En hyllning till mig själv och många andra :-)

Gabriella Toresson / 08 December, 2017 kl 22:27 / Allmänt
1 kommentarer


Nu ska jag hylla oss som har män som är borta mycket i sina arbeten! (Oavsett om man är säljare, läkare, idrottsman, materialförvaltare etc) 

Fan va vi är grymma ändå! Jag tänker på så mycket jag och Ilse fått gjort själva som vi förmodligen hade haft hjälp med om vi bodde närmare hem. Jag tänker på sånna småsaker som att resa, flyttpacka,  vara sjuka utan att få de minsta hjälp. Eftersom att just min karl ganska ofta är borta är de ju jag och ilse som får styra upp det mesta. 
Mycket av dom sakerna som jag sa innan jag fick barn har absolut blivit tvärtom. Som tex när jag sa att Vilse absolut inte skulle synas i socialamedier. Lol. 
Men en sak har jag faktiskt lyckats med till 100%, och det är att jag aldrig känner att jag inte kan ta med henne på saker. (-fertillitetsläkaren) Hon är verkligen med mig överallt. Till frisören, till läkaren, på bio, på banken. Ja, på det flesta ställen förutom när de ska gräva i min rumpa eller fiffi. Och de bästa av allt är att hon är så lätt att ta med. Och jag tror absolut att de är för att hon alltid har fått följa med mig för att vi inte oftast inte haft något val. 
Jag lovade mig själv innan jag fick barn att jag inte skulle bli en sån som sa "Näe men de kan inte vi för vi har ju barn" och jag tycker verkligen inte att vi är sånna. 
Förra året när jag var som allra mest sjuk, det är helt omöjligt att förstå hur jag ens kunde ta mig upp ur sängen. Men jag gjorde det och jag hade såååå dåligt samvete för att ilse fick välling till lunch när jag inte hade ork att laga riktigt mat till henne. Men inte ens då gnällde jag på att jag var helt sjukt slut eller bad Sebbe stanna hemma. 
Fasen jag älskar att min unge har blivit en sån som kan hänga med mig. Som kan sitta på en läktare till 23.00 för att titta på hockey! 

Att ha en karl som är borta 144 timmar på 2 veckor talar ändå sitt tydliga språk anser jag? 

Shit va grymma vi är, alla ni med en karl som är borta lika mycket som min. Faktiskt riktigt stolt över mig själv när jag tänker på hur mycket jag och ilse fixar och trixar och har gått igenom helt på egen hand! 

(null)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jaaaa vi är grymma!! 🙌🏽❣️ SÅ ofta som jag tänker på alla ensamstående (vilket överrepresenterat är kvinnor!) som är det VARJE DAG. En annan får ju ”bara” smaka på det detta i ”det liv” vi lever. Och det kan vara så jäkla tufft nog! Kram på dig fina.

2017-12-12 @ 08:13:47
URL: http://nouw.com/sandrahedman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback