Han drömmer sig bort 😴

Gabriella Toresson / 31 Januari, 2014 kl 13:10 / Allmänt
0 kommentarer

Våran ljuuuuuvliga säng!

Gabriella Toresson / 31 Januari, 2014 kl 12:17 / Allmänt
2 kommentarer


Jag är lite i valet och kvalet om vår säng ska ha en sängkappa eller inte. När vi köpte den här sängen var jag fast besluten om att en sängkappa skulle köpas till. Problemet är bara att den är för hög för att sängkapporna som finns att köpa ska passa till. Alltså kommer en sängkappa hänga och dingla 10 cm ovanför golvet = inte snyggt. På Sova där vi köpte sängen finns visst sängkappor att köpa för typ 1500 kr = inte direkt nått för mig, så det är ju liksom uteslutet. Jag funderar nu på om jag ska köpa ett madrasskydd för den översta resårmadrassen och sen ha en sängkappa på den nedersta. På bilder jag sett från hur vi hade det i USA hade vi så där och vad jag minns så tyckte jag det var rätt fint. 
Sebbe tycker dock absolut INTE att vi ska ha något sånt på våran säng eftersom han tycker att det är "jättefin". Hmm.. Har funderat på det här varje gång jag kollat på sängen i ungefär 6-månaders tid. 
 
Har också börjat fundera på om jag skulle kunna sy en egen? Det är ju alltså bara som en som går runt jag vill ha, behöver bara ha typ som ett resårband över sängen liksom. Någon som fattar vad jag menar?
Vad tycker ni? 
 
Bör tilläggas att sängen verkligen inte är lika mörk som det ser ut på bilden! 
Den är lite mer såhär;
 


Away.

Gabriella Toresson / 31 Januari, 2014 kl 09:02 / Allmänt
0 kommentarerIgnorera kaoset i bakgrunden. Sebbe ligger någonstans under alla täcken! 

Kan bara hoppas..

Gabriella Toresson / 30 Januari, 2014 kl 22:46 / Allmänt
0 kommentarer


..att våra barn ärver dessa ögon 😍 


Idag!

Gabriella Toresson / 30 Januari, 2014 kl 17:54 / Allmänt
0 kommentarer


Paddan måste uppdateras för att det ska fungera att ladda ner appar. Men det GÅR INTE att uppdatera den? Så det går alltså inte att ladda ner bloggappen och därför går det inte att bjussa på några bilder i det här inlägget.. Idag har vi inte gjort så många knop. Jag tog en prommis till ishallen och åt lunch med Sebbe och Robban. De andra åkte iväg på bortamatch men idag får jag ha min karl hemma. Vi ska om ett litet tag åka till Lina, Robban och lilla Nova och äta middag och titta på matchen :) Snällt av dem att bjuda hem skörbjuggs-familjen. Jo, jag kallar ju mig och sebbe för skörbjuggs-familjen eftersom vi har typ 3 olika maträtter som vii varvar emellan. Pizza, tacos och korv o makaroner. Nu har jag ju blivit beroende av korvstrogge så det kan väl också läggas till på listan :)

Ni blir fler!

Gabriella Toresson / 29 Januari, 2014 kl 23:16 / Allmänt
0 kommentarer


Ni är några fler som kikar in här nu än tidigare. Hoppas ni ska trivas i min inte allt för roliga blogg =)

Någonstans här föll Sebbe för mig..

Gabriella Toresson / 29 Januari, 2014 kl 20:34 / Allmänt
0 kommentarer


 
En sextonårig Gabriella fick Sebbe på fall ungefär här. Grym smak har karln om man ser till den här bilden! Minns det som igår när han klev in på mitt dåvarande jobb och skulle klippa sig. Gulle han!
(Ps.Visste inte att klänningen var genomskinlig!!!!)
 

Den som lever får se..

Gabriella Toresson / 29 Januari, 2014 kl 16:28 / Allmänt
0 kommentarer


Jag har typ aldrig tvättat mitt ansikte! Jag äger en ansiktstvätt från bodyshop men den har blivit använd ungefär 5 gånger. Jag orkar ju inte tvätta ansiktet innan jag går och lägger mig på kvällen. Jag låter sminket sitta på till jag duschar nästa gång. Iallafall så har mitt ansikte helt klart strejkat de sista veckorna och jag är så sjukt ful i hyn nu. Så därför bestämde jag mig för att bli noga med mitt ansikte från och med NU! Har idag fått hem ansiktsprodukter på posten som min pappa vart snäll och skickat hut. Nu har jag en ansiktstvätt, dagkräm, nattkräm och någon form av ansiktsvatten. Så vi får se om mitt lilla ansikte blir bättre av de här! Hade ju ingen aning om vilka märken som var bra så jag fick ringa jessan för att få lite tips. Någon som testat detta ovh kan säga om det är bra eller dåligt? :-)


Lite smått hängig!

Gabriella Toresson / 27 Januari, 2014 kl 21:13 / Allmänt
0 kommentarer


Jag har blivit lite smått förkyld, antar att det små liven har smittat mig med dagisbaciller. Nåja, det är ju inte hela världen med lite snorig näsa! Idag har jag städat och donat hela dagen, när sebbe kom hem från träningen åkte jag och handlade lite och sen har jag bara fortsatt att pyssla på här hemma. Som ni säkert såg i inlägget nedanför så kom tavlorna jag beställde idag. Tyckte det blev väldigt fint faktiskt! 
 
Jag har ju så sjukt långsamt här hemma på dagarna och nu är jag inne i en, som bekant, gör-om-i-hemmet-fas, så nu på kvällskvisten har jag lagt ut vårt matbord på blocket. Vi har bara haft det i sex månader ungerfär och det är i princip oanvänt så vi får väl se om någon är intresserad av att köpa det. OM vi får det sålt får vi se vad vi köper för nytt. Är inne påvita tolixstolar (fast en betydligt billigare variant såklart) och ett vitt bord till det. Hehe, vi får väl se hur det blir med det :) 
 
 
 
 
 

...och så kom dom!

Gabriella Toresson / 27 Januari, 2014 kl 20:16 / Allmänt
0 kommentarer


Städar

Gabriella Toresson / 27 Januari, 2014 kl 12:58 / Allmänt
1 kommentarer
Fint och rent blir det. Lite otypisk Gabbi-färg på blommorna jag köpte igår, men fina var de! 

Min pysselhörna.

Gabriella Toresson / 26 Januari, 2014 kl 23:21 / Allmänt
2 kommentarer

En ledig söndag!

Gabriella Toresson / 26 Januari, 2014 kl 11:59 / Allmänt
0 kommentarer


Igår blev jag inte en krona rikare. Faktum är att jag blev 140 kr fattigare, jädra v75. Jag hade hela TVÅ rätt och sebbe mobbade mig hela kvällen för min oförmåga att tippa trav. Tur i spel kommer jag aldrig ha verkar det som. Men tur i kärlek har jag haft! Matchen vanns med 4-2 iallafall så det var ju nått att fira! Så, som i de flesta fall när maten är lite sisådär på ishallen åkte vi till donken och köpte mat och åkt hem. Snacka om mys!  
 
Jag skulle mest säga hej till er och önska er en trevlig söndag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen pysa ner på stan en sväng! 

Me & him

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2014 kl 17:56 / Allmänt
0 kommentarerSkor

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2014 kl 17:48 / Allmänt
0 kommentarer


Skulle vilja ha dessa skor i växjö nu, de ligger i förrådet hemma i sundsvall! 
 
SnyggveSebbe i bakrunden.. 
 

Hockeymatch och V75

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2014 kl 16:17 / Allmänt
0 kommentarer


Nu har mannen precis lämnat hemmet och kvar sitter jag och väntar på att det ska bli min tur. Det är match ikväll och den börjar 18.30 :) Hoppas såklart på att de vinner så Sebbes goda humör fortsätter ;)
 
Idag har jag och mannen spelat på trav. Vi har inte spelat tillsammans, utan han gjorde sitt system och jag mitt. Men vi kommer såklart dela på pengarna om någon vinner. Tror dock inte att mina chanser för vinst är så stor. När jag skulle göra det där systemet var jag på Maxi och jag hade ingen aning om hur man gjorde. Det slutade med att jag ringde pappa och han fick säga vilka jag skulle ta, sen kryssade jag i lite extra hästar här och var :P Men man kan ju alltid hoppas på att man blir ekonomiskt oberoende ikväll, enligt Erixon är det jackpott. En arbetslösing som mig skulle verkligen behöva dra in lite stålar! Nåja, vi får se hur det går i både match och trav! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Några av mina nya favvosar.

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2014 kl 15:53 / Allmänt
1 kommentarerDessa 2 finingar fick jag när jag fyllde år. Väldigt fina tycker jag! 

I jakten på en fungerande kamera.

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2014 kl 10:49 / Allmänt
0 kommentarer


Idag måste jag ge mig ut och leta ett nytt batteri till min kamera. Var ju och skulle köpa en laddare och då rekommenderade de en laddare som skulle gå att ladda alla batterier med. Tror ni det funkade? Nej. Bytte och fick en ny laddare men den funkar inte heller. Nu misstänker jag att det är självaste batteriet som är glappt, så ska försöka hitta ett nytt sånt. Är verkligen på tiden att det bjuds på något annat än mobilbilder här på bloggen! 


Behöver den här dödskallen!

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2014 kl 09:50 / Allmänt
0 kommentarer
Någon som vet vart den kan finnas? :-) 

Godaste pizzan!

Gabriella Toresson / 24 Januari, 2014 kl 23:37 / Allmänt
0 kommentarer


Denr pizzan har jag typ blivit besatt av. Måste ha den minst en gång i veckan. 


För ett år sen här på bloggen!

Gabriella Toresson / 24 Januari, 2014 kl 18:30 / Allmänt
0 kommentarer


Så här såg det ut här på bloggen för ett år sen! 
1. Posering för fullt
2. Skridskoåkning med mitt hjärta.
 

Förklarar härmed lapptäcket färdigt.

Gabriella Toresson / 24 Januari, 2014 kl 17:58 / Allmänt
2 kommentarer
Var vänlig och ha överseende med Toker som håller i. 

En dag till fredag!

Gabriella Toresson / 23 Januari, 2014 kl 18:48 / Allmänt
3 kommentarer


Återigen, veckorna går fort! Imorgon är det redan fredag igen! Sebbe är i Örnsköldsvik och spelar match ikväll. Därför sitter jag här hemma i min lilla ensamhet och väntar på att matchen ska börja. 
Idag har jag vart och passat Abderlycke-junior en sväng på eftermiddagen. Vet inte om han tyckte att jag var världens tråkigaste barnvakt för han slocknade efter 20 minuter ungefär. Sjukt gossig är han iaf! Han somnade i min famn i soffan och sen vågade jag inte lägga han i hans sväng. (Är orolig att småbarn ska sluta andas) så det kändes tryggast att låta han ligga kvar där han låg tills han vaknade :P 
När Emma kom hem igen åkte jag på gymmet så imorgon kommer jag inte kunna gå :) efter de åkte jag och handlade lite till middagen som jag lagade direkt jag kom hem, var sjukt hungrig. 
Efter matchen måste jag verkligen försöka somna för imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Brukar ju ha svårt att somna när inte mannen är hemma, så ni kan ju hålla tummarna för mig senare ikväll ;) 
Hur gossig ser den här lilla killen ut? :-)
Dagens middag! Korvstrogge och ris. Vi köper alltid extra fin falukorv för att kötthalten är  hur mycket högre som helst! Vanlig falukorv innehåller bara massa skit. Riset är råris som jag blivit totalt frälst av. Grymt gott. Mjölk är ett måste till alla middagar här hemma. Är jag den enda som fortfarande tror på mjölk!???

Ett redigt sätt att fria på!

Gabriella Toresson / 23 Januari, 2014 kl 13:03 / Allmänt
0 kommentarer


Jag kommer ju måsta 1.Tvinga Sebbe att fria.
Eller 2. Fria själv.
Sist på matchen så hände något fantastiskt i första powerbreaket, en kille ställde sig upp bredvid sin tjej och hade en mikrofon i handen. Han bad sin tjej ställa sig upp och han började säga något i stil med att han var så kär i henne och ville leva resten av sitt liv med henne. Han bad henne vända sig mot klacken och där hade han ordnat världens skyllt som klacken höll upp.
Hur sött är detta? Vi satt som fån på läktaren och var helt grinfärdiga. När jag tänker på hur han måste ha fixat och trixat med detta blir jag grinfärdig igen. Dom satt bara några rader nedanför oss, så när hon vände sig om mot killen igen såg jag på hans läppar att han sa "vill du det?" Hon svarade ja och fick ringen på fingret! Hans händer skakade så sjukt mycket när han skulle på med ringen! Så himla gullig kille alltså! Inte för att det kanske är min dröm att Sebbe skulle fria i en ishall, men det är ju ändå sjukt sött! 

Bästa powerbreaket på hela säsongen! :)


Eftersom min sambo vill slå på stort!

Gabriella Toresson / 22 Januari, 2014 kl 19:24 / Allmänt
3 kommentarer
Sitter och kikar på lite hus som man kan bygga.. Vi har väl inte direkt hittat något drömhus. Vi vet hur vi vill att vårt framtida hus ska se ut, men det finns iner bland husen i brochyren ovanför.. Helst skulle jag vilja hitta ett gammalt hus men det är inte min kära lika sugen på. Och eftersom det är han som kommer måsta finansiera ett husköp verkar det ju inte mer än rätt att han får bestämma :-)

Godnatt!

Gabriella Toresson / 21 Januari, 2014 kl 23:26 / Allmänt
0 kommentarer

Ska klickas hem till sovrummet!

Gabriella Toresson / 21 Januari, 2014 kl 17:26 / Allmänt
0 kommentarer


Sa till Iza när hon var här att hon väckt någon shoppingnerv hos mig. Dessa två ska beställas till sovrummet. Har faktiskt inte en enda tavla här hemma så det är verkligen på tiden!
 

 

Nu är det äntligen påväg hem till mig. Hoppas på snabb leverans!! =)
 
 
 

2 bilder som får mig att rysa och ogilla hockey!

Gabriella Toresson / 21 Januari, 2014 kl 13:26 / Allmänt
0 kommentarer


Tur i oturen hade mannen min här! Kusligt ser det ut...
När detta hände låg jag och sov i Thailand. Tack och lov :P 
 

Uttråkad tjej = jobbig tjej.

Gabriella Toresson / 20 Januari, 2014 kl 23:22 / Allmänt
0 kommentarer


När jag får trist blir jag sjukligt sugen på att göra om. Vid 22-tiden började jag möblera om i sovrummet. Sängen hann med att få 3 olika platser. Just nu är den mot fönstret, det tror jag att vi gillar bäst! Får se hur det känns imorgon ;) 


GRATTIS!

Gabriella Toresson / 20 Januari, 2014 kl 12:40 / Allmänt
0 kommentarer


Idag fyller min pappa och min farmor år!! GRATTIS på er DAG D:D
 
 
 
 
 

En rolig vecka har jag bakom mig!

Gabriella Toresson / 20 Januari, 2014 kl 12:33 / Allmänt
1 kommentarer


Måndag igen! Galet fort tiden går!
Igår åkte min syster hem efter att ha vart hos oss i 6 dagar. Vi har haft väldigt mysigt och gjort en del utflykter. Jag hade dock hoppats på Köpenhamn men det får bli nästa gång hon kommer! 
 
Nu på morgonen har jag städat litegrann här hemma.. Blev sjukt stökigt när min syster var här av någon underlig anledning ;) höhö..
Vi åkte till Ikea en eftermiddag och handlade lite nytt till hemmet, nu tycker ni Sundsvallsbor att det inte är ett projekt att åka till Ikea och det är de ju såklart inte där hemma. Vi i Växjö har däremot 6 mil till närmsta Ikea så det tar ett tag att komma dit och tillbaka! =) Köpte iaf en ny matta och lite andra nödvändigheter, mattan är grymt fin men opraktisk? - Svar JA! Den drar åt sig ALLT! Så nu har jag dammsugat den och legat på alla fyra och rollat den säkert 15 minuter.
Just precis nu har jag gjort en beställning på lite nya prydnadskuddar till soffan. Kommer bli fint när allt är på sin plats! Har ju fått en crush på elefantmönstret från Svenskt tenn, så ni kan ju gissa om jag är sugen på en kudde med de mönstret därifrån.
Dock tycker jag attt 1000 kr är fett dyrt för ett kudde. De för 29.50 kr från Hm är mer min priskategori. Sebbe kallar mig ofta för Nettan! Man kan ju hoppas min käre sambo läser detta och överraskar mig?! =)
 
Jag och Iza var ju på Ullared en dag också, där finns mycket skit men också en hel del fina saker! Vi köpte faktiskt rätt mkt där måste jag säga! Jag köpte grymt fina ljusstakar! Ska visar er lite bilder från hemmet när jag fått till det som jag vill, om ni vill :D 

Underbart är kort!

Gabriella Toresson / 18 Januari, 2014 kl 14:48 / Allmänt
1 kommentarer


Sebbe var snäll och överraskade mig med de lamporna jag la upp i ett inlägg här nedanför. Överlycklig blev jag och slet upp kartongen. Tror på fasen att ena lampan inte fungerade, så de var bara att åka och lämna igen dem. Tyvärr var dom de två sista dom hade så jag fick ställa tillbaka dom gamla igen. Som man brukar säga, underbart är kort! Roliga Erixon.

Gabriella Toresson / 13 Januari, 2014 kl 00:40 / Allmänt
1 kommentarer


Alldeles nyss sa jag till Sebbe att han skulle ge mig en komplimang. 
Sebbe - du har väldigt fina skrattgropar.
Jag - Tack, men de vet jag redan.
Sebbe - du är jättegullig när du skrattar (men tanke på skrattgroparna då)
Jag - jaha. Men det är långt mellan gångerna!?
Sebbe - Ja, ibland kan du ha ögonbrynen ner till puppa också.. 

Haha.. Han är för rolig min Karl 😃👍
Tummen upp för snygga träningskläder👍

Gabriella Toresson / 11 Januari, 2014 kl 21:45 / Allmänt
1 kommentarer


Dom här träningsbrallorna fick jag av Iza & Linus i julklapp! Kan vara de snyggaste träningstightsen jag sett ;) 


Here we go again!

Gabriella Toresson / 11 Januari, 2014 kl 21:34 / Allmänt
0 kommentarer


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Hm, det vet jag faktiskt inte.. Vi flyttade ju från Sundsvall till Växjö, men flyttat från Sundsvall hade jag ju gjort en gång innan..

Hur har ditt 2013 varit?

Det har varit bra! Första halvan var riktigt bra, jag jobbade väldigt mkt på våren och det var grymt skönt! Hösten har vart halvtuff men man ska INTE klaga.

Blev du kär i år?

Jag var ju redan kär <3

Vad är din största framgång 2013?


Vet inte om mina framgångar har avlöst varandra direkt J

Bästa köpet?

Våran läga hemma i Sundsvall kanske?

Vad spenderade du mest pengar på?

Jag är inte direkt någon storspenderare, men jag får väl saga möbler till lägenheten I växjö antar jag =)

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Man blir ju ÖVERlycklig när Elias får positiva besked hos doktorn <3<3

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Veronica Maggios senaste skiva.

Vem har du umgåtts med mest?

Den är nog min familj, Sebbe och våra nya Växjökompisar

Har du haft ett förhållande under 2013?

JA!

Vart reste du under 2013?

Jag var i Italien och i Turkiet!

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Hehe, skrev samma sak förra året jag gjorde den här listan, ett EGET FAST jobb.

Vad gjorde du på din födelsedag?

På dagen gjorde jag ingenting alls. På kvällen var jag och alla tjejer ute och åt.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Helt klart ett jobb och en frisk Elias!

Vem saknade du?

Min familj!!

De bästa nya människorna du träffade?

Våra nyfunna vänner i Växjö!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Sluta deppa för arbetslöshet och fortsätt kämpa på! 


Sällan skådat så tjusig brud!

Gabriella Toresson / 10 Januari, 2014 kl 18:30 / Allmänt
1 kommentarer


När jag ändå är inne på det här med att hylla folk till höger och vänster kan jag ju lika gärna fortsätta.
Men allvarligt talat, har ni någosin skådat vackrare brud än min syster när hon gifte sig? Knappast troligt. 
 
 
 
 
 
 

Fredag och jag poserar för glatta livet!

Gabriella Toresson / 10 Januari, 2014 kl 18:17 / Allmänt
0 kommentarer


Sitter och väntar på Fanny som ska hämta upp mig innan vi åker vidare och hämtar upp Jessan och sen mot ishallen och kollar på match. Jag måste säga att jag är ÖVERlycklig över de tjejerna jag lärt känna i den här staden. Dom är guldvärda! ;) Iaf så har jag tråkigt i väntan och då kan man försöka se söt ut i webcamen. Haha, måste säga att jag för några år sen tyckte att jag typ var snyggast i stan PÅ BILD.. HAHA, nåja ärlighet varar ju längst. Men nu.. Haha, jösses! Efter många försök blev denna den utvalda.
Men det blev mest sånna här, i vanlig ordning. 
Jag tror det är en talang att få upp och ner ögonbrynet sådär samtidigt?! 
 

En hyllning till mannen.

Gabriella Toresson / 10 Januari, 2014 kl 15:46 / Allmänt
2 kommentarer


Nu ska jag säga några väl valda ord om min käre sambo. Han är värd en eller två stjärnor i himlen!
 
Jag kan ärligt erkänna att sen vi flyttade till Växjö så har jag inte vart världens roligaste att bo/vara med. Jag har ju inte trivts så superduper här, jag går runt och är butter, tycker att ALLT är tråkigt, längtar hem, har ont i magen, grinar och tycker lite lätt synd om mig själv. Ofta funderar på vad jag gör här egentligen och varför jag inte bara åker hem. När jag väl kommer hem till Sundsvall utan att Han är med så känner jag liksom att sundsvall inte har sin tjusning när inte Sebbe är med. Att man gör mycket för kärleken är på riktigt sant. Jag kunde aldrig tro att jag skulle vara i den här situationen för en kille. Men nu är det så, och jag kämpar och kämpar för att komma till rätta här nere, Sebbe är världsbäst och tar hand om mig på ett jäkla fint sätt. Finns ingen finare än han <3 
 
Det där ordspråket "bakom varje framgångsrik man står en stark kvinna" stämmer då inte i den här familjen, jag är inte ett dugg stark, men sebbe är stark för oss båda! 
 
Vet inte om Sebbe tycker att jag är så fett jobbig att han tar ut irritationen på någon annan ;) 
 

Är du olyckligt kär?

Gabriella Toresson / 09 Januari, 2014 kl 20:48 / Allmänt
3 kommentarer


 
Bea och vi (läs Sebbe) delar spotify och ibland lyssnar jag också på den, häromdagen när jag loggade in hade Bea gjort en ny lista där jag hittade den här låten. Riktigt grym låt men kunde ju inte låta bli att skicka mess till Bea och fråga
-"Är du olyckligt kär?"
Till svar fick jag
-"Sorry GT. Allmänt sköna låtar" 
Okej, det var ju skönt att veta att det inte var något brustet hjärta i fagervik. 

Kopierat från Facebook.

Gabriella Toresson / 08 Januari, 2014 kl 19:49 / Allmänt
2 kommentarer


Om ombytta roller i en våldtäkt: Vad hade han på sig då?

Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom.

”Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att bli uppeldad.”

”Om han inte ville bli uppeldad så kanske han skulle ha stannat inomhus.”

”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att bli uppeldad.”

”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja elda upp män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”

”Vadå, låg han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”

”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”

”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”

”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att bli uppeldad om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”

”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!”


Dela gärna vidare! Vi måste tillsammans se till att frågan ”Men vad hade hon på sig då?” aldrig mer ställs i våldtäktsdebatten.


Vinterkräksjukan is in the house.

Gabriella Toresson / 08 Januari, 2014 kl 00:37 / Allmänt
2 kommentarerHär sover jag inatt. Kul!!! 

Slarviga jag.

Gabriella Toresson / 07 Januari, 2014 kl 19:36 / Allmänt
0 kommentarer


Någon som vet om man enbart kan köpa en laddare till en kamera? Jag har i vanlig ordning lyckats slarva bort laddaren till min gulliga kamera så den är för tillfället helt värdelös och det retar mig lite lätt :-) 


Att blogga...

Gabriella Toresson / 06 Januari, 2014 kl 22:05 / Allmänt
2 kommentarer


Tidigare idag var jag helt övertygad om att jag skulle sluta med den här bloggverksamheten. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag tycker det ÄR så tråkigt när det är ett gäng smygare som är här inne och läsare, nog för att jag vet vilka några av er är. Men det är tråkigt med inte en enda kommentar! Kan ju såklart inte tvinga er att kommentera, men det är ändå trist..:P 
 
För det mesta har jag ingenting att skriva om så det känns ofta meningslöst att ha den här bloggen, jag kan ju inte bara skriva för att skriva liksom.. Nåja, vi får väl se hur det blir. Antingen måste jag hitta min grej eller så lägger jag ner det här. 
Vad är nu min "grej"?!
 
Talk to the hand. 
 
Peace / GT
 
 
 
 

Ja tack!

Gabriella Toresson / 06 Januari, 2014 kl 21:03 / Allmänt
0 kommentarer


 

Billigt och bra!

Gabriella Toresson / 06 Januari, 2014 kl 12:52 / Allmänt
0 kommentarerEndast 37 900:- för den här lilla söta vagnen. Ska de va så ska det. 
Ovärt eller vad??

Tur det bara var jag...

Gabriella Toresson / 05 Januari, 2014 kl 15:30 / Allmänt
0 kommentarer


När jag färgade håret sist ville jag vara mer beige än vit. När jag var klar skickade mamma med mig ett balsam med beiga pigmentet i. Hon sa att jag MÅSTE prova på en liten tåt med hår så jag ser hur de blir, innan jag använde det i hela håret. Tror ni ha gjorde det? Inte direkt va. Fort ska de gå och jag masserade in det i håret och efter ett tag klev jag ur duschen nöjd med det nya balsamet. Eftersom håret fortfarande var blött när jag gick och la mig så såg jag inte hur de blev förrän när jag vaknade morgonen efter. Alltså håret var ROSA(!!!!) Men det är ju tur att jag är så obrydd som jag är, det är ju bara hår, jösses de finns ju så många saker som är värre än ett missfärga hår. När Sebbe kom hem från träningen frågade jag om han såg att mitt hår var rosa, då säger han lite försiktigt "ja, men det är ju inte så jätterosa" haha.. 

Efter några tvättar är det rosa nästan borta. Men jag kan känna att de var TUR att de hände mig ändå..


Lördag i växjö.

Gabriella Toresson / 04 Januari, 2014 kl 17:14 / Allmänt
0 kommentarer


Lördag och vi har sååå tråkigt här hemma. Sebbe glor på Jvm och jag kollar runt på internet.. De här med jvm får mig att bli lite nostalgisk, de känns inte som att det var allt för längesen jag satt och spejade efter erixon när han spelade det. Det ÄR ju många år sen men de känns som igår typ. Sjukt vad tiden går fort.
 
Strax ska vi hem till familjen Anderlycke och äta middag. Det blir ett trevligt avslut på den här otroligt tråkiga lördagen!
 
 
 
Tack och bock.