Mobilinlägg!

Gabriella Toresson / 30 December, 2011 kl 19:10 / Allmänt
1 kommentarer


Just nu ligger jag i badet med mobilen och tänkte skriva några rader här! I badet av alla ställen :P
Igår var det match igen. Tyvärr spelade inte Sebastian för han har tydligen hjärnskakning! Tråkigt! Om jag tkr det är tråkigt att kolla på matcherna när han är med så kan ni ju gissa hur trist jag tkr att det är när han inte är med! Helt värdelöst! Det är ju dessutom ruttnaste kvalitén på hockeyn här. Det enda som är intressant är pauserna och slagsmålen! Resten kan dra nått gammalt över sig. Nej nu ska jag inte spy nå ner galla över hockeyn här!

Sebbe är just nu på träning utan att träna. Värdelöst! När han kommer hem ska vi åka och handla inför imorgon och sedan ska vi ta en tripp till köpcentrumet för att äta på cheescake factory! Hoppas att det inte är lika mkt folk där som sist , då var det väntetid på 40 min innan man fick ett bord. Det orkade vi inte vänta på!


...

Gabriella Toresson / 28 December, 2011 kl 19:27 / Allmänt
1 kommentarer


Jag träffade en 18-årig tjej som älskar glass. Hon har obotlig cancer och jag är hennes idol.

 

Måndag-Torsdag: Jag lufsar omkring hemma i trasiga yllestrumpor från Dressman, repar lite, bistår rörmokaren och lyckas till slut leverera ett godkänt svar på frågan "Vad är fördelen med att vara gravid?" nämligen "Älskling, du slipper ju mens!".

 

Fredag-Lördag: Befinner mig mitt i händelsernas centrum Örnsköldsvik och det är precis som alla andra vittnat om ett enda stort kaos och mediajippo. Jäkligt kul med andra ord.

 

Söndag: Jag reser med bil från Örnsköldsvik till Umeå tillsammans med organisationen Min Stora Dag. Vi är på väg till Umeå Sjukhus för att träffa en nybliven 18-åring som älskar glass. Just den här 18-åringen har obotlig cancer, och jag är hennes idol.

 

Jag har aldrig varit så tumultartat nervös i mitt liv. Vad får man säga? Tänk om man råkar säga något dumt som gör henne ledsen? Tänk om jag börjar gråta och bara lägger en illapassande sordin över en redan dimmig stämning? ”Det gör inget” sa Min Stora Dag och kramade mig varmt.

 

Och det gjorde inget. Redan när jag steg in genom dörren till sjukhusrummet stod det klart att inget skulle gå fel den här eftermiddagen. Där satt en hårlös flicka i en säng och jag drog av mig mina stora vinterkängor och kröp upp, vi kramades lite och hon berättade om sin sjukdom.

 

Hon är den enda i landet som har cancer i hjärtat. Cancern har spridit sig till lungorna som vätskefyllts och omöjliggjort vidare strålbehandling. Fyra gånger sedan insjuknandet i april har hon fått en definitiv dödsdom och lika många gett sig fan på att inte dö. Samma jävlar anamma självdränerade nyligen, till läkarnas förstummelse, ena lungan.

 

Hon berättade om när hon varit på Sundsvalls gatufest och missat min spelning för att hon stod i kön till bungyjump. Men att hon hade vågat släppa taget och hoppa när hon hört mig på avstånd sjunga ”Fear No Darkness, Promised Child” och att det minnet fortfarande fungerade som något slags livlina. Att mitt stundande besök gjort att hon velat äta riktig mat för första gången på två månader. Att hon kände sig starkare.

 

Jag insåg att jag fått en ny idol. Att få bevittna hennes styrka på nära håll är något av det mest omtumlande jag varit med om. Och att hon lyckats finna kraft genom mig är så stort att det inte går att ta in. För jag är inte lika stark som Nina.

 

Sedan var det dags att gå till lekterapirummet dit hon bjudit in sina trettio bästa vänner till glassfest med Timo. Jag spelade några låtar så gott jag kunde. Känslorna ville liksom inte låta de rätta sladdarna kopplas till hjärnan ordentligt så jag glömde bort texterna till alla mina låtar. När sladdarna till slut kopplade så blev det total kortslutning istället och jag kände mig nära kollaps. Jag blev så utmattad att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra av mig själv, så jag gick till min nya idol. Hon bara log upp mot mig och sa ”tack” och vi kramades. Där och då strömmade en märklig energi genom oss båda. En obegriplig känsla. Eller kanske väldigt enkel: Herre Gud vad människor är häftiga.

Timo RäisänenTänker ofta på dig och hur orättvist livet är!


Så mycket bättre!

Gabriella Toresson / 28 December, 2011 kl 19:18 / Allmänt
0 kommentarer


Hur kunde jag vara så dum att jag inte kollade på Så mycket bättre! Det gick ju att se på tv4play här i Usa, men jag gjorde det inte! Jag tänkte att det ändå inte var några bra artister därför sket jag i det.. Nu när jag sitter och lyssnar på musiken från programmet vill jag nästan fälla en tår för låtarna är ju så sjukt bra! Hur kunde jag vara så dum att inte kolla på det? Det var ju dessutom mitt favoritprogram förra året!

Ombokning av hemresa!

Gabriella Toresson / 27 December, 2011 kl 18:40 / Allmänt
1 kommentarer


Nu har jag äntligen fått till hemresan! Den är ombokad och resan hem får 19 mars. Det är förjävligt förresten, att jag bara har fått ett sketet turistvisum. Jag tycker att den som fixade Sebbe hit och ska "ta hand om han" ska ta lika mycket hand om mig. Jag menar inte att jag behöver en extrapappa, verkligen inte! Men jag tycker att det är deras uppgift att fixa ett jäkla visum till mig! Eller kanske inte att dom ska fixa det, men lite hjälp med det skulle jag inte tacka nej till. Den jag har att tacka över att jag ens har kommit till Usa med ett riktigt etsa är ingen mindre än Hans Bergh! Och vad jag vet är det inte han som får betalt för att vi skulle flytta hit! Men aja skit samma! Jag blir bara less på att jag måste åka hem minst en månad innan Sebbe och sedan inte kommer att kunna åka tillbaka!
Det var inte helt oproblematiskt att komma in här i Usa andra gången. När jag gick igenom där man visar visumet frågade killen där bakom disken hur länge jag skulle vara här, vad jag skulle göra här, när jag var här sist osvosv..
Det vi kom fram till var helt enkelt att nästan gång jag åker måste jag vara hemma i minst tre månader så att dom här i Usa inte misstänker att jag vill bo här utan att jag har ett sånt visum, jippi va kul! Och att jag väl hemma ska söka om ett 6-månadersvisum! Fasen va less jag blir!!

Lika som bär?

Gabriella Toresson / 26 December, 2011 kl 21:06 / Allmänt
1 kommentarer


Lika som bär?
Lika som bär? =)

Juldagsprommis!

Gabriella Toresson / 26 December, 2011 kl 20:52 / Allmänt
0 kommentarer


Erixon´s är nöjd över sina julklappar!
.
Det blev stopp och lunch på ett Suschiställe!

Sugen och feg!

Gabriella Toresson / 25 December, 2011 kl 04:57 / Allmänt
1 kommentarer


Mamma, mormor och alla andra som är emot hål, förlåt!
Men jag kan bara inte släppa detta! Kan inte minnas hur många år jag vart sugen att ta hål i septumet, det är ju sååå coolt!
Men tyvärr är man ju för feg!


Våran jul!

Gabriella Toresson / 25 December, 2011 kl 01:50 / Allmänt
0 kommentarerEgentligen bara en önskan när jag tänker efter...

Gabriella Toresson / 24 December, 2011 kl 03:18 / Allmänt
0 kommentarer


..och det är att vi skulle få vara hemma i Sverige med våra familjer i jul!
Vi älskar er och saknar er så mycket! Hoppas nu får mysigt :)

Sugen på resa!

Gabriella Toresson / 22 December, 2011 kl 18:22 / Allmänt
3 kommentarer


Jag är så dödligt sugen på att åka till Thailand!
Fick jag välja så skulle jag verkligen vilja att Sebastian spelade en sport som spelades på sommaren.. (Gärna Fotboll) så länge han spelar i Sverige! Dom har ju iallafall ledigt en snutt på vintern! Det skulle vara grymt om vi var ledig kring jul! Eller jag är ju ledig mest hela tiden men att Sebbe var ledig kring jul iallafall!
Thailand står högst upp på min vill-åka-till-lista och dit åker jag ju inte på sommaren!
Jag får lite panik på att bara sitta här och inte göra någonting hela tiden, hemska tanke!
.
En till grej jag får panik av är att jag verkligen inte vet vad jag ska göra med livet. Min mardröm är att behöva jobba i en butik och ha kassa arbetstider och ingen utbildning för fem öre hela livet. Det vill man väl inte! Och jag tänker liksom att när ska jag ha tid att utbilda mig? Jag har ju massor med tid, men rätt vad det är ska man flytta på sig, det känns liksom inte så tryggt när man inte vet! Och förresten, hur många utbildningar är på två år och dessutom kan jag ju inte stanna här när Sebbes säsong är över liksom..? Jag känner stort behov att göra någonting så jag liksom får känna att jag klarar mig själv. Nog för att jag vet att jag skulle göra det (förutom att jag skulle bli lite halvt dum i huvudet om jag skulle bli lämnad själv.) Men ändå, ha ett eget jobb skulle sitta fint! Jag får ju inte göra någonting här och det är det som är det värsta. Även om jag skulle vilja så får jag inte.. Man har liksom inget val annat än att sitta på den här stolen. Inte kul.
Jag vill hem till Sverige och få mig en utbildning som alla andra! Men vad, det är den eviga frågan...
*Ta mig till havet och gör mig till kung*


Jag sitter här och fortsätter drömma mig bort! Villvillvill...

Onsdag!

Gabriella Toresson / 21 December, 2011 kl 18:51 / Allmänt
1 kommentarer


Idag blir det nog inte mycket gjort här hemma! Eller jag måste ner på köpcentrumet och köpa en julklapp till julklappsbytet vi ska ha imorgon på matchen! Dumt att jag inte gjorde det igår när jag lämnade tillbaka skorna... Jag har verkligen ingen lust att gå ner dit idag för att köpa det! Menmen, så är det när man har huvudet under armen!
Igår var vi downtown och kikade lite.. Eller vi gick mest runt och sökte! Helt sjukt va stort det är! Vi var där flera timmar och vi var inte inne på många affärer.. Vi bara gick och gick och gick! Vi sökte en väska till mig som inte verkar finnas någonstans i hela chicago! I varje väskaffär vi var in i frågade vi efter det märket men ingen trodde att det fanns här! Helt sjukt ju att en sån här stor stad inte har lite av alla märken ;) Jag har en affär till jag ska söka upp på fredag när vi ska dit igen, finns den inte där grinar jag nog en skvätt!
Iallafall när vi skulle hem hände det omöjliga, dit/hemvägen är en motorväg som man kör helt rakt på. Men vi lyckades ju svänga av på någon liten avfart och kom ju helt åt helsike! Efter kanske 45 minuter kom vi på rätt väg igen OCH KÖR AV FEL IGEN! Det var fyra nötter som satt i bilen och inte hade någon aning om vart vi var.. Tillslut efter ungefär 1 timme och 30 minuter kände vi igen oss och som tur var kom vi hem, dock väldigt sent!
Pappa hade smärre utbrott på mig från baksätet för att jag satt fram och skratta och skratta mitt nervös-skratt! Nästa gång vi åker någonstans ska han tydligen sitta fram så vi hittar tillbaka.. Han har ett lokalsinne som en gud!!

Inte längre tonåring!

Gabriella Toresson / 20 December, 2011 kl 16:52 / Allmänt
0 kommentarer


I Usa kan man tydligen inte göra ett P? ;P
Han har rätt bra smak Erixon, dessvärre är dom för stor och får förmodligen åka tillbaka till affären idag! Typsikt..

Bilder från Sundsvall!

Gabriella Toresson / 20 December, 2011 kl 16:47 / Allmänt
0 kommentarer


Lillen hade två matcher vi hann se, kul!

Vi hade ett kalas som var trevligt!


Hemma!

Gabriella Toresson / 15 December, 2011 kl 16:36 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är jag hemma hos min älskade familj och därför har jag ju såklart inte tid att skriva här! Resan gick iallafall bra och jag kände mig så duktig när jag mötte pappa på Arlanda! Vi har precis bokat hemresa så jag åker hem på måndag! Men då har jag ju pappa och bea med mig! Och världens bästa hämtar ju oss på flyget! Hejsvejs!

I follow you wherever you go!

Gabriella Toresson / 13 December, 2011 kl 17:57 / Allmänt
0 kommentarer


Underbara människa, vad du gör mig glad!

Sitter här och tycker lite synd om mig själv!

Gabriella Toresson / 13 December, 2011 kl 16:50 / Allmänt
0 kommentarer


Det som igår kändes fantastiskt känns idag inte lika fantastiskt...
Jag vill ju såklart hem till Sverige men inte utan Sebastian? Vad är det för vits att åka någonstans om halva jag ska stanna kvar här? Jag vill ha han med mig! Nu har jag precis grinat en liten skvätt för att jag ska lämna han och för att jag är så jävla rädd att åka själv!
Jag verkligen hatar att flyga och nu ska jag göra det själv i nästan 9 timmar! Snacka om svettigt!
.
Det enda jag tänker är "jag vill inte åka" och hade jag inte måsta hade jag inte gjort det. FAN!

SVERIGE IMORGON!!!

Gabriella Toresson / 13 December, 2011 kl 04:23 / Allmänt
0 kommentarer


Och såklart älskade Sundsvall! Ska bli trevligt att komma hem en snabb sväng, även fast det blir en väldigt kort sväng!
.
Mitt flyg går imorgonkväll och jag landar i stockholm på onsdag! Jag längtar så otroligt mycket efter min finaste lillebror så jag tror jag dör av abstinens snart! Ska bli så mysigt att få träffa han igen! Hela min familj såklart!
På lördag vankas det 20-års kalas på västra vägen! Alla som vill är välkomna ;)
En sak är säker, när jag åker tillbaka hit ska jag ta med min enormt mycket skumtomtar & tortilladip! Sen massa mer smarrigt från Sverige också!
Jag längtar verkligen till jag landar på arlanda och har lagt mardrömsresan bakom mig. Jag tror att Chicagos flygplats är en av världens största och där ska jag hitta..själv... Jag har redan lite ångest för att gå där inne själv och jag vet ju att jag kommer grina när Sebbe släpper av mig. Men jag vet ju att jag kommer klara det! Jag är ju en fegskit, men jag måste ju! Det är ju det enda alternativet! Det finns inget annat!
Det som inte dödar det härdar!!!!!
.
Det som känns jobbigt förutom att resa själv är ju såklart att jag lämnar Sebastian kvar och jag har lite ont i magen för att jag inte ska få träffa han på en hel vecka! Men en vecka är ju inte så länge och han kommer ändå att vara borta från onsdag-lördag så jag kommer ju vara ensam så gott som hela veckan ändå!
Men jag kommer längta ihjäl mig efter han! Världens finaste och bästa kille har jag! *Nöjden*
.
Väskan är packad, julklapparna tar upp nästan hela veckan och jag längtar tills jag kan få säga att jag har flygit själv från Chicago. Jag kommer vara så stolt över mig själv!
Sweden here I come! Chicago, see u in  week!
.
xoxo

Repris. Mycket har ändrats på 1,5 år!

Gabriella Toresson / 12 December, 2011 kl 05:02 / Allmänt
0 kommentarer


Du heter? Anna Katarina Gabriella Toresson
Smeknamn: Gabbi och Gabbis!
Beroende av? Min familj, Sebastian(fast han är ju min familj också såklart), SVENSKT godis! 
Brukar du skratta för dig själv? De, det brukar jag! 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Imorgon
Var bor du? I Chicago, Schaumburg närmare bestämt! 
Trivs du där? Går att diskutera! 

Vem ringde du senast? Pappa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om deras resa hit till oss! 
Brukar du komma i tid: Jag brukar oftast vara i rätt god tid!
Hur känner du dig nu: Trött, lite småsur, fundersam & nervös!
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.

Vad saknar du: Min familj, Sundsvall & Svergie
Hade du en bra kväll igår: Den bestod av hockey, inte så kul.

Favoritdryck på morgonen: Mjölk
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt elva! 
Är du blyg?: Nja, ibland kanske!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det gör jag!

Är du bortskämd: Inte nu för tiden skulle jag säga! 
Vad gör du i morgon: Ja...det kan man ju undra? Räknar ner tiden till man ska få gå och lägga sig?

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad är det finaste du fått? Måste vara min lillebror. Hihi! 
En speciell dag du minns: 060925, 100318 & 101210 är speciella datum.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sebastian! 
När grät du senast: Idag! 

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet eller en sommarstuga!

111210

Gabriella Toresson / 10 December, 2011 kl 22:58 / Allmänt
1 kommentarer


För ganska exakt 365 dagar (på minuten) sedan jag sa till Sebbe "Nu är jag ihop med dig ja, så du vet!"
Himmelens va fort 1 år kan gå. Ibland när jag tänker "herregud jag har inte gjort någonting på ett år".
Men sen kommer jag på att jag har gjort ganska mycket saker ändå.
Jag har ju flyttat hemifrån, blivit sambo, flytta ur världens finaste lägenhet, flyttstädat, flyttat hem till mamma/pappa igen och flyttat till andra sidan jorden! Det är inte illa pinkat på 1 år om ni frågar mig.
Iallafall har det här året var BÄST och jag tackar och bockar för allt jag får dela med dig! ♥

Trött!

Gabriella Toresson / 10 December, 2011 kl 05:58 / Allmänt
0 kommentarer


Jag förstår inte att jag alltid är så trött! Jag menar hur kan jag vara det? Jag gör ju exakt inte ett skit på dagarna. Jag går mellan sängen, gymmet, och köksbordet sen sängen igen och där är det godnatt! Eller just det ja, soffan ska in där emellan gymmet och köksbordet för jag tar ju alltid en powernap på dagarna!
Så hur kan jag vara trött? Är jag sjuk?
En gammal lärare sa till mig att jag var "förslappad" när jag råkade somna på en lektion. Och det är nog vad jag är.. Förslappad! Kul ord förresten.
-Hej jag heter Gabriella Toresson och jag är förslappad! Godnatt!
Förresten, ni som gick i min klass vet ju vem som sa det! Mattelärarn ;)

I valet och kvalet!

Gabriella Toresson / 09 December, 2011 kl 18:45 / Allmänt
2 kommentarer


Jag och Erixon ligger och funderar på hur det ska bli när jag ska lämna Usa. Eftersom jag bara har turistvisum måste jag lämna landet efter tre månader i minst 24 timmar. Jag har ju tänkt ta med mig pappa till Kanada men det blir svårt att hinna med när man kollar på Sebbes matchprogram. Så nu ligger jag och funderar på om jag ska ta och åka hem på tisdag den trettonde och vara hemma i ungefär 5 dagar och sedan åka tillbaka till Usa samtidigt som pappa och bea! Det är ju alltid skönt att komma hem, men det är väldigt lång resa och det blir jobbig med tidsomställningen när man kommer hem. När man väl har ställt om sig är det dags att åka tillbaka "hem" igen..Hmm, svårt! Jag har ju en biljett hem som dom bokade när dom bokade min hitresa! Det är ju mycket billigare att boka tur->retur. Så nu undrar jag vad ni tycker. Är det värt att resa i 12 timmar ENKEL RESA för att vara hemma i 4-5 dagar? SVÅRT!!!

Vart ska vi sova inatt?

Gabriella Toresson / 09 December, 2011 kl 05:54 / Allmänt
0 kommentarer


Biffen som inte är lika biffig som han vart, tar väääldigt stor plats i sängen. Undra vart jag ska försöka mysa ner mig?:)


Julklapp till sig själv?

Gabriella Toresson / 09 December, 2011 kl 00:05 / Allmänt
0 kommentarer


Idag när jag och Sebbe var och strosade runt lite på köpcentrumet hittade jag en grej jag vill ha på Urban Outfitters! Jag provade och kollade lite snällt på sebu "Var jag fin"!?.. haha!
Iaf, jag bestämde mig för att jag skulle ha klädesplagget och för att vara lite snäll mot Sebastian så sa jag sen att jag kunde ta det som en julklapp från han. Så när jag betalade bad jag om en kartong och väl hemma slog jag in min nyhet och ska snart lägga dig bland dom andra julklapparna.
Ibland är man fyndig!! haha
Jag ser så full i fan ut for att Sebbe sitter mitt emot mig och skrattar och mobbar mig för att jag tar kort på mig själv.. haha, förstår han.. man känner ju sig löjlig :P

IZA!

Gabriella Toresson / 07 December, 2011 kl 22:38 / Allmänt
1 kommentarer


image descriptionimage description
image description
image description
image description
image description

Bajskorvsträdet!

Gabriella Toresson / 07 December, 2011 kl 22:35 / Allmänt
0 kommentarer


Alldeles utanför min balkong finns det en gran som har enorma kottar på sig, som ser ut som bajskorvar! Trädat har därför blivit döpt till bajskorvsträdet av mig. Dom senaste dagarna har jag mest legat i soffan och glott rätt ut på det trädet. Det är så sjukt fult. Och efter att ha legat och inspekterat träder i flera dagar så skulle jag med all säkerhet märka om någon bajskorv var borta.
Ibland är livet för kul!

Människorna här verkar så lyckliga nu...

Gabriella Toresson / 06 December, 2011 kl 23:20 / Allmänt
1 kommentarer


Nu är det såhär va, att jag har fortfarande inte blivit av med min inte-lust-att-göra-någonting-känsla så det är precis vad jag och Sebastian har gjort dom senaste dagarna.. Inte ett skit har vi gjort. Jag har inte varit utanför lägenheten på några dagar. Förutom idag när jag var på gymmet. Och det enda jag gjort den sista veckan har vart att gå på hockey och det är ju skit trist! Jag längtar hem mycket, även fast jag inte vill så gör jag det. Och jag tänker inte sticka under stolen med det heller. Och säga att jag är överlycklig över att vara här för det är jag verkligen inte.
Men hey, jag är ju en vuxen människa och jag kan ju klara det här! Jag har ju inget annat val, jag handlar ju inte bara om mig nu!
.
Jag har skickat Sebastian och handlat medans jag lagar mat. Idag blir det en väldigt tidig middag eftersom både jag och Sebbe var hungrig. Det får bli kvällsfika ikväll istället! Efter maten ska jag försöka göra pepparkakor. Jag köpte en grej på Target som hette gingerbread mix, man blandar i ett ägg och lite vatten tillsammans med den där grejen jag köpte. Så jag antar att det blir pepparkaksdeg då. Men här kan man inte lita på nått!

Snö eller frost?:)

Gabriella Toresson / 06 December, 2011 kl 17:47 / Allmänt
0 kommentarer


Jag tror på snö!!


Flyg+hotell!

Gabriella Toresson / 06 December, 2011 kl 05:52 / Allmänt
3 kommentarer


Sitter och kollar på flygresor till mig och min pappa! När han kommer hit om 14 dagar (!!!) ska jag ta med mig han till Toronto i 24 timmar, jag måste ju lämna landet i januari och jag tänker inte åka själv så jag tar med pappa i slutet på december istället! Det blir perfekt! :) Kul göra något med min älskade pappa också! Dessutom tror jag att han skulle tycka det vore lite kul att åka dit också, det finns tydligen hall of fame där och pappa är ju en hockeyälskare ut i fingerspetsarna så det tror jag att han skulle gilla :)
Sen sitter jag och kollar på hotell i New York dit jag och Sebbe tänkte åka i slutet på Januari när dom har 4 dagars ledighet, det skulle vara så himla mysigt, vi har så gott som bestämt att vi ska ta oss en tripp dit. Det är ju så nära så det känns verkligen som en stad att besöka innan man åker hem. Nu måste vi bara få fingrarna ur röven och boka allt så det verkligen blir av!
Är det någon som vart där och som vet ett bra hotell med bra läge, Simone kanske? :)
.
I alla fall, jag längtar så mycket tills pappa och Bea kommer hit så jag tror jag spricker. Det ska bli så mysigt att ha dom här! Den enda jag umgås med är ju så gott som Sebbe och han är ju MER än bra, men det kan vara skönt att ha någon annan hemifrån här ett tag! Som sagt så längtar jag väldigt mycket och det tror jag att ni förstår :)
.
Jag har ju varit väldigt nere dom senaste dagarna så nu ser jag framemot att dom kommer och hälsar på plus att jag och Sebbe ska få vara ledig lite. Eller att Sebbe ska få vara ledig iaf, jag är ju inget annat tyvärr!
Nu har jag suttit och babblat massa skit och sagt samma sak flera gånger så nu är det slut pratat. Hörs senare!

Anti!

Gabriella Toresson / 05 December, 2011 kl 18:05 / Allmänt
5 kommentarer


Jag som hela mitt liv har varit MYCKET emot mobbning tycker så klart att det är vidrigt, hemskt och fruktansvärt att många barn i hela världen inte vill gå till skola för dom är skrajj för sina klasskamrater! Jag vet inte om jag tycker att dom som mobbar är mer elak än dom som ser på, utan att göra något! Jag är väldigt stolt att jag alltid har vågat sagt vad jag tyckt, vågat räckt upp handen om jag inte förstod utan att vara rädd för att någon skulle tycka att jag var totalt dum i huven för att jag inte förstod OCH för att jag alltid har vågat öppnat käften och säga om jag tycker att någon beter sig som en skithög!
Jag har kunnat vart elak tex mot min mamma, men jag skulle aldrig trycka ner och säga fula saker till någon som jag gått i skolan med. Och har jag hört någon annan säga något dumt till någon, har jag tagit mina 40 kg och 150 cm och masat mig dit och försvarat den som är utsatt! Jag tycker att det är lika elakt att vara dum, som att inte låtsas som någonting! Jag förstår inte vad man vinner på att mobba andra människor, känner man sig som en bättre människa själv om man berättar för någon varje dag hur dålig dom är? Eller blir man snyggare själv för att säga att någon är ful? Eller blir man bättre på fotboll för att man säger att någon annan är dålig?
Det är väldigt många "barn" som inte vågar gå till skolan för att dom är så jävla utsatt! Ingen är bättre än någon annan oavsett snygghet, pengar eller vad skit som helst. Så vad ger då vissa människor rätt till att vara stygg mitt någon annan?
Mobbing kommer förmodligen alltid att förekomma, men ta en titt på denna video som jag hittade på Kenzas blogg, det är inte meningen att någon ska må så här för att någon annan har behandlat en som skit hela livet.. Fan vad jag hatar mobbning! Man måste vara snäll med varandra! Ingen är bättre än någon annan!


Prins!

Gabriella Toresson / 04 December, 2011 kl 20:14 / Allmänt
0 kommentarerLite mer klappar!

Gabriella Toresson / 04 December, 2011 kl 02:29 / Allmänt
1 kommentarerLördag!

Gabriella Toresson / 03 December, 2011 kl 17:20 / Allmänt
0 kommentarer


*Love is in the air*
Vargarnas maskot. Han är kung!

Detta smaskar vi alltid på, på matcherna! Kittlar i smaklökarna på mig nu!

Såhär blev det!

Gabriella Toresson / 03 December, 2011 kl 07:20 / Allmänt
3 kommentarer


Mamma!!


Just nu!

Gabriella Toresson / 02 December, 2011 kl 18:10 / Allmänt
1 kommentarer


Apelsintorkning på G!

En passande låt ;)

Gabriella Toresson / 02 December, 2011 kl 16:19 / Allmänt
0 kommentarerGt i ett nötskal!

Gabriella Toresson / 02 December, 2011 kl 16:13 / Allmänt
2 kommentarer


Jag är ju som snart ett jul-freak! Igår fick jag för mig att slå in alla julklappar jag har köpt än så länge! Dumt gjort eftersom att jag inte kan skicka hem dom med kartonger och grejer.. Men, det blev ju trevligt iallafall.. Jag fick lite ont i magen när jag såg hur FÅ julklapparna var, jag tyckte att jag hade köpt massor! Men jag är ju långt ifrån klar med julklappshandlingen än!
Sebbe ville ha ett bildbevis på att jag fick skarva!När jag såg den här LILLA julklappshögen fick jag ont i magen och sa till Sebbe att jag kommer måste slå in grejer jag redan har här hemma bara för att det ska se ut som det är mycket julklappar! Mkt klappar ska det vara!
(Iza, fyra av sju julklappar är dina!)

Bilder!

Gabriella Toresson / 02 December, 2011 kl 04:06 / Allmänt
1 kommentarer


Vårt älskade ikea!
Cool tjej_91
Världens finaste!
ÄNTLIGEN!
Blev 24 st. 30 dollar!
Infarten till vårar område!


Receptionen!


Mossa istället för låtsas snö önskas!

...

Gabriella Toresson / 01 December, 2011 kl 19:24 / Allmänt
0 kommentarerFödelsedag och jul!

Gabriella Toresson / 01 December, 2011 kl 19:02 / Allmänt
2 kommentarer


Om 20 dagar fyller jag 20 år och om 24 dagar är det julafton och jag kan verkligen se fram emot något av dem. Så fort jag tänker på att jag ska sitta här i Usa dessa dagar kan jag inte rå för att tårarna börjar bränna bakom ögonlocken och tangenterna blir lite smått suddiga.. Jag vill inte!!
.
Jag kommer inte vara själv, vara utan mat eller vara utan kärlek men det är ändå inte som jag är van och som jag vill ha det. Jag vill så klart vara hemma med hela min familj och släkt som jag alltid brukar vara.
Jag vet inte varför men det känns som att jag kämpar mot tiden och tror att jag kommer få vara hemma då, men innerst inne vet jag ju att sitta på den här förbannade stolen både den 20 december och den 24:e. Och när jag blir påmind om det känns det skit!
.
Bilderna är från julen -09 och tagen från Martinas blogg!

Torsdag

Gabriella Toresson / 01 December, 2011 kl 18:39 / Allmänt
0 kommentarer


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör
Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid
Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod,
Asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta,
Så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha!


Tre Bilder med min nya kamera!

Gabriella Toresson / 01 December, 2011 kl 03:05 / Allmänt
1 kommentarerIngen lust!

Gabriella Toresson / 01 December, 2011 kl 00:24 / Allmänt
1 kommentarer


Jag har verkligen tappat lusten till det mesta..
Allt känns förjävligt jävligt.