29 december 2014!

Gabriella Toresson / 31 December, 2014 kl 15:00 / Allmänt
3 kommentarerFörsta och sista bilden på mig själv under graviditeten här på bloggen. Dagen efter föddes vår lilla flicka. Helt ljuvlig och en kopia utav sin pappa (tycker jag)
Det är helt fantastiskt och lite skrämmande att vi ska ta hand om och uppfostra ett eget litet barn. Måste dela med mig av detta!

Gabriella Toresson / 07 December, 2014 kl 18:56 / Allmänt
0 kommentarer


Måste ju dela med mig av vad som hände i torsdags. Sebbe hade match som jag såklart skulle åka upp och titta på. Direkt efter jobbet åkte jag och handlade och sen for jag direkt till ishallen. När jag slet upp dörren till vårt lilla rum, andfådd som en dåre efter alla trappor stod alla familjer och skrek "surprise" till mig. Där hade de ordnat den finaste babyshowern man som svensk kan tänka sig. Det är ju inte så vanligt här i Sverige så jag är väldigt tacksam över att jag fick uppleva det! Dom hade gjort så mycket god mat och fixat så mycket fina presenter. Det är verkligen tur de finns massor av snälla och fantastiska tjejer här! Sa

Gabriella Toresson / 06 December, 2014 kl 16:26 / Allmänt
2 kommentarer


Trodde aldrig att jag skulle säga/känna såhär, men nu saknar jag min gamla kropp. Jag känner inte igen mig själv när jag går förbi spegeln och jag känner mig ALLT ANNAT ÄN FIN!!! 
 
Hittade den här bilden i arkivet som är ungefär 1 år gammal. Kan inte ens minnas att jag vart såhär smal.. Phu! Jag hoppas att jag någon gång kan återgå till den formen igen ;)