Saker att investera i om man inte vore arbetslös...

Gabriella Toresson / 30 November, 2013 kl 12:41 / Allmänt
0 kommentarer


home
 
 

Hemgång!

Gabriella Toresson / 30 November, 2013 kl 10:02 / Allmänt
1 kommentarer


Snart får jag förhoppningsvis åka hem! Har bokat hemresa den 11 december och jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar! Ska bli mysigt att komma hem i december och få träffa min lilla familj också kommer ju Iza och Linus hem också.
Jag har lite smygångest för att vi inte kommer hunna fira jul hemma i år och jag vet att jag kommer tycka det är än jobbigare när julen väl är här, ett julfirande ska inte innehålla två personer i mina ögon.
Men det är ju vårt val och att fira jul hemma skulle bara vara stressigt för oss eftersom Sebbe tränar klockan 13.00 på juldagen. 
Menmen de blir nog bra. Att få komma hem en liten sväng innan jul blir iallafall mysigt! :) 
 
Saknar min fina hemstad. Kan man vara mer hemmakär än mig månne?
 
 
 
 

Kvällspromme.

Gabriella Toresson / 29 November, 2013 kl 21:39 / Allmänt
0 kommentarer


Första snön i Växjö :)

Gabriella Toresson / 29 November, 2013 kl 20:00 / Allmänt
0 kommentarer

Fredag!

Gabriella Toresson / 29 November, 2013 kl 19:52 / Allmänt
0 kommentarer


Jahapp, så var fredagen här igen då och som vanligt är det hockey på våran tv. Så megatråkigt!
Men snart ska vi slå över på fyran och kolla idol. Såklart vill vi att Kevin ska gå vidare till finalen nästa vecka. Vi måste nog ta och ringa och rösta ikväll! Vem mer som går till final bryr jag mig inte om, ingen av dom andra två har varit någon av mina favoriter, så det kvittar för min del! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att städat här hemma och vart ner på stan och handlat en julklapp till min lilla papi. En helt vanlig dag för GT, att städa och sen inte göra så himla mycket mer.
 
Nu ska jag ladda karraskålen och stänga ner datorn! 

En till som vill att Kevin ska gå vidare till finalen i Idol! ;) 
 
 
 
 
 

Julpyntat klart.

Gabriella Toresson / 28 November, 2013 kl 20:24 / Allmänt
2 kommentarer


Precis när jag julpyntar färdigt hemma sa hade jag ich Sebbe den här konversationen 
Jag: -om jag säger en sak till dig nu, då kommer du nog tycka att jag psyk.
Sebbe: - Vad är det då?
Jag: - Nu längtar jag till efter jul när jag ska köpa lite nya kuddar till soffan. 
Sebbe tittade på mig som att jag var totalt kocko.. Hehe :P
Att klä granen!

Gabriella Toresson / 28 November, 2013 kl 10:40 / Allmänt
2 kommentarer


Jag och Sebbe ska ju fira jul själva i år så vi har bestämt att vi måste börja med våra egna traditioner nu. Vi börjar ju faktiskt bli vuxna. Saker vi redan kommit fram till är att alla ska ha en julstrumpa, nu ä det ju bara jag och Sebbe men när vi får barn blir de ju lite viktigare att allt är perfekt på julen 😜 Iaf, en julstrumpa ska alla familjemedlemmar ha och på julaftonsnorgonen ska de ligga en liten julklapp i strumpan som man får öppna! Sen efter det ska vi ha grötfrukost, och nej jag gillar inte ens det men man får väl börja, annars ska hårdbröd och julskinka också finnas. Sen ska vi varje förmiddag gå ut och åka pulka eller skridskor. Det här är sånt som ska vara ända fram till att vi blir gammal och inte orkar längre. Jag gillat inte att saker förändras. Jag är lite smått förkrossad över att vi inte fortfarande firar jul med min mormor som vi alltid gjorde när jag var mindre. Iaf, julafton ska inte vara stressafton för oss och speciellt inte när vi får barn. Jag som är ett av alla skilldmässobarn i Sverige har alltid fått flängt omkring som en dåre på jul. På förmiddagen hos pappa och eftermiddagen hos mamma, vartannat år och det har inte varit kul!!! Ont i magen varje julafton för att man skulle lämna den ena för den andra. Så våra julaftonar framöver ska inte bli ett flängande. Ett och samma ställe hela dagen och de kommer jag inte vika ner mig på. Det är nått jag kommer hålla hårt vid på mina och sebbes traditioner :-) 

Det jag egentligen skulle säga var att Sebbe påstår att vi, som jag sakt hundra gånger ska ha våra egna traditioner, ska klä granen redan första advent känns sådär .... Vi har för de mesta klätt den dagen före jul och de tycker jag är lagomt. Vi båda kanske får sträcka oss till iaf mitten på december. När brukar ni klä granen gott folk?? ☺️ 

Stockholm på onsdag!

Gabriella Toresson / 25 November, 2013 kl 19:56 / Allmänt
0 kommentarer


På onsdag åker jag och Jessi till Stockholm och ska shopppaaaa! Ska bli kul! På våra inköpslistor står mest julklappar tror jag. Jag brukar ju vara dålig på att köpa saker till mig själv men till andra går det bra!
Sebbe tycker nog det är bra, jag är Inte dyr i drift :P höhö...
Men de ska iallafall bli väldigt roligt att göra någonting. Vi ska åka klockan 7.00 och åka hem 18.00 så vi lär nog vara rätt trötta när vi kommer hem! En HELDAG på stan i stockholm. mys. 
 

Tackar för en trevlig kväll!

Gabriella Toresson / 24 November, 2013 kl 19:34 / Allmänt
0 kommentarer
När garnet trasslar..........

Gabriella Toresson / 19 November, 2013 kl 22:01 / Allmänt
1 kommentarer
Sebbe påstår att han som fiskare har rätt ut mycket trassel i fiskerullar.

Naglar helt i min smak!

Gabriella Toresson / 19 November, 2013 kl 19:40 / Allmänt
0 kommentarerDessa naglar hade jag förra året i september. Mattsvarta och något spetsiga. Helt i min smak! Lite häxaktiga men de speglar ju min charmiga personlighet 😜 Funderar på om jag ska kosta på mig och göra igen ☺️

Alltid lika trevlig läsning..

Gabriella Toresson / 18 November, 2013 kl 15:43 / Allmänt
1 kommentarer


Nästan varje gång man läser tidningen så får man läsa om att tjejer har blivit utsatta för vidriga övergrepp. Precis just nu satt jag och läste på ST's hemsida och två artiklar handlade om att tjejer har blivit våldtagna. Jag blir så arg så jag kan börja grina! Vilka normala personer utsätter andra människor för sånna här saker? Som min käre sambo säger; de skjuts för lite folk.


Ärligt, ska man behöva gå runt och vara skitnödig varje gång man sätter sin fot utanför dörren? 
Och till dig Sven-Åke Hammar. Tycker du att vi tjejer ska pälsa på att långkallingar, byxor, täckbyxor och dunjacka för att minimera risken för att bli våldtagna på sommaren? Får vi ta en del av ansvaret för att vi valde att ha på oss kjol under utekvällen, för att väder faktiskt tillät det? Nä nån måtta får de vara. Problemet är INTE vad tjejer väljer att klä sig i utan problemet ligger någon HELT annanstans. 
Grov våldtäkt 10 år?! För MIG är det helt galet. 10 år är en kort tid!! Jag vet inte hur jag skulle kunna gå vidare med mitt liv om jag hade vart med om något så hemskt. Men de som faktiskt gör nått så sjult ska väl inte ha ett maxstraff på 10 år??? 
Sjuk värld vi lever i. 
Bilder jag blir glad av!

Gabriella Toresson / 16 November, 2013 kl 20:43 / Allmänt
0 kommentarer


Måste slänga in en kommentar om en här bilden. Vilka jävulskt schyssta kompisar vi var. Olivia mådde riktigt ruttet men ingen brydde sig om henne! haha!
 
Jag saknar er SÅ mycket!!! Alla dumheter vi gjort tillsammans vettu. Det är ni som gjort mig till den jag är!

Grymlåt!

Gabriella Toresson / 16 November, 2013 kl 20:20 / Allmänt
0 kommentarer


 
Så grym version av Ken Rings låt! 

Stulen bild och snygg hårfärg.

Gabriella Toresson / 16 November, 2013 kl 18:57 / Allmänt
1 kommentarer


Knyckte den här bilden från emmas blogg nu. ( Jaa, jag har tråkigt så jag gick igenom din, och många andras bloggar) Men iaf, är inte min hårfärg riktigt snygg på den här bilden?!?!?! Så skulle jag gärna vilja ha nu,Nu,NU!!  
 
Förresten, Iza! Tycker du inte att jag ser mycket äldre ut än dig här?  HAHA! 
 

Det är tråkigt när Sebbe är borta!

Gabriella Toresson / 16 November, 2013 kl 12:57 / Allmänt
3 kommentarer


Så mycket kan jag konstatera. Det finns inte så mycket att göra i den här stan, så de blir oftast att man bara sitter inne. Tror inte jag gått utanför dörren sen i tisdags när Sebbe hade hemmamatch förutom igår när jag var och köpte pizza (denvargrym!!) Den här veckan har verkligen inte var rolig alls, i tisdags hade dom hemmamatch och då ser man inte mycket av sin karl, han åker på morgonen och tränar sen kommer han hem och sover innan han åker tillbaka till hallen igen. I torsdags hade dom ju bortamatch så då var de borta heeeela dagen och kom hem sent på natten, idag har dom bortmatch igen och är borta hela dagen igen, imorgon har dom träning och på måndag åker dom bort igen.. Så tråkigt! Menmen, efter måndag har dom några hemmamatcher så då får jag se han lite mer här hemma!
Det som är de mest tråkiga när Sebbe är borta (förutom att man är ensam förstås) är de här med maten, det är ju såååå trist att äta själv så oftast blir de mackor och kanske om man har lust så blir det 1 riktigt mål mat. Det spökar ju i vårt kök också så jag vågar knappt gå in där när inte Sebbe är hemma!
Jag har iaf tagit ut köttsoppa som jag hade i frysen som jag ska äta sen, de ska bli gott :D 
 
Igår sökte jag ytterligare 3 jobb. Eller ja, sökte och sökte.. De finns inte så mycket jobb att söka men jag lämnade  mitt cv på 3 ställen så får vi se om de ställena behöver någon som kan jobba NÄR SOM HELST! 
 
 
Hitta bilder i papperskorgen på mig själv som jag måste dela med mig av. Jag tycker att jag är så olik på varje bild. 
Runt ansikte?!!
Man har haft många olika looks ;)
 

Vardagsfin.

Gabriella Toresson / 15 November, 2013 kl 21:14 / Allmänt
0 kommentarer


vardag
 
 
Såhär vardagsfin skulle jag vilja vara!  Men jag är inne på tredje dagen i min onepiece..

Resor!

Gabriella Toresson / 14 November, 2013 kl 12:33 / Allmänt
1 kommentarer


Sitter och kollar på resor hem runt jul. Troligast kommer vi inte fira jul hemma, vi har inte bestämt säkert och kommer säkert inte göra det förrän dagen innan eller nått, men som vi känner just nu så stannar vi här. Men i vilket fall så ska jag åka hem antingen före jul och komma tillbaka hit dagen före julafton eller så åker jag hem dagen efter julafton och stannar till dagen innan nyår! Allt beror på hur Sebbe spelar runt jul och det vet vi inte förrän i början på december ungefär. Jobbigt att inte veta eftersom att tågresorna blir dyrare & dyrare och dessutom så lär de inte krylla med tågresor runt jul om man inte bokar i tid, om man inte är villig att betala dyra pengar för en resa förstås :P Men det är SVÅRT att boka en resa när man inte vet när man SKA resa ;)
 
Iza och Linus tycker att jag och Sebbe är de mest veliga personerna i världen. Linus säger att vi har våra fingrar långt uppkörda i röven för att vi aldrig kan slå slag i saker och ting. Tex nu som julen då kan vi inte bestämma oss om vart vi ska vara och vi skulle ha bokat en resa till dem under OS-uppehållet men de har inte blivit av. 
 
*Vad vore väl en jul utan hockey? Kanske alldeles alldeles underbar*

Om jag längtar till jul!!!

Gabriella Toresson / 14 November, 2013 kl 12:00 / Allmänt
0 kommentarer
En trevlig julmarknad!

Gabriella Toresson / 13 November, 2013 kl 22:10 / Allmänt
1 kommentarer

Sebbe med våra NNV. (Nyfunna norrländska vänner)

Hur söt?

Gabriella Toresson / 13 November, 2013 kl 10:22 / Allmänt
0 kommentarer


Hur söt är den här lilla klänningen till en liten tomtenissa? Storlek 62, på tradera! 
 
 
 
 

Till jessan

Gabriella Toresson / 13 November, 2013 kl 09:57 / Allmänt
1 kommentarer


Mobilen är död. Men vädret är bra och en prommis kanske skulle vara på sin plats. Kommentera om tid eller kom hit om du ser detta =)

Bör inte läsas av de som är känsliga!!!

Gabriella Toresson / 12 November, 2013 kl 11:25 / Allmänt
1 kommentarer


Min mage är ju ibland ganska problematisk. Sen jag flyttade till Växjö har den mestadels vart under all kritik. Därför har sebbe börja kalla de för "växjömagen".
Första veckan jag tillbringade här i somras hade jag SÅ sjukt ont i magen.
Mina magproblem kan katagoriserias i två ont, de första är: magknip(som kommer och går), måste ha en toa nu annars skiter jag ner mig. Ursäkta, men utan toa skulle jag bajsa ner mig. Och den andra är: ihållande värk i övre magen (växjömagen).
Iaf under första veckan i Växjö så var det kategori nummer 2. Jag åt inte mycket mat under den första veckan. De var andra gången som jag var riktigt orolig för vad det egentligen är för fel. Första gången var när jag kom hem från Usa och då hade jag så jävla ont i magen i ungefär en vecka också, den gången kunde jag nästan inte göra nåt. Jag ville helst bara ligga i fosterställning i sängen, spydde lite då och då och ni som läst bloggen länge vet ju att jag fick besöka doktorn (för 1000 gången i ordningen)  och det konstaterades att jag har magkatarr och fick medicin. Iaf, första veckan i växjö var liknande och jag knaprade dom där tabletterna jag fick från doktorn men de ville inte gå över. Men däremot, så fort jag kom hem till Sundsvall var magontet som bortblåst.. Nu på sista tiden har magen ändå (pepparpeppar) vart BRA! Jag åkte ju hem till Sundsvall förra måndagen och i lördagskväll/natt/söndagen hade jag så jäääävla ont i magen och tog för första gången på länge en magtablett igen. Jag smsade Sebbe på lördagnatt och gnällde över min mage. Fick "växjömagen" till svar. Nåja, nu när jag väl är här så är den ganska ok! :) 

Min lilla kista har gått igenom rätt mkt undersökningar eftersom att jag under vissa perioder skiter mkt blod. Det är INTE lite blod på pappret utan det ser typ ut som att man har styckat en människa ovanför toaletten. I början var jag såklart orolig för det, när man googlar får man bara massa svar man inte vill ha (läs cancer) och det var ingen doktor som trodde/tog mig på allvar. Till slut blev jag så jädra less på att doktorerna sa att mina mage var känslig(kom igen, så mkt hade jag redan fattar) så jag tog helt enkelt en bild på toaletten efter att jag vart där. I toan var såklart inget bajs utan bara blod. Vid nästa besök hos doktorn var jag helt enkelt tvungen att visa bilden för att dom skulle fatta att jag menade allvar! Då blev de fart på dom minsann!
 
Först blev jag kallad på en rektoskopi, då lägger man sig lite gulligt på en brist och får en slang uppkörd och dom kollar 15 eller 30 Cm (kommer inte exakt ihåg) av ändtarmen. Samtidigt som dom kollar pumpar dom upp luft i tarmen för att den ska bli större och dom ska kunna se bättre. Att bli uppblåst ( bokstavnligt talat) gjorde väldigt ont. Nåväl, allt var bra under denna undersökning men dom tyckte ändå att jag skulle göra en koloskopi, så de blev jag kallad på. Och jag är GLAD att jag inte visste vad som väntade. Hade jag vetat hade jag krävt att få bli sövd. 
 
När jag väl blev kallad till koloskopi var jag hellugn, jag hade googlat lite om hur de gick till och de kändes som ingen match för mig. Den här undersökningen liknar rektoskopi fast dom undersöker hela tjocktarmen med en kamera som dom stoppar upp bakifrån :P
Dagen innan fick jag dricka 4 liter lakseringmedel för att hela tarmen skulle vara tom! De smakade skit och jag fick verkligen kämpa för att få i mig det. Mamma följde med mig till sjukhuset men stannade i väntrummet, jag gick in i undersökningsrummet och dom frågade om jag ville ha lugnande innan dom skulle sätta igång. Jag frågade om de gjorde ont och dom svarade att vissa kan uppfatta de som obehagligt, men jag tackade ändå nej till det till en början eftersom jag kunde välja att få de senare under undersökningen om jag inte skulle palla det. Sen var de bara att "klä av sig på underkroppen" och hoppa upp på sjuksängen. Alltså, jag hann inte mer än få in den där jävla slangen innan jag bad om lugnande. Alltså värre smärta har jag ALDRIG upplevt, de gjorde så sjukt ont! Jag kan inte säga att de inte gjorde lika ont efter att jag hade fått lugnande men jag minns däremot inte hur länge de höll på. De gjorde ont men jag har absolut ingen tidsuppfattning. Jag kommer ihåg att jag skrek av smärta och tänkte "varför fick mamma inte följa med in". När de var klart fick jag höra att allt såg bra ut *pust* men att jag ändå skulle lämna några avföringsprover. ( vet inte hur många jag lämnat sammanlagt) När jag kom ut till väntrummet där mamma satt frågade hon om de var jag som hade skrivit så hemskt. Svar JA! Hehe..
Tiden gick och rätt som de var fick jag sms om att jag hade ett paket att hämta på hemköp i Granlo. Jag blev överlycklig och trodde att Iza och Linus eller Sebbe hade skickat ett paket till mig. Men icke, de var bajsprovrör som var i paketet. Kul. Menmen, vad ska man göra. Det var bara ner i skiten och gräva för att sedan skicka de till dem som skulle undersöka det. Efter ett tag blev jag kallad till Medicinmottagningen där jag skulle få höra om proverna. Eftersom att det ena provet visade lite onormalt så skulle jag bli skickad på en magnetröntgen. Jag bad om att få komma så fort som möjligt eftersom att vi skulle flytta till USA på hösten. Och de gick fort, måste fått gå om flera i kön.
 
Bara någon vecka senare fick jag göra min magnetröntgen. 
Iza följde med mig dit. Väl där hade jag 1-2 (?) timmar på mig att dricka en såkallad kontrastvätska och även den smakade SKIT!!!! Vet inte hur mkt jag drack av den men iza peppade mig medans jag drack och tjöjdes omvartannat. Hehe, jag drack inte allt utan spillde ut lite i slasken (jag vet, dumt och de hade kunde förstört allt, men de gjorde de inte) Även bilderna från magnetrötgen såg bra ut!
SÅ SKÖNT att veta att det inte är någon fara med min mage även fast den är lite mysko ibland.
 
Många som har magproblem bävar säkert för att göra sånna här undersökningar. Jag ska inte låtsas som att det är kul. Men jag SKÄMS INTE. Jag skäms inte för att lägga mig på en brits för att bli kollad i tarmen. Det är inte kul men jag skulle kunna göra de igen om doktorn tyckte att de behövdes. Jag skulle inte tveka en sekund. Det finns ju hjälp att få så varför inte ta den för att man känner sig obekväm. Jo, de är fett obekvämt men man får tänka att det är deras jobb och att de finns SÅ MYCKET VÄRRE SAKER MAN KAN GÖRA. Man kan ju verkligen inte rå för att man har ont i magen (eller vart som helst förresten). Jag har ju ingen statistik på att folk nu då inte vill göra sånna här undersökngar men jag kan tänka mig det för det är inte kul. Men att gå och oroa sig är så jävla mycket jobbigare än att få en kamera uppkörd i tarmen.
 
Ibland kan jag tycka synd om mig själv när jag går på stan och får ett akut magknip och bara måste ha en toa. Än värre om jag inte vet var närmsta toa finns. 
Ibland brukar jag tänka att det är inte kul men magproblem, speciellt inte som tjej. Det är mer ok att en kille bajsar än att en tjej gör det, (varför?)
I början när jag och Sebbe var tillsammans, det var mitt i hela den här undersökningsperioden som vi blev tillsammans och varje gång jag vaknade så vaknade jag av ett magknip och var tvungen att SPRINGA till toan. Oftast satt Sebbe och åt sin frukost så jag tvingade in han i sovrummet och drog på högsta volymen på tvn bara för att jag skämdes. Han visste ju att jag skulle göra nr2 men jag ville såklart inte att han skulle höra. Nu efter 3 år förstår jag inte hur jag orkade. När man har äkta magproblem kan man inte dölja det. Så är de bara! 
 
Nu vet jag inte ens varför jag skrev ett sånt här långt inlägg och förmodligen är inte ni ens intresserade av att läsa om bajs och tarmundersökningar. Men jag gjorde det ändå bara för att jag inte skämt för att berätta om det. Och om det nu är någon av er som har risig kista så är de ingen vits att skämmas eller försöka dölja det. För det är inget att skämmas för. Punkt. 
 
Orkar inte ens läsa igenom all text, så jag reserverar mig för felstav och felskrivningar. 
 
// Gabriella som är för öppen för att bry sig. 
 
Bild som iza tog innan jag skulle magnetröntgas ;) Glad var jag iaf :P 
 
 
 
 
 

Lite packning.

Gabriella Toresson / 11 November, 2013 kl 16:38 / Allmänt
1 kommentarer


Jag hade med mig en ryggsäck och en liten väska med mig när jag åkte hem. Detta var de jag kom tillbaka med. Gissa om Sebbe blev chockad och en smula irrad när han skulle in med trunken och klubborna? 😜


Någon som är glad månne?

Gabriella Toresson / 11 November, 2013 kl 10:40 / Allmänt
0 kommentarer

Så ung!

Gabriella Toresson / 09 November, 2013 kl 23:43 / Allmänt
0 kommentarer


Hittade den här bilden. Jag tycker att han ser så galet liten ut!? Det är cirkus 2,5 år sen och de är ju inte jättelång tid men ändå tycker jag det är stor skillnad. Typ såhär såg Sebbe ut när jag föll pladask alltså 👍😍☺️


Ett badkar!

Gabriella Toresson / 09 November, 2013 kl 00:00 / Allmänt
1 kommentarer


Har kommit fram till följande; i mitt nästa hem måste jag ha ett badkar!! Det är verkligen ett måste. Alltså jag ääälskar verkligen att bada ;) Mamma säger att jag har legat i badet sedan jag kom hem! Haha ljuvligt!

Har precis kikat på idol hos Emma. Förr var idol heligt och de var liksom fredagsmys-deluxe, nu känns de mer som tidsfördriv. Men alltid mysigt med fredagkväll såklart 👍 Nu längtar jag så mycket efter min Karl. En vecka är faktiskt lång tid. Snart så hämtar jag upp han på Arlanda igen 😍 Känns som vi vart ifrån varandra länge fast de känns ändå som att tiden hemma har gått i raketfart! Mystiskt. 

Idag har iaf jag och momme vart på Birsta hela dagen typ. Har handlat diverse julsaker. Ska vi fira jul själv i Växjö ska jag åtminstone ha en sjudundrande julstämning! Så mysigt med december och jag längtar som fan tills vi kan börja pynta!! Lite tidigt än...

Flummigt inlägg men så kan de gärna bli när man ligger i badet runt 00-snåret. 

Stanna tiden!

Gabriella Toresson / 07 November, 2013 kl 22:41 / Allmänt
0 kommentarer


Nu vill jag gärna stanna tiden en slag. Vill inte åka tillbaka till Växjö! Det är så mysigt här hemma och de känns som att jag nyss kom hem! 

Idag när jag jobbat klart åkte jag in till stan för att träffa Tommy och fika. Trevligttrevligt! Hann även köpa lite julklappar till sebbes familjemedlemmar.. Han ansvarar inte för det själv om man säger så. Faktum är att han inte ansvarar för så mkt alls. Jag undrar ibland hur han klarade sig innan vi blev tillsammans. 
Jag hämtade Petter på skolan runt 15.00 och då var de hem en snabb sväng för att sedan åka in till mammas jobb och hjälpa henne att färga Martinas hår. Sen skjutsade jag upp Petter till hans träning och där blev jag kvar hela träningen. Jag var bara tvungen att titta på hela träningen enligt han. Sen hem och kika sista perioden av sebbes match och nu ligger jag i Petter säng och funderar lite.. Ska nog snart sova 😏Agnes är grym!

Gabriella Toresson / 07 November, 2013 kl 14:35 / Allmänt
0 kommentarer


Han går som en karl
Han ser ut som en karlMed en kropp som en karlOch han kysser som en karl ska
Han har charm som en karl
Han är fräck som en karlNonchalant som en karlOch han rör sig som en karl ska
Men djupt därinne
Har han ett barnasinneOch jag ska ge allt vad jag harTill denna underbara karlSå han blir min för hela livet
 Jo, han ljuger ibland
Och han dricker iblandMen det struntar jag i,För jag vet ju vad den karln har
 Och när jag vaknar
Är det hans famn jag saknar
 Ja, jag ska ge allt vad jag har
Till denna underbara karlSå han blir min för hela livet!Some Pics

Gabriella Toresson / 06 November, 2013 kl 18:54 / Allmänt
1 kommentarer
Kan bara älska denna kvinna!

Gabriella Toresson / 05 November, 2013 kl 20:41 / Allmänt
1 kommentarer

Det ska alltid krångla!

Gabriella Toresson / 02 November, 2013 kl 12:14 / Allmänt
0 kommentarer


Okej, VAD jag och Sebbe än ska göra så ska alltid någonting krångla. Kan inte ge ett bra exempel förutom det som hände idag. Imorgon ska vi åka norrut eftersom att sebbe ska vara i Gävle på måndag. Vi ska åka bil och eftersom det är lite kyligare hemma än vad det är här så skulle vi behöva byta till vinterdäck idag. När vi lämnade in bilen idag var det några bultar som behövdes för att få bort sommardäcken och SÅKLART så finns inte dom där bultarna. Bilen är fortfarande på däckfirman och jag hoppas verkligen att de går att lösa. Känns sådär att köra hem utan vinterdäck. Här nere är det ju fortfarane hyffsat varmt så här är det ju ingen fara, men hemma är det lite kyligare. Jag kommer ju dessutom köra själv från Gävle hem och sen när jag ska tillbaka hit veckan efter ska jag köra själv till arlanda där jag hämtar Sebbe! Känns sådär. Men går det inte att lösa så finns det inte så mycket att göra...
 
Sen har jag börjat fundera på det här med jul också. Tanken är ju att vi ska åka hem 21 december för att sedan åka tillbaka på eftermiddagen på självaste julen. Det känns inte bra att sitta och köra bil i 8-9 timmar sent på kvällen på ett förmodligen väldigt snöigt undelag. Så jag har börjar fundera på om jag och Erixon helt enkelt ska ta och fira jul på egen hand här hemma. Inte så värst kul men vad ska man göra?! Nu har jag ju inte överlagt detta med min man men jag tror nog han kommer vara inne på samma spår faktiskt.. Så onödigt och stressigt att åka fram&tillbaka!
 
Bilder (som jag snott från iza) från förra julen som spenderades som en jul ska spenderas -med mycket folk!!