Nu får han lov att träna!

Gabriella Toresson / 29 Februari, 2012 kl 06:17 / Allmänt
2 kommentarer


Soldyrkarn kanske få lov att bo i Kalifornien hela nästa säsong. Vore grymt!
Se till att träna nu, Erixon!
Bäst att du ligger i min kära!
Här har jag inget emot att tillbringa mina ensamma dagar!
Inte här heller!!
Jag kanske tom blir kompis med Gordon ;)
...Och har jag tur kanske jag får se den här varianten ;)

Två trötta!!!

Gabriella Toresson / 29 Februari, 2012 kl 05:06 / Allmänt
1 kommentarer


Vi kämpar för att hålla ögonen öppna här uppe.. Om några dagar åker vi mot nya äventyr! Ska bli spännande och lite tråkigt såklart. Men mest spännande! Vi har kämpat och slitit i två dagar nu med att rensa grejer och få plats med allt som ska med och jag tror vi har lyckats rätt bra! 6 stora väskor + en enorm trunk! Kul!
Imorgon ska vi ta sovmorgon har vi bestämt. Natten som var sov jag inte bra alls! Vid 01.00 när vi skulle gå och lägga oss fick jag en panikkänsla och började fundera på hur jag skulle hinna med allt. (Igår hade vi grejer ÖVERALLT!) började vid 01.30 fundera på om jag skulle kliva upp och torka ur skåpen i köket. Men jag fick inte.. Sen när jag väl somnade så drömde jag om den här lägenheten hela natten. Om att jag skulle behöva stanna här själv och städa när Sebbe åkte.. Så till slut vaknade jag ju, vet inte vilken tid det var men det måste ha varit väldigt tidigt.. Och såklart kunde jag inte somna om! Låg vaken och vände och vred mig väldigt länge innan jag somnade om. 9.00 ringde klockan och då var det bara att tagga till..
.
Ett stort tack till Sara som var snäll och kom och hämtade lite av våra grejer idag! Uppskattas till tusen!!!



Han är ju så klen!!

Gabriella Toresson / 28 Februari, 2012 kl 21:59 / Allmänt
0 kommentarer



Trött-men ingen ro att sova!

Gabriella Toresson / 28 Februari, 2012 kl 08:00 / Allmänt
2 kommentarer


Jag är så sjukt trött.. Har hållit igång hela dagen. Den började imorse med ett läkarbesök med Sebastian. När vi väl kom fram till doktorn (efter många felkörningar) fick Sebbe ett sms om att han hade blivit traidad till Anaheim. Trevligt sätt att få veta det på ändå. Iallafall så fick jag sitta där i väntrummet och grina tillsammans med gammtanterna, dom undrade nog vad som hade hänt mig. Satt där och var mer eller mindre förstörd. Efter FEM timmar hos doktorn kom vi äntligen hem och då började evighetsjobbet. Att packa ur en lägenhet ensam(sebbe räknas inte för han hjälper inte till) är inte kul. Att dessutom veta att man måste göra det på 1 eller 2 dagar gör det inte mindre stressigt. Nåja, vid åtta kom jag på att vi måste ha fler resväskor. Så ner på köpcentrumet och köpte två stora resväskor till, sen hem och rensningen och packningen fortsatte!
.
Ja, på onsdag eller torsdag kanske vi åker. Vart har vi ingen aning om. Här ska det flyttas inom några dagar men vart man ska, det har man ingen aning om. Nu slår min mage bakut. Aja, det löser sig alltid!
Inom några dagar kanske jag befinner mig i Sverige, Anaheim eller någonstans en bit utanför New York! Den som lever får se...=)

Han som är sugen att hjälpa till med flytten!

Gabriella Toresson / 28 Februari, 2012 kl 05:53 / Allmänt
3 kommentarer



Hn ligger på luftmadrassen och tittar på när jag rensar kläder och säger "Åhh, va jag låg skönt här"

Kaos!!

Gabriella Toresson / 28 Februari, 2012 kl 03:47 / Allmänt
0 kommentarer



Hata hockey!

Gabriella Toresson / 27 Februari, 2012 kl 21:33 / Allmänt
0 kommentarer



Vill ta studenten igen!

Gabriella Toresson / 27 Februari, 2012 kl 00:19 / Allmänt
0 kommentarer




Ikea!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2012 kl 20:40 / Allmänt
0 kommentarer


När Sebastian kommer hem efter sitt läkarbesök ska jag tvinga med han till Ikea. Ost står på inköpslistan och där finns hushållsost! Det är sjukt god och sjukt dyr! Tror en liten bit ost kostade typ 150 kr. Det är dyrt. Inte för att det spelar någon roll, för den är ju god och värd varenda krona.. Men det är ändå dyrt ;) Haha..Nettan! ;)
.
Har fått info om att han är påväg hem. Dags att skynda på! Måste duscha!
byebye

"Du kommer flytta hem efter 2 månader"Du kommer aldrig klara det"

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2012 kl 20:13 / Allmänt
0 kommentarer



Jag tycker att jag & Sebbe klarat första året grymt. Vi har båda haft hemlängtan och fällt för många tårar. Men vi har kämpat och slitit! Helt enkelt gjort det sjukt bra *stolt över oss, med all rätt*

Hjärnskakning igen!!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2012 kl 20:08 / Allmänt
2 kommentarer


Japp, då var det dags igen. Igår fick jag ta med mig en snurrig och lite halvfull kille hem (han var såklart inte full, men han verkade lite halvlullig) från matchen. Han åkte på en tackling från en i sitt eget lag och fick sen krypa av isen, inte bra! Sa till han efter matchen att det är tur att han inte har så mycket innanför pannbenet så det gör inte så mycket att det är han som råkar ut för detta, han ju vart värre om det var jag! ;) Nej, jag skojar ju såklart.. Tycker inte om att han slog huvudet igen, det är inte bra! Menmen, bara hoppas på att han snart är på topp igen, som han har vart dom sista matcherna, verkligen på topp! Fast jag tycker ju alltid att han är bäst såklart!
Nåja, dom har ju egentligen bortamatch idag men han blir såklart hemma. Det är trist för han att han inte kan spela men bra för mig så jag får ha han här. Det märks verkligen att han typ är den enda jag har umgåtts med de senaste 5 månaderna.
Så fort han åker på träning börjar jag längta efter han och räknar ner timmarna tills han kommer hem igen. Antar att det är så eftersom att han för det mesta alltid är hemma och jag är ju van att han är här!
Ibland på nätterna när han vaknar och ska gå och kissa så vaknar ju alltid jag med och frågar med lite oro i rösten "vart ska du?" när han svarar att han ska gå och kissa skyndar jag mig och säger att jag också måste kissa så jag kan gå med.. Haha, är livrädd att han ska lämna mig! :P
.
Och jag vill alltid ha hans uppmärksamhet, så fort han inte kollar på mig eller pratar med mig så stoppar jag upp fultrynet framför hans ansiktet  och säger nått i stil med HEJ! även fast jag inte har något att säga efteråt. Ibland frågar han mig om jag tycker att jag inte fått tillräckligt med hans uppmärksamhet... När jag var lite ÄLSKADE jag ju uppmärksamhet men nu när jag blivit äldre gör jag inte det lika mycket. Det är mest Sebbes uppmärksamhet jag är ute efter :P
.
Jag undrar när jag egentligen blev så sjukt kär i Sebbe. Alltså det är helt sjukt att JAG är kär i någon. Har ju alltid haft nått litet emot att vara kär! Har liksom tänkt att ta det säkra före det osäkra och skita i det där med kärlek. Det är ju inte kul att få ett krossat hjärta. Det fick jag bevisat när jag fick somna varje natt till min systers grin i flera månader. Men se, va bra det blev efteråt! Ja, jag är ju såklart överlycklig att jag var så duktig att jag gick emot mina principer och släppte in Sebbe, sakta men säkert i mitt hjärta! Nu är han överallt! Det finns ingen som han. Och nu blir jag grinfärdig här i soffan också. Alltså jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om han. Så fort tex Iza säger något om Linus är jag asjobbig som alltid säger efteråt "Men sebbe då...." Haha! Han är så bra så jag tror jag dör.
.
.
.
.
.
Och jag har bara blivit en sån tjej som jag alltid har tyckt varit jobbig. Kul.

Tog mig i kragen!

Gabriella Toresson / 26 Februari, 2012 kl 19:07 / Allmänt
1 kommentarer


Jag undrade några saker, hur lång är du? vad tycker du om USA? Är du intresserad av mode? Om ja, skulle du inte kunna skriva mer om det ? för du verkar ha sån fin stil :)
och så en önskan om du inte kunde lägga upp fler bilder på dig, oj det kanske låter konstigt men det jag har hittat din blogg Random på nätet så jag vet inte riktigt "vem du är" aha:)
Svar: Jag är 156 ståtliga centimeter. Fick jag välja mellan USA och Sverige så skulle jag alla gånger välja Sverige. Jag tycker att det är för stort här! Jag är ingen storstadstjej. Det funkar men det är inget jag skulle välja om jag fick välja! Nja, jag är inte så värst intresserad av mode. Jag tycker det är roligt att köpa kläder och skor. Men så värst intresserad är jag inte, jag går ju helst i min träningsoverall eller Sebbes kalsonger en hel dag!
Hmm, ja det här med bilder är inget jag kan garantera. Står ju inte och knäpper kort på mig själv liksom. Skulle Sebbe knäppa kort på mig skulle jag tycka det var skämmigt att stå och posa inför han. Så nja, det där med kort på mig själv blir det nog inget av.
.
Frågestund! Min favortigrej. 
Vad är ditt drömjobb?
Svar: Mitt drömjobb är något jag fortfarande hoppas att jag ska komma på när jag vaknar varje morgon..;) Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill göra. Jag vill hjälpa folk iallafall, hur vet jag inte!
Favoritfilm?
Svar: Jag har rätt många favoriter. Bla Pretty Women, Sex and the City 1 & Pearl Harbor. Sen gillar jag ju alla Astrid Lindgren filmer såklart =)
Vad gör dig riktigt glad?
Svar: Nu skulle jag inte kunna bli gladare om jag fick åka med till mina nära och kära tillsammans med Sebbe. Jag älskar när alla är samlade på födelsedagar och jul tillexempel. Det gör mig glad!
ps. andra kommentaren var väldigt lik mina frågor som jag frågade förra gången det var frågestund. Eller är det inte exakt samma frågor?:)
Svar: Det är dina frågor Lina, la bara upp inlägget på nytt och då var kommentarerna fortfarande kvar ;)
.
Super bra blogg tycker jag, du verkar vara en sån gullig och ödmjuk tjej ! Men till frågan, du skrev något inlägg om vänner förut Men tog bort det, varför då? Och sen umgås du inte Med Kicki längre? Ni verkar så olika tycker jag.

Svar: TackarTackar. Jag tror själv att jag är rätt ödmjuk så det är väldigt bra att det märks här i bloggen! Egentligen vet jag inte varför jag tog bort det. Vissa missförstod och då tyckte jag det var bättre att det togs bort. Sen i efterhand kom jag på att det redan hade lästs av alla så det kunde lika gärna stå kvar ;) Vi umgås inte när våra herrar är hemma och dom har inte vart borta på väldigt länge så jag hänger endast med min man. Han är bättre än bäst så det är tillräckligt med han när han är tillgänglig ;) När dom inte är hemma umgås oftast alla tjejer men eftersom att jag inte har någon bil blir det ibland svårt att ta sig överallt. Som sagt, USA är FÖR stort!


Nu är vi ensam och övergivna igen!

Gabriella Toresson / 25 Februari, 2012 kl 21:24 / Allmänt
0 kommentarer


Det är ju så jobbigt att säga hej då till folk. Nu när Staffan och Alexander åkte hem så kunde jag inte svälja klumpen i halsen.. Jag grinade ju såklart när dom hade åkte och jag tror även att min käraste också hade en liten tår i ögat!
Det blir ju så ensamt och trist när man har haft folk här så jag får spunk. Nu har våra roller återgått till dom vanliga. Jag sitter i vanlig ordning och surfar på datorn på köksstolen!
.
Nåja, jag funderar och gruvar mig MYCKET för att åka hem. Inte för att jag inte vill åka hem, det har jag ju velat sen jag kom hit ungefär ;) Men som sagt, inte utan min man! Och han kan ju bli kvar här länge! Men nu har vi fått ett nummer till en gubbe som jobbar inom hockeyn här i Amerika som kanske kan hjälpa mig att få längre visum. Vet inte riktigt hur stor chansen är, men skulle det funka så skulle jag göra vågen! Om inte annat ska jag söka om ett visum när jag kommer hem så jag kan åka tillbaka hit till Sebbe utan att bli hemskickad om dom skulle gå långt i slutspelet. 4 månader utan Sebbe finns absolut inte på världskartan!
Förresten så hoppas såklart jag på att dom inte går så långt till final i slutspelet, jag kan ju inte gå på Izas bröllop utan min kära. Det skulle vara för trist om inte han var med då!
.
Min finafina kille utanför en tråkig fiskebutik =)

Låtsas att jag fått en inbjudan på posten!

Gabriella Toresson / 25 Februari, 2012 kl 03:59 / Allmänt
0 kommentarer


Jag kan inte längta mer till bröllopet! Hon kommer dessutom vara så sjuuuukt fin i sin brudklänning kan jag lova er! Can't wait!!


Trodde det var ett skämt när jag vaknade!

Gabriella Toresson / 24 Februari, 2012 kl 16:40 / Allmänt
0 kommentarer



She did it!

Gabriella Toresson / 20 Februari, 2012 kl 03:00 / Allmänt
5 kommentarer


Om jag visste ditt namn skulle jag söka upp dig och tacka så mycket!
Minns ni att jag sa att en av "tanterna" jag satt med på sponsormiddagen bad mig skriva ner vilket godis jag gillade så skulle hon fixa sånt till mig. Igår hade hon lämnat ett paket med mitt namn på till tjejerna som sålde puckar. Och vilken snäll människa! Jag hade fått två 200 gram maraboue med diam och två 50 gram vanliga maraboue mjölkchoklad! Det tycker jag var väldigt snällt gjort och det gjorde min dag! Om hon var så snäll med mig måste ju hon verkligen ha gillat mig ;)
Jag lämnade 1 stor och 1 liten choklad på hallen och jag tror dom amerikanska tjejerna gillar svensk choklad =)
.
Snälla människor är mkt inne i min värld!

Frågor till mig!

Gabriella Toresson / 20 Februari, 2012 kl 00:30 / Allmänt
7 kommentarer



Svettigt!

Gabriella Toresson / 19 Februari, 2012 kl 19:47 / Allmänt
0 kommentarer


Både igår och idag har Chicago bjudit på fantastiskt väder. Jag sitter på balkongen och svettas samtidigt som jag lyssnar på fågelkvitter! Det känns verkligen vårigt här! Inte för att jag klagar, jag är ju mer sommarmänniska än vintermänniska!
Det är fantastiskt härligt! Det måste vara 15+ här emot väggen!


Lördag!

Gabriella Toresson / 18 Februari, 2012 kl 17:24 / Allmänt
0 kommentarer


Igår fick vi äntligen lite främmande hit till oss! Sebastians pappa och bror kom hit och hälsade på oss, trevligt!
Det var knappt att dom hann med flyget eftersom att SJ är så bra. Det hela slutade med att dom fick ta en taxi från Uppsala för att hinna med flyget hit! :) Som tur var hann dom ju med flyget!
.
Sebbe är och tränar och jag ska snart slå Alex i en pingismatch på Move! Senare ikväll ska vi på hockey! :)

Har jag inte världens bästa vän?

Gabriella Toresson / 17 Februari, 2012 kl 21:24 / Allmänt
0 kommentarer


JO!


Kvällsfika!

Gabriella Toresson / 17 Februari, 2012 kl 05:26 / Allmänt
0 kommentarer


Sebbes kvällsfika består av 6 ägg, en stor tonfisksburk och lite mjölk. MIXAT!
Själv tar jag mig en glass med chokladsås.
Alla som tror att sebbe dödar mig med sina fisar räcker upp en hand.
6 ägg och tonfisk är inget att rekommendera för den som inte vågar släppa på trycket inför sin partner :-)


Underbara kvinna!

Gabriella Toresson / 17 Februari, 2012 kl 02:53 / Allmänt
0 kommentarer


And it's hard to dance with a devil on your back so shake him off!
.
Det grämer mig fortfarande väldigt mkt att jag missade denna underbara individ när hon spelade i Chicago!

Dagens fundering!

Gabriella Toresson / 17 Februari, 2012 kl 00:23 / Allmänt
0 kommentarer


Vi var ute och gick i vanlig ordning och klev nästan i detta!
Kan någon lista ut vad det är för djur??


NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT!

Gabriella Toresson / 16 Februari, 2012 kl 19:02 / Allmänt
1 kommentarer


Med dom orden väckte jag Sebbe imorse. Japp, idag var jag tom uppe före han! Jag klev upp, gick in på datorn i vanlig ordning och får se att en till i samma ålder som mig ska få barn till sommaren!
Jag skyndade mig upp från stolen och ställde mig i dörröppningen till sovrummet och skrek "Nu har det gått för långt!"
Sebbe vaknade livrädd och trodde att det hade hänt nått allvarligt, när han frågade "vad har hänt?" svarade jag lite smått hysteriskt "Nu är det en till Som ska få BARN!!!" Då drog han täcket över huvudet och suckade! haha..
Det är ju såklart väldigt kul att mina gamla kompisar ska få barn, men det känns konstigt. När jag jag så vuxen så man kan skaffa barn? Herregud, kan jag kalla mig själv för kvinna nu? Är jag en kvinna??
En UNG kvinna får det isf vara!
Bebisarbebisar överallt!

Till moder!

Gabriella Toresson / 16 Februari, 2012 kl 06:08 / Allmänt
0 kommentarer


Såhär menade jag med flätan under knuten! Tyckte själv att det var väldigt gulligt OCH att jag fick till den upp&ner gjorda flätan väldigt bra!:)
Har sett frillan på Matrix facebooksida! :)


Onsdag!

Gabriella Toresson / 15 Februari, 2012 kl 18:45 / Allmänt
0 kommentarer


Idag klev jag upp samtidigt som Sebastian åkte på träning. Det har inte hänt på dom senaste två veckorna. Det har blivit väldigt sena kvällar för oss så jag har vart trött när det är morgon! Att jag inte har rört på mig ngt den senaste veckan har nog också spelat in. Mest suttit i soffan och häckat och då blir jag verkligen trött!
Men idag äntligen var jag rätt pigg och klev upp och gick till gymmet, det var väldigt skönt efteråt måste jag säga! :)
Snart kommer Sebbe hem från träning och då ska vi göra pannkakor! Jag vet inte varför, men jag har blivit en pannkaksälskare på senaste tiden! Och jag skulle kunna utse mig själv till Chicagos bästa pannkaksgörare. Dom blir inte snygg, inte rund och långt ifrån perfekt. Men dom blir ljuvligt goda ;)
Senare ikväll är det match på schemat. Innan är det puckförsäljning. En av dom gulliga tanterna jag satt med på middagen i måndags( hon måste ha vart 70+, så hon VAR en tant) sa att hon skulle leta upp mig på onsdagens match för att köpa en puck av mig. Så vi får se om hon gör det :)
På fredag får vi äntligen lite besök hit till Chicago! Sebastian pappa och bror kommer och hälsar på. Det ska bli väldigt mysigt med lite sällskap!
Och jag vet dessutom om att Carro har köpt ett gäng med karameller till mig så jag kan inte längta mer tills dom kommer :)
Nu måste jag duscha. JOBBIGT. hatar att duscha, finns inget jobbigare än att torka sig och klä på sig efteråt. Menmen, svettig blev jag så det är väl ett måste. Sen ska jag göra pannkakssmet och pussa på min kille som jag längtat ovanligt mkt efter såhär på morgonkvisten ;)

Till iza!

Gabriella Toresson / 15 Februari, 2012 kl 17:59 / Allmänt
1 kommentarer


Denna finns i kluttens storlek!
Och jag hittade skoaffären igår!


Skitdag!

Gabriella Toresson / 15 Februari, 2012 kl 05:34 / Allmänt
0 kommentarer


Idag har vart en riktigt skitdag. Känner mig ledsen, ensam och har hemlängtan.. Idag är en sån dag som jag skulle vilja med men mig Sebastian under armen och ta första bästa flyg hem.
Hoppas att allt löser sig till det bättre för både mig och Mr nästa säsong!
Godnatt!

Kvällen som varit...

Gabriella Toresson / 14 Februari, 2012 kl 06:31 / Allmänt
5 kommentarer


Ikväll har vi varit på en middag med Sebbes lag. Någon typ av middag som vissa supportrar också var på. Redan när vi kom dit träffade vi en gubbe & en tant som var så söta.. Jag sa direkt till Sebbe att jag ville sitta med dom under middagen för att dom var så gulliga.. Vi var där där runt 17.45 tiden och vid 19.00 var det dags att slå sig till bords. Då händer det som absolut inte får hända. Alla spelare + deras tjejer går ut liksom utanför själva restaurangen och vi fattade ju ingenting. Sen får vi reda på att spelarna + deras tjejer ska gå in en och en i restaurangen samtidigt som dom ropar upp spelarens namn + tjejens namn. Jag bad snällt Courtney om att jag skulle slippa gå in där med Sebbe, men nej.. Eftersom Sebastian har Nr2 så var han först in av spelarna. Vid dörren säger Courtney att jag ska hålla Sebbe i handen..Aldrig i livet tänkte jag!
När dom ropade upp Sebastian Erixon and his girlfriend Gabriella då tänkte jag att det måste vara det värsta jag har vart med om.. Gå in där med han inför alla. Typ som en modevisning..
Sjukt skämmigt och jag gick liksom på insidan om Sebbe så att ingen skulle se mig. Sen under middagen var det en kille som frågade om jag var rädd när jag skulle gå in. Han fick ett rakt svar vilket var "Jag skämdes."
Hade jag vetat att jag skulle behöva göra något dylikt hade jag stannat hemma! Herregud, inte vill väl jag synas sådär!
Men border vid hamnade vid var iallafall ett bord med bara +50 och det tackar jag för. Jag har gamlingar går bra ihop ;) Dom var väldigt snälla och ena tanten frågade vad jag saknade mest ifrån Sverige och då svarade jag ju såklart godis. Då bad hon mig skriva på hennes visitkort vad godiset jag gillade hette så skulle hon fixa sång åt mig och sedan ge till Courtney så hon kunde ge det vidare till mig! Väldigt snällt av henne =) När vi skulle åka hem fick jag kramas med gamlingarna och fick nästan en tår i ögat över att lämna mina nyfunna vänner ;)
En av tanterna sa dessutom att jag var enastående vacker ;) Det ni...
.
Nu ska vi se ett avsnitt Så mycket bättre och sen sova!
Godnatt :)

Äntligen i min ägo!

Gabriella Toresson / 13 Februari, 2012 kl 19:14 / Allmänt
0 kommentarer


Problemet är att den är lite för långt bort för att jag ska kunna använda den. Den är i Italien hos min syster som så snällt har sökt i hela Milano och hela Padova efter den. Och igår hittade hon den till sin lillasyster! Såg den i den här bloggen redan i december tror jag och har kikat efter den i Schaumburg sen dess.. Men såklart utan resultat. Men snart kommer den sitta i mitt hövve. Egentligen passar den nog bättre till sommaren då jag ska vara brun, vithårig och en partypingla, så det gör ju inte så mkt att den inte är här hos mig just nu..;)
..Det där sista får vi se hur det blir med :)
Den är från H&M och kostar runt 35 spänn!

På vår TV ikväll!

Gabriella Toresson / 13 Februari, 2012 kl 00:19 / Allmänt
2 kommentarer


Kontoret är en svensk komediserie på TV4 baserat på den brittiska förlagan, The Office, med premiär 12 februari 2012. I serien spelar Henrik Dorsin huvudrollen som Ove Sundberg (känd från TV-serien Solsidan), chef för Svensk kontorshygien AB. I TV-serien kommer chefsassistenten Viking att spelas av Björn Gustafsson, den långtidsanställda Erik, spelad av Kim Sulocki och receptionisten Terese spelad av Sissela Benn.
.
Kan det  bli annat än Succé?

GRYMT!

Gabriella Toresson / 12 Februari, 2012 kl 04:11 / Allmänt
0 kommentarer


Kan inte vara gladare över alla svenska tvprogram just nu! Det finns inget värre än när man ska klicka in sig på tex tv4 för att se ett program, också skyddas programmet av nån jäkla lag som gör att man inte kan se det utanför Sveriges gränser! Men nu är det slut på det! För jag kan se vad jag vill.. lalalala =D

Känner vissa likheter!

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2012 kl 21:10 / Allmänt
0 kommentarer


Agnes Carlsson i melodifestivalen 2009 (tror jag det var)
Marie Serneholdt i melodifestivalen för en vecka sen!
.
Hmm..Tycker nog att Agnes var både snyggare och bättre!
Dessutom syntes Maries löshår extremt mycket när dom filmade bakifrån!

HATA snö!

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2012 kl 18:16 / Allmänt
0 kommentarer


Hemma tycker man ju att det är mysigt när det kommer snö, men inte här! Man kan gnälla hemma på att dem inte skottar och så, att det är snöhögar överallt och så vidare! Jag kan säga såhär, hemma är plogningen sjukt bra om man jämför med här! Sist det snöade, när det kom sådär mycket snö plogades det inte... Sen första snön kom här har dom inte plogat gångvägarna EN gång!
Anledning till att jag inte tycker att det är ett dugg mysigt med snö här är för att vi går nästintill överallt jag och Sebastian! Att plumsa i 2 dm snöhögar är inget jag rekommenderar när man har varit och storhandlat. Liksom 10 kassar bärandes och släpandes osvosv i djupsnö är inge vidare...
Säga vad man vill om oss, men kämpar här borta det gör vi iaf! Sebbe frågade hur många mil jag trodde att vi hade gått sen vi kom hit. Jag svarade att det måste vara alldeles för många... Men frisk luft och motion är ju nyttigt och miljövänliga är vi också! (Även fast jag saknar lillröden, den skulle var perfekt för oss här. Finare bil får man ju dessutom leta efter)
Men vi gnäller inte för det går ju bra! Men vi märker ju va bortskämd man är när man har bil. När man är hemma går man ju ingenstans. Egentligen skäms jag lite över att erkänna det, det går ju så bra att gå. Okej, storhandligen är sjukt jobbig. Men bortsett från den! Varför går man inte lite mer även när man är hemma och har en bil? Det är ju verkligen bevisat att det inte är bra för miljön att köra bil överallt! Men ändå så gör man det! Fan va lat man är! Nej, när jag kommer hem ska jag fortsätta promenera överallt! Det funkar ju det också =)
Och vart jag än kommer befinna mig efter sommaren ska jag ha en cykel! Hade jag haft en cykel här skulle jag cyklacykla&cykla! Det går ju så fort att ta sig någonstans med en hojj.. Skulle ja cykla och Sebbe åka bil till köpcentrumet slår jag vad om att jag skulle komma fram före!
Två potentiella cyklar till lilla mig =)
Hey, har jag den sista kanske sebbe kan få snålskjuts på pakethållaren ;)

Tack!

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2012 kl 17:51 / Allmänt
1 kommentarer


Blev tipsad av en gammal vän innan jag flyttade hit om en hemsida där man kan se svenska program, men vi har aldrig fattat hur det har funkar jag och Sebbe, men nu har Iza och Linus snällt berättat för mig hur man gör så nu kommer jag och sebbe ha maraton med svenska program tills vi åker hem! Grymt! Synd att jag inte visste detta när idol var igång.. Hade verkligen velat sett det! Kan ju se det nu, men jag vet ju vem det är som vinner så då är det ju inte lika kul! Men däremot så mycket bättre kan ju vara värt att se!  Så nu kommer det vara , The Voice, så mycket bättre och melodifestivalen varje helg! Snacka om fredags och lördagsmys :)
Vad kollar ni som bor hemma mer på för program som är värt att se?

Att man aldrig lär sig!

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2012 kl 06:33 / Allmänt
0 kommentarer


Äter en activia i hopp om att man ska kunna sova inatt! Att jag aldrig fattar att min kista inte pallar en dag utan med och bara godis. Jaja, en kudde på magen så ska man nog kunna sova inatt också :)

Lilla mormor!

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2012 kl 02:00 / Allmänt
0 kommentarer


Har precis pratat med mommi på skype! Tur man har mormor när man är ensam, henne kan man lita på minsann! Hade ett ganska långt samtal och vi prata om det mesta, som vanligt. Vi kom fram till att hon hänger med mig till Italien när jag åker dig. Jag sa att det finns så billigare biljetter och det är ju bra. Sen kom jag på att vi kan ju ta en sista minuten för hon är pensionär och jag är arbetslös.. Perfekt kombi. En pensionär och en sopa utan jobb på vift tillsammans ;) Kan ju inte bli annat än kul!
.
Nu ska jag titta på Ekkes match och sen kolla på melodifestivlen! Mello är 2 timmar och 30 min långt så jag har det jag gör hela kvällen kan jag säga =) Efter det är det nog godnatt! Är ju en dag imorgon också ;) Tjintjing!

Vad är det med folk...

Gabriella Toresson / 11 Februari, 2012 kl 00:10 / Allmänt
0 kommentarer


Alltså, snacka om underhållning på hög nivå! Men jag blir såhär, hon måste skämta? Haha, hade det inte vart för att hon använde så fula ord i dom andra videorna hon har lagt upp skulle jag lägga upp dom här! Det kanske finns ngn mer än jag som behöver tidsfördriv ;) Iaf, vill ni se mer av denne kloka människa kan ni youtuba Hanna Widerstedt ;)

Tårar..

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2012 kl 22:28 / Allmänt
0 kommentarer


Alltså jag är ju verkligen känslig av mig. Men nu har känsligheten gått till överdrift. Varje gång jag ser ett bröllop eller läser om något eller tänker på att Iza ska gifta sig då bryter jag ihop! Tänker jag på att jag ska stå där framme när hon kommer ingåendes med pappa i en fin klänning då börjar jag att grina..
Hon skickade nyss och visade hur inbjudningskorten såg ut och då började jag också att grina!
Hur ska jag klara av att stå där och samtidigt se lite "fin ut"? Det blir verkligen ingen mascara på nederfransarna på bröllopet! Ojoj, va fin dom kommer vara!

Dra mig baklänges vilket väder!

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2012 kl 20:51 / Allmänt
0 kommentarer



Tidsfördriv!

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2012 kl 20:41 / Allmänt
0 kommentarer


Sitter och kikar på flygresor till Iza och Linus, tänkte att jag skulle åka dit efter att jag åkt hem. För att hålla mig sysselsatt liksom. Det finns så sjukt billiga resor dit så det är ju perfekt!
Så jag tror att jag åker dit runt april då dom har fått lite värme.. Skönt! :) Sen får jag se om jag och Sebastian hinner åka dit igen innan dom åker till Sverige på semester. Det beror ju som sagt på hur långt dom går i slutspelet om dom kommer dit. Vi tänkte (eller jag;) åka till Turkiet och sola innan bröllopet, men åker vi till Italien kan vi ju både sola, bada , gå på fotboll och umgås med Syster! Det blir ju roligare!
.
Iza, hur varmt har ni det i April och hur gärna vill du att din syster ska komma och hälsa på?:)







Ensam igen!

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2012 kl 19:04 / Allmänt
0 kommentarer


Sebbe åkte tidigt imorse på bortamatch och kommer hem imorgonkväll. Det är ju bara en natt, så det går ju bra! Men det är ju allt annat är roligt! Får se vad jag hittar på, förmodligen inte mycket! Kommer nog se på många filmer och prata med min prins på skype! Vi har mycket att planera inför sommaren och den kommande säsongen. Det är ju långt kvar, men jag gillar att planera för då känns det så nära. Nära till det att vi båda är i Sundsvall igen!
Den här sommaren kommer bli den bästa tror jag! Antar att jag kommer uppskatta Svallet mycket mer när jag kommer hem. Bara jag får hem miffot till Izas bröllop. Annars blir jag lite lätt less. Vill ju helst att han ska åka hem samtidigt som mig men det blir ju som bekant lite svårt att fixa!
.
För tillfället sitter jag i soffan i handduk och äter karra..Det som är bra när inte matpolisen är hemma är att man kan äta godis till frukost, lunch och middag utan att någon säger att man inte får. Förutom att magen vänder sig ut och in så går det fint. När Sebbe är hemma och man försöker hoppa över någon måltid hotar han med att han ska ringa och berätta för pappa att man inte äter. Och det vill man inte! Han är matterroristen nummer 1!
Tur vi traskade till Target igår och köpte Riesen och Swedish fish!
Nu ska jag titta om det finns ngt bra film jag kan kika på =)
.
Tack och bock :)

Kan man sakna mer?

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2012 kl 15:58 / Allmänt
0 kommentarer


Världens snyggaste unge! Och världens bästa! Grattis till medaljen klurre.. Du är verkligen bäst ;)


Skypekonversation m. Caroline!

Gabriella Toresson / 10 Februari, 2012 kl 00:32 / Allmänt
0 kommentarer


Caroline Nordlund
Men alltså sitter ni två nördar vid varsin dator? aha
Gabriella Toresson
Japp :D
Caroline Nordlund
Rolig ni :D
Gabriella Toresson
Ja,  många som säger det.. Men det finns inte så mkt annat att göra kan jag upplysa fröken om=)
Caroline Nordlund
Hos mig finns det massor att göra..stökigt som F-A-N.. Men vem orkar..
Att det ska vara så förbannat tråkigt att städa?!
Tror till och med det är roliga att träna.
Gabriella Toresson
Haha.. du kan ha skrivit upp dom två tråkigaste sakerna som finns! Gratulerar :D
Caroline Nordlund
Jag har tre saker till sen är listan komplett!
1.Kräkas
2.Stryka skjortor
3.Göra sig "fin" till en begravning
4.Städa
5.Träna
Där har vi den!
Gabriella Toresson
Amen!

Ett till maratonlopp?

Gabriella Toresson / 09 Februari, 2012 kl 20:30 / Allmänt
0 kommentarer


Om Sebbes lag skulle gå till final spelas den i mitten på Juni. Det betyder att han förmodligen kommer hem i början på Juli! Jag åker hem i Mars, det betyder typ fyra månader ifrån han! Vi var ju ifrån varandra i typ två månader i höstas. Det var verkligen inte skoj! Det fälldes många tårar under dom veckorna.. Nu kanske det blir dubbelt så länge?
Sist var det som ett maratonlopp, varje dag var som ett maratonlopp utan dig...Sjukt jobbigt och långt! Ska det behöva bli likadant igen? Man är ju inte med någon för att man ska vara ifrån varandra 6 månader per år. Man vill ju (nästan) vara med de man tkr om hela tiden! Jag går inte med på detta igen.. Aldrig någonsin!

Vill ha!!

Gabriella Toresson / 09 Februari, 2012 kl 19:36 / Allmänt
0 kommentarer


En Bomberjacka, det är fräckt! Har sökt på alla möjliga sidor jag kan komma på utan att hitta ngn.. Är det någon som vet vart jag kan hitta en? Helst på en amerikansk sida..Och helst en grön. Men det går bra med svart också om jag måste.=)

Kvällsprommis!

Gabriella Toresson / 09 Februari, 2012 kl 01:40 / Allmänt
0 kommentarer



Mascara?

Gabriella Toresson / 08 Februari, 2012 kl 18:58 / Allmänt
0 kommentarer


Väldigt många bloggar jag läser har skrivit om den här mascaran! Nu senast min syster. Den verkar vara grym! För ungefär en vecka sen stod jag och skulle köpa den nere på köpcentrumet men hoppade  över det för jag använder ju nästan aldrig sånt ändå, så det kändes onödigt.. Men nu är jag verkligen sugen att sticka ner och köpa den och testa om det verkligen är lika bra som alla skriver och säger! Långa ögonfransar har man ju velat haft så länge man kan minnas och det kanske finns en chans ;)

Kvällsinlägg!

Gabriella Toresson / 08 Februari, 2012 kl 04:09 / Allmänt
0 kommentarer


Nu sitter jag här i soffan och glor på film. Happy Gilmore är det idag igen, Sebbes favoritfilm tydligen!
Idag har vi inte gjort mycket alls..
När S kom hem från matchen åt vi och tog det lugnt ett tag sen for vi till köpcentrumet och Mr köpte sig ett par nya jeans. Han var väldigt fin i dom!
Jag hittade också ett par jeans jag ville ha men tyvärr var dom för stora och det fanns ingen mindre storlek! Börjar fundera på om dom syr kläder efter människorna här i USA.. MÅNGA här är ju rätt stor (jag förstår dem, det är inte lätt att hålla sig i skinnet mot alla godsaker) och kollar man på tröjor så är det liksom hur bred som helst! Jag kan inte komma ihåg att tröjor är fyrkantiga hemma, men kanske!
.
Jaja, efter det for vi till IKEA igen och köpte lax. Varje gång man kommer till Ikea så känner man sig som hemma liksom. Allt är ju precis som hemma i Sverige och det känns skönt för studen!!!
.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag kanske! Sebbe frågade häromdagen vilka skor jag skulle slänga när jag skulle åka hem! Jag höll på att trilla av stolen när han sa det.. Han trodde på riktigt att jag skulle slänga vissa skor när jag skulle åka hem. Inte klok på en fläck är karln! Nog för att jag inte kommer få plats med alla grejer jag har här när jag ska hem med mina två resväskor, men då måste jag ju köpa en till resväska och inte slänga något! Som Uffe sa är det bättre att *Betala övervikten på flyget så har du betalat skorna två gånger*
Varje gång Sebbe försöker dra igång en diskussion om mina dojor så säger jag att han har sin hobby, vilket är hockey och jag har skor. Jag låter han spela hockey och han låter alltså då i sin tur mig köpa skor. Det är rättvist tycker jag :)
.
Godnatt!

Karma!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2012 kl 19:10 / Allmänt
0 kommentarer



Iloveu!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2012 kl 06:27 / Allmänt
2 kommentarer



Kvällsfika igen!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2012 kl 05:24 / Allmänt
0 kommentarer


Vi har tillbringar många kvällar på Starbucks nu på slutet. Det är väldigt mysigt och skönt att vara här på kvällskvisten! Vi är inte särskilt social med varandra. Sebbe sitter med Ipaden och jag med datorn. Men vi pratar när vi måste annars sitter vi mest i våra egna världar! Varför finns inte Starbucks i Sverige?
Sebbe dricker kaffe och jag dricker i vanliga fall varm choklad, den är väldigt god här. Toppad med grädde och lite chokladsås tror jag..Grymt ;)
.
Idag har vi vart på en outlet och handlat alldeles för mycket grejer.(Iaf jag, enligt Ekke) men det var kul :) Köpte två par nya converse, 6 tröjor, en keps, en jeansväst..och ja, en varm choklad! Efter det åkte vi till en ENORM fiskebutik där vi spenderade ungefär 1 timme.. Förstår ni hur trist det var? Dessutom luktade det surmurva där för det var tydligen fiskar som simmade runt där inne! Inte kul... Men han blev nöjd iaf.. Efter det åkte vi och åt på subway och sen vidare till Ikea och köpte galjar. Sen vidare hem och sen till ställer jag befinner mig på nu, starbucks.. Har vart här i 2 timmar snart så jag börjar bli lite trött..;) Får se om Sebbe vill åka hem snart, det är mest han som vill sitta här och det är ju dessutom han som kör så jag får bara snällt göra som han säger :)
.
Men dom har tidig match imorgon (11.00!!!) så han lär väl vilja lägga sig i hyfsad tid iaf. Tråkigt för mig iofs, jag kan aldrig somna när jag lägger mig sängen.. Ligger och funderar och vrider och vänder på mig hur länge som helst innan jag somnar, även fast jag var trött som ett as i soffan! Konstigt det där...

En till bloggare i familjen Toresson/Erixon!

Gabriella Toresson / 07 Februari, 2012 kl 05:11 / Allmänt
0 kommentarer


Min supermeganörd till sambo har öppnat en blogg.. Japp, ni hörde rätt.. Sebastian har skaffat sig en blogg.. Vet inte vad som har flugit i han men här är den iaf ;)
www.storbraxen.blogg.se

Varken förlovning eller barn!

Gabriella Toresson / 06 Februari, 2012 kl 04:29 / Allmänt
1 kommentarer


Det var några som blev väldigt nyfiken på min smygarinlägg häromdagen. Men nej, jag blev inte förlovad och inte fick jag höra några hjärtljud från någon bebis heller (Ledsen Anki det blev inga barnbarn idag heller)  ;)
Det enda jag blev var tatuerad. Tatuerad av en snäll kille som jag tvingade byta nål två gånger. Först hade han satt på en ny nål när jag inte såg. Så jag tvingade han att byta igen när jag såg! Haha, tror han blev lite chockad när vi bad han göra det... Men man tar ju det säkra före det osäkra!
Nåja, jag trodde verkligen att det skulle göra MYCKET ondare än vad det gjorde.. Jag menar det är ju inte skönt, men jag hade föreställt mig smärta utan dess like.. Tydligen så var mitt ställe inte mest smärtsamt eftersom att det var väldigt mycket hud ;) Men när han kom nära armbågsbenet kändes det direkt att det gjorde ondare.. Kan inte tänka mig hur det skulle kännas att tatuera sig på typ revbenen.. Hua!
.
Jag tyckte iaf att den blev väldigt bra och jag är fortfarande i chock över att jag vågade göra det.. Men det var mkt väl innan och jag höll nästan på att fega ur innan jag skulle lägga mig i stolen (att tillägga är att den redan var betald då) men min man övertalade mig och det var ju tur det =) Tror han blev lite sugen att göra en han med men det blir ju svårt eftersom att han tränar så pass mkt nu! Det får bli hans tur till sommaren!
..och just det, jag grinade inte ;)

Kvällsfika!

Gabriella Toresson / 06 Februari, 2012 kl 04:20 / Allmänt
0 kommentarer


Kvällsfika för mig och Erixon på Starbucks! Mysigt värre!


Done!

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2012 kl 23:42 / Allmänt
0 kommentarer



Påväg!

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2012 kl 18:50 / Allmänt
0 kommentarer



Bilder!

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2012 kl 07:08 / Allmänt
0 kommentarer


Therese, jag, nichole, Katherine & Skates!


Match!


Finns lite gott godis på köpcentrumet som kostar skjortan!

Posar i trappuppgången!

Gabriella Toresson / 05 Februari, 2012 kl 00:24 / Allmänt
0 kommentarer


Åker till hockeyn ändå och kikar! Först ska vi sälja puckar innan matchen börjar. Välgörenhet är tufft!


Usch..

Gabriella Toresson / 04 Februari, 2012 kl 17:21 / Allmänt
0 kommentarer


Ibland önskar jag faktiskt att jag och Sebbe var gift! Allt med den här USA vistelsen skulle vara så mycket lättare om jag hade en liten pluttig ring på mitt finger. Tänk om jag fick stanna här lika länge som han och inte behöva bry mig om massa visum och skit! Det skulle vara skönt! Jag förstår inte attdet ska vara så svårt att bara få stanna här lite längre än tillåtet, jag ska ju bara sitta på min stol och surfa och kanske ta en tripp eller två ner till köpcentrumet!
.
Nu till en helt annan grej. Igår efter mitt kvällsinlägg när jag skulle slå på solsidan satt jag på golvet och fipplade fram några avsnitt och samtidigt fick ag världens hjärtklappning. Jag gick till sebbe som stod i köket och nästan grinade.. Haha alltså det kändes som att hjärtat var påväg ut ur bröstkorgen på mig, och fort slog det! Nåväl, lite nervös blev jag men det gick ju över rätt fort.. Efter ett tag gick vi och la oss och somnade och sen vaknade jag av att hjärtat slog i 190 igen! Det gick också över rätt fort men jag vill inte att mitt hjärta ska vara sådär märkligt! Det jag blir mest nervös över när om jag skulle bli sjuk här borta är att jag inte har ngn aning om var det finns ett sjukhus, jag vet inte vad jag slår för nummer om jag behöver en ambulans och sånt!
Hua, inte roliga grejer!!


Längtan & spänning!

Gabriella Toresson / 04 Februari, 2012 kl 06:35 / Allmänt
2 kommentarer


Nu är vi nyss hemkommen från hockey. Wolves vann med 4-2 tror jag. Men jag är inte den som hoppar glädjeskutt för det. Så länge dom vinner blir det ju slutspel vilket betyder senare hemkomst för Sebbe och det betyder mycket ensamtid för mig! :P Därför vill jag helst att dom ska förlora alla matcher så att dom inte kommer till ngt slutspel så Sebbe kommer hem typ tre veckor efter mig! Det skulle vara grymt!
Imorgon har dom match igen som jag tror att S ska vara med på, får hoppas det iaf. Men då åker jag nog inte dit och kika. Var ju där idag och det är verkligen tråkigt!
Nåja, på söndag är dom iallafall ledig och jag längtar sååå mkt! Vi ska nämligen på en liten utflykt på söndag jag och min man. Vart vi ska tänker jag inte berätta *hemligen har talat* men det kommer bli kul, spännande,pirrigt och nervöst! Kanske kommer en eller två tårar fällas.. Man vet aldrig =)
Nåja, nu ska jag joina Erixon i soffan och kolla på några avsnitt solsidan!
Puss och godnatt!

Trött, tröttare, tröttast!

Gabriella Toresson / 03 Februari, 2012 kl 18:02 / Allmänt
1 kommentarer


Imorse när Sebbe klev upp var jag död.. I vanliga fall kliver jag upp samtidigt som han och går till gymet när han åker och tränar. Men imorse vaknade jag typ inte ens när han skulle "pussa mig hejdå :P"  Jag var så sjukt trött så det var inga problem att somna in riktigt igen och sova till klockan 10.00! Det var skönt :) Nu sitter jag här på stolen i vanlig ordning och är fortfarande lite smått trött, men nu får det vara nog!
.
Strax tror jag att jag ska ner en trappa och klippa Kicki. Förstår fortfarande inte att jag har jobbat med det där.. Det är ju så sjuuukt trist! Alltså stå hela dagarna sådär som man gjorde då. Det var rätt gräsligt när jag tänker på det, vilket jag tyckte redan då iofs.. Men det var ju iaf ett arbete och ett tidsfördriv. Skulle kunna döda för ett tidsfördriv nu, dock inte som frissa kanske!
.
Hoppas på att Sebastian kommer hem snart så jag får veta vad det blir ikväll. Dom har match och jag undrar om han ska spela eller inte.. Jag ska ju ändå inte dit. Det är trist! Men ska han spela, vilket jag såklart hoppas på åker han tidigt och då måste han även få mat i magen tidigare än om han inte ska spela.. :)
Tänka sig att man ska skulle bli en kock och städerska, det är inte roligt... Fast Sebbe brukar ofta göra mat men han stökar ner så mycket när han håller på! Och städa är inte hans grej, så det blir jobbigare om han lagar maten än om han inte lagar mat ;)
Därför lagar jag hellre maten! :)
Kolla det här skoparadiset! :)

Sluta KLIA!!

Gabriella Toresson / 02 Februari, 2012 kl 18:14 / Allmänt
5 kommentarer


Jag har ett ständigt problem när det gäller byxor. Nästan ALLA byxor kliar som f*n! Jag tror min syster är likadan och jag förstår inte vad det är för fel.. Det slutar aldrig! Häromdagen var vi på en liten promenad och jag hade ett par nya jeans på mig, och efter en liten bit fick jag panik och sa att jag bara måste hem och byta byxor. Det kliar så sjukt mycket alltså.. Varför är det så? Jag är ju inte så van att ha jeans eftersom att jag oftast går i mjukisbyxor, det kanske är därför? Sebbe säger att han aldrig har haft något som kliar. Men varför klivar allt på mig? Även fast byxorna är tvättade flera gången kliar dom och jag blir galen!
Ibland har det tom hänt att jag har gått hemifrån i ett par byxor och sen fått köpa ett par vanliga tights för att det går inte att ha på sig byxorna, jag klarar det inte!
.
Är det någon mer som får kliproblem när ni använder jeans?

Fortfarande vaken!

Gabriella Toresson / 02 Februari, 2012 kl 07:24 / Allmänt
0 kommentarer


Sebbe har börjar spela SIMS! Och han verkar vara lite smått beroende eftersom att han fortfarande är vaken... Hur kul är han när han spelar sims tror ni? Inte ett dugg... Menmen, jag får ju iaf läsa mina bloggar, facebooka osv =)
.
Efter Sebbes träning idag gick ner till köpcentrumet och åt middag. (Han hade sen träning är att tillägga) Vi strosade runt ett tag och jag fick som vanligt med mig lite småsaker hem. En kepa, ett par skor, två hårband och två tröjor! Skorna ska tydligen springa av sig själv.. Japp, jag har köpt mig ett par nya träningsskor eftersom mina andra var så utsliten ;) Så vi får se om jag slår ngt nytt rekord på löpbandet dom närmsta dagarna! =)
.
Det här med träningen förresten, det går bättre och bättre för varje dag. Har kommit på att det är ett rätt bra tidsfördriv. Jag tycker ju liksom inte att det är roligt, men det är ju bra mkt roligare än att sitta själv i lägenheten när Sebastian är och tränar. Dessutom känner man ju sig sjukt duktig när svetten rinner, det tänker jag inte sticka under stolen med att jag gör ;) Det är ju dessutom lite skönt när man får träningsvärk dagen efter också..
.
Nåja, jag ska sluta prata om min fjållträning.. Men jag vet inte annars vad jag ska skriva om. Det är ju typ det enda jag gör på dagarna? Sen sitter jag på min köksstol och kikar på datorn, och jag får inte ihop så många rader om det..
.
Nu har tydligen sebbes simsgubbar gått och lagt sig och så ska även vi göra tydligen..
Godmorgon Sverige och Godnatt USA!

Filmtajm!

Gabriella Toresson / 02 Februari, 2012 kl 05:43 / Allmänt
0 kommentarer



Älskade unge!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2012 kl 22:48 / Allmänt
0 kommentarer


image description
Saknar dig så mycket!

Tattoo!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2012 kl 21:13 / Allmänt
2 kommentarer


Vad tycks?
Istället för brothers får det ju stå Sister & brother! Ovanpå varandra liksom. Inte på rad om ni förstår vad jag menar :)


Vår?

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2012 kl 19:42 / Allmänt
0 kommentarer


Idag är det väldigt varmt hos oss! Vi sitter på balkongen i solen och har det härligt.. Sebbe håller just nu på att mata ekorrarna!


Hatten av för dig!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2012 kl 19:07 / Allmänt
0 kommentarer



Sugen på en förändring!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2012 kl 06:32 / Allmänt
3 kommentarer


Sitter och är lite i valet och kvalet till om jag ska gå till frissan här i Chicago och fixa till barret! Det är i stort behov av en uppfriskning kan jag lova. Men jag vet inte om jag vågar låta någon annan än min kära mor ta hand om mitt hår! Stod och glodde på håret i badrumsspegeln nyss och var väldigt nära på att ta tag i saxen och kapa av mig håret. Haha, hur jag hejdade mig.. Det hade vart typiskt mig att göra först och tänka sen!
.
Jag vill ju bli blond mest av allt men jag vet inte om jag kommer kunna bli det tyvärr! Mitt hår är allt annat än i bra kvalité. Men jag är så sugen på att göra någon förändring så jag håller på att dör. Skulle kunna göra vad som helst. Har tom suttit och kollat på tatueringsstudios i Chicago, men vågar man tatuera sig här? Varför inte egentligen? Har hittat en fräck som jag vill göra! Till förmån av min syster och min bror. Vi är ju alla på olika ställen i världen och jag saknar dom väldigt mkt varje dag. Så det vore ngt.. Inte för att jag behöver en "anledning" för att tatuera mig. Tycker det är lite töntigt när folk säger att man ska ha en tatuering för att den ska betyda något för en.
Bullshit, jag har bara en tatuering för att det är fräckt!
Sen blir jag less på frågan som förmodligen komma upp i samband med det här inlägget. "Vill du ha en tatuering när du är skrynklig och 80 år?"
-Nej, kanske inte. Men NU! Jag kanske inte ens lever när jag är skrynklig.(Det får jag ju hoppas, men jag kan ju inte tänka på vad jag vill när jag är 80 år när jag är 20 nu)
Dessutom finns det säkert massa annat jag kommer ångra att jag har gjort/inte gjort när jag är 80 år så då är ju en tatuering en rätt fånig sak egentligen... Jaja, nog om det..
Vågar man tatuera sig i USA? Tänk om jag får en allergisk reaktion..:P
.
Nåja, någonting måste jag göra. Känner att jag MÅSTE göra någonting. Tror det har mycket med att göra att jag är sjukt uttråkad! Vi får se vad jag tar mig till. Om det inte blir något av detta kommer jag riva lägenheten..Inte bra!

Lite Bilder från Januari!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2012 kl 04:39 / Allmänt
2 kommentarer


Cheesecake Factory äger!

Så även mina övernattade!

4 dagsfärska bilder!

Hockey!

Gabriella Toresson / 01 Februari, 2012 kl 04:17 / Allmänt
0 kommentarer


Till min stora förtjusning sitter jag och kollar på hockey! Det är en Vancouver match vi sitter och glor på och jag kan inte vara mindre ointresserad. Hade ju vart lite roligare om Sebastian faktiskt spelade i Vancouver istället för laget här i Chicago!
Nåja, det finns iallafall varm choklad att dricka här och det är ju aldrig fel!
Tidigare ikväll har vi vart på gymmet och kämpat i nästan två timmar så imorgon vet jag att jag lever skulle jag tro. Gabbis+Sebbe+Gym = ingen bra kombo för mig!