flyter väl på som vanligt. Jag funderar mycket. Funderaren kan man kalla mig.. Jag blir inge klokare av det, tyvärr.. Jag och Sebbe lever som pensionärer alltså. Vi går och lägger oss ungefär klockan tio varje kväll och vaknar kring åtta. Roligt? Nej.. Och jag hinner somna innan han har lagt sig. Så han har ingen att surra med på kvällarna.. aha, roolig tjej :)
Nej nu ska jag spöa han i fia och sen är det sängen .. han ser rätt trött ut redan förresten--->
och såhär tycker jag om det--->

på begäran av syster...

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2011 kl 23:27 / Allmänt
2 kommentarer


jaja, man lär väl skriva här så ni har något att läsa..
Imorse ringde väckarklockan 04.00 på Sebbes mobil, han skulle åka till stockholm med tåget som gick klockan 05.08. Ingen pigg Erixon var det som tog sig upp ur sängen.. När han hade gått fick jag konstiga tankar i huvudet om att han skulle stöta på någon mysko typ som gjorde massa dumma saker mot honom så jag kunde ju såklart inte somna utan fick ringa han och prata medans han gick till tågstationen.. Han kom fram både till tågstationen och Stockholm hel! Han var ju där och kollade sin fot och kom hem med VÄRLDENS största fotskydd typ.. Som en pjäxa kan man säga, och jag kan ju såklart inte ta han på allvar när han kommer och går med den där.. (jag skall lägga upp en bild så ska ni få se!!) Helt klart det roligaste jag sett på vääääldigt länge..
Ja, jag kunde ju iaf somna om och sova till klockan åtta morse för då vaknade jag.. Jag älskar solen men ibland är den jobbig. Jag och Sebbe har inte sovit längre än till klockan åtta på väldigt länge för solen lyser rakt in i sovrumsfönstret..
Klev upp, gjorde mig i ordning och for till jobbet.. jobbade till sju och sen for jag direkt till Timrå och kollade på matchen. Dom vann med 2-1 och det är ju verkligen behövligt kan man ju säga =)
Efter matchen åkte vi på donen och åt och sen hem och spelade ett pari fia.. jag förlorade tyvärr men det var verkligen på håret.. Sebbe hade tur som vann!
Och en fundering innan jag går till sängs: Hur vet man vad man ska ta sig till när man verkligen inte vill göra en sak/vara på ett ställe men man måste?! När magen och hjärtat säger en sak men man måste ändå göra det liksom..
Vad ska man göra liksom?
Och jag önskar att jag kunde spola fram tiden några månader bara..!