Going home!

Gabriella Toresson / 22 Oktober, 2014 kl 18:32 / Allmänt
0 kommentarer


Snaaart får vi äntligen åka hem en sväng! Om 2 helger är vi hemma i Sundsvall en kortis och hälsar på. Längtar ihjäl mig!! 

Sebbe åkte bort idag och kommer hem på lördagnatt, så jag hoppas att tiden går i raketfart. Nu är det ju snart torsdag och då är det ju nääästan helg 😋 gäller att vara positiv! Hatar att bo 80 mil hemifrån.

Gabriella Toresson / 21 Oktober, 2014 kl 16:59 / Allmänt
1 kommentarer


Dom senaste veckorna har jag haft en sån gräslig hemlängtan och ont i magen.. Hatar att det ska ta så lång tid att ta sig hem härifrån...
Två tummar ner för den här gråa skithålan.


En undran till mamma eller Iza!!

Gabriella Toresson / 17 Oktober, 2014 kl 18:23 / Allmänt
1 kommentarer


Vad hade jag använt för tång till håret här??
 

En vinstlott!

Gabriella Toresson / 17 Oktober, 2014 kl 17:36 / Allmänt
0 kommentarerTänk att den här mannen är min! Världens finaste och bästa människa ❤️

Vår unge kommer inte synas till i sociala medier!

Gabriella Toresson / 14 Oktober, 2014 kl 18:33 / Allmänt
5 kommentarer


Som rubriken lyder, våran lilla kid kommer inte synas till i varken den här bloggen, facebook, instagram eller för all del någon annan form av social medie. 
Efter att ha läst en bok som heter "vad berättas om mig" så började jag fundera på för vilkens skull vi skulle lägga upp bilder på vår bebis på tex. instagram.
För barnets eller för vår? Det är ju absolut inte för ett barns skull så varför vill jag visa upp mitt barn för 200 följare på insta? För att få höra att han/hon är söt?
Nä, tror ej det. Jag kommer tycka att min unge är de sötaste, utan att någon annan säger det till mig.
Efter att jag läst ut boken stövlade jag ut till Sebbe och frågade hur han tänkte om den här saken. Han hade väl inte direkt funderat på det. Men när jag frågade för vems skull han skulle lägga ut en bild på hans barn och av vilken anledning, kunde han faktiskt inte komma på en enda vettig anledning till det. 
Den enda fördelen med det skulle ju faktiskt vara att nära och kära hemma skulle kunna ta del av ett litet liv på ett enklare sett, men nä..dom som jag känner och dom som jag vill ska veta saker KOMMER att få veta det. Så enkelt är det ju faktiskt. 
Att tillägga är ju att jag inte tycker att det är fel att visa sina barn på internet, det är ju grymt roligt/spännande att sitta och titta på barn och nyfödda bebisar men det blev helt enkelt inget för oss när vi satt och diskuterade detta. 
 
Hur har ni föräldrar resonerat kring detta? =) 
 
Likadant med den här bloggen. Jag tycker att jag är väldigt privat av mig och känner absolut inte för att dela med mig av en graviditet till helt okända människor. Nog för att jag vet vissa som läser, men långt ifrån alla, inte ens nära hälften. 
Även här kan jag säga att jag tycker det är väldigt roligt att läsa om andras graviditeter, förlossnignar och gud vet vad. Men jag vill inte att folk ska kunna läsa om mig och min. Det är ju liksom mitt och Sebbes...
 
 

En fin en skötväska!

Gabriella Toresson / 13 Oktober, 2014 kl 16:03 / Allmänt
3 kommentarer

Tack till storasyster som köpt och skickat hit 👍😘

Vill sluta drömma NU!

Gabriella Toresson / 11 Oktober, 2014 kl 10:48 / Allmänt
0 kommentarer


I 7 månader har jag drömt dom värsta tänkbara drömmarna alltså. Vissa mornar när jag vaknar kan jag vara helt slut för jag har drömt så sjuka drömmar. Någon natt har jag tom vaknat av att jag grinar och Sebbe har frågat vad det är.  Haha, lite skrattretande är det allt men nu får detta sluta. Ibland när jag vaknar på nätterna kan jag tänka "skönt, nu slipper jag den drömmen" men tammetusan när jag somnar om kan drömmen fortsätta. 
Den absolut värsta drömmen hittills var att Sebbe blev skjuten i huvudet precis framför mig. Jag hann säga till han att jag alltid kommer älska han och sen vaknade jag tårar och kunde absolut inte berätta vad jag hade drömt, då hade jag grinat än mer. Morgonen därpå skulle jag försöka återberätta men det var så gräsligt så det gick tammetusan inte. Alltså, jag tror att jag håller på att bli knäpp 😜 Har hört att det är vanligt att man drömmer mkt när man är på tjocken. Men lite trevliga drömmar kunde man väl få önska??Den tjuriga sidan i mig

Gabriella Toresson / 11 Oktober, 2014 kl 10:17 / Allmänt
0 kommentarerSåhär kan det se ut när jag sätter min tjuriga sida till. Vi köpte en ny rullgardin eftersom den gamla var sönder. Sebbe lovade att sätta upp den i flera dagar men inget hände. Då tog jag saken i egna händer. Vi har väldigt högt i tak så fönstrena är väldigt stora men jag klättrade upp i fönstret, skruvade ner den trasiga rullgardinen och när jag skulle skruva fast den nya hände det som skapade oredan på bilden. Såklart så tappade jag balansen och slet med mig rullgardin, krukan och lampan ner i golvet. Som ni ser så är det lekakulor överallt. Turligt nog hann jag kasta mig åt vänster så jag landade mjukt och skönt i sängen. Hehe... Det hade ju faktiskt kunnat gått illa så jag borde ju kanske ha gett upp här och låtit Sebbe gjort klart när han kom hem. Men NEJ, arg som ett bi som jag var så var det bara att klättra upp i fönstret igen och sätta igång och skruva.. 

Det tog sin lilla tid men fint blev det 👍
Nya blommor bör införskaffas. Krukorna har stått tomma sen semestern 👎

Ogillar er redan!

Gabriella Toresson / 09 Oktober, 2014 kl 15:21 / Allmänt
0 kommentarer

Att börja träna i åttonde månaden..

Gabriella Toresson / 08 Oktober, 2014 kl 21:38 / Allmänt
1 kommentarer


Idag har jag tillsammans med mina kollegor börjat träna! Tillsammans med en pt kommer vi träna varje onsdag i åtta veckor. Jag har varit riktigt skeptisk till det här, jag tänkte att har man aldrig gillat att träna så kommer jag knappast göra det nu. MEN, de var faktiskt riktigt roligt och jag måste säga att jag vart sjukt impad av mig själv. 
Så jag kan meddela alla gravida att det går alla tiders att ta tag i träningen i åttonde månaden 😋👍 Lördag igen.

Gabriella Toresson / 04 Oktober, 2014 kl 16:39 / Allmänt
2 kommentarer


OM man kan önska sig en vas som kostar tre stycken tusenlappar när man fyller år, då slår jag till på att göra det! Den är så fin men orimligt dyr!!