Sundsvall!

Gabriella Toresson / 16 Juni, 2016 kl 12:40 / Allmänt
0 kommentarer


I fredags rullade vi in i Sundsvall. Vi blir kvar tills söndag sen väntar 1 vecka till i Karlstad innan de är SEMESTER! Nu tänker somliga säkert "varför längtar hon till semester, hon är ju hemma hela dagarna" jo, ni som tänker så har säkerligen inte barn. Att vara 2 som hjälps åt med allt och bara kan mysa på tillsammans ska bli oslagbart! 1 vecka i Grekland och sen 3 veckor hemma ska bli magiskt! 

Ilse lyckades i vanlig ordning bli sjuk i samma sekund som bilen rullade in i Sundsvalls kommun. Så himla typiskt att hon alltid ska bli sjuk när vi kommer hem. Nåja, några dagars feber fick de bli den här gången men nu är hon frisk igen. Vädret har levererat så igår var vi och badade. Hur härligt är de inte att vara hemma egentligen? 
 

Våren i Värmland!

Gabriella Toresson / 09 Juni, 2016 kl 14:18 / Allmänt
0 kommentarer


I vår har vi spenderat mest av vår til här i Karlstad. Vi har även vart en del nere i Skåne hos min syster. Vi har verkligen blivit bortskämda med vädret måste jag få säga! Ilse har badat både i pool och i Vänern, dock av misstag i Vänern med kläderna på. Jag tänkte att vi skulle doppa fötterna men hon slog till på att ramla och doppade hela sig! Inte kul för henne, när vattnet bjöd på 14 grader! Ilses grymt söta UV-dress är från Next!

Im back!

Gabriella Toresson / 09 Juni, 2016 kl 14:07 / Allmänt
0 kommentarer


Japp, ska ge de här ett försök! Husbygge, plugg, dagis osv blir de till hösten. Spännande 👍🏼 
Häng med!