Tummen upp för långhelg!

Gabriella Toresson / 28 Maj, 2014 kl 21:50 / Allmänt
1 kommentarer


Idag klockan 15.30 gick jag på långhelg. Riktigt skönt måste jag säga!! Eftersom Sebbe också är ledig ska vi åka på lite utflykter. Eller iallafall en.
Imorgon eller på fredag ska vi åka till Ullared. Ska bli riktigt kul faktiskt, vet inte riktigt vad jag är ute efter men det finns alltid något där som får följa med hem. Sebbe har ju aldrig vart där och jag tror att han kommer gilla det skarpt. Min karl är ju en sån som älskar köpcentrum och sånt så det passar nog han! 
 
På fredag ska jag ju ut med mina fantastiska kollegor också. Vi ska träffas på haket och sen åka in till stan och äta middag och dricka drinkar! Två tummar upp för det! :)
Måste säga att livet här i växjö är betydligt bättre nu när jag har någon att göra om dagarna, första halvåret här var ständigt magont och hemlängtan.. Önskar sååå mkt att jag får fortsätta där till hösten! 
 
Förresten, angående vägglössen så var det falskt alarm. Det var ingen lus utan något annat äckligt kryp som kommit in på något konstigt sätt. BLÄ! 
 
Nu är snart travet slut som mannen tittar på så vi ska slå på en film! 
Trevlig kväll.

Vi som är experter på att ändra våra planer!

Gabriella Toresson / 28 Maj, 2014 kl 09:13 / Allmänt
0 kommentarer


Igårkvällnsatt vi och glodde på biggest looser då de befann sig på yasugari spa. Jag fick en snilleblixt om att vi borde åka dit istället för till tylösand över midsommar. Tro det eller ej men Sebbe var faktiskt riktigt positiv och peppad över det. Så nu är hotellrummet i Halmstad avbokat och ett hotellrum på yasugari bokat istället. Ska bli väldigt spännande att se hur det är där! Tummen upp för att ha något att längta till 👍😃Midsommar!

Gabriella Toresson / 26 Maj, 2014 kl 11:09 / Allmänt
2 kommentarer


Snart är midsommar här och jag är ju ganska oparty så jag tycker det är väldigt överskattad dag.
 Iaf har jag nu på morgonkvisten bokat 2 nätter i/på (?) tylösand under midsommarhelgen. Får se vad min kära sambo tycker om det sen när han får veta det. Jag känner att sitta själv i Växjö är inget jag jättegärna vill göra. Så då tyckte jag de var trevligt/mysigt att åka till Halmstad över den helgen. Ser faktiskt fram emot det :) 
Ett fint rum med havsutsikt fick vi också! 👍

Soliga dagar och inflyttningsfest

Gabriella Toresson / 25 Maj, 2014 kl 17:18 / Allmänt
3 kommentarer


Den här veckan har vädret verkligen levererat i Växjö, soligt och sjukt varmt varje dag!! Precis som jag vill ha det. Igår var vi på inflyttningsfest hos Sebbes lagkompis. Väldigt trevligt var det även om både jag och Sebbe var rätt tråkiga och åkte hem när de vankades utgång. Jag hade längtat efter att få krypa ner i sängen och sova. Om det blev så? 
Nej!!! 
När vi kom hem upptäckte Sebbe en kuse i sängen som vi först trodde var en fästing. Efter lite närmare research tror vi nu att det var en vägglus! Tror ni jag blev/är hysterisk? Svar ja! Imorgon måste jag ringa försäkringsbolaget så de kan skicka hit Anticimex för att kolla om läget här är lugnt. Vi har dock inte hittat några spår efter andra löss men man vet aldrig! Riktigt riktigt äckligt. De kommande nätterna kommer vi sova på uppblåsbar madrass i vardagsrummet. 

Vår jakt på hus går förövrigt vidare, vi kommer aldrig komma överens... 

Imorgon återgår livet till det vanliga. Dvs träning och jobb. Dock bara en kortvecka för mig, 3 dagars jobb sen långhelg. Skönt måste jag säga! Funderade på att åka till Stockholm eftersom att Sebbe också har kortvecka och långhelg, men vi åker ju till Göteborg om 2 helger så jag tror vi får suga på den karamellen lite till. Lite skoj skulle de ju vara att hitta på någonting :) 


Såhär såg jag ut igår. Väldigt trevlig klänning måste jag säga. Mormor var snäll och skickade den till mig eftersom den hängde hos henne i Sundsvall :) 
Idag åt vi lunch ute på gården och Sebbe slog sig efter maten ner i en solstol.
Finn ett fel?? 
Förstår inte hur man inte kan känna att man har en stor klick sås på hakan. Haha...

Sundsvall!

Gabriella Toresson / 11 Maj, 2014 kl 11:39 / Allmänt
7 kommentarer


Just nu ligger jag i badkaret hemma hos mamma. Jag och Sebbe bestämde oss för att åka hem till Sundsvall en snabb sväng så vi åkte hem i fredags och åker tillbaka senare idag. Jobb och träning imorgon igen. Anledning till att vi åkte hem var för att vi har vart intresserad av en tomt som nu skulle säljas. Så vi träffade tomtägaren igår och kom överens om att vi skulle köpa den. Så himla kul! Snart ska hus börja byggas. Känns väldigt vuxet och vääääldigt nervöst. Men det blir nog bra. Det är förstås sjukt mycket att tänka på när man bygger ett helt nytt hus och jag antar att min lilla mamma kommer få hjälpa oss mycket med vad som är fint och inte ;) 
Jag och Sebbe är dock fortfarande lite oense om vad det ska bli för hus så vi får väl diskutera och kika runt ett tag till. Ännu är ju inte tomten vår, men snart! 

Dessa 2 hus har jag vart kär i sen jag såg ett av de på insta för ett tag sen, vet att jag lagt upp det förut fast en annan färg. Sååååå jäkla fint och lite annorlunda. Helt klart nått i min smak. Sebbe är dock inte lika förtjust, menmen.. 


Hur söta?? 

Sebbe är mer för nått I den här stilen: 
Såklart sjukt fint också, men inte så eget som de andra tycker jag. Dom andra 2 är ju helt klart sötare!!

Så BrA!!!

Gabriella Toresson / 08 Maj, 2014 kl 22:43 / Allmänt
0 kommentarer
Har sedan länge valt att INTE köpa danskt kött för jag har sett hur de hanterar djuren och efter jag blivit lite mer insatt i vad man borde äta och inte har jag också fått lära mig att i Danmark (och tyskland) proppar man de stackars djuren fulla med antibiotika och VEM vill äta de sånt kött? Inte vår lilla familj iaf. 
Nä gott folk, bojkotta danskt och tyskt kött, om inte så för djurens skull så iallafall för er egen..