En sak är säker!

Gabriella Toresson / 27 Juni, 2014 kl 20:06 / Allmänt
0 kommentarer


I den här fantastiskt regniga staden som vi är bosatt i kan man aldrig lämna hemmet utan paraply eller stövlar. Är det soligt och fint på morgonen kan man ändå inte lita på att regnet håller sig borta en hel dag. På en grisblink kan regn dra in över staden Växjö! Fredaaaag!

Gabriella Toresson / 27 Juni, 2014 kl 10:59 / Allmänt
0 kommentarer


Yes! Inge mer halsont här inte. Så skönt att kunna svälja utan att vilja grina :D dock mina vänner har jag haft en jävulsk huvudvärk i typ 1 vecka nu! Funderar på om jag kanske har satt igång och gnisslat tänderna när jag sover igen? Det känns som att skallen ska explodera. Har käkat ipren 6 av 7 dagar så börjar känna att det får räcka med det nu.. Kan ju inte starta varje morgon med en tablett. Inte bra!! Dessutom slår ju min mage bakut. Den slår ut x2 eftersom jag också äter penicillin. Nåja, man får vara glad så länge de bara är lite huvudvärk :) 


Nu blir det till att åka iväg på arbetet och jobba in helgen. 
Kram på er som fortfarande kikar in här :)Ny hårfärg månne?

Gabriella Toresson / 25 Juni, 2014 kl 19:24 / Allmänt
0 kommentarer


 
Är trött på min hårfärg. Trött på att bleka håret så att det går av. Håret på höger sida finns nästan inte kvar.. Kan helt enkelt inte bleka det mer. Är lite sugen på att bli orange igen. Men jag vet inte! Är svårt!! Tycker Marie Serneholt har grymt snygg hårfärg också. Men, hon är ju rätt så snygg hon också. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Streptokocker och en ny tjänst!

Gabriella Toresson / 25 Juni, 2014 kl 19:14 / Allmänt
0 kommentarer


Som jag skrev sist så lyckas jag alltid få halsont när jag träffat Theo. Igår gjorde min hals och kropp så sjukt ont så jag bestämde mig för att gå och göra ett halsprov. Och mycket riktigt som jag hade på känn, streptokocker IGEN. Skickade en bild till min papa på penicillinet och skrev att det var tur Theo var rackarns gullig iaf. Idag har ingen mindre än Theo blivit febrig och fått vart hos doktorn och även han gjort halsprov som såklart visade streptokocker. Haha, frågan är då bara vem som smittade vem? ;) 
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Mest glott på datorn bara. Så tråkigt att vara hemma! Förstår inte hur jag fördrev dagarna innan jag började jobba. Gräsligt trist..
På tal om jobb så har jag fått en 75% tjänst på BÄSTA jobbet. Så himlaa roligt. Tror nästan jag var nära på att fälla en tår när de frågade om jag skulle vilja ha den. Jag fasar för den dagen vi flyttar härifrån och jag inte får jobba där längre. Sa till Sebbe häromdagen att han måste vara GRYM den här säsongen så att han får ett nytt kontrakt här så vi slipper flytta ;) 
Världens bästa arbetsplats, utan tvekan.
 
Sebbe är på restaurang med sina älskingar så jag har vart och köpt Max. Tyvärr är inte matlusten riktigt vad det brukar så jag åt varken upp stripsen eller lökringarna jag köpte och det är INTE likt mig. Äter jag inte upp det friterade så vet man att jag inte är helt 100 ;) 


 
 

Midsommarhelg!

Gabriella Toresson / 23 Juni, 2014 kl 11:12 / Allmänt
0 kommentarer


Vår midsommarhelg har varit väldigt bra! Hängt massor med pappa, Elin och lilla theo och även vart på spa. Verkligen trevligt. Det jobbigaste är ju de förbannade köerna i Stockholm. Kan inte förstå hur man orkar med dessa köer varje dag. Nu ska jag snart smita iväg och jobba några timmar. Av någon anledning så får jag ont i halsen varje gång jag träffat Theo och så även denna gång, min högra halsmandel är som en golfboll och gör gräsligt ont. 
Nu är det bara 2 veckors jobb kvar sen är det SEMESTER!! Så härligt! Hoppas att vädret hemma blir bättre och varmare bara :) 
Min lilla älskling som alltid smittar sin storasyster med halsont ;)

3 snabba bilder!

Gabriella Toresson / 21 Juni, 2014 kl 17:43 / Allmänt
0 kommentarer

Från vår midsommar på Hasseludden, de var grymt! Ville nästan inte åka därifrån imorse. 
Och 2 bilder från vår helg i Göteborg och fantastiska HÅkan Hellström. Riktigt grym!