Onsdag!

Gabriella Toresson / 11 Januari, 2017 kl 21:15 / Allmänt
4 kommentarer


Snacka om att Värmland har bjudit på storm idag! Inte alls roligt och vi har inte varit ute en enda sekund idag, förutom då vi slängde soporna och höll på att blåsa bort. Eftersom vi åker till Sundsvall och FLYTTAR IN I VÅRT HUS tidigt på fredagmorgon så har vi idag tvättat och börjat packa lite smått.
 
Finns det någon mamma som inte har ständigt dåligt samvete gentemot sina barn? Varje dag har jag dåligt samvete för att Ilse inte alls får den stimulans hon behöver. Hon älskar ju att träffa andra barn men det har varit långt mellan gångerna den sista tiden. Ilse har verkligen fått lidit för att hennes mamma varit lite småsliten på sista tiden. Det har varit väldigt mycket Emil, Pippi och Madicken på tvn. Vi har alltid hängt på öppna förskolan 3 dagar i veckan men de var så längesen vi var där nu. Hade vi ändå bott hemma hade vi utan problem kunnat hälsa på folk varje dag. Men man har ju inte riktigt samma umgängeskrets här som vi har hemma.
En av anledningarna till att jag tycker att de känns bra att hon ska börja dagis är att hon ska få träffa barn som är i HENNES ålder. På öppna förskolorna är de äldsta barnen runt året, sen hon som är två. Alla andra går ju redan föris och barnen som har föräldralediga föräldrar (och är i ilses ålder) går ju också på föris. Hade jag haft kompisar med barn i Ilses ålder som vi kunde hänga med på dagarna hade hon inte behövt börja dagis. Då hade hon kunnat fått vara hemma med mig tills hon börjar skolan. Men det är ju inte riktigt så år 2017.
Tyvärr får vi ju inte ens bestämma själv vem som ska vara hemma ungefär. Men det är ju en annan historia. 
 
Jag och Ilse har haft brutalt tråkigt hela dagen fram till 16-tiden ungefär. Då fick vi främmande av Ilses bästisar. Haha!  Vi åt pannaka och Ilse lekte med Vida. Ilses bästa kompis är helt klart "Vivvi", tror dock inte det är helt ömsesidigt. Höhö.. 
 
Ilse har somnat och jag sitter och glor i soffan. Det är sååå tråkigt när Sebbe är borta. Även om vi inte är översocial med varandra på kvällarna så ligger han ändå i fåtöljen så jag kan prata med han om jag vill.. 
 
Lyckan i Ilses ögon? Helt klart hennes stora idol! 
 

Kommentarer
Postat av: Guro

Tror faktisk det er ömsesidigt! Vida ville jo faktisk flytte inn hos dere.. Haha! :) kram

2017-01-11 @ 21:33:05
Postat av: Sanna

Ska ni flytta till Sundsvall eller har ni kvar den lägenheten ni bor i nu? Hänger inte med i svängarna.:)

Svar: Hehe, nej vi har kvar lägenheten i karlstad också :)
GabriellaToresson

2017-01-11 @ 21:49:00
Postat av: Anonym

Riktigt söta tjejer, de bara lyser i deras ögon😘

2017-01-11 @ 21:58:09
Postat av: Emma

Ska Ilse börja på förskola i Sundsvall eller Karlstad?:) vilket fint hus ni bygger!!

Svar: I Karlstad!
GabriellaToresson

2017-01-11 @ 23:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback