Glasögonorm!

Gabriella Toresson / 13 Juli, 2011 kl 20:48 / Allmänt
0 kommentarer


Jag, mamma, petter och mackan åkte på birsta förut idag. Mamma skulle köpa lite grejer till deras utlandsresa! Vi gick in på synoptik för mamma skulle fixa sina solglasögon och vas hittar jag..ett par nya glasögon! Precis sånna som jag sökt en längre tid. Helt perfekt! Så jag blev ett par nya glasögon rikare! Nu ska bara glaset i dem fixas så dom passar mitt synfel ;) Nu vill jag att Sebastian ska komma hem för han saknar jag så jag tror spricker! Dessutom ska vi åka på minisemester också! Vart vi ska åka vet vi inte. Sebbe vet inte ens att vi ska åka! Men jag har bestämt att vi ska åka och köpa lite kläder och sånt någonstans. Lär ju bli Stockholm men Göteborg är ju också mysigt men det är så lååångt bort! Nej nu ska jag skypa med min prins. Vi hörs!

1år = 365 dagar

Gabriella Toresson / 13 Juli, 2011 kl 20:40 / Allmänt
0 kommentarer


Idag åkte Linus tillbaka till Italien. Sjukt vad fort tiden går alltså. Jag tyckte det var nyss dom kom hem till vår fina lägenhet och åt mat..men nu börjar den här sommaren lida mot sitt slut och det har jag gruvat mig för sedan i maj typ. Har hela tiden tänkt att det är länge kvar men nu är det bara 1 månad kvar och det är ju inget! Fick en stor klump i halsen när sebbe åkte till Kanada för då skulle ju inte Linus och sebbe träffa varandra nå mer denna sommar då Linus sa "ja, sebbe vi ses om ett år då" hur sorgligt är inte det? Ett helt år är lååång tid! Men, det är som det är och som tur är finns ju Skype!:)

Ska börja med en ny grej..

Gabriella Toresson / 12 Juli, 2011 kl 12:19 / Allmänt
1 kommentarer


Som ni märkt så har jag ju gjort så att jag måste godkänna kommentarerna innan dom syns här på bloggen. Från och med nu kommer jag inte godkänna någon kommentar som är anonym. Det är ju supertrist när folk kommenterar utan att skriva sitt namn. Så numera godkänns inga anonyma kommentarer!:) (det är lite för att jag vill veta vilka som läser också;)

...

Gabriella Toresson / 07 Juli, 2011 kl 22:09 / Allmänt
7 kommentarer...

Gabriella Toresson / 05 Juli, 2011 kl 12:36 / Allmänt
3 kommentarer


Jag har verkligen ingen lust att skriva något här, och det finns ingenting att skriva heller.

Sebbe är borta och jag är deppad.. Vet inte vad jag är utan honom.