En helt vanlig natt, men analtömning och grejer..

Gabriella Toresson / 27 November, 2016 kl 07:11 / Ulcerös Kolit
1 kommentarer


En mindre bra natt inatt. Klockan är 06.55 och de känns som att jag sovit med ett öga öppet hela natten.. Runt 23 släckte vi lampan (Sebbe sover med mig på sjukan inatt) och jag låg och vände och vred på mig lääänge.

Kände ett konstigt tryck i rumpan (sorry, men detta skulle vara detaljer. I told you) Eftersom ändtarmen fortfarande är kvar i min kropp (hela tjocktarmen är ju bortopererad) och fortfarande är inflammerad så kan ändtarmen utsöndra var och sånt fräscht om jag förstått det rätt. Alltså, var i arlset som vill ut. Men jag kan inte trycka? Den reflexen har liksom försvunnit ur min kropp. Sjuk obehaglig känsla när man känner att något vill ut men man kan inte. Vid 01.00 tänkte jag att jag aldrig skulle kunna somna med trycket i mitt anus så jag fick klicka på larmknappen och säga att dom helt enkelt får hjälpa till att tömma. Dom gjorde samma dagen efter operationen också. Ja, så jag får lägga till mig på sidan och dom kör upp ett plaströr och trycker in koksalt och väntar på ett baksug.

Haha, Alltså prisa baksug!! Ut kom var och blod och jag kände att trycket släppte lite iaf. Sebbe låg mitt emot mig och glodde telefonen samtidigt som sjuksköterskorna grejade med min bakdel, perfekt för kärlekslivet det 😄 Tur att jag och Sebbe är som vi är. Kiss och bajs är verkligen ingenting som rör oss i ryggen.

Fram till klockan 05.00 sov jag halvt som halvt och då kom sköterskan in och tog alla prover. De tar puls, syresättning och blodtryck tror jag. Sen dess har jag vart vaken. Jag har försökt med allt för att kunna sova. Lyssna på pod, lyssna på musik osv. Men de GÅR inte. Blir galen. När man är så trött så att det bara låser sig liksom. Så störigt. Men jag får iallfall ligga här bredvid min älskade man och höra hans andetag, som jag saknat det ❤️

Iallfall, ni som har hundar och får gå på sån analtömning vet kanske vad jag pratar om, det är säkert ungefär samma sak. Tur man inte är blyg! 🙈


Kommentarer
Postat av: Maria

Det låter faktiskt väldigt likt.🙈

2016-11-27 @ 18:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback