Kan inte bestämma mig...

Gabriella Toresson / 28 Mars, 2013 kl 16:30 /
1 kommentarer


Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om dessa nya skor....


Trist dag!

Gabriella Toresson / 28 Mars, 2013 kl 11:42 / Allmänt
0 kommentarer


Vaknade runt 8 imorse och sprang ner i tvättstugan, tvättkorgen har svämmat över här hemma. Tyvärr vad tvättstugan bokad hela dagen, såklart! Jag gick upp igen och drog på mig kläder och tog mig en morgonpromme! Var hemma lagom till att Sebbe klev upp, så jag kokade ägg åt han och åt mackor själv. Jag har sjukt svårt att äta frukost, jag får liksom spykänslor. Rätt konstigt för att skulle kunna fika mig genom livet. Alltså äta mackor och dricka oboy till varje måltid! Älskar fika hela tiden förutom på morgonen! 
.
Om någon timme ska jag åka ut på Birsta med mormor och köpa födelsedagspresent åt en viss svåger som fyller år snart. Kul att fylla år tycker jag! =D Sen efter det ska vi väl börja bege oss ut om Eon och kolla hockey. Är väldigt nervös måste jag erkänna. Det är ju bara vinst som gäller liksom! Vill att det ska bli 6 April nu så hockeysäsongen är slut och man får ett lite mer "harmoniskt" förhållande, om man säger så ;) Inte alltid så glada miner här hemma nu för tiden ;) 
.
19:de April har vi planerat att åka till syster, vi har inte bokat än men det måste vi göra snarast! Ska verkligen bli trevligt att hälsa på dom och såklart så hoppas jag att det har kommit lite fint väder till Italien då. Jag är ju en soldyrkare och har fått alldeles för lite av den varan under den här gräsliga vintern!!!
En pojke kom springades fram till mig för ett tag sedan när det var soligt ute och skrek ;
-Gabbi, Gabbi kolla det rinner från taket!!
-Jaha, va bra! Tror du att det blir någon sommar i år? ( sa jag)
Då säger pojken, som förmodligen trott att den här snön aldrig kommer att försvinna med värsta glada rösten "JAAAA, jag tror faktiskt det!!!!!"
Nåja, årstider är bra, men nu får det gärna bli vår och sommar! =)
 
Bild från 27 november iår! Galet med snö redan då! 
 
 
 
 

Bilder från de senaste dagarna!

Gabriella Toresson / 24 Mars, 2013 kl 20:15 /
2 kommentarerTrött..

Gabriella Toresson / 16 Mars, 2013 kl 10:22 /
0 kommentarer


Knorris orkar inte med kvalserien. Och jag förstår honom. För vem gör det??


Effektiv dag!

Gabriella Toresson / 04 Mars, 2013 kl 17:31 /
1 kommentarer


Imorse slog jag upp ögonen 06.30 och var klarvaken, men jag låg och drog mig en gaaanska lång stund innan jag klev upp, tror klockan var typ 7.30 när jag inte orkade med sängen mer. Jag klev upp och kokade kaffe, sorterade tvätt och började efter en kort stund riva ur lakarna ur sängen. Inte jätte uppskattat att jag gjorde det när Sebbe fortfarande sov. Men dom blev ju tvättade iaf ;) När Sebbe åkte och tränade så började jag dammsuga och torka överallt, skura toaletten och putsa speglar. Nu är det cleaniskt hemma hos oss. Tvätta gjorde jag ju somsagt också. Alla smutsiga kläder, sängkläderna och handdukarna är nu rena! Skönt!! När jag hade hängt den sista maskinen åkte jag ut till maxi och handlade lite mat.. En tur plantagen hanns också med så jag blev två blommor rikare! Trevligt.. Sen åkte jag hem igen och åt lunch tillsammans med Sebbe som hade kommit hem. Nu är vi hos mamma och jag ligger i vanlig ordning i badet, som alltid när jag är här (läs;varje dag). Jag tror Sebbe håller på och har ihjäl min kära lillebror och lillkusin ;) han är för hårdhänt!!!

Imorgon är ännu en ledig dag så jag får se vad jag hittar på.. Sebbe är iaf ledig 2 dagar denna vecka så jag är sugen på att åka till Uppsala och hälsa på min mini-lillebror :-)


Gulligen!

Gabriella Toresson / 04 Mars, 2013 kl 17:11 /
1 kommentarer


Hur gullig får man vara egentligen?


Bio-pil

Gabriella Toresson / 02 Mars, 2013 kl 15:55 /
1 kommentarer


Gör den underverk månntro?


Skogalen kvinna.

Gabriella Toresson / 01 Mars, 2013 kl 17:09 /
0 kommentarer