.

Gabriella Toresson / 28 September, 2010 kl 13:06 / Allmänt
0 kommentarer


Mina läsarsiffror är inte lika höga som blondinbellas, är min blogg tråkigare?! Kan jag inte tänka mig va =)
Nej egentligen är jag bara ute efter två sketna läsare och det är ju som alla förstår Iza och Linus. Eller ja, Iza i alla fall. Jag kanske ska lösenordskydda hela den här grejen. Ingen som inte känner mig ska få läsa vad vi gör om dagarna.. Tåls att funderas på.

Igår, jobbade jag mellan 9-18, sen blev det snabba ryck upp till lagga för det var ridning som stod på schemat. Det gick bra men jag var rädd. Tvingade lillemor att följa med så hon fick så snällt gå med :) Det var Lyran och Snopy (?) som fick bli riden och snopy hade aldrig blivit riden men det gick bra, han var snäll och inte så hingstig som sist vi var i lagga.. Då stod han ju på bakbenen mest hela tiden när Vicky gick med han.

Efter ridning gick vi in till Lillemor och där drack vi te, åt tacoriskakor och kollade på idol. Det var mkt barn där och det är ju alltid som vanligt där uppe, dvs väldigt trevligt! Efter idol kläckte iaf Mackan ur sig att hon minsann skulle hinna "finslipa" sin spanska läxa och duscha när hon kom hem och klockan var ju rätt mkt så vi åkte hem! Väl hemma möts jag av att mamma (??!!) är vaken helt själv, petter ligger i storsängen och Uffe på intensiven, stackarn har tydligen blívit smittad av mig. Han skulle  få komma på Vc idag och göra halsprov så vi får hoppas på att plastis inte har fått flussen...

Ja, det var väl ungefär min gårdag. Och för er som inte vet, intensiven är petters rum. Där sover man om man är sjuk  eller har ont någonstan ( oftast )

Goddag!

Till systers förfogan

Gabriella Toresson / 26 September, 2010 kl 19:48 / Allmänt
1 kommentarer


Just det, en blogg till min systers förfogan så hon kan läsa om vardagen här hemma i Svergie när hon själv ska vandra runt på Genoas gator. Iallfall så har dem inte flyttat än så jag kan ju mjukstarta lite och jag tror ju inte att jag kommer överösa den här bloggen med inlägg. Men det ska väl iaf ha blivit någorlunda bra till 1 december!

Och Iza om du läser : Uffe undrar hur det blir med lägenhet i Genoa, ska ni åka dit och kolla på någon eller hur ska ni göra?