phuuuu...

Gabriella Toresson / 23 Maj, 2012 kl 20:45 / Allmänt
0 kommentarer


Är som vanligt lite smått rolig och börjar med att blåsa bort dammet härifrån.. hihi, kul tjej ;)
Det har gått ett tag sedan sista inlägget då vi befann oss i Stockholm. Vi hade väldigt mysigt där måste jag säga trots diverse sjukdomar! Nu är vi båda två pigga och glada. Sebbe tränar och jag arbetar. Eller ja, jag kan ju inte påstå att jag "arbetar". Nån vecka här, nån dag där och någon vecka här. Som det ska vara helt enkelt.
.
Bröllopet närmar sig med stormsteg och jag är pirrig. Förstår verkligen dig Iza, om jag är pirrig är det nog inget mot för dig. Jag vet inte egentligen vad jag är nervös för men det är jag iaf. Du kommer vara så tjusig!
.
Lösenordsskydd har det blivit också, denna gång är det här för att stanna. Denna gång för att folk som inte klarar av att läsa ska slippa, så snäll är jag! =)
.
Nyfärgad i håret är jag också. Skönt det, den där utväxten är vidrig!!!

Stockholm!

Gabriella Toresson / 11 Maj, 2012 kl 22:20 / Allmänt
0 kommentarer


Jösses vad vi är trötta! Idag har vi gått på stan i Stockholm i lite mer än åtta timmar.
Det är ganska länge om man tänker efter. Dessutom har Sebbe feber och vi båda har fått en släng av skitsjuka skulle vi milt kunna säga ;) jag tyckte vi skulle åka hem imorse eftersom S måste ha haft 40 graders feber inatt och det är ju Inge kul att gå runt på stan med feber. Men med Ipren och Alvedon funkar det tydligen!
Vi har shoppat en del idag. Sebbe har köpt en kostym och slips till bröllopet och lite tröjor. Jag har köpt lite tröjor och linnen från hm också har jag fått en ny väska av sebbe! Snällt av han :-)

Nu ligger vi sedan två timmar tillbaka i sängen. Vi är helt slut! Imorgon är en ny dag på stan innan vi beger oss uppåt i landet igen!


Stockholmstripp!

Gabriella Toresson / 09 Maj, 2012 kl 19:15 / Allmänt
1 kommentarer


Hejsan!
Lägenheten igår var somsagt gudomlig! Det var det finaste i lägenhetsform jag någonsin skådats! Ge mig den säger jag! Vi har "första tjing" på den men det var lite för dyr hyra på den, tyvärr. Säger som mamma "jag kräks om jag inte får den"

Imorgon ska jag och sebbe åka till Uppsala och sen till Stockholm på frrdagmorgon. Där ska vi shoppa, äta god mat och ha mysigt! Vi ska sova en natt på hotell där och sen åka hem igen på lördagmorgon :-)
På vägen till Uppsala imorgon ska vi stanna till i Hudik och kika i lite trevliga affärer! Kulkul!


I brist på andra bilder lägger jag ut en bild på min nya klocka och en ny jacka som sebbe hade köpt till mig när han kom hem. Väldigt fina båda två tycker jag :-)


Himlen!

Gabriella Toresson / 09 Maj, 2012 kl 15:40 / Allmänt
0 kommentarer


Igår Var jag så nära himlen man kunde komma!
Lägenhets-himlen!


Att bo hemma..

Gabriella Toresson / 06 Maj, 2012 kl 16:56 / Allmänt
0 kommentarer


..är ingenting jag tycker är superkul, speciellt inte efter att man en gång flyttat hemifrån. Jag är en trogen besökare på både hemnet och blocket. Jag skulle verkligen vilja ha ett eget hem. Även fast jag förmodligen skulle vara hemma hos mamma under den största delen av min vakna tid så vill jag ändå ha något eget. Där ja får ha hur Jag vill utan att höra någon annans tjat om att det är stökigt.
Iallafall, imorgon och på onsdag ska vi på lägenhetsvisning och kika om någon av dom två lägenheterna faller oss i smaken. Det är en tvåa & en trea! Dom ser väldigt fina ut på bilderna så det är bara att hålla tummarna!
Även fast vi inte bor i Sverige året runt så vore det ju roligare om man hade ett hem att komma hem till när vi beger oss till Sverige på vårkanten ;) dessutom är det ju trevligare att ha alla grejer i en lägenhet istället för i ett magasin ute i söråker!

Det finns så mycket fint jag skulle vilja köpa till ett framtida hem.
Något som verkligen är ett hem!

Imorse när ja upptäckt dessa lägenheter på blocket smög jag in i sovrummet där sebbe fortfarande sov, väckte han lite försiktigt och sa:
-Sebbe, om jag frågar dig om en grej lovar du att säga ja då?
Lite nyvaket säger sebbe:
-vill du förlova dig?
-Nejje, det är något annat. Lovar du att säga ja?! (försökte göra mig det sötast jag kunde)
-Ja, jag lova att säga ja! Vad är det då?
-BRA! Då anmäler jag oss till två lägenhetsvisningar. Det är en imorgon och en på onsdag!

Måttligt nöjd gick jag ut från sovrummet igen :-)