Ett bra tidsfördriv..

Gabriella Toresson / 13 December, 2013 kl 17:09 / Allmänt
1 kommentarer


När jag har långtråkigt, vilket jag ofta har så brukar ju datorn vara min bästa vän. Jag läser blogga, och jag kan gå in på varje blogg 25 gånger om dagen känns de som i hopp om att något ska ha uppdaterat. Men något som jag (Sebbe också för den delen) OFTA sitter och glor på är barnsaker. Alltså typ barnvagnar, barnkläder, babyskydd, spjälsängar osv.. Nu kanske ni tycker att jag låter som ett psyk men det är faktiskt ett sjukt bra tidsfördriv och det är ju verkligen roligt. Jag och Erixon har vart tillsammans i 3 år och minst 2 av dom åren kan jag ha suttit och glott på saker och sen visat Sebbe och sagt "när vi får barn ska vi ha den här" hehe.. ni hör ju, en tjej med FÖR mycket fritid.. Jag kan sitta och jämföra för-och nackdelar med olika barnvagnar tillexempel. haha. 
 
Så länge jag kan minnas har jag sagt att jag ska ha den här vagnen: 
Det känns verkligen som att en bebbe skulle kunna sova SKÖNT i den här vagnen, den känns stor och rymlig. Men kanske också lite otymplig?! Jag är ju väldigt liten så jag skulle behöva en vagn som är enkel att handskas med när det väl är dags för det. 
 
Ett annat alternativ är detta: 
Alltså bugga buffalo. Den är mer rejäl men känns ändå smidig när man kör den. (Ja, jag har provkört den eftersom min småländska väninna har den) 
 
Om jag var en bebis som skulle välja vilken jag fick sova i skulle jag nog välja den vita ändå. Den känns mer bekväm att ligga i och ja, jag älskar ju hur den ser ut! Lätt finaste vagnen jag kan komma på. Är du verkligen INTE någon barnvagnsspecialist men några barnvagnar har jag minsann provkört i mina dagar.
Nåja, det här med barnprylar blir ett angenämt problem när det komma skall. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida Svedin

Hej! Kikar in på din blogg då och då, och kände bara igen mig så fruktansvärt i just det här inlägget angående barnvagnar och andra bebisgrejer. Det är inga barn på g i mitt förhållande just nu, men ett roligt tidsfördriv som du säger! Och det var lite kul just för att de vagnar som du tyckte om är precis de som jag skulle välja mellan när det väl kommer till kritan ;) herrejesus vad jag kan sitta och jämföra och planera... (Keep up the good work) hejsvejs!

2014-01-14 @ 21:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback