You can't dance with the devil on you back so shake him off..

Gabriella Toresson / 06 December, 2016 kl 16:35 / Allmänt
0 kommentarer


Upp som en sol och ner som en pannkaka. Så kändes det igår. Men idag är det bättre, även om allt som hänt den sista tiden känns sjukt. Jag tror att igår var första gången jag faktiskt funderade över vad jag har gått igenom och det är ju ingen liten grej jag vart med om egentligen.
 
Min mormor är ju här och hjälper mig med Ilse nu när jag har lite svårt att göra vissa saker. Jag får ju inte lyfta och sätter jag mig på golvet är det ingen lätt grej att ta sig upp. Igår och idag har mormor kämpat med att tvätta våra fönster, dom var så smutsiga när hon kom men nu ser man ut ur dom. Hon har även hunnit med att göra rent ugnen! Hon tvättade dom sista fönstrena samtidigt som jag lagade lunch, när vi ätit tog vi en prommis till en inredningsbutik som ligger här i närheten. Det blev tyvärr inga köp där idag så sen gick vi vidare in mot stan bara för att få lite frisk luft, så härligt väder idag! Var in på en klädbutik och hittade en kjol som jag tyckte var så fin, tills jag kollade prislappen. Priset låg runt 4000kr så den var ju bara att glömma, tråkigt nog. 
 
Just nu ligger vi i soffan och kollar på madicken, vår unge är en riktigt Astrid Lindgren-unge. Skönt tycker jag för jag tycker att de är minst lika bra som Ilse tycker! 
 
 
 
 
 
 
önskelista
En liten smärre önskelista från mig! Tycker jag är värd varenda grej efter den här månaden ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback