Här är vi. Vi har kul. NOT

Gabriella Toresson / 29 December, 2010 kl 21:51 / Allmänt
3 kommentarer


Hejhej Iza och Linus!
Vi saknar eerrr!
Sebastian försökte få en pussbild. ( ni måste bli chockade att jag ens ställde upp i&l)

Delar med mig av dagens låt..

Gabriella Toresson / 17 December, 2010 kl 16:33 / Allmänt
1 kommentarer...

Gabriella Toresson / 17 December, 2010 kl 12:05 / Allmänt
0 kommentarer


Inatt har min lilla prins fått magsjuka, han hade tydligen spytt som en tok hela natten och även imorse när jag kom hem stod han och kräktes. Tur man är en av dom bättre systrarna och kom hem med Cola och Blåbärssoppa, det gick i..men det tog emot tror jag. Men jag FÖRSTÅR honom, magsjuka kan vara det värsta jag vet..

Och igår gjorde ju min stora prins mål också. Väldigt kul för honom, så duktig så. Och på måndag kommer han hem, det är på tiden för det känns så tomt att gå hem till han när inte han är där! Jag måste ju gå dit för att jag är "fiskvakt". Han har ju nämligen två guldfiskar som måste få mat varje dag. Hans fiskar kommer ta kol på mig för först stoppar man ner en mat också äter ena firren upp den, sen ska man ju se till så den andra fisken också får mat så då får man stoppa ner en till mat, men det är ALLTID samma fisk som hinner först.. Igår hörde jag mig själv säga..; Men Malin, du måste skynda dig så du hinner före Anton!!!
Haha, fyfan för fiskar!!


(Anton är den guldiga och hungriga och Malin är den vita mesiga!)


Häromdagen var det ju julbord hos Trude, herregud va gott det var och vad jag åt! Julbord, kanske det godaste på länge! Också har jag blivit beroende av julmust. Och jag menar verkligen beroende, en must om dagen måste jag ha. Synd att jag inte knäppte några bilder......

Gabriella Toresson / 14 December, 2010 kl 10:02 / Allmänt
1 kommentarer


Idag är jag ledig och det är Skönt! Ska uträtta lite ärenden och köpa lite julklappar. Vad som ska köpas är fortfarande väldigt oklart.. FÅR det vara såhär svårt?

Just nu sitter jag i soffan och kollar på sex and the city för tionde gången den här veckan.. Måste väl snart ta och tagga till så jag hinner med mig idag. Petter ska hämtas vid tre och före det är det somsagt massor av grejer som ska göras.
Jag undrar hur kallt det är ute idag, om man skulle kunna ta sig en promenad utan att frysa ihjäl. Det var ju verkligen hundra år sen jag rörde på mig nu..inte bra!

Nej nu blir jag stressad.. Ha en trevlig dag!

Just det. IZA! Den stickade koftan jag och mamma fick av dig från Vero moda, den som sticks!!?
Pappa har tvättat den. Blev skitbra!

Lördagkväll

Gabriella Toresson / 11 December, 2010 kl 21:35 / Allmänt
3 kommentarer


Nu är det lördag igen, en jobbarhelg har jag. Den sista för iår (!!!), hur skönt låter inte det?
Idag har det vart så j*vla mycket folk på birsta C. Men det är skönt, då går tiden fort. Klippte en tvåårig pojke som var så sjukt söt så jag ville bara ta med han hem alltså.. Iza, kom hem och skaffa ett barn!!!!

Idag har jag blivit kallad smygare.. ...två gånger. Haha, smygare! Passar det så bra på mig?  Men antar att jag inte kommer smyga mer nu.. Det känns bra, så sjukt bra. Fast egentligen ser jag mig inte som en smygare utan mer som en sån som inte säger något om ingen frågar..Mm, det låter bättre!

Just nu ligger jag och lilla papi i varsin soffa och kollar på Så mycket bättre. Det programmet, det bästa som någonsin gjorts alltså! Efter ska vi kolla på fotboll och hoppas att vi får se en skymt av iza & linus, det vore skojj :)
Imorse var jag och köpte en fiiiin julkkapp till min "smygarevän" haha, mysigt med jul. Sjukt att det är knappt två veckor kvar, jag är ute på hal is.

Nä, godkväll!

...

Gabriella Toresson / 11 December, 2010 kl 21:19 / Allmänt
0 kommentarerSMYGARN själv skriver några rader

Gabriella Toresson / 09 December, 2010 kl 22:49 / Allmänt
1 kommentarer


Iza tycker att jag har för mycket lösenord och grejer till den här bloggen. Först för att komma in, sen ska jag läsa alla kommentarer innan dom publiceras.. Och ja, jag kan väl inte annat än hålla med. Jag är ju väldigt hemlighetsfull av mig och jag vet att det inte uppskattas av mina nära och kära alltid, men det är bäst så. Ju mindre folk vet, desto bättre! Julklappar, hur svårt är det egentligen? Jag som dessutom ligger inne med noll fantasi.. Och att folk inte kan kläcka ur sig eller vet vad dom önskar sig gör det hela ännu svårare! Min önskelista ser iaf ut såhär; 1. Ett par ballettskor (till prydnad när jag flyttar) 2. En pall/bänk från Åhléns 3. 3 st Efva Attling smycken (2 ringar &1 halsband) 4. En tallrikshylla + tallrikar från vackra hem 5. Underkläder 6. Pengar! 7. Massa mer som jag säkert glömt! Ja, det var de.. Tjejen som vet! ;) Jag längtar till den 20 december som en tok, och det är inte för att jag fyller år utan för då kommer min snyggvesyrra hem. Och såklart Linus då. Saknar dem lite, dom var ju ändå hemma 3 veckor innan dom flyttade så det blir lite tomt utan dem! Och då kommer ju " mr big " hem också, haha SMYGARN, HEMLIGHETSFULL kalla mig vad ni vill.. Dom som vet dom vet och resten får nog reda på det i sinomtid. Undra vad jag ska göra hela nästa vecka nudå, trist!

En arg gabbi

Gabriella Toresson / 06 December, 2010 kl 20:37 / Allmänt
0 kommentarer


Har testat på världens bästa bantingskur. För er som vill gå ner i vikt, försök få laxabon utskrivet! Imorgon ska jag trycka bigboy. Längtar!