Sugen på jul!

Gabriella Toresson / 31 Oktober, 2011 kl 21:26 / Allmänt
0 kommentarer


Jag är så sjukt sugen att börja lyssna på julmusik! Jag är ju en julälskare utan dess like och tänkte tom köpa julsaker när vi var på Ikea förra veckan.
Det blev inte mer saker än ett pepparkakshus som vi ska bygga ihop lagom till första advent. Jag tänkte söka på spotify idag när jag städade men det känns liksom inte passande när solen steker på ryggen genom fönstret?
Ska jag börja lyssna på julmusik nu då kommer jag vara plågad till döds av all julväntan!

Det är likadant varje år, jag är så sugen på julklapparna så jag skulle kunna fira jul långt innan den 24:e december.. Åhh morsimorsi vad jag längtar..
Och förresten har butikerna här redan börjat spela julmusik...


Efterlyser HJÄLP från tekniska människor!

Gabriella Toresson / 31 Oktober, 2011 kl 20:03 / Allmänt
0 kommentarer


Linus, Per, Mikael, Rasmus, Hampus, nån? Vi har ett ENORMT problem här. ALLA grejer som fanns på min hårdisk har försvunnit... Vi tänkte testa att stoppa in usb i playstationet och titta på film så, men det gick inte och vi testade med allt!
Nu när jag stoppade in hårdisken i datorn var allting borta och det hittas inte i playstationet.. Jag grinade, skrek och grinade lite till eftersom exakt allt var borta, alla bilder, filmer, tv-serier osv..
Och Iza jag vet att det har hänt dig också, men det var ju åtminstone bara bilderna.. Vad ska jag ta mig till när Sebbe åker bort på onsdag?
Jag behöver HJÄLP!!!!

BRA och dåliga saker med usa.

Gabriella Toresson / 31 Oktober, 2011 kl 17:46 / Allmänt
0 kommentarer


Saker som inte fungerar som dom ska här i Usa är:
  1. Spolknappen, man måste spola Två gånger innan inhållet i toan försvinner, och det fylls inte på med vatten i toan på nolltime, så man måste vänta med att spola typ en timme?
  2. Uttagen på toaletten, man kan inte stå och blåsa/platta håret på toaletten = stötigt
  3. Uttagen i gästrummet, just nu har vi ju ingen användning för gästrummet så nu spelar det ingen roll, men när vi får gäster?
  4. Ploppen i badkaret. Ni anar inte hur sugen jag är på ett varmt bad!
Det värsta är ju helt klart det där med spolningen, det tar alltså typ 1-2 timmar att spola bort grejerna i toaletten, inte fräscht!
Jag ska, om ungefär en timme traska till receptionen och säga till igen om dessa grejer och hoppas att dom kommer och fixar det. Jag ska även hämta mig egna nyckel där och en nyckel till vårt postfack, kan ju vara bra att kunna se vad man får för post. Även om det bara är tråkiga grejer...
Förutom dessa saker så trivs jag bra här. Lägenheten är helt-okej-fin och jag känner mig faktiskt hemma här. Och av det lilla jag sett utav Usa så kan jag väl säga att jag gillar Usa också. Förutom att allt ska vara så krångligt. Men det är nog bara för att vi är ovan!
Engelskan går helt Ok, när vi pratar med någon så hör dom flesta att vi inte är härifrån så dom snackar ganska tydligt så man hänger med. Men om inte, så går det ganska bra ändå! Och det är ju kul!
Jag känner mig duktig när jag vågar fråga något eller pratar med någon på engelska! ;)
Men det finns ju såklart en baksida med detta också. Jag SAKNAR mina nära och kära. Jag har inte hemlängtan, inte så men man saknar ju ändå sin familj. Åhh, skulle vilja snusa Petter lite en enda gång i håret bara! Det skulle vara så mysigt att få ha lillen i knät och gossa med han! Älskade älskade unge, vad jag saknar dig!!! Det finns ingenting jag inte skulle göra för dig, och jag är så stolt när jag får säga att du är min lillebror. Världens sötaste och snyggaste unge. Nu blir jag grinfärdig ;)
Nej, nu kan jag inte sitta här och gagga mer, måste göra sista städrycket innan Sebbe kommer hem! :)

Gårdagen!

Gabriella Toresson / 31 Oktober, 2011 kl 16:51 / Allmänt
0 kommentarer


Den såkallade "festen" var aldrig någon fest. Det var helt enkelt en middag, vi var ju inställd på lite festligheter. Stället vi åt på var inte heller så festligt, det var stelt och torrt! Men vid vårt Svenska bord hade vi trevligt :) Men resten var sådär. Vi var hemma redan vid 21.00 och då blev det en dusch för att få bort allt smink och sen kröp vi ner i sängen och kollade på slutet på Twilight. Även här har vi fått börjat dela upp filmer i två delar eftersom att Sebbe ALLTID somnar när vi kollar på film!
När filmen var slut vid halv elva och vi ska släcka lampan och sova så strejkar kistan.. Sen var jag vaken till ungefär halv ett med MAGSMÄRTOR! Men dit gick ju över det med så jag lyckades somnade jag med..:)
Bilderna är tagna från Kristins Blogg!

Helt okej väl?

Gabriella Toresson / 30 Oktober, 2011 kl 21:05 / Allmänt
0 kommentarerFörberedelse!

Gabriella Toresson / 29 Oktober, 2011 kl 23:12 / Allmänt
3 kommentarer


Vi ska föreställa ett brudpar som dött påväg till smekmånaden imorgon (Izas idé, jag vet att det låter hemskt!) och min brudklänning är inte den bästa. Men helt ok. Lite smink och mer blod på det här så...:)


Hockeykväll!

Gabriella Toresson / 29 Oktober, 2011 kl 00:56 / Allmänt
3 kommentarer


Hoppas på att den här matchen blir skojigare än den som jag såg förra veckan.
Heja på ett och två!

Ska man kliva ur träningsoverallen en gång i veckan kan man ju faktiskt få locka håret lite på samma gång :)

Morgondagens inköpslista!

Gabriella Toresson / 29 Oktober, 2011 kl 00:31 / Allmänt
0 kommentarer


  1. Brudklänning
  2. Slöja
  3. Låtsasblod
  4. Vit ansikstfärg
  5. Röda linser
  6. En hatt till Erixon
Iza har kommit med den grymma idén att jag helt enkelt ska vara en brud! Och det är ju en bra idé faktiskt, men frågan är om jag hittar dessa grejer.. Hoppas det, annars är jag K-Ö-R-D!

Halloween!

Gabriella Toresson / 28 Oktober, 2011 kl 19:37 / Allmänt
2 kommentarer


På söndag ska jag på halloweenfest. Utklädd ska man vara och jag fick reda på det nu? Så nu funderar jag ju såklart på vad jag ska vara. Jag frågade Sebbe förut om han skulle bli chockad om jag dök upp som en sjuksyster eller kanin. Gissa vad jag fick för svar?
-JA! Jag skulle bli orolig..
Haha, nej nått sånt "sexigt" passar inte mig. Jag måste vara något ruskigt, kanske en mördare. Men hur är man då? Petter skulle vara mördare och han skulle vara blodig och ha en kniv. Men jag vill liksom vara något kul.. Det finns ju massor med grejer här för att kunna bli bra utklädd, men om man vill vara något eget? :) Dessutom måste jag ju hitta på ngt åt Sebbe också för han kommer inte hinna leta själv. Hmm, svårt!
Är det någon som har något förslag?
Ruskig ska jag vara!Mormor!!!

Gabriella Toresson / 28 Oktober, 2011 kl 01:36 / Allmänt
2 kommentarer


Jag har köpt en riktig blomma. Hur ska den skötas?


Bra röst!

Gabriella Toresson / 27 Oktober, 2011 kl 17:51 / Allmänt
2 kommentarer


Nu blir det gymmet. Tack och Bock för mig

Rosa

Gabriella Toresson / 27 Oktober, 2011 kl 03:51 / Allmänt
0 kommentarer


Sitter och kollar på bröstcancergalan. Jag blir förbannad av maktlösheten.
Och tårar trillar såklart nerför mina kinder!


Onsdag

Gabriella Toresson / 26 Oktober, 2011 kl 21:57 / Allmänt
0 kommentarer


Klockan har hunnit blivit 14.50 här i USA och jag har fortfarande inte skrivit något här. Men nuså!
Imorse när Sebbe åkte och tränade klev en halv döende Gabbi upp och låste dörren och vände sen direkt tillbaka till sängen och somnade om och vaknade 10.50(!!!). Det var inte igår jag sov så länge, men skönt var det! :)
När jag vaknade blev det snabba ryck till gymmet för att svettas lite. Och tro mig, svettas är det minsta ordet!
Jag visste inte att man kunde vara så otränad som jag är alltså! Men nu ska det bli ändring på det, man måste ju vara i form till Sommarens Bröllop ju ;)
Efter gymmet gick vi hem och jag lagade mat lagom till det att Sebbe kom hem. Spagetti och köttfärssås blev det idag igen. Det och kyckling och ris är det enda som smakar ungefär som hemma! Det är svårt när man inte vet vad som är vad när man ska handla.. Men det ger sig nog :)
Just nu, i skrivande stund sitter jag och mumsar i mig lite vindruvor medan Sebbe ligger inne i sovrummet och sover. Han är så trist när han sover. Men för det mesta tycker jag att han är ganska så rolig faktiskt!
Nej nu sitter jag bara och babblar om massa onödigheter. Nu ska jag städa undan lite här. Igår när sebbe stekte ägg så tror jag att han kläckte ett ägg PÅ plattan istället för I stegpannan. Och det ligger ju såklart kvar =)=)
Pusspuss

Titta, han kan ju kocka!

Gabriella Toresson / 25 Oktober, 2011 kl 20:20 / Allmänt
3 kommentarerNya skor!

Gabriella Toresson / 25 Oktober, 2011 kl 16:08 / Allmänt
8 kommentarer


Behåll eller inte behåll?

Vad är det för en dag!

Gabriella Toresson / 25 Oktober, 2011 kl 16:04 / Allmänt
0 kommentarer


Idag fyller min fina storasyster 23 år! Grattis på födelsedagen!
Önskar att jag kunde vara hos dig nu! Pusspuss!

Nya grejor till hemmet!

Gabriella Toresson / 25 Oktober, 2011 kl 05:36 / Allmänt
1 kommentarer


Jag tycker det är svårt att få det hemtrevligt här borta. Man ska ju inte köpa så mycket grejer hem eftersom man inte vet hur länge man ska stanna kvar. Men lite grejer måste man ju få köpa. Idag hittade vi en affär som hade lite småbra grejer..

Äntligen kom min "lilla" efterrätt!;)

Gabriella Toresson / 25 Oktober, 2011 kl 02:11 / Allmänt
2 kommentarerJust nu i Chicago!

Gabriella Toresson / 25 Oktober, 2011 kl 01:42 / Allmänt
0 kommentarerAllt för er!

Gabriella Toresson / 24 Oktober, 2011 kl 18:43 / Allmänt
1 kommentarerGrattis!

Gabriella Toresson / 23 Oktober, 2011 kl 17:37 / Allmänt
2 kommentarer


Grattis på födelsedagen EmilPeterForsberg! Och så klart grattis till det alla i Sundsvall snackar om, att ni gick upp i Allsvenskan! Så himla kul för DIG! Och ja, några tårar har jag allt fällt bara för att du är så duktig och bra!
Hoppas du får en kungligt bra dag, att du inte mår alltför dåligt och att du får någon av Annas goda maträtter.
Du gör din kusin stolt! :)Lite frågor!

Gabriella Toresson / 23 Oktober, 2011 kl 15:52 / Allmänt
0 kommentarer


Hur var du som liten?
Jag var nog sjuuuukt jobbig. Ville alltid synas och höras mest av alla. Älskade att stå framför spegeln och sjöng och dansade, jag kunde stå uppe på mitt rum i timmar och tycka att jag var hur bra som helst & jag älskade ( & älskar ) högklackade skor och moster Kina gav mig alltid hennes gamla skor och sa att jag bara kunde lägga lite papper framme i tårna...Hmm, ja hur var jag mer. Jag tror att jag var väldigt pappig av mig, vi hängde ju alltid med pappa när han tränade. En gullig jobbig unge med stora framtänder var jag nog! :)

Ditt mest pinsamma ögonblick?
Haha, det är ju en pinsam fråga! Men jag har nog gjort ganska mycket pinsamt men något jag har gjort nu på senare år som jag då tyckte var så sjukt pinsamt var nog när jag sov hos Sebbe, precis när vi hade blivit tillsammans och på morgonen innan väckarklockan ringde vaknade jag av MIN EGEN SKIT! Så jävla pinsamt... Och jag tänkte att Sebbe säkert inte hörde för han sov ju. Men när han vaknade på morgonen tänkte jag "tänk om han hörde" och då försökte jag liksom skämta bort det och säga "Sebbe, hörde du min fjärt morse, jag vaknade till och med av den själv" haha.. och mycket riktigt, han hade också vaknat av den.. Alltså, man vill ju inte vara den som lägger av en enorm brakskit först i ett förhållande!
Hur träffades du och sebbe?
Han klev in på mitt jobb och skulle klippa sig för ungefär 3,5 år sen! Jag antar att det var kärlek vid första ögonkastet FÖR HANS DEL! ;) Eftersom att jag fick sms av han direkt när han hade gått därifrån. Och jag antar att jag blev lite smygförtjust i han ganska raskt jag med. Men det kunde jag ju såklart inte erkänna för någon. Och det tog ju ett BRA tag innan jag gav med mig och började träffa honom. Jag lät andras åsikter om hockeyspelare även bli min. Det ångrar jag nu när jag vet motsatsen. Sen är jag ju liksom en tjej som älska(de) "ensam är stark och tjejer kan tjejer vill". Jag tyckte liksom det var dumt att bli så sjukt hänsynslöst kär i någon. Liksom här ta mitt hjärta, försök vårda det väl annars dör jag.
Men nu sitter jag här efter 3 år själv men lycklig i Usa och väntar på att min stora kärlek ska komma hem!


Vad är det dyraste du har i din garderob?
Hmm, ja om man bortser från min vinterjacka så är det nog mina Jeffery Chambell skor som kostade 1650 kr.
Om inte skor räknas så är det nog några jeans. Jag är inte så mycket för märken och grejer. 

Vad gör du om 10 år?
Om 10 år hoppas jag att jag får bo nära min familj och även ha skaffat en egen familj. Jag vill bo i ett litet gulligt hus någonstans utanför Sundsvall, jobba med ngt jag gillar osv..
Om 10 år hoppas jag att dom här flytta-till-olika-ställen livet är över and fenito.
Hur länge har du tänkt bo i USA?
Jadu, svår fråga. Hade jag fått bestämt hade jag bott i Kanada istället. Det är rätt svårt att veta, men Sebbe har ju kontrakt i två år. Så antingen kommer vi bo här i Usa eller Kanada i 2 år. Sen kan det ju alltid bli mer eller mindre. Men som det är tänkt är det två år.

Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
Mitt favoritplagg är det jag har på mig just precis nu, en fleece från Monki. Den är skön som fanken har jag har haft på mig den ungefär varje dag sen jag köpte den. När jag är hemma har jag aldrig "finkläder" på mig utan då går jag runt som ett slusk i träningsoverall. Det är en riktig pina att behöva dra på sig jeans!

Vad gick du för gymnasium?
Jag gick samhälle med inriktning ekonomi på Hedbergska i Sundsvall!
Hur länge har ni varit tillsammans?
JAG blev ihop med Sebbe den 10 december. Jag hoppas han blev tillsammans med mig samtidigt. Så snart ett år. Herregud, ett år.

Bra jobbat!

Gabriella Toresson / 23 Oktober, 2011 kl 15:20 / Allmänt
1 kommentarer


Jag har inte sovit så många timmar inatt, vaknat med jämna mellan rum och undrat om jag ska våga kolla ut i hallen för att se så att allt är som det ska. Så just nu känner jag mig en smula trött och en ENORM smula stolt över mig själv som klarade av att sova själv här utan att fälla ens en liten liten tår!
Nu har jag precis hängt en tvätt och ska väl städa undan lite här innan Kristin vaknar för då ska vi ut och promenera!
Vi hörs mera sedan!
Här är den nyvakna sanningen!

Fin!

Gabriella Toresson / 23 Oktober, 2011 kl 15:13 / Allmänt
0 kommentarer


Se så fin bloggen blev! Tusen miljoner tack till Annaform som gjorde den så fin!

Matchen igår..

Gabriella Toresson / 22 Oktober, 2011 kl 18:46 / Allmänt
0 kommentarer


Var urtrist. Är det sådär det ska vara, den kändes som jag satt i en där hallen en evighet..Dom skrapade av isen, alltså framför målen och båsen TRE gånger varje period! Fatta va onödigt?
Det enda som gick undan var periodpauserna och när domaren blåste, alla i publiken var GALNA! Det var som att vara på ett disco. Alla dansade, hoppade, viftade med kläderna och vinkade i hopp om att få bli filmade! Ibland visade jumbotronerna "MAKE SOME NOICE" och jag lovar, det var typ vi och tre till på matchen ( nästan ;) men alltså sång ljud har jag aldrig hört på någon match. Jag har aldrig kunnat tro att så lite folk kan få ut så mycket ljud. Hade det vart hemma i timrå hade för det första barnen som hoppade och dansade fått skäll av någon surgubbe på läktaren för att dom inte satt still och om det skulle visas "make som noice" skulle folk tro att det hade brunnit för den som satt dit det. Herregud, man blev själv lite danssugen när man satt där, men tyvärr. Vi svenskar är nog lite mer tillbakadragna verkar det som..
Och introt var sjukt, det var typ världen bomber och eldflammor när spelarna kom in. Jag stod vid ingången och väntade på att få gå ner och sätta mig, men det kändes som att håret skulle brinna upp.. Det blev liksom glöd i trynet på en! Men kul var det.. Och ganska stor skillnad mot för vad man är van med!Dom vann med 2-0 så det var ju bra. Jag tackar och bockar för pausunderhållningen så tiden gick lite snabbare! :) Efter matchen åkte vi till ett ställe som heter Champs och åt mat. Pasta alfredo fick det bli. Smarrigt! Dock inte som hemma, men det dög :)
Vi hade iaf väldigt trevligt tycker jag! :)Såhär stilig är min man före och efter varje match! Ovanligt...

Bilderna är tagna från min vän kicki. Läs hennes blogg här !

Det hade varit roligare att se den på tv!

Gabriella Toresson / 22 Oktober, 2011 kl 16:43 / Allmänt
0 kommentarer


 

 


Provade två fräcka skor..

Gabriella Toresson / 22 Oktober, 2011 kl 16:42 / Allmänt
1 kommentarer


...men undrar fortfarande hur man går i dem? Dom första gick an, dom andra var omöjlig! Men cool var dom!

 


Fredag!

Gabriella Toresson / 21 Oktober, 2011 kl 17:09 / Allmänt
0 kommentarer


Förut världens bästa dag. Idag är det inte min favoritdag för i helgen har Mr två bortamatcher så jag måste sova själv. Inte för att det är hela världen, men det är ju trist. Jag flyttade ju hit för att vara med han. Inte för att han skulle åka ifrån mig igen. Men, det visste jag ju förstås. Men det FÅR ju ändå vara tråkigt och kännas värdelöst att sova själv i USA! Det var ju som sagt inte därför jag flyttade hit. Aja, nog om det.
Med risk for att låta som en hurtbulle kom jag precis hem från gymmet. Jag och Kicki har verkligen varit duktig både igår och idag. Det har inte hänt ofta att jag har vart och tränat klockan åtta på morgonen. Men det känns skönt efteråt och jag hoppas jag fortsätter med det!
Sebbe åkte vid halv åtta morse på värming. Dom har match även ikväll. Tre matcher på tre dagar är konstigt tycker jag! Så skulle det aldrig vara hemma.. Men iaf, när han åkte låg jag kvar i min SKÖNA (;) säng till ungefär åtta.
Nu sitter jag här och lyssar på lite grega och kollar runt lite på internet.
Ibland tycker jag det är ganska skönt när Sebbe åker iväg på träningen ( bli inte sur sebbe, du vet ju att jag vill att du ska komma hem när du är påväg hem ) När han åker får jag vara för mig själv och städa, vädra, duscha, lyssna på vilken musik jag vill osv. Som tex om han var hemma nu skulle jag aldrig få ha balkongdörren öppen. Men det kan jag ha för jag är självsjälv hemma!
Några timmar kan man vara själv utan problem. Men inte på eftermiddagarna/kvällarna/nätterna!
Nu ska jag duscha!

Chicago wolves-Rockford icehogs!

Gabriella Toresson / 21 Oktober, 2011 kl 00:00 / Allmänt
0 kommentarer


Nu sticker jag och kollar på match! Spännande! Hejjahejja!

Han ser ju ut som en plutt!

Gabriella Toresson / 20 Oktober, 2011 kl 18:11 / Allmänt
0 kommentarertorsdag

Gabriella Toresson / 20 Oktober, 2011 kl 14:54 / Allmänt
0 kommentarer


Igår var vi inne bland skyskraporna här i Chicago! Downtown som man säger här! Sjukt mkt höga hus och svårt att hitta. Chicago bjöd på sitt värsta höstväder, storm och ösregn och när vi skulle hitta tillbaka till parkeringhuset hittade vi överallt dit vi inte skulle!! Det slutade med att vi fick ta en taxi till den adressen.
Bilder får ni se senare för nu ska jag till gymmet som finns här i området!
På återsseende!

TACK!

Gabriella Toresson / 19 Oktober, 2011 kl 17:49 / Allmänt
1 kommentarer


Simone: Tack för tipsen! Ska kolla upp allt du skrev om! :)
Jag har bara ett vanligt turistvsium på tre månader så jag vet inte om jag får plugga på det, har du någon aning? :)

Finally!

Gabriella Toresson / 19 Oktober, 2011 kl 17:07 / Allmänt
1 kommentarer


Hall


Kök


V-rum


Bad


Rum


Sovrummet!

Nu gäller det!

Gabriella Toresson / 19 Oktober, 2011 kl 16:48 / Allmänt
3 kommentarer


Jag ska försöka sammanfatta dom här dagarna jag varit här!
Måndag: Vi kom fram vid ungefär 12.00 och gick igen passkontrollen, allt gick bra och jag blev inte hemskickad. Jag hade verkligen ställt i mig på det värsta. Typ att jag skulle få sitta på "förhör" i flera timmar. Men så blev det inte, det enda killen frågade var om jag var här för att jobba eller på semester. Jag var ju svettig som fan av nervositeten men fick ändå fram något i stil med "I´m going to visit my boyfriend" på knacklig engelska!
CRED till mig som inte tuppade av framför den där killen!
Efter passkontrollen och tullen tror jag (?) släppte ÄNTLIGEN nervositeten. Jag hade föreställt mig att det skulle stå knarkhundar och poliser vid tullen. Så nu i efterhand vet jag inte om vi ens gick igenom tullen :P
Aja, väl utanför alla kontroller och skit trodde vi ju att Sebbe & Anton skulle stå och vänta på oss. Men icke.. Vi fick vänta, vänta och vänta lite till innan dom äntligen kom! Det var lite smyg skämmigt att träffa Sebbe igen, det kändes som första gången någonsin :P
Vi åkte från flygplatsen hem hit och lämnade väskorna sen var det IKEA som gällde. Killarna har aldrig tyckt att det vart så kul att gå på ikea tyckte jag dom sa. Efter Ikea åkte vi på Target. ( typ som icamaxi) fast utan mat. Det var typ två hyllor med mat? Nästan allt var friterat. Vi lyckades hitta små förpackningar med köttfärs och fryst kyckling. Men inget mer "köttigt" ? Vad äter folk här? Finns det inte "riktiga" mataffärer här med typ potatis, frukt och grönt, kött, kyckling & fisk utan att allt ska vara friterat? Det här bådar inte gott folket!
Efter target  åkte vi hem och packade upp, städade lite och kollade på film. Jag somnade vid 22-tiden och sen vaknade jag 03.00 och var ASPIGG. Klockan är ju 10.00 hemma i Sverige då så det kanske inte var så konstigt att jag vaknade. Men jag lyckades somnade om och sov till 05.00 och vaknade lika pigg då, jag tänkte kliva upp och städa men tvingade mig själv att ligga kvar. Somnade om och vaknade igen klockan 07.00. Då fick jag nog och klev upp.
Redan tisdag alltså : Vaknade somsagt vid sjutiden och klev upp och vek kläder och packade in i garderoberna. Sebbe åkte på träning och jag städade + skypade med mamma och Iza. Sen tog jag och kicki en promenad och kollade läget lite. Det kryllar av ekorrar i det här området och dom är inte alls speciellt rädda.. Tydligen kryllar det av skunkar här också, men som tur är har vi inte stött på någon sån än. Dom ränner mest är på nätterna har jag fått höra.
När Sebbe kom hem från träningen begav vi oss till banken för att fixa ett konto till mig. Dom på banken kan ha lurat mig som fan, för jag fattade ingenting av vad dom sa. Men jag tror att det gick bra ;) Efter banken åt vi på subway och sen var vi i ett stor köpcentrum flera timmar. Det var ett krångligt köpcentrum måste jag säga. Typ gångar liksom. Jag vet fortfarande inte om jag var på alla ställen på det där enorma stället!
Jag hittade en affär som hette Yankee candle och där inne var det enbart doftljus! Jag var i himlen! Äntligen fick jag köpa lite ljus. Nu luktar det Clean cotton i hela lägenheten! Underbart!!!
Jag köpte även en fin mössa, massa grejer från body shop och ett par uggs! Vet inte om jag ska behålla dem.. De är ju ENORMT skön men jag vet inte vad jag gillar dom egentligen, dom är liksom fulsnygg på ngt sätt. Jag har kollat på sånna hemma också, men där är dom ju SÅ DYR! Det var nästan halva priset här!
Mormor tyckte behåll, vad tycker ni?
Efter shoppingcentrumet åkte vi hem och kröp ner i sängen och kollade på Tre kronor. Efter två avsnitt frågade Sebbe om jag ville ha en Daim, självklart! Han skulle tydligen ha somnat om han inte fick lite socker ;)
IZA! Sten frisk slog Kaj igår, håller med dig! Han är verkligen lika ruskig som jag minns han!!

Efter fyra avsnitt låg vi som två klubbade sälar och sov! Och jag kunde sova till 06.00 morse vilket var bra, börjar komma mer och mer in i att sova på dagen och vara vaken på natten ;)

Idag onsdag: Måste vi köpa en dammsugare så jag kan klippa min man. Hans hår är verkligen långt! :)

Två glada

Gabriella Toresson / 19 Oktober, 2011 kl 02:21 / Allmänt
2 kommentarer


...efter en shoppingrunda!:)


Det är ju tanken som räknas..

Gabriella Toresson / 18 Oktober, 2011 kl 17:55 / Allmänt
0 kommentarer


Tanken var att jag skulle ta lite kort på lägenheten för jag antar att många av er vill se hur jag bor!
Men det kommer senare för nu ska jag ut och gå och kolla omgivningarna!
Puss&kram ovegran

Äntligen!

Gabriella Toresson / 18 Oktober, 2011 kl 04:03 / Allmänt
2 kommentarer


Äntligen är jag framme hos min kära! Efter att ha nästan varit vaken i 24 timmar nu är jag förbannat trött och ska efter kvällsfikat krypa ner i sängen och kolla på film!

Skriver mer imorgon! =)Världens bästa unge!

Gabriella Toresson / 15 Oktober, 2011 kl 10:44 / Allmänt
1 kommentarerSpikat!

Gabriella Toresson / 13 Oktober, 2011 kl 23:12 / Allmänt
4 kommentarer


Nu äre nervöst och klart!
På måndag klockan 06.50 går mitt flyg från Midlanda och 10.15 åker vi från Arlanda.

Somsagt, skräckblandad förtjusning. Men det ska bli trevligt att träffa tarmen igen, det är ÅTTA veckor sen sist!!!

Weeeiii morsi!!!

Gabriella Toresson / 12 Oktober, 2011 kl 20:56 / Allmänt
0 kommentarer...

Gabriella Toresson / 12 Oktober, 2011 kl 20:20 / Allmänt
0 kommentarer


Som ni ser på förra bilden sitter jag sjukt skönt i soffan! Jag sitter och hoppas att min mamma ska orka färga mitt hår nu ikväll.. För tio minuter sen sa hon "vi väntar ett tag", jag undrar hur länge hon menar. Förmodligen blir inte håret färgat idag, tyvärr! Hårets färg är numera dassig och rutten! Så en färgning är verkligen viktigt innan den här flytten blir av. Man vill  ju vara det finaste man kan när man ska träffa Sebbe på flygplatsen. ( Sebbe, förvänta dig inte jeans och tischa) det blir mina vanliga kläder, dvs träningsoverallsbyxor och fleecen!

Men, håret ska vara fint!


Den där drycken!

Gabriella Toresson / 12 Oktober, 2011 kl 20:11 / Allmänt
0 kommentarer


..Som så många har pratat om blev jag ju tvungen att prova!
Efter första klunken fick jag en chock, nästan en spykänsla.. När jag äter tex youghurt med fruktbitar i vill jag också kräka, gillar det inte alls. Men efter några klunkar började jag gilla den! Smaken är lite mystisk ;)

Men min mamma tror att den är bra för min kista. Synd man upptäkte drycken lite för sent!
Sebastian ♥

Gabriella Toresson / 12 Oktober, 2011 kl 19:17 / Allmänt
0 kommentarer


Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig!7 oktober

Gabriella Toresson / 07 Oktober, 2011 kl 13:24 / Allmänt
0 kommentarer


Fredagen är här och likaså min sista helg i älskade Sundsvall på länge! Iaf tre månader :)
När jag jobbade betydde fredag helg och ledighet och framför allt FREDAGSMYS! Sebastian hämtade mig allt som oftast på jobbet och därefter åkte vi nästan jämt på cherry woken och köpte mat och sen blev det hemmakväll och en stor godispåse.
Sen var det verkligen Fredagsmys på hög nivå! Jag saknar faktiskt att komma hem från jobbet en fredag och veta att man har en ledig helg framför sig. Det kändes sååå skönt och det var mysigt :)
Efter den goda middagen på fredagarna var det alltid idols fredagsfinaler på vår tv och efter det slog vi på en film som vi alltid somnade till.
Det var fina kvällar i soffan på storgatan! SAKNA!!!

Fredagsmyset nu för tiden är inte lika kul. Jag uppskattar verkligen inte all ledig tid jag har. Det var mycket skönt i början att vara ledig, men nu skulle jag kunna kräkas på det.. Så nu är fredagskvällarna absolut inte lika mysig längre eftersom att jag inte bryr mig om att jag har en ledig helg framför mig. Det suger!

Idag ska jag fredagsmysa med Petter, ska hämta upp han på skolan kvart över två och sen tror jag att vi kommer att styra bilen mot stan och subway. Petter älskar subway men han äter en sjukt äcklig macka.
Han tar alltid chicken teriyaki med endast oliver och vitlökssås på.. Äckligt..:S

Nej nu måste jag slänga mig i duschen!

Trevlig helg folket! :)

Om killen med koll verkligen har koll!

Gabriella Toresson / 06 Oktober, 2011 kl 22:30 / Allmänt
1 kommentarer


Om Sebastians information stämmer så är det här planlösningen på vår lägenhet!:)


Snart!

Gabriella Toresson / 06 Oktober, 2011 kl 10:04 / Allmänt
4 kommentarer


Igår skaffade Sebbe sig en lägenhet! På lördag får han flytta in, eller Anton får flytta in i den åt han. För Sebbe är på bortamatch då. Snäll kompis du har Sebbe!

Iallfall, lägenheten är fin och godkänd, av mig! Den ligger någonstans ( jag har ingen aning om vart) men stället ser fint ut! :)
Lägenheten har iallfall tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, badkar, dusch, 2 sovrum & 1 vardagsrum. Och balkong, den får man ju såklart inte glömma.. Jag tror inte iallfall att det fanns balkong..:P
Men det bästa av allt! Lägenheten ligger i samma hus som anton & kristins. Det är minst sagt bra!

Jag är nervös. Så fruktansvärt nervös, flytta till ett annat ställe är som rena bantningskuren. Så iza, jag förstår hur du känner inför ditt bröllop!Älskade unge!

Gabriella Toresson / 06 Oktober, 2011 kl 00:17 / Allmänt
1 kommentarer


Kan du inte följa med mig till USA?

Jag saknar ju dig redan...


Och Kerstin vägrar sova!

Gabriella Toresson / 05 Oktober, 2011 kl 14:03 / Allmänt
0 kommentarer


Hämtade upp lilla Kerstin förut och tog med henne på en prommis.
Det är mysigt att traska omkring med en barnvagn :)


4 oktober

Gabriella Toresson / 04 Oktober, 2011 kl 23:14 / Allmänt
0 kommentarer


Är nyss hemkommen från hockey. Första hockeymatchen jag är på för den här säsongen.
Det kändes minst sagt mystiskt, där satt jag och kollade efter nr 50 på isen förjäves. Ok, det kanske lät lite töntigt. Men det kändes konstigt att jag var där och kollade när inte han var med. Helt klart inte lika kul att se då!
Dock k var matchen riktigt rutten. Det behövde man inte vara hockeyexpert för att se! Menmen, bättre lycka nästa gång TIK!

Innan matchen var jag och pappa på stan & apoteket. Jag skulle handla lite prylar till flytten. Pappa dömde ut mig när han såg min "köplista"

1.Tamponger
2.Deodorant
3.Ipren
4.Flux
5.Pronaxen
6.Desinfektionsmedel.
7.Resorb


Han sa "Men Gabriella, tror du inte att man kan köpa tamponger och deodornat osv i Usa. Tror du inte att sånt finns där??"
-Jo, det tror jag visst de. Men jag det säkra före det osäkra!


Efter besöket på apoteket fick jag bestämma mat, och som alltid när jag bestämmer blir det något som är allt annat än nyttigt. Idag blev det kebab. Älskar kebaben här! Dock undrar jag när jag ska lära mig att sån fet mat ABSOLUT INTE är något för min mage. Det blir totalt ut&invänd!
Varje gång vi ätit något mindre nyttigt då min mage skriker efter en shotta säger jag alltid till Sebbe.
-Lova mig att du förbjuder mig äta det här nästa gång nästa gång jag vill!
Och han lovar att han ska försöka. Men när jag väl bestämt mig för att äta mcdonalds lr något i den stilen, då finns det inte mycket som kan hindra mig. Då tänker jag "att det är så gott så det är värt lite magont"
Efteråt ångrar jag mig lika snabbt som jag kan bli arg.


En magmeducin skulle verkligen förenkla min vardag. Eller bättre kost, men framförallt magmeducin!


Minnen!

Gabriella Toresson / 03 Oktober, 2011 kl 22:30 / Allmänt
0 kommentarer
Saknar tiden som lil-liten våra uppträdanden till den här låten innan pappas matcher.
Finafina pappa, finafina iza, finafina kicki som stod ut med oss och den finafina gamla ishallen!
Tack, för världens bästa uppväxt.
Jag hoppas att mina barn också får växa upp på en ishall med massören ;)


Ett hem hemma, tack!

Gabriella Toresson / 03 Oktober, 2011 kl 13:13 / Allmänt
0 kommentarer


Enda sedan det här med den här flytten blev klar har vi bott hemma hos våra föräldrar, eftersom vi sa upp lägenheten!
Jag känner för varje dag som går att jag vill ha ett eget hem här hemma. Ibland när jag ser fina inredningssaker som jag inte kan köpa eftersom jag inte har någonstans att ha dom kan jag nästan börja grina.. Och jag brukar tänka mig den saker i våran gamla lägenhet. Såg en hylla av nått slag i Hudik och det var så fin. Jag såg den verkligen framför mig hur fint uppsatt den var på väggen i köket i "våran" lägenhet!

Iallfall så har väl inte bara jag funderat på hur det ska bli till sommaren när vi kommer hem igen, man vill ju inte  bo hos sina föräldrar när man en gång faktiskt har flyttat hemifrån. ( Även om det är mysigt att sova hemma ibland )
Det som är krångligt när man väl har flyttat ifrån Sverige och skrivit ut sig härifrån är ju att man inte får äga något.
Eller får, får man ju! Men om jag är utskriven ur mitt kära hemland och har ett hus kvar här så får jag vara i Sverige Max 70 dagar/år. Och det funkar ju inte.. Jag kommer ju vara hemma hela somrarna.

Det bästa är om man har en stuga, det får man äga utan massa krångel liksom. Men jag vill inte ha en stuga!? Jag känner mig för ung för att vara stugägare, det känns vuxet ;)
Jag säger att jag skulle kunna tänka mig en lgh, men inte Sebbe. Ska vi köpa en lgh köper han hellre ett hus. Och då är vi där igen, max 70 dagar och deklarationer som jag inte skulle fatta ett skit av..

www.hemnet.se är jag en trogen besökare på!

Satc

Gabriella Toresson / 02 Oktober, 2011 kl 23:13 / Allmänt
0 kommentarer


Söndagmyset här hemma dog av mer och mer. Först somnade Uffe sen petter (i sängen) och nu tror jag även att mamma har slocknat på golvet med täcke och kudde i vardagsrummet.
Jag fattar inte att det ska vara så svårt att se klart en film. Somna det kan man ju göra - men inte varje gång!

Iallfall, min älsklingsfilm sex and the city går på fyran och den är ju så bra!
SATC har aldrig tilltalat mig innan den här filmen kom. Men efter den är både serien och första filmen högt rankade hos mig!

Nej nu är reklamen slut. Dags att skaka liv i morsan!


Big of the boss bestämmer resten av kvällen!

Gabriella Toresson / 01 Oktober, 2011 kl 18:33 / Allmänt
0 kommentarer


Petter har fotbollsavslutning på alnöbadet. Jag är här och ska hämta upp han nu. Senare ska vi fömodligen göra något som petter bestämmer (som vanligt)

Han har veeerkligen både mig och Iza rundat runt sitt lillfinger. Allt som han säger eller vill, det blir verklighet ;)