En klädstil sökes..

Gabriella Toresson / 26 Januari, 2017 kl 19:57 / Allmänt
2 kommentarer


Om jag hade vart en riking så hade jag direkt skaffat mig en stylist. Något som jag inte har är stil. Verkligen noll. 
Sedan Ilse föddes har jag själv glömts bort på klädfronten (även min man). I nödfall köper jag typ 3 nya "bra att ha" tröjor på ginatricot. Som jag sedan kan använda tills tvättmaskinen tvättat sönder dem.
 
Min svåger säger att man absolut inte ska köpa "bra att ha kläder" utan att varje plagg man köper ska vara noga uttänkt vad man ska använda de till. Man ska alltså ha en outfit klar i skallen innan man slår till på ett köp. Nu vet jag ju inte ens vad jag tycker är fint längre. Alltså, jag behöver någon som köper och klär mig i princip. Mitt nyårslöfte detta året är att hitta mig själv stilmässigt. Spännande att se hur det ska gå. 
 
Det jobbiga är att varje gång jag ska gå för att köpa kläder till mig själv så står jag med massa galgar i näven och som jag bestämt mig för att handla och det slutar likadant VARJE gång. Jag tänker "äh, vad ska jag med det till" också hänger jag tillbaka varenda grej. Sen går jag däremot hem med en massa kläder till Ilse. Sen är pengar slut. Inte kul för en annan. Desto roliga för Vilse.
 
Har även fått höra att den bäst investerade grejen men kan köpa till mig är ett polarn och pyret ställ. Jag går alltså i dessa VARJE DAG! Inte helt ärtigt...
 
Men något jag verkligen ser som ett problem (såklart ett ytligt sådant), speciellt när man ska handla på internet är ju att alla modeller är ju satans långa. Vad ser inte snyggt ut på en som är 175 cm liksom? Inte lika snyggt på en annan.. Kan vi införa lite kortare modeller kanske? ;)
 
 

"NU KAN DU SE HUR PLAGGET SITTER PÅ NÅGON MED JUST DIN KROPPSFORM"

Glömde det här klädföretaget som gör "internetshopping som mycket enklare" att de finns de som är väldigt mkt kortare än deras modeller ovan?
 
Någon mer än jag som tappat bort sin egen klädstil sen ni fick kids?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja har så olika stilar, verkar aldrig hitta hem till min stil lixom. Jag följer en tjej på insta som har skön stil, tänker att den stilen är lite du Gabbi. Om du vill kolla in @Malinmellowno

Svar: Börjat följa nu. Dax att kopiera outfits ;) Haha..
GabriellaToresson

2017-01-29 @ 08:53:19
Postat av: Inte alls anonym :)

/Lina

2017-01-29 @ 08:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback