Äntligen!

Gabriella Toresson / 31 Januari, 2012 kl 23:52 / Allmänt
0 kommentarer


 

Hittade KARMA idag!

Så här står det;

What goes around, comes around...

Wear your necklace as a reminder to keep

the circle positive, peaceful and loving...

 


Är det tomt nu?

Gabriella Toresson / 30 Januari, 2012 kl 23:18 / Allmänt
0 kommentarer


Sebbe ska räkna pengarna i spargrisen vår!


Stök!

Gabriella Toresson / 30 Januari, 2012 kl 18:31 / Allmänt
0 kommentarer


Igår hade jag modevisning för Sebbe och kläderna och skorna jag hade på mig ligger nu slängt utanför min garderob i gästrummet. Jag måste ta tag i det där idag. Men jag vet inte när jag ska orka med det! Röran är ju extrem!!


Tjejen som gillar huvudbonader!

Gabriella Toresson / 30 Januari, 2012 kl 07:16 / Allmänt
0 kommentarer


Från H&M!


2 nördar på varsitt löpband!

Gabriella Toresson / 29 Januari, 2012 kl 18:40 / Allmänt
0 kommentarer



Besökare besökare!

Gabriella Toresson / 29 Januari, 2012 kl 08:00 / Allmänt
3 kommentarer


Antalet unika besökare har verkligen minskat här. Iofs bryr det mig inte. Jag har inte så många bekanta som antalet läsare, men en blogg som är rolig fortsätter man ju läsa. Är jag tråkig? Förstår ju att den här bloggen är trist. Jag skriver ju inte allt för ofta. Och när jag skriver så skriver jag liksom om..ingenting..?
Vad vill ni liksom läsa om/se i den här bloggen egentligen? Kom med massor av idéer!
.
Jag funderar ofta över vad jag ska göra med livet. Vad jag ska jobba som och vad jag ska bli när jag blir stor osv! När vet man vad man ska göra? Vaknar man en morgon och bara vet? Jag skulle ju liksom vilja hjälpa folk. Helst skulle jag vilja rädda hela världen och alla oskyldiga människa som råkat illa ut. Men hur lätt är det? Vart ska jag börja? Jag har ju verkligen fått smak av hur orättvist livet är och hur tufft det är att mista någon/några man tycker om. Och det värsta av allt är att jag har fått smakat på det igen. Och igen så tror jag inte att det kan vara sant att någon som jag känner som är så ung ska behöva vara sjuk! Man tänker ju liksom "det händer inte mig, det händer inte någon jag känner, det händer inte någon jag tycker om". Men när det väl händer. Vad ska man göra? Stå och titta på? Kan man ens göra något?
Man är rädd för att säga fel saker eller bryta ihop eller rent av svimma! Jag är ju liksom inte bra på sånt där "mjukt snack". Jag är mer liksom klapp på axeln det löser sig. Eller som Linus säger, att jag är hård och besynnerlig!( Linus vet du att besynnerlig betyder Konstig?)
.
Om jag hade vart smart och hade lätt att lära mig samt GILLAT att plugga då hade jag velat blivit massor med saker. Men när man inte en klarar av att läsa upp Matte B, hur ska man göra då? Men jag är ju rätt tjurig och bestämmer jag mig för ngt så är det så. Men jag gillar ju inte att plugga, det är problemet!
.
Saker jag vill göra innan jag dör! (Förutom att skaffa barn, familj, hus och bil)
  • Göra så att unga människor slipper må dåligt!
  • Göra så att oskyldiga människor slipper få dödliga sjukdomar.
  • Rädda alla människor från svält.
  • Stoppa människohandel!
Har säkert glömt massor som jag säger till Sebbe på dagarna att jag vill göra, men det är det här jag kan komma på nu såhär 01.00.
Så kompisar, vart ska jag börja? Någon som har något förslag? :) Inte.. Nej, förstod det!
F*n, f*nf*nf*n for att sånna här orättvisor ska få finnas!
.
Jag vill ju bara att dom förtjänar att må bra ska få göra det och dom som inte förtjänar att må bra ska inte göra det. Fast iofs så skulle orättvisor finnas i mindre utsträckning om varje unge fick en bra uppväxt. Men vad vet jag, jag kanske är ute och cyklar. Jag är ju ändå bara en outbildad nybliven 20-åring utan egen inkomst. It Sucks...



Roligen..

Gabriella Toresson / 29 Januari, 2012 kl 07:23 / Allmänt
0 kommentarer


Han skulle bestämt välja filmer idag. Han köpte två äkta sebbe filmer idag = dåliga! Om jag gick med på att se båda ikväll fick jag en klänning. Såklart gjorde jag med på det då. Men han vägrade slå på någon som jag ville se, och nu sover han? Hade inte jag kunnat fått välja film då? JO!


Är dom inte lika?

Gabriella Toresson / 29 Januari, 2012 kl 05:48 / Allmänt
2 kommentarer


Iza och mamma!


Snart!

Gabriella Toresson / 27 Januari, 2012 kl 22:37 / Allmänt
0 kommentarer


Ikväll kommer äntligen miffot hem. Tanken på att slippa sova själv i natt är kung!
Jag är nyss hemkommen från köpcentrumet där jag spatserade runt ett tag samtidigt som kicki och kaitlin fixade sina naglar.
Jag fick med mig ett par solglasögon hem, hade ett presentkort på 100 dollar på en glasögonaffär så dom blev rätt billiga för mig :) kÖpa är ju väldigt roligt, tror jag har ärvt det av min mor. Hon tycker också att det är roligt att köpa saker!
.
Skulle ju egentligen ta en tripp till milwaukee senare idag och kika på matchen, men jag stannar hemma eftersom Sebbe inte ska spela. Så det känns rätt värdelöst att åka dit och kolla då. Så jag stannar hemma och kollar på film eller något ;) Som vanligt :P

Hur dum får man vara...

Gabriella Toresson / 27 Januari, 2012 kl 02:07 / Allmänt
1 kommentarer


Saknar verkligen mitt blonda hår!!
Blondiner har helt enkelt roligare! =)

Rent!

Gabriella Toresson / 27 Januari, 2012 kl 00:06 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är det kliniskt rent här hemma, jag har städat från imorse till typ tre! Det var skitigt och snuskigt men nu är det fräscht. Jag tycker tom att det luktar gott här hemma och det har aldrig hänt, tycker jämt att det luktar skit här inne! Men inte nu! Efter städningen gick jag en sväng till gymet och en har jag badat och nu ska jag göra mig en smootie!
Resten av kvällen ska jag väl inte göra så mkt. Kollar på några avsnitt på O.C förmodligen, den serien är mycket bra! Tänk att det var så längesen den började, känns som det var nyss nästan! Tiden går fort när man har roligt..
På tal om att tiden går fort kan jag ju säga att veckan har gått bra även om den har gått långsamt. Inatt är sista natten och imorgon är äntligen en veckas ensamhet slut! Skönt att få hem dig underbara människa!!

Skulle kunna döda för denna!

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2012 kl 21:06 / Allmänt
2 kommentarer



"Bara" två nätter kvar!

Gabriella Toresson / 25 Januari, 2012 kl 20:39 / Allmänt
0 kommentarer


Yes, nu är det bara två långa ensamma nätter kvar innan Sebastian kommer hem. Herregud, det känns som han har vart borta i hundra år! Dom här dagarna har verkligen gått långsamt alltså, och jag erkänner att jag tycker en smula synd om mig själv och alla andra tjejer som behöver bo så långt bort och vara själv så pass mycket. Det är inte kul! Men det är väl den smällen man får ta om man ska leva men någon som idrottar, tyvärr!
.
Jag har iaf vart hyfsat sysselsatt sedan Sebbe åkte, i måndags var det ju puckgrejen och igår gick jag var på köpcentrumet med Nikol ett tag. Senare på kvällen hade vi överraskningsmiddag för Nikol som tråkigt nog åker hem på fredag och kommer inte tillbaka! Efter middagen gjorde vi några tappra försök att se killarnas match på datorn och sen somnade vi! Jag på soffan och Nikol och Kicki i sängen som vi lyft ut till vardagsrummet!
Vi vaknade hyfsat tidigt imorse, då drog sig mina övernattare hem till sitt och jag gick till gymet. Där har jag svettats många timmar den senaste månaden kan jag lova. *Cred till mig*
Om någon timme ska vi till köpcentrumet igen, inte så kul för mig eftersom jag har köpstopp. Men det är ju alltid trevligt att umgås. Det jag saknar här är att det inte finns något fik liksom. Det finns inget ställe där man kan sätta sig och äta en bulle och glo på folk. Väldigt trist!
Jag hoppas på att jag slipper sova själv inatt igen så jag ställer mig kanske och raggar upp någon på köpcentrumet =)
.
Imorgon är det en storstädning som gäller på North plum grove road. Det är så skitigt och äckligt här. Det ska rensas i skåp och lådor. Jag förstår inte att man kan få sån oordning på bara några månader!
.
Fredag ska jag följa med Sara när hon skjutsar Nikol till flygplatsen, tror vi skulle äta lunch tillsammans först. Mysigt och tråkigt på samma gång. Mysigt med lunch och tråkigt att hon åker. Senare på eftermiddagen tror jag att vi ska åka till Milwuakee och se vargarnas sista match innan deras 3 dagars långa uppehåll! Skönt att dom äntligen kommer hem "snart" :)
.
Over and out!

1 dag & 4 kvar!

Gabriella Toresson / 24 Januari, 2012 kl 05:49 / Allmänt
0 kommentarer


Nu är det bara fyra dagars ensamhet kvar på schemat sen har jag överlevt detta! Dagarna går väl ann att vara ensam på. Men inte nätterna! Jag vet inte precis vad jag är rädd för men det är bara ruskigt att vara så ensam som man är här borta! Man kan ju liksom inte ringa till någon om man vaknar på natten och tro att man har en mördare här inne och be dom komma och kolla ;) Det är bara att dra sitt strå i stacken och gå på spök/mördarjakt själv innan läggdags. Inte kul...
.
Dagen har gått rätt fort ändå. Imorse kvart i tio kom Sarah och hämtade mig så for vi till Chicago Wolves huvudkontor där vi skulle slå in 1800 puckar i cellofanpapper.. Vi var åtta tjejer som hjälptes åt och det tog väl ungefär 6 timmar! Puckarna ska säljas på matcherna under februari och pengarna går till någon typ av välgörenhet tror jag! När jag kom hem vid halv sex tiden var jag helt slut! Snacka om att man har blivit ovan att göra någonting på dagarna. Men det kändes skönt att behöva göra någonting :P
.
Nu sitter jag som vanligt här på min stol och väntar på att Sebastian ska komma fram till deras hotell så vi kan prata på skype. Enligt mina beräkningar skulle dom vart framme för längesen så nu börjar jag snart bli lite orolig. Inge batteri har han på mobilen heller så jag kan inte få tag på han! Dumma Iphone!
En tråkig sak som har "hänt" är att Sebastian har blivit sjuuukt förkyld. Som han lät förut när jag pratade med han spelar han ingen match imorgon.. Helt värdelöst om han har åkt på den här roadtripen (och lämnat mig;) och inte ens spelar!
Då hade det vart bättre om han hade vart hemma och kurerat sig istället! Och framförallt hade ju jag sluppit varit ensam! Det hade varit värt GULD kan jag lova!
.
Nu har jag suttit här i min ensamhet och klickat hem lite grejer från internet! Det är väldans kul :) Sebbe är gullig nu när jag har beställt grejer som kommer komma i veckan när han är borta så säger han såhär "Jamen det är ju bra Gumman då har du ju något att se fram emot.."
haha, han är så gullig min kärlek! Och nu loggar han in på skype!
Tjingtjing!

Söndag!

Gabriella Toresson / 22 Januari, 2012 kl 17:06 / Allmänt
0 kommentarer


Dags att ta vara på sista dagen innan Sebastian åker bort i fem. Vi ska ta tag i handlingen idag och den gruvar jag mig för enormt mycket! En storhandling är på G och det är ju så jobbigt.. Vi ska bege oss till affären direkt när Sebastian kommer hem från träning så vi får det gjort.
Det är lite bråttom för efter ska vi  till Cheescake Factory och äta och jag längtar så mycket så jag vill löpa dit nu på direkten! Vi tar oss kanske ett varv på köpcentrumet också när vi ändå är där, vi får se :)
.
Nu ska jag sticka till klubbhuset och köpa mig en vatten!

Saknar!

Gabriella Toresson / 22 Januari, 2012 kl 01:46 / Allmänt
0 kommentarer



Världens bästa tjejer!



Och världens bästa Rasmus!

Längtar till sommaren!

Gabriella Toresson / 21 Januari, 2012 kl 04:11 / Allmänt
0 kommentarer


Här sitter jag, som vanligt på mitt köksstol. Sebbe är på bortamatch och kommer hem sent inatt, och ännu senare än inatt lär det bli eftersom att Chicago har bjussat på mycket snö idag och här verkar det vara brist på plogbilar. Deras resa som skulle ta 1 h och 30 min tog TRE TIMMAR. Det resulterade i att dom kom fram till Rockford ungefär samtidigt som matchstart och det gjorde i sin tur att matchen började en timme senare och bla bla bla...
.
Sedan Sebastian åkte har jag sett 12 avsnitt sex and the city med tillhörande popcorn och vatten. På vilken planet åt jag popcorn och vatten på en fredag? Eller vilken dag som helst förresten!!! Det var längesen jag åt en godisknul nu och jag är såå sugen. Det spelar ingen roll hur många gånger jag öppnar skåpen för det finns ingenting i dem. Jag slängde allt godis efter att pappa och Bea åkte och sen slängde alla cola-burkar vi hade! Så nu består mitt nya fredagsmys av popcorn och vatten........
.
Iallfall, en rolig grej jag har att berätta är att min syster har bestämt sig för vad vi ska ha för klänningar på hennes bröllop. Jag och Emma kom med samma idé typ 5 min efter varandra. Ganska skumt egentligen. Iallafall, klänningarna ska vara likadan som min balklänning, fast självklart inte röd! De ska vara rosa så jag får verkligen hoppas att man har fått lite färg på näsan så inte man har samma färg som klänningen!
Jag längtar verkligen till våren och sommaren nu. Den här hösten/vintern har tärt onödigt mycket på både mig och Erixon. Därför längtar jag tills vi båda får komma hem och umgås med dom vi tycker om! Det kommer bli världens bästa sommar!
Klänningen var ju faktiskt fin!

Ensamhet, pyssel, gym och PAPPA! :)

Gabriella Toresson / 20 Januari, 2012 kl 15:55 / Allmänt
3 kommentarer


Veckan som kommer gruvar jag mig extremt mycket för. Sebbe åker bort på måndagsmorgon och kommer inte hem förrän på fredagsnatt.. Det betyder alldeles för många ensamma timmar för mig. Och för många sömnlösa nätter. Det är sånna här gånger jag önskar att jag hade lite närmare hem, så jag kunde ta ett tåg hem till Sundsvallet istället för att vara ensam. Men, det är ju lite svårare än så tyvärr.. Efter Sebbes jobbiga och tråkiga resa är dom ledig i tre dagar.. Man kan ju alltid hoppas på fyra om dom vinner sista matchen innan "uppehållet". Men med den tränaren, knappast!
.
Jag tror att jag, liksom man syster ska köpa något pyssel. Mitt temperament är inte direkt gjort för att pyssla men jag behöver ett tidsfördriv! Iza, har du börjat använda scrapbooking än? Det verkar kul och när man ser bilder på det är det väldigt fint! Men som sagt, jag är ingen pysslare men man kan ju alltid testa :) Jag har ju all tid i världen på mig att lära mig!
.
Strax ska jag bege mig till gymmet där jag duktigt nog ha vart hela veckan även fast jag har sagt att jag inte behöver skorna. Är det bröllop så är det och jag vill ju såklart bära upp tärnklänningen på ett rättvist sätt, alltså inte se ut som en säck pärer ;)
.
Just det, en grej till! GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Som fyller år idag! Hoppas du får en grym dag och att du får några presenter ;)
Även grattis till farmor som också fyller år idag :)
Nejnej, gymmet kallar.. Har jag tur så kanske jag har fått ett paket på posten idag :)

Så otroligt sugen på en resa!:)

Gabriella Toresson / 17 Januari, 2012 kl 03:58 / Allmänt
2 kommentarer



Utkast: Jan. 14, 2012

Gabriella Toresson / 14 Januari, 2012 kl 18:24 / Allmänt
2 kommentarer


Jag är så sugen att hitta på något så jag tror jag dör! Jag är less den här lägenheten och Schaumburg över huvudtaget. Jag vill göra något kul! Snacka om att man har börjat leva ett enformigt liv sen vi flyttade hit! Fast när jag bodde hemma i Sundsvall så tyckte jag nog att det var tråkigt också. Men nu vet jag hur tråkigt det KAN vara..
Sebastian har lovat mig skorna jag la upp för ett tag sen om jag går till gymmet varje dag. Så jag har faktiskt varit där hela veckan. Dessvärre har jag kommit på att jag skiter i dom där skorna och kan därför också skita i gymmet, skönt för mig att sitta i soffan istället för att motionera. Trist dock att man blir mkt piggare att att röra på sig så nu kommer jag återgå till att vara ständigt trött.. Men det är ju så förbannat trist att vara där, förstår inte att folk kan tycka att det är kul att träna?! Kan någon som tycker det berätta det roliga för mig!
Jag skulle ju vara "väldigt fit" till Izas bröllop.. Lycka till att bli fit i USA för mig, det finns ju alldeles för mycket gotta..

Vinter!

Gabriella Toresson / 13 Januari, 2012 kl 17:56 / Allmänt
0 kommentarer


Från 15+ till VINTER på en dag. Värdelöst!


Till min kära mor!

Gabriella Toresson / 13 Januari, 2012 kl 05:30 / Allmänt
1 kommentarer


Den här hårfärgen vill jag ha nu!
Och ja mamma, det ska vara rosa så du ser rätt! Fräckt va?!:)


Såhär lättroad är jag :)

Gabriella Toresson / 13 Januari, 2012 kl 05:23 / Allmänt
1 kommentarer



Till den som vill överraska G.T

Gabriella Toresson / 10 Januari, 2012 kl 05:06 / Allmänt
3 kommentarer


Tack på förhand!

I brist på annat...

Gabriella Toresson / 09 Januari, 2012 kl 20:26 / Allmänt
0 kommentarer


Jag spillde upp vatten i badkaret och det är riktigt jäkla varmt. Jag badar ju för det mesta i vatten som jag nästan bränner mig av men det här var varmt utöver det vanliga...

Jag försöker fördriva tiden så mycket som det går, vaknar kollar på klockan, vad ska jag kliva upp till? Och somnar om igen. Förjävla tråkigt är det. När jag väl vaknar sitter jag framför datorn tills det är dags att gå och lägga sig igen.

Det är ju bara 2,5 månader tills jag åker hem igen. Det känns bra att åka hem tills det att jag kommer på att jag lämnar sebbe kvar här i minst 1 månad. Jag får alltså åka hem själv, igen...
Jag oroar mig inte över att åka. Det går fint. Men jag vill inte vara ifrån Sebastian sådär länge en gång till. Det är förjävligt!
Nej jag ska ta av mig gnällbältet och sluta klaga över min situation.
Men det är bara så förbannat tråkigt och värdelöst att inte ha något att göra.
Allt känns faktiskt en smula meningslöst...
Nåja, till och börja med har han har ju bara 1 säsong kvar här efter den här..Puuuh...


Har gett upp Thailand!

Gabriella Toresson / 07 Januari, 2012 kl 20:21 / Allmänt
0 kommentarer


Ja, det omöjliga har hänt.. Jag har gått med på att det inte blir någon Thailandsresa den här sommaren. Men en solig semester ska jag på. Sitter och kollar på resor mest hela dagarna, det är ju dessutom bra tidsfördriv(!!). Turkiet och bodrum kommer nog få sig ett besök av mig och Sebastian i början på Juni! Jag skulle boka resan igår och välja till av-ombokningsskydd samt en reseförsäkring. När jag sedan läser att dessa försäkringar inte gäller om man inte är folkbokförd i Sverige blev jag en smula besviken.. Det enda jag har kommit fram till är att jag inte kommer kunna boka en resa utan vi får helt enkelt ta en sista minuten. Man vet ju aldrig hur det blir med sportfånen i till sommaren, därför måste vi ha att vi kan boka om den om så skulle behövas!

Thailand!

Gabriella Toresson / 05 Januari, 2012 kl 20:44 / Allmänt
3 kommentarer


Sitter och kollar på resor till Thailand. Dit tänker jag ta med mig min man när deras säsong är slut. Jag har lite funderingar kring den här resan alltså. Jag har hittar inga direktflyg till Thailand under Maj, går det inga direktflyg under sommarhalvåret? Hur är vädret där i maj-juni? Jag har kikat på resor till Phuket, men vart i Phuket ska jag ta vägen? Sist jag var i Thailand var jag ju på Koh Lanta och det var ju ett paradis! Men den ön dog verkligen typ i slutet på vår resa! Så det är inget alternativ i Maj. Kan någon resvan säga mig vart jag ska ta vägen i Thailand. Om jag inte får åka till Thailand innan izas kommer jag bli väldigt besviken!

-

Gabriella Toresson / 05 Januari, 2012 kl 06:37 / Allmänt
1 kommentarer



En bra låt!

Gabriella Toresson / 04 Januari, 2012 kl 17:35 / Allmänt
1 kommentarer



Godnatt!

Gabriella Toresson / 04 Januari, 2012 kl 06:27 / Allmänt
1 kommentarer



God nytt år!

Gabriella Toresson / 01 Januari, 2012 kl 07:21 / Allmänt
0 kommentarer


I glasen har vi "alkoholfritt päronbubbel från ikea", gott :D
Tidigare ikväll sa Sebbe ; Va glad jag är att jag är sambo med en nykterist ;)